FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua și falimentul "porților deschise"

«123»
robson10.11.2008 07:10

Articol rautacios, scris de dragul de a mai starni un pic de scandal. M-am saturat de jocurile de cuvinte fortate, pe post de glumita ieftina. Columbianul columbofil, balaci-balaceanca etc. Nu sunt un semn de inteligenta, ci de lipsa de inspiratie. V-ar placea ceva de genul: "N-avem pretentii de la dl Ardeleanu, caruia pateul Ardeal consumat ii tine loc si de materie cenusie." ? Nu cred. E simplu sa jignesti asa, oricine o poate face.

Criticati-l pe Zapata, o merita, a facut meciuri slabe anul asta. Dar nu-l jigniti pentru ca nici el nu v-a jignit. Am inteles, atacurile personale sunt stilul dv. Dar acum vorbiti despre un stelist si as fi crezut ca aici trageti linie. Nu, m-am inselat.

Si ati putea corecta micile greseli gramaticale, de genul: "echipa pe care o culcase Zenga si Oli." Nu, echipa o culcasera Zenga si Oli. Subiect multiplu, verb la plural... Si "ii promiti X dolari la un jucator"... Nu "ii promiti X dolari unui jucator" ? Daca tot aveti atatia admiratori printre copiii de clasa a cincea, macar sa invete sa scrie corect.

grgapitic2210.11.2008 08:50
Rãutãcios articolul. Zapata nu meritã o caracterizare ca aceasta. Mai ales comparația cu portughezul sau cu Tibi Lung. Totuși, ar fi bine, mai ales pentru el, sã stea pe bancã 2-3 etape. Poate chiar începând de mâine searã.

offtopic: Care-i faza cu Rotaru și cu Stoichițã? Când a apãrat acest Rotaru la Steaua? (am auzit de el doar la FIFA 99)

joaca in continuare fifa!

Al3x3i10.11.2008 22:12

Hai frate ma lasi .. daca il scoti pe zapata tap ispasitor nu vezi ca nu jucam nimic ?

Un sut pe poarta in 90 de min in meciu cu rapid tot zapata e de vina?

saphyrre10.11.2008 23:51

Tovarase Ardeleanu, aici ma tem ca n-ati prea nimerit-o. Ati inceput cumva ca scrieti pentru gesepe, sau vreun alta hartie care se vrea un "Catavencu" sportiv?

Renuntati va rog la astfel de articole penibile si intoarceti-va inapoi la limbajul deosebit si articolele care ne-au incantat atata vreme.

MoRRano11.11.2008 12:44

Articolul este o mizerie, nu am mai postat o fraza pe acest forum de luni de zile, mi-a ajuns doar sa citesc articolele si unele dintre posturi, ( unele reusite altele mai putin ), dar totusi un pic de respect pentru aceea care au pus umarul pentru Steaua n-ar strica, macar atat.

D-nul Constantin m-a surprins in dese randuri cu cateva articole scrise cu mult tact si bun simt (se vede in ele ca sunteti un cunoscator al istoriei si un iubitor al acestui club), acesta din pacate nu are niciuna din aceste calitati, parca cineva va furat parola si a postat in locul d-voastra.

Tarfele de la Gazeta i-au sarin in cap lui Rufai de la prima "greseala" daca o pot numi asa cand a sarit urat mingea din gazon in fata lui si a luat primul gol, comentatorii la fel, niste ****, parca si ii aud "Ce greseala imensa, un portar de valoare nu poate gresi asa.............etc", cu am mai zis **** frustrate puse sa comenteze meciuri de fotbal, in special ale Stelei.

Doar "Comandantul de oaste" calare pe oaia lui neagra flituind victorios telemeaua intr-o mana si teancul de Euro in cealalta (lilieci din pantofi nu trebuie uitati) ar reusi sa faca vreun jucator cu ou si cu otet in 30 de secunde live la vreo emisiune de rahat moderata de stiu eu ce frustrat.

Hai sa nu fim ca Becali, sa nu facem ca el, sa nu gandim ca el, sa fim noi insine.

Ati scris articolul lipsit de stil de bun simt si vad ca si de curaj din moment ce nu ati venit cu o replica la postarile ulterioare, nu sunt nici rautacios nici mai putin sau mai mult stelist ca d-voastra (urasc comparatiile de genul asta) sunt doar sincer.

Respectul se castiga iar Zapata si l-a castigat pe buna dreptate prin munca, comparatiile cu tenta telenuvelo-manelistica sunt chiar rautacioase.

Se reia acel ciclu de articole in care jucatorii sunt facuti varza rand pe rand unul cate unul, iar treaba asta nu poate decat sa indeparteze cititorii.(Cine urmeaza ?)

Oricat de tare ar latra cainii, oricat de sus ar zbura ciorile, Steaua e mai sus ei nu o pot atinge sau rani cu vorbele lor.

PS: SA TRAIM O DATA IN PREZENT.

Ciobane PLEACA DIN Ghencea.

Hassan12.11.2008 10:10

Domnule Ardeleanu, va respect opinia, sunteti un stelist de o viata, dar sincer nu cred ca il puteti acuza pe Zapata intr-un asemenea hal. Este inadmisibil tot ce ati spus despre el, comparandu-l cu catastrofa Carlos este nedrept! Chiar si in acest an, in Champions League, daca nu era Zapata luam minimum inca 3 goluri de la Lyon (acasa) si inca unul in deplasare si minimum inca 2 de la Bayern.

Toti colegii mei v-au atras atentia asupra a ce a facut Zapata anul trecut, eu imi permit sa spun ca si anul acesta a avut cateva interventii salvatoare, fara de care in Champions League cel putin am fi avut un golaveraj de handbal la goluri primite.

Si in campionat a avut cateva parade in cateva meciuri, si sa-mi fie iertat nu este vina lui ca fundasii nu sunt in stare sa faca marcaj la cornere (gl.buzau), pe contraatac (otopeni, galati).

Problema este ca, in sezoanele trecute, Steaua avea o siguranta defensiva extraordinara, asa ca, chiar si cu Carlos am fost in stare sa ajungem in semif. UEFA, pentru ca ajungeau 2-3 suturi pe poarta maxim per meci. In acest sezon si sezonul trecut, apararea noastra, inexplicabil (sunt doar aceiasi jucatori care in 2005-2006 erau siguri) a devenit un svaiter prin care trece oricine, oricat vrea.

In conditiile date, cred ca Zapata s-a descurcat mai mult decat onorabil si este unul dintre cei mai buni portari pe care i-a avut Steaua de ceva timp....

«123»