Articol rautacios, scris de dragul de a mai starni un pic de scandal. M-am saturat de jocurile de cuvinte fortate, pe post de glumita ieftina. Columbianul columbofil, balaci-balaceanca etc. Nu sunt un semn de inteligenta, ci de lipsa de inspiratie. V-ar placea ceva de genul: "N-avem pretentii de la dl Ardeleanu, caruia pateul Ardeal consumat ii tine loc si de materie cenusie." ? Nu cred. E simplu sa jignesti asa, oricine o poate face.
Criticati-l pe Zapata, o merita, a facut meciuri slabe anul asta. Dar nu-l jigniti pentru ca nici el nu v-a jignit. Am inteles, atacurile personale sunt stilul dv. Dar acum vorbiti despre un stelist si as fi crezut ca aici trageti linie. Nu, m-am inselat.
Si ati putea corecta micile greseli gramaticale, de genul: "echipa pe care o culcase Zenga si Oli." Nu, echipa o culcasera Zenga si Oli. Subiect multiplu, verb la plural... Si "ii promiti X dolari la un jucator"... Nu "ii promiti X dolari unui jucator" ? Daca tot aveti atatia admiratori printre copiii de clasa a cincea, macar sa invete sa scrie corect.