Mitica fmm....
Mitica fmm....
Tot suteaza astia pacat ca n-au si talent
incredibil ce transimisie de rahat. nici pe vremea lui Ceausescu nu erau asa de proaste. Si pe net se vad meciurile mai bine
:|![]()
nimic nou..acelasi joc de kkt praf
Cum e posibil sa ratezi dintr-un 1m cu toata poarta goala? Fotbalistul lu' peste prajit...
MI se pare o nesimtire crasa atitudinea celor 2 comentatori care se fac ca nu sesizeaza calitatea de jeg a transmisiei TV. Chiar ca macar pe vremea raposatului macar isi cereau scuze in asemenea situatii. Mai si spun" Steaua va trebui sa investeasca in scaune noi dupa meci". Dar o investitie in tehnologie si competenta la Anetna 1 nu se face ?
s-a vazut Neaga un pic la inceput,dupa aia nu l-a mai jucat nimeni.Petre Marin,tot respectul dar e cam in varsta,Dayro mai traieste cateva meciuri din pasa aia cu calcaiul,kapetanos nu primeste nici o minge si sta numai in off-side,Radoi greseste si el.Ne-ar trebui mai multi de Ogararu.sper sa batem.Forza Steaua.iar transmisia e de kkao.
E pauza, dar eu am vazut tot ce trebuia sa vad: lumea strigand impotriva lui Becali.
Incepem sa vedem tumoarea maligna , nu doar zgarieturile.
Tot ceea ce conteaza de acum inainte este ca ciobanul sa fie injurat, lovit, sa-i fie stricata imaginea, sa regrete si sa blesteme ziua in care a ajuns patron la Steaua( desi la cati bani a facut, nu cred ca mai are vreun regret).
Comentatorii sunt niste ipocriti nemernici. La fiecare imagine cu disensiunile, schimbul de pumni, picioare si scaune, ei doar desfiintau insasi ideea de suporter de peluza, prin niste replici caustice, indreptate intr-un singur sens. Mizerii de la carpeta ce sunteti!
CIOBANE, PLEACA DIN Ghencea!
Steaua are toate accesorile, ambitie, bani, tactici, ideie de a suta mult, presing, pacat ca le lipseste miezul, cel mai important, talentul. Degeaba faci tu presing ca o echipa mare cand te dribleaza ca pe o echipa mica pana si Stelian Stancu si scapa singuri cu portarul adversarii. Degeaba sutezi tu mult ca o echipa mare daca nu stii suta. Degeaba incerci driblinguri daca pici in cur. Degeaba tot verticalizeaza daca pasele nu ajuns la atacanti sau e offside. DEGEABA...
E pauza, dar eu am vazut tot ce trebuia sa vad: lumea strigand impotriva lui Becali.Incepem sa vedem tumoarea maligna , nu doar zgarieturile.
Tot ceea ce conteaza de acum inainte este ca ciobanul sa fie injurat, lovit, sa-i fie stricata imaginea, sa regrete si sa blesteme ziua in care a ajuns patron la Steaua( desi la cati bani a facut, nu cred ca mai are vreun regret).
CIOBANE, PLEACA DIN Ghencea!
EXACT!!!impreuna il putem distruge pe jeg...nu ma mai intereseaza meciul...vreau sa il vad mort pe cioban!!!
pentru. ce mama dracu a intrat si Lovin?? sa faca ce?
Banuiesc ca Lovin a fost schimbat printr-un SMS trimis din tribuna oficiala. Sunt scarbit de ceea ce se intampla la Steaua in acest moment.
bai Dica treci acasa si da niste goluri.lasa-l pe Zenga si vino mai repede ca e groasa
nu mai prindem Champions League .. si asa ne faceam de rusine
Imi pare rau, dar scaunele aruncate, pumnii, picioarele , etc descriu comportamentul primatelor si nu calitatea de suporter de fotbal. Mergem la meci pentru a vedea si sprijini Steaua, se uita acest mic detaliu. Daca Becali este un nemernic primitiv, ultimul lucru la care ma gandesc este sa il imit si ii intaresc astfel pozitia. Protestele pot fi exprimate inteligent.
avem jucãtori de KAKA ! niciunu nu aleargã,ãia de la Timisoara abia mai respirã la cât de mult au muncit .
numai lenesi avem in echipã , bineînteles cu exceptia lui Bãnel , Neaga , si Rãdoi .
*si în legãturã cu acei ultrasi care au devastat stadionul sã le fie mare rusine , isi meritã soarta ! dacã nu noi cine vreti sã spargã gheata in schimbarea mentalitãtii românului ?
GOOOOOOOOL dayroo !
GOOOOOOOOL Rãdoi !
Bine Dayro !!!!!!!!!!! Noroc ca ii mai paseaza si lui in careu
Goooooooooool in mama masii!
Cosmescule, sms! Minunea s-a produs! Pupincuristule...
Imi pare rau, dar scaunele aruncate, pumnii, picioarele , etc descriu comportamentul primatelor si nu calitatea de suporter de fotbal. Mergem la meci pentru a vedea si sprijini Steaua, se uita acest mic detaliu. Daca Becali este un nemernic primitiv, ultimul lucru la care ma gandesc este sa il imit si ii intaresc astfel pozitia. Protestele pot fi exprimate inteligent.
S-au batut oamenii pentru o torta, din ce se aude s-a tras catre ei! Acum m-am intors de la stadion!
Miiiiiiiiireeeell Raaaadoooooiiiiii!!!:x
Mirel Raaaaaaaaaaaaaaaaaaadoi!
Ce era fara Radoi
Nu s-a tras!Un baiat a lesinat din cauza gazelor.
badoi=fuoriclase?cum draq toti pe care ii dam de rai dupa aia sunt buni?goooooooooooooool Radoi!a dat Dumnezeu