FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua lui Becali nu face fata in Champions League

«12»
fcsteaua.ro06.11.2008 08:39

Infrangerea de aseara a reprezentat inca un episod trist pentru fotbalul romanesc de club. Inca odata s-a vazut diferenta de valoare dintre o echipa resuscitata prin socuri si alta, intretinuta cu bani, atmosfera propice performantei dar si infuzie de juniori valorosi din pepiniera proprie. Diferenta de pe tabela de marcaj este una mincioasa pentru ca Jean Michel Aulas are un 5 - 0 lejer in fata lui George Becali. Primul este preocupat de management si administratie, inconjurandu-se de oameni valorosi, iar al doilea vrea doar sa antreneze maturand totul in cale.

Desi eliminarile echipelor romanesti de club reprezinta o constanta a ultimilor douazeci de ani, mereu m-am intrebat de ce exista acest doliu national atunci cand Steaua este infranta. O explicatie logica ar fi reprezentata de faptul ca aceasta echipa are cei mai multi sustinatori din Romania. O alta ar fi legata de promisiunile guralivului finantator al echipei, garantul victoriilor mari inainte de a fi obtinute. Eu cred ca adevaratul motiv este legat de faptul ca Steaua da mereu senzatia ca ar putea sa iasa din tiparul blajinului campionat romanesc si sa produca marea supriza. Precedentul deja a fost creat pentru ca doua cupe europene stau marturie in acest sens.

Amaraciunea este mare pentru ca baietii nostri nu au facut un meci rau in Franta. Pe alocuri s-au autodepasit daca am tine cont de ce au jucat in acest sezon dar si in ultimii ani in Europa. Huiduielile de pe Stade Gerland atunci cand ros albastrii isi inghesuisera adversarii de vreo trei ori stau marturie in acest sens. Este trist ca si in aceste clipe se cauta vinovati, sunt indicati jucatori buni si jucatori "care au gresit". Tinand cont de frecventa ocaziilor de gol ale gazdelor si presiunea fantastica exercitata de acestea era si normal ca sa existe greseli in tabara noastra. Olympique Lyonnais - Real Madrid 3 - 0 va spune ceva? Era acum doi ani. Azi greseste Goian, maine Zapata si Ogararu, data viitoare Golansky si Nicolita, iar noi inca purtam polemici legate de "cine este bun si cine nu are loc la Steaua".

La finele meciului mi-am adus aminte de nea Nicu. Ala comunistul, diabolicul, megalomanul care le reprosa stelistilor in 1986 "de ce a durat atat pana ce au invins Barcelona." Pe terenul acesteia! Intr-o finala europeana!!! Va vine a crede cum se punea problema atunci? Multi au spus ca era nebun dar nimeni nu si-a pus problema vreodata ca acest tip comportament s-ar traduce astazi prin "mentalitate".

Mentinandu-si evolutiile si organizarea pe coordonatele prezente, Steaua nu va putea niciodata sa faca pasul cel mare. Va fi buna in Estul Europei, va putea ajunge cu efort in Grupele Champions League eliminand campioanele Belgiei, Turciei sau Olandei, va putea smulge cate un succes rasunator urmat de ani de seceta. Dar niciodata nu va reusi sa revina in elita fotbalului european pentru ca acolo scopul suprem nu este sa castigi ci sa te mentii castigand. Iar Real, Milan, Arsenal, Chelsea sau Lyon sunt departe. Sau noi suntem.

MoWeed06.11.2008 08:47

Un articol bun, o singura precizare: finala nu s-a jucat pe terenul Barcelonei, ci la Sevilia

steado06.11.2008 09:35

Iata deci ca nu Lacatus e de vina pentru rezultatele modeste obtinute in confruntarile cu echipele din CL in ultima vreme.Probabil ca, in sfarsit, ne-am dat cu totii seama (inclusiv infocatii contestatari ai antrenorului Lacatus) ca, defapt, atat putem ! S-au tot facut reprosuri ca jucatorii nu sunt pusi sa joace pe posturile lor si de asta nu ar da randament, ei fiind in realitate mult mai valorosi.Ei bine, lui Dorinel nu i se mai poate imputa faptul ca a asezat vreun jucator altundeva decat unde i-ar fi locul (in opinia impartasita de majoritatea suporterilor).Rezultatul : un 1-1 cu un Dinamo mai sters si mai usor de invins ca niciodata si un 0-2 cu Lyon, cu nimic mai multumitor decat acel 3-5 de acum doua saptamani.

Sigur o oarecare schimbare a atitudinii in jocul echipei se observa, parca se alearga mai cu suflet, dar asta e un lucru care se intampla, de multe ori, in mod firesc, odata cu schimbarea antrenorului.

Peste toate iese insa la iveala in modul cel mai elocvent crudul adevar : atat putem la ora actuala, indiferent ce antrenor am avea ! Asta e adevarata valoare a jucatorilor, asta e consecinta managementului actual aflat la conducerea clubului, asta e consecinta mentalitatii patronului, care in mod nefericit a pus mana pe destinul celui mai iubit club din tara.

Ceea ce ma ingrijoreaza mai tare este insa reactia multor suporteri, care, se pare, incep sa se resemneze cu faptul ca atat putem, si sa facem totul si sa ne multumim cu castigarea competitiilor interne, ca astea sunt de nasul nostru.Complet gresit ! Asta este si mentalitatea si scopul lui Becali ! Sa castigam campionatul (de hatarul suporterilor si Cupa) ceea ce ne asigura calificarea in CL si, cel mai important, BANII care rezulta din aceasta !

Uite asa o sa ajungem sa ne bucuram pentru o victorie cu cainii, ca si cum asta ar fi idealul nostru.A face parte din elita fotbalului european va ramane vesnic o amintire a anilor '80, care se va stinge si aia.Din pacate Steaua de astazi are niste idealuri meschine, cele ale patronului sau.Si destui suporteri lesne de amagit.

_yang06.11.2008 09:38

100% adevarat. Singurul vinovat e ciobanul care crede ca se poate bate cu aceste echipe cu transferuri de cateva sute de mii de euro si cu un centru de copii si juniori de mana a doua... Jucatorii nu au nici o vina. Au si ei o limita pe care nu o pot depasi...

Il Soldatino06.11.2008 09:54
Un articol bun, o singura precizare: finala nu s-a jucat pe terenul Barcelonei, ci la Sevilia

Tot un drac :D

mirceaor06.11.2008 10:25

@ MoWeed

Cam terenul Barcei era, era in Spania si tot stadionul tinea cu Barca:)

On-topic:

Deocamdata atat putem, n-avem de ce sa fim tristi, suntem cei mai buni din Romania. Performante mai mari necesita infuzii de capital mai mari.

Sa ne uitam ce bani se baga in Rusia, Ucraina, Grecia, Turcia, iar performantele, cu mici exceptii, nu sunt cu mult mai bune ca ale noastre.

Daca oierul nu baga bani, nu avem echipa, scurt pe doi. Ba si banii pe care-i baga ajung in conturi dubioase, pentru jucatori de o valoare indoielnica, pentru antrenori de juniori spagari samd.

Asta e situatia. Ori ii vine mintea la cap si trece la profesionism cu oameni de calitate in munca lor (ceea ce nu cred), ori vinde echipa unor oameni care vor si pot(ceea ce iar nu cred). Cam astea ar fi solutiile.

1on06.11.2008 11:27

100 % de acord cu steado.

AlexV06.11.2008 11:49

"De vina" este decalajul financiar enorm intre cluburile din vest si noi. Cei care il aparati acum pe Laca nu aveti dreptate. Steaua are nevoie de un antrenor bun nu de un simbol. Cand o sa avem buget de 100 de milioane de euro o sa putem spera la rezultate constant bune in CL. Argumentele principal impotriva lui Lacatus erau jocul echipei si rezultatele mediocre cu echipe slabe din campionat. Daca eram pe primul loc in campionat si echipa presta un joc bun, puteam sa pierdem si cu 4-0 partida cu Lyon si nimeni cu ar fi pretins demisia.

Cand bogatii de pe la noi vor avea(fura) averi de zeci de miliarde de euro, echipele de fotbal romanesti se vor bate cu Real si Milan. Deci in 20 de ani o sa fim si noi acolo.

NICKSTELIST SI DUPA MOARTE06.11.2008 12:13

Asta este valoarea jucatorilor, mai mult nu putem.

blood_2_hot06.11.2008 12:32
S-au tot facut reprosuri ca jucatorii nu sunt pusi sa joace pe posturile lor si de asta nu ar da randament, ei fiind in realitate mult mai valorosi.Ei bine, lui Dorinel nu i se mai poate imputa faptul ca a asezat vreun jucator altundeva decat unde i-ar fi locul (in opinia impartasita de majoritatea suporterilor).

Permite-mi sa te contrazic profund:

Nicolita pe stanga in prima repriza;

Semedo pe stanga

B. Stancu in spatele atacantului

Szekely pe dreapta

toti asezati pe posturi gresite.

cine au fost cei mai slabi de pe teren?? cei de mai sus.

Plus Zapata, care sunt sigur ca a vazut din nou mingea mai tarziu. Nu inteleg de ce nu se duce odata la un control medical oftalmologic. Este clar ca nu vede bine, toate erorile au fost date de reactii intarziate.

macar n-a jucat Lovin - o mare bila alba pentru Dorinel. si schimbarile au fost logice.

avem un antrenor ceva mai bun, in sfarsit...

Protasov06.11.2008 12:55

Trebuie sa precizam ca Aulas are o avere considerabil mai mica decat a australopitecului nostru. Cum de e posibil ca echipa lui sa aibe un buget de 20 de ori mai mare ca al nostru? Raspunsul e simplu. O. Lyon, o echipa fara marca in Europa, nici macar in Franta - se autofinanteaza. Steaua, un nume mare in Europa, cu milioane bune de suporteri in tara nu este in stare nici macar de acest lucru ba inca mai este si jefuita de asa zisul ei finantator.

@steado, este evident ca Lacatus nu avea nici o vina, a incropit si el cum a putut. Mie mi s-a parut mai indraznet acel 3-5 de acasa decat acest 0-2 din deplasare unde nu am reusit sa legam nimic in atac. Sa nu se inteleaga ca vreau sa il critic pe Dorinel, nu poarta vreo vina - de abia a ajuns la echipa.

@Alex V

Decalajul acela de care vorbesti dumneata e lesne de depasit. Suporterii stelisti din tara asigura rating baban, asadar bani in orice moment. Nu pt ca sunt mai bogati ci pt ca sunt mai multi si platesc preturi apropiate de cei francezi, sa spunem. Tot ce asteapta este spectacol si buna credinta din partea administratiei clubului.

In concluzie ramanem bataia de joc a unui nebun si nu facem altceva decat sa ne lamentam.

@ MoWeed

Deocamdata atat putem, n-avem de ce sa fim tristi, suntem cei mai buni din Romania. Performante mai mari necesita infuzii de capital mai mari.

Sa ne uitam ce bani se baga in Rusia, Ucraina, Grecia, Turcia, iar performantele, cu mici exceptii, nu sunt cu mult mai bune ca ale noastre.

Situatiile sunt diferite. Turcia si Grecia nu au scoli de fotbal consacrate, mai au vreme sa creasca. Rusia a castigat in ultimii 4 ani de ori Cupa UEFA si a dus doua echipe in optimile LC, ti se pare putin?

Ucraina a intrat cu Dinamo Kiev de doua ori la rand in optimi, deasemenea. Ce le lipseste esticilor este consecventa si prezenta unor oameni adevarati de fotbal in cluburi. Noi la Steaua am putea avea acest lucru. Steaua este una din putinele scoli de fotbal din est recunoscute. De ce? Pt ca avem multi oameni de club care au facut performanta, fie ca antrenori fie ca jucatori. Acestia nu sunt folositi insa de club, asta e buba.

chrishornzz06.11.2008 13:18

da, la Sevilla, la 300km de Barcelona - cu 60.000 de fani ai barcelonei in tribune... intr-adevar, nu pe ternul Barcelonei...

(oare mai si gandim sau scriem doar asa de dragul de a face "precizari" inutile?!..)

articolul e bun, exprima frustrarea noastra vis-a-vis de "complicitatea" in a ne multumi cu putin si cel mai grav este ca jucatorii de azi nu par a avea orgoliul de a fi stelist, multi din ei par senini, "impacati" cu ideea ca "atat putem", umbla cu declaratii de genul "mergem inainte", "atat am putut astazi"

este o rusine si o dezamagire imensa pe care e grav ca o resimtim doar noi cei din tribune, nu si actorii de pe gazon... :steag_cruce_invers:

mirceaor06.11.2008 13:50

@ Protasov

Raman la parerea ca performantele echipelor din campionatele pe care le-am mentionat sunt in mare masura conjuncturale. Si Steaua a fost la cateva minute de finala cupei UEFA, tot conjunctural.

Daca facem un raport intre bugetele unor cluburi ca Dinamo Kiev, Zenit, Olympiakos, Fenerbahce si cel al Stelei vom gasi o diferenta mult mai mare ca decalajul de eprformanta dintre aceste cluburi si echipa noastra.

Fener are o medie salariala de peste 1,5 milioane de euro anual. Medie la Steaua cat este? Sub 200.000.

Sa fim seriosi, astea cu scoala de fotbal sunt povesti. Pai la ce scoala de fotbal au sarbii de exemplu si la ce fotbalisti de super-clasa scot pe banda rulanta ar trebui sa se bata acolo sus si ei in Liga,nu?

Peste tot banul dicteaza. Nu poti sa-i pui in duel unu-la-unu pe Szekely si Grosso sau pe Ghionea si Benzema si sa te astepti sa si castigi.

Poate un meci din zece, conjunctural.

AcMilan1406.11.2008 14:42

mai bine numai jucam in UCL! Pentru ce? Sa fim umiliti? Sa ne multumim doar ca vedem echipe mari la Bucuresti si cum fac spectacol cu ai nostri? Nu avem jucatori de UCL... dar ce este cel mai grav NU AVEM MENTALITATE DE UCL!!!!! presa are o mare parte de vina prin ridicarea in slavi a unor jucatori... dar pana la urma, cum p l m famagusta poate? chefere poate... bate borisov la fel... celtic...aalborg are mai multe puncte ca noi intr-o grupa f grea si joaca si mai frumos cine mai are 1 punct? basel daca nu ma insel, dar acel punct a fost obtinut pe camp nou. Ne lasam prostiti de cioban!!!! Asta este adevarul! Nu vedeti ca decand jucam in UCL terminam tot pe 2? Oare de ce? Care este marea prioritate... titlul(il luam bine! nu, asta e macar jucam in UCL!) si ce facem in UCL? Vine ciobanul cu jucatori de 500.000 de euro si vrea sa se bata cu aia care valoreza 50 de milioane?

Pe final ce pot sa zic... suntem toti multumiti, nu?

Ciobanul e multumit ca isi i-a banii de la UCL.

Jucatorii i-au la randul lor bani de calificare si au "aere de UCL"

adversarele Stelei sunt fericite ca Steaua este umilita iar in campionat numai poate tine pasul.

Iar noi suporterii de ce ne bucuram? Ca vedem echipe mari la Bucuresti intr-o competitie unde nu joaca Dinamo si rraped?

cristian01406.11.2008 15:28

De cand jucam in Champions League, mai exact de la meciul cu Kievul, nu am simtit nici cea mai mica bucurie urmarind Steaua. Nici macar la pauza cu Lyon, in Ghencea. Pe undeva, banuiam ca francezii vor reveni si asa a si fost. Cert e ca Steaua nu joaca fotbal pentru ca nu stie, in primul rand si in al doilea..vrea doar pe alocuri. N-are rost sa ne agitam pentru nimic. Mai bine Cupa UEFA decat rusinea asta de participare in Liga.

kosm1n06.11.2008 16:28

Patronul e un cretin infect! Se vede clar ca fotbalului din Liga I ii mai trebuiesc ani buni pentru a putea pretinde ceva in Champions! Atunci nu inteleg de ce atat agitatie pt aceasta competitie in care nu facem altceva decat sa aratam intregii Europe ca suntem niste pierzatori!

Eu m-as conforma in fiecare an cu o primvara europeana in UEFA decat Umilintele astea cu Lyon si Bayern!

Ic3MaN06.11.2008 17:01

Sa fim seriosi nu avem echipa ca sa ne batem de la egal la egal cu Lyon,bayern,arsenal,sevilia,etc.Aia investesc nu ca noi.Daca e sa luam jucatorii post pe post de la Steaua si Lyon de aseara poate doar Goe e peste bumsoung,in rest pauza.la mijloc toulalan e la inchidere dar stie si cu mingea fata de ai nostri,in atac nu mai vb.cand am vaz ultima data un voleu ca al lui keita la primul gol in Ghencea(poate Bostina acu vreo 3 ani la un 2-2 acasa cu vasluiul).Pe astia-i avem momentan si cu astia trebuie sa ne multumim.Daca s-ar investi banii mai multi poate s-ar face o echipa,dar nu peste noapte cum am vrea noi.si fener a bagat o caruta de bani si tot cam pe unde suntem noi sunt si ei.Sa fim realisti mai mult de o califcare in grupe Steaua nu poate acum ca nu are cu cine.si ganditi-va cum ar fi daca ar pleca Goe,Radoi,Ghionea,Banel.si vom vedea ca ei vor pleca la un moment dat,iar Jiji nu va investii nu stiu cati bani pt ai inlocuii cu unii mai buni.probabil o sa-l aduca pe x,y de la Iasi sau Vaslui si speram sa-i facem fotbalisti.Asta e:(

Hai sa ne concetram pe campionat ca aici sigur avem valoare.Aduceti in Ghencea titlul 24!!!!

Protasov06.11.2008 17:13
@ Protasov

Sa fim seriosi, astea cu scoala de fotbal sunt povesti. Pai la ce scoala de fotbal au sarbii de exemplu si la ce fotbalisti de super-clasa scot pe banda rulanta ar trebui sa se bata acolo sus si ei in Liga,nu?

Peste tot banul dicteaza. Nu poti sa-i pui in duel unu-la-unu pe Szekely si Grosso sau pe Ghionea si Benzema si sa te astepti sa si castigi.

Poate un meci din zece, conjunctural.

Da, ai dreptate, asa este. De asta am si facut precizarea mai inainte - trebuie folosite resursele clubului. Si acelea exista. Nu cred ca exista in vreo alta tara europeana o echipa cu atat de multi simpatizanti in raport cu populatia precum e Steaua. Asta inseamna in primul rand multi bani dar numai daca aceasta popularitate este fructificata in mod onest. In cazul nostru simpatizantii Stelei au devenit target politic:). Incredibil, la noi se poate orice!

Pana la urma la categoria resurse ar intra si oamenii cu experienta. O astfel de experienta se castiga in timp si cu multi bani. Acesti oameni stau foarte departe de club. Mare pacat.

Asadar nu ne contrazicem in nici un fel. Eu doar spun ca acel capital exista si trebuie fructificat.

laurentiu196906.11.2008 18:14

Dar suporterii sunt de Champions League?

Marturisesc ca ma simt mai bine in galeria Stelei in deplasare. La Madrid, Londra, Istanbul si Florenta am facut o impresie foarte buna. Din pacate, cand jucam acasa, suntem cel mai amarat public din Champions League. Ati vazut ce atmosfera era la Aalborg...sau Minsk? Sa nu mai vorbim de ce era la Lyon la un meci cu...Steaua!!!

Cred ca si noi, suporterii, avem o parte de vina in comportamentul clubului in ultimii ani.

Exista un club, care, a ajuns pe locul 17, au fost umiliti de niste anonimi de la Cluj, si totusi nu au schimbat antrenorul. S-au unit, au strans din dinti si...3-1 cu Chelsea! Ati ghicit: AS ROMA. Mai avem de invatat despre Champions League.

Iata deci ca nu Lacatus e de vina pentru rezultatele modeste obtinute in confruntarile cu echipele din CL in ultima vreme.Probabil ca, in sfarsit, ne-am dat cu totii seama (inclusiv infocatii contestatari ai antrenorului Lacatus) ca, defapt, atat putem ! S-au tot facut reprosuri ca jucatorii nu sunt pusi sa joace pe posturile lor si de asta nu ar da randament, ei fiind in realitate mult mai valorosi.Ei bine, lui Dorinel nu i se mai poate imputa faptul ca a asezat vreun jucator altundeva decat unde i-ar fi locul (in opinia impartasita de majoritatea suporterilor).Rezultatul : un 1-1 cu un Dinamo mai sters si mai usor de invins ca niciodata si un 0-2 cu Lyon, cu nimic mai multumitor decat acel 3-5 de acum doua saptamani.

Sigur o oarecare schimbare a atitudinii in jocul echipei se observa, parca se alearga mai cu suflet, dar asta e un lucru care se intampla, de multe ori, in mod firesc, odata cu schimbarea antrenorului.

Peste toate iese insa la iveala in modul cel mai elocvent crudul adevar : atat putem la ora actuala, indiferent ce antrenor am avea ! Asta e adevarata valoare a jucatorilor, asta e consecinta managementului actual aflat la conducerea clubului, asta e consecinta mentalitatii patronului, care in mod nefericit a pus mana pe destinul celui mai iubit club din tara.

Ceea ce ma ingrijoreaza mai tare este insa reactia multor suporteri, care, se pare, incep sa se resemneze cu faptul ca atat putem, si sa facem totul si sa ne multumim cu castigarea competitiilor interne, ca astea sunt de nasul nostru.Complet gresit ! Asta este si mentalitatea si scopul lui Becali ! Sa castigam campionatul (de hatarul suporterilor si Cupa) ceea ce ne asigura calificarea in CL si, cel mai important, BANII care rezulta din aceasta !

Uite asa o sa ajungem sa ne bucuram pentru o victorie cu cainii, ca si cum asta ar fi idealul nostru.A face parte din elita fotbalului european va ramane vesnic o amintire a anilor '80, care se va stinge si aia.Din pacate Steaua de astazi are niste idealuri meschine, cele ale patronului sau.Si destui suporteri lesne de amagit.

Ce diferenta este intre Steaua - Lyon 3-5 si 0-2 si Real - Juve 0-2 si 0-2? In UCL e simplu, ai valoare e ok, nu ai e naspa. Cum nici norocul nu a fost de partea noastra rezultatul este normal. In etapa asta de UCL au marcat DIRECT din lovitura libera: Wendel, Juninho si Alex del Pierro! Marcam si noi pe vremea lui... Balaci!

Protasov06.11.2008 20:39

@Laurentiu

Lumea nu mai vine la stadion pentru ca nu are ce sa vada. Suntem dusi cu presul de foarte multa vreme. oamenii s-au plictisit de minciunile si promisiunile maimutei.

Tin minte ca prin 83-84 se umplea stadionul( capacitatea era mai mare, erau gradene atunci si nu scaune, incapeau 35 000 pe stadion) si la meciurile cu U' Cluj sau Otelul. Cand este spectacol si suporterii au incredere in echipa vin la stadion. Ce sa vedem astazi acolo? Cum o luam la cateva goluri diferenta? Cum ne chinuim cu Otopeniul?

milovan djilas06.11.2008 20:43
Ucraina a intrat cu Dinamo Kiev de doua ori la rand in optimi, deasemenea. Ce le lipseste esticilor este consecventa si prezenta unor oameni adevarati de fotbal in cluburi. Noi la Steaua am putea avea acest lucru. Steaua este una din putinele scoli de fotbal din est recunoscute. De ce? Pt ca avem multi oameni de club care au facut performanta, fie ca antrenori fie ca jucatori. Acestia nu sunt folositi insa de club, asta e buba.

Asa este, Dinamo Kiev a fost chiar in semifinale in 1999, 3-2 si 0-1 cu Bayern!

soilwork06.11.2008 21:13

asa-i romanu prost cum sunt aia de la CFR vor sa-l dea afara p'ala ca a luat bataie de la bordeaux.totusi sa se gandeasca muresan cati bani au bagat aia si cati bani a bagat el.au jucat chiar bn pt banii bagati in echipa.mai bn era dak nu castigau cu roma si nu mai avea nimeni pretentii de calificare.sincer cred ca nici Steaua nici CFR nu mai au sanse de calificare nici macar in UEFA. fular-campionii

soilwork06.11.2008 21:22
mai bine numai jucam in UCL! Pentru ce? Sa fim umiliti? Sa ne multumim doar ca vedem echipe mari la Bucuresti si cum fac spectacol cu ai nostri? Nu avem jucatori de UCL... dar ce este cel mai grav NU AVEM MENTALITATE DE UCL!!!!! presa are o mare parte de vina prin ridicarea in slavi a unor jucatori... dar pana la urma, cum p l m famagusta poate? chefere poate... bate borisov la fel... celtic...aalborg are mai multe puncte ca noi intr-o grupa f grea si joaca si mai frumos cine mai are 1 punct? basel daca nu ma insel, dar acel punct a fost obtinut pe camp nou. Ne lasam prostiti de cioban!!!! Asta este adevarul! Nu vedeti ca decand jucam in UCL terminam tot pe 2? Oare de ce? Care este marea prioritate... titlul(il luam bine! nu, asta e macar jucam in UCL!) si ce facem in UCL? Vine ciobanul cu jucatori de 500.000 de euro si vrea sa se bata cu aia care valoreza 50 de milioane?

Pe final ce pot sa zic... suntem toti multumiti, nu?

Ciobanul e multumit ca isi i-a banii de la UCL.

Jucatorii i-au la randul lor bani de calificare si au "aere de UCL"

adversarele Stelei sunt fericite ca Steaua este umilita iar in campionat numai poate tine pasul.

Iar noi suporterii de ce ne bucuram? Ca vedem echipe mari la Bucuresti intr-o competitie unde nu joaca Dinamo si rraped?

eu unu ma bucur ca jucam in UCL pt ca avd tot felu de prosti gen Borcea care comenteaza si arata cat de invidiosi sunt ca n-au cum sa ajugna unde e Steaua:)CFR poate pt ca n-are o grupa ca a Stelei:Psi acum nu mai pot nici ei ceea ce arata ca in meciul cu roma au avut un noroc chior sa vedem ce o sa faca in retur cu roma si Chelsea. :steag_sah_mic:

makavelli1906.11.2008 21:54

Dar suporterii sunt de Champions League?

Marturisesc ca ma simt mai bine in galeria Stelei in deplasare. La Madrid, Londra, Istanbul si Florenta am facut o impresie foarte buna. Din pacate, cand jucam acasa, suntem cel mai amarat public din Champions League. Ati vazut ce atmosfera era la Aalborg...sau Minsk? Sa nu mai vorbim de ce era la Lyon la un meci cu...Steaua!!!

Nu stiu cum a fost in celelalte deplasari, dar la Londra n-au fost chiar usa de biserica suporterii. Un amic de-al meu, care locuieste in Londra, a fost la meciul cu Arsenal si a vrut sa incurajeze echipa de la galerie. Comentariile n-au fost tocmai pozitive vizavi de comportamentul lor.

Si cum ramane cu suporterul roman, batut de stelisti la Florenta?!?!

Bodanel07.11.2008 07:29
Si cum ramane cu suporterul roman, batut de stelisti la Florenta?!?!

Inventie de-a presei. Am intrebat pe toti care au fost acolo si nici unul nu stie nimic. Avand in vedere ca stirea a aparut doar in gsp, un ziar care are 0 credibilitate....

«12»