FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

De ce, Lãcã? De ce, Gicã?

«12»
xray_rom15.11.2008 03:22

Intrebarile "De ce, Laca? De ce, Gica?" sunt pe deplin justificate!

De la inceput vreau sa precizez ca eu nu m-am numarat printre cei care au criticat prestatiile lor ca antrenori.

Dar.... "amicus Platon, sed magis amica veritas!"

Pe cand erau antrenori, Laca si Gica au sarit de fund in sus cand stelisti sau ex-stelisti(MM) si-au dat cu parerea despre jocul echipei sau jucatori. Nu au invatat nici macar zicala:"ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Ok! In calitate de glorii steliste ar avea dreptul sa-l judece pe Dorinel, dar ca ex-antrenori, "analiza" lor suna a ipocrizie!

Ei nu doar sunt mari stelisti si au jucat la Steaua, dar au fost si ultimii antrenori demisionari ai Stelei!!

De ce nu au rupt ei gura targului ca antrenori si acum ii dau ghionturi lui Dorinel???

Deh ... E mai usor sa vorbesti decat sa faci!

Indiferent de ce s-ar spune, nu i-a impiedicat ciobanul sa faca performanta ca antrenori.

E adevarat! Ambii au plecat din cauza declaratiilor lui Becali, dar venite pe fondul unui joc slab al echipei, care a fost deseori criticat pe acest site(si nu numai)! Ambi au plecat intr-un moment greu pt echipa lasand-o balta in plina campanie CL si la juma de tur! Primul, fara regeret, lasand in urma si un scandal mediatic, al 2 lea in tacere si plin de regret ca a demisionat la nervi. Eu nu spun ca nu au avut motiv sa demisioneze, dar nu sunt indreptati sa-l judece pe Dorinel, ei care nu au adus schimbari deosebite in jocul echipei ca antrenori.

Jenei are dreptul moral sa "critice" si sa-si de-a cu parerea referitor la cum alcatuieste echipa Dorinel. Jenei a facut performanta la acest club ca antrenor si asta il legitimeaza ca "avizat", chiar daca nici eu si poate nici altii nu suntem intotdeauna de acord cu parerile lui.

Deci putina prudenta in declaratii nu le-ar strica, mai ales ca se pot rasfrange ca un bumerang impotriva lor!

amache15.11.2008 07:50

Doamne ma uit la toata istoria acestui club minunat cum se duce de rapa cu asa CIOBAN in loja lasa neeeeeeeee CIOBANE lasa ne ca ne ai distrus nu aduci decat dezechilibru :steag_cruce_invers::steag_sah_mic:fular-campionii daca vrei sa ai performante CIOBANE baga bani la echipa ca te tot lauzi ca ai cand o sa vad bugetul Stelei de cel putin 60mil euro atunci mai vorbim Ciobane doar bagand bani la echipa asa faci PERFORMANTA CIOBANE sau tu habar nu ai ce este aia kitra de om ce esty iti doresti Liga Campionilor doar ca sa ti scoti banii care iai bagat nesimtitule de taran vrem performanta nu act de prezenta CIOBANE

morosanu'15.11.2008 08:35

traim vremuri grele,cu oameni extrem de ciudati,parerea mea este ca daca MUNTI ar primi un telefon de la nea IMI si i-ar sugera unele schimbari in primul 11,Dorinel nu ar trebui sa se oftice sau sa i se para un gest deplasat,sfaturile vin de la un om experimentat. trebuie mult tact cu oamenii din ziua de azi si trebuie intelepciune cum sa pui problema! HAI BAIETII,HAIMUNTI!

Adrian15.11.2008 10:44
Cum ai reactiona daca ai auzi urmatoarele cuvinte? "Timișoara nu va avea un meci greu în Ghencea"

Si ce ai simti atunci cand ai afla ca ele au fost rostite de Maestrul Jenei?

Am vazut si eu articolul ala.Si titlul era iar pus ca sa atraga atentia.

gesepeul a invartit si a smecherit si a pus virgula unde trebuia si a facut un titlul rautacios pt un articol in care Jenei zicea foarte clar: "Timisoara nu va avea un meci greu in Ghencea pt ca nu ei joaca sub presiune, ci Steaua.".

Si deja daca citesti intreaga propozitie nu iti mai pare asa de rautacioasa.Am dreptate?

CaTaLiNsm StElIsTu15.11.2008 16:09

Lari eu cred ca te pripesti.Tu incerci sa ne spui ca oarecum Laca si Gica sunt putin invidiosi pe Dorinel si ca subtil si indirect acestia il contesta oarecum pe Munti.Eu nu cred deloc ca e asa si ba din contra eu cred ca ei nu au facut altceva decat sa-si exprime o opinie sau alta raspunzand la intrebarile unor ziaristi.Dtim cu toti ca nici un antrenor de pana acum care a condus Steaua becaliana nu a plecat cu un gust prea placut de la aceasta echipa,asa ca de ce ar fi cu Dornel altfel...iar cei care sunt patiti parca simt nevoia sa-l avertizeze ca daca la inceput toate par bune si frumoase nu in mult timp acestea se vor schimba.

Nu-l fac inconstient pe Dorinel cum ca el nu si-ar putea da seama de toate acestea,ci ma pun in locul lui si ma gandesc ca la o asemenea oferta cine nu ar risca?!cine ar fi cel care nu ar zice...hai ma ca poate cu mine va fi altfel ca am eu atuurile mele si poate reusesc ce imi propun....aiurea,pt ca ciobanul nu va accepta niciodata ca cineva sa se bucure de glorie in propria-i curte,fara ca el sa-si revendice prerogativele unor eventuale sucese.

Eu asa vad lucrurile din punctul meu de vedere...ce va fi vom trai si vom vedea.

Forza Steaua!!!

Robert2715.11.2008 18:27

si eu imi aduc aminte de golul de la eindhoven.deschisesem repede scorul dar dupa aia ne-au batut cu 5-1.la ei parca juca romario atunci si era si in mare forma.si in tur castigasem cu 1-0.am fost atat de aproape de finala.oricum eindhoven au castigat trofeul in fata celor de la benfica.ce vremuri.....aveam 11 ani si acum imi dau seama cat de mult iubeam Steaua.Am plans atunci,am plans si dupa finala cu Milan.Acum nu mai plang sau poate m-am maturizat,m-am invatat cu putin....cine stie....despre prezent prefer sa nu comentez.Hagi si Lacatus au ramas pentru mine Arcul si Sageata si ar trebui sa castige fiecare Liga Campionilor ca antrenori pentru a cobori din legenda...

«12»