Nu stiu de ce am impresia, ca daca Galata ar fi mers in Liga, ei cu siguranta s-ar fi calificat in optimi.
Nu stiu de ce am impresia, ca daca Galata ar fi mers in Liga, ei cu siguranta s-ar fi calificat in optimi.
Doar ca ei nu s-au calificat.Deocamdata joaca in UEFA unde si noi am castigat grupa fara gol primit.
Te inseli.Galatasaray e de acelasi nivel cu noi.A fost o dubla care pe care si noi am invins.Iar Benfica este departe,de mult timp,de echipa ce era o forta in Europa.Ca si Ajax,se zbat acum in mediocritate,sufocate fiind de istoria lor glorioasa...
Nu cred. Oricum ne-am calificat pe merit. Cu Lyon ar fi luat batai ca si noi. Au o aparare mai slaba decat a noastra dar un atac mai bun. In UEFA si noi am fi fost zmei.
De la Dinamo Kiev prin 99 parca, nu a mai existat echipa din est care sa ajunga in semifinalele UCL. Pana nu prindem si noi o generati de exceptie cu jucatori care sa aiba valoare unor Shevchenko sau Rebrov nu pupam optimi CL. Alternativa ar fi investitii masive in jucatori straini + salarii colosale. Nu-l vad pe Gigi facand buget de 100 mil euro pe an.
Miaus, sa nu anticipam. Momentan sunt in grafic:
Galatasaray - Olimpiakos 1-0
Benfica - Galatasaray 0-2
Mai au un meci relativ facil, acasa, cu Metalist Harkov si o deplasare grea pe terenul Herthei Berlin. Pot castiga grupa cu 10 sau 12 puncte, chiar si fara gol primit.
Vorbind serios, ei ar fi avut un cuvant greu de zis in aceasta grupa. In fata unor adversari iesiti din forma ar fi speculat mai bine slabiciunile acestora. In sprijinul meu vin jucatorii experimentati din lot: Kewell, Lincoln, Baros, Nonda, Arda Turan si inca vreo 3-4 turci obisnuiti cu meciurile din CL. Una e sa abordezi meciurile cu puterile din Europa cu acesti jucatori caliti pe la alte cluburi importante din Europa si alta e sa joci in primul "11" cu alde Sekely de la Otelul, echipa de pluton din Romania, sau Stancu venit de la Urziceni sau Dayro Moreno venit de la echipa obscura din Columbia.
Acestia din urma vor ceda daca ii arunci in groapa cu lei, in schimb cei de la Galata vor oferi o replica mai dura sinonima cu performanta.
In orice caz, si echipa noastra are meritele de a fi speculat pasa proasta a turcilor. Nicidecum nu vreau sa discreditez Steaua, dar Galatasaray are profilul perfect pt a spera la calificarea in optimi, in timp ce noi vom fi o vesnica prezenta efemera la "masa bogatilor".
Dayro Moreno venit de la echipa obscura din Columbia.
Hauleo muica ! Once Caldas e o echipa obscura ? Cand avea Dayro 19 anisori 'seniorii' de-acolo castigau Copa Libertadores si pierdeau la penaltyuri Cupa Intercontinentala. In mod sigur de la aia a invatat mai multe decat de la berbecali ...
Hauleo muica ! Once Caldas e o echipa obscura ? Cand avea Dayro 19 anisori 'seniorii' de-acolo castigau Copa Libertadores si pierdeau la penaltyuri Cupa Intercontinentala. In mod sigur de la aia a invatat mai multe decat de la berbecali ...
Once Caldas a castigat de 2 ori campionatul(1950,2003),o data au fost pe locul 2(1998),au castigat copa libertadores(2004) si cupa continentala(2004).acesta este palmaresul lui Once Caldas.
Miaus, sa nu anticipam. Momentan sunt in grafic:
Galatasaray - Olimpiakos 1-0
Benfica - Galatasaray 0-2
Mai au un meci relativ facil, acasa, cu Metalist Harkov si o deplasare grea pe terenul Herthei Berlin. Pot castiga grupa cu 10 sau 12 puncte, chiar si fara gol primit.
Vorbind serios, ei ar fi avut un cuvant greu de zis in aceasta grupa. In fata unor adversari iesiti din forma ar fi speculat mai bine slabiciunile acestora. In sprijinul meu vin jucatorii experimentati din lot: Kewell, Lincoln, Baros, Nonda, Arda Turan si inca vreo 3-4 turci obisnuiti cu meciurile din CL. Una e sa abordezi meciurile cu puterile din Europa cu acesti jucatori caliti pe la alte cluburi importante din Europa si alta e sa joci in primul "11" cu alde Sekely de la Otelul, echipa de pluton din Romania, sau Stancu venit de la Urziceni sau Dayro Moreno venit de la echipa obscura din Columbia.
Acestia din urma vor ceda daca ii arunci in groapa cu lei, in schimb cei de la Galata vor oferi o replica mai dura sinonima cu performanta.
In orice caz, si echipa noastra are meritele de a fi speculat pasa proasta a turcilor. Nicidecum nu vreau sa discreditez Steaua, dar Galatasaray are profilul perfect pt a spera la calificarea in optimi, in timp ce noi vom fi o vesnica prezenta efemera la "masa bogatilor".
Nu avem ce sa anticipam. Noi suntem aici ei nu sunt, end of story. Remember Rosenborg?
Pai nu facem fata pt ca nu avem nici un jucator care sa de-a un gol ca aici:
http://www.mysport.ro/video/read/28149
macar o data pe an intr-un meci european...cand o sa avem o s aavem fata de CL, pana atunci ciocu mic ( pt Becali ) si joc de glezne!
in niciun caz nu avem fata de UCL ... si daca e adevarat ce au scrie cei de la gazeta pe site-ul lor si pe stelisti.ro in legatura cu vestiarul, e de rau
e inadmisibil asa ceva. SI eu tind sa cred ca e adevarat
pt ca se vede in raceala din joc. Vor ajunge de rasul lumii daca vor continua cu asta . Sa fie sanatosi .. eu nu-i mai sustin la niciun meci, mi-e scarba de ei ... sa-i ia dracu de prosti.
cat va fi acest animal(nu`l pot numi om,poate si animal e un cuvant bland) la Steaua nici nu vom mai face ceva in CL..intrebare:unde e meciul acela supebr cu Dinamo Kiev?..raspuns:departe..pierdut in timp...
nu numa Steaua nu o reusit nimik in europa, sa fie clar tot campionatul e lipsit de valoare sa vazut in Cupa UEFA.
pleaca JIJEL vine altul ca iel.
pleaca Dragomir vin iara unul ca iel.
mai e LUPESCU, Sandu, Piturca,
toti care o fost sau ierau macar in discutie "sa fie fost cercetati penal".
nui cerceteaza nimeni pt ca si m.....ti aia sunt "PENALI".