FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Pilula de insomnie

«12»
Mugur_Cornateanu09.11.2008 00:18

Virgil, Ipswich a castigat pentru ca jucau intr-un campionat corect. Sa fim seriosi, la noi Unirea Urziceni nu va fii lasata sa castige niciodata si poate ca nici nu vor asta. Mie imi amintesc de FC National prin a doua jumate a anilor 90's. Au dat senzatia ca ar fi putut castiga, aveau antrenor bun, jucau frumos, insa apoi s-au stins. Tot o echipa mica, fara palmares si cu doar o mana de suporter. Dupa retragerea lui Gino, au cazut si acum zac in B. Nu prea vad eu vreun viitor pentru Unirea Urziceni. Cand acest Bucsaru o sa fie nevoit sa plece sau o s-o faca de buna voie, echipa va dispare sau se va duce prin diviziile inferioare.

makavelli1909.11.2008 15:38

Meciul cu Timisoara va demonstra inca o data zic eu, ca noi pierdem puncte unde Dinamo le scoate. Si uite asa se scrie istoria editiei 2008/2009 a campionatului.

S-au facut si timisorenii de cacao, de-au luat 3-0 acasa la ei...si cu noi bineinteles isi vor da viata. N-am vazut cartonasul galben pe care spunea Alexa ca il va lua cu siguranta.

Problema nu este ca isi vor da timisorenii viata pe teren, ci, ca noi nu vom fi la nivelul lor.

Imi pare rau ca sunt pesimist, dar am mai vazut scenariul asta.

Sper ca nu va fi asa si sa ma insel eu amarnic!

grgapitic2210.11.2008 09:27
Ce incepe cu "p" si se termina cu "ula" ?

Peninsula

redondo10.11.2008 11:16
Virgil, Ipswich a castigat pentru ca jucau intr-un campionat corect. Sa fim seriosi, la noi Unirea Urziceni nu va fii lasata sa castige niciodata si poate ca nici nu vor asta. Mie imi amintesc de FC National prin a doua jumate a anilor 90's. Au dat senzatia ca ar fi putut castiga, aveau antrenor bun, jucau frumos, insa apoi s-au stins. Tot o echipa mica, fara palmares si cu doar o mana de suporter. Dupa retragerea lui Gino, au cazut si acum zac in B. Nu prea vad eu vreun viitor pentru Unirea Urziceni. Cand acest Bucsaru o sa fie nevoit sa plece sau o s-o faca de buna voie, echipa va dispare sau se va duce prin diviziile inferioare.

Parca esti MM si Dan Petrescu .... ce e asta ca nu e lasata sa castige?

«12»