Intrebarile "De ce, Laca? De ce, Gica?" sunt pe deplin justificate!
De la inceput vreau sa precizez ca eu nu m-am numarat printre cei care au criticat prestatiile lor ca antrenori.
Dar.... "amicus Platon, sed magis amica veritas!"
Pe cand erau antrenori, Laca si Gica au sarit de fund in sus cand stelisti sau ex-stelisti(MM) si-au dat cu parerea despre jocul echipei sau jucatori. Nu au invatat nici macar zicala:"ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!
Ok! In calitate de glorii steliste ar avea dreptul sa-l judece pe Dorinel, dar ca ex-antrenori, "analiza" lor suna a ipocrizie!
Ei nu doar sunt mari stelisti si au jucat la Steaua, dar au fost si ultimii antrenori demisionari ai Stelei!!
De ce nu au rupt ei gura targului ca antrenori si acum ii dau ghionturi lui Dorinel???
Deh ... E mai usor sa vorbesti decat sa faci!
Indiferent de ce s-ar spune, nu i-a impiedicat ciobanul sa faca performanta ca antrenori.
E adevarat! Ambii au plecat din cauza declaratiilor lui Becali, dar venite pe fondul unui joc slab al echipei, care a fost deseori criticat pe acest site(si nu numai)! Ambi au plecat intr-un moment greu pt echipa lasand-o balta in plina campanie CL si la juma de tur! Primul, fara regeret, lasand in urma si un scandal mediatic, al 2 lea in tacere si plin de regret ca a demisionat la nervi. Eu nu spun ca nu au avut motiv sa demisioneze, dar nu sunt indreptati sa-l judece pe Dorinel, ei care nu au adus schimbari deosebite in jocul echipei ca antrenori.
Jenei are dreptul moral sa "critice" si sa-si de-a cu parerea referitor la cum alcatuieste echipa Dorinel. Jenei a facut performanta la acest club ca antrenor si asta il legitimeaza ca "avizat", chiar daca nici eu si poate nici altii nu suntem intotdeauna de acord cu parerile lui.
Deci putina prudenta in declaratii nu le-ar strica, mai ales ca se pot rasfrange ca un bumerang impotriva lor!