Il soldatino sau Catalin, cum te-oi numi de fapt, de jumatate de ora ma chinui sa gasesc partea amuzanta in articolul tau. stiu stiu, sunt eu mai incet la minte si tu prea subtil pentru masa de cretini care te-nconjoara. dar sa lasam matreata cu torpila sau invers, cum i-o zice. Ceea ce mi se pare cu adevarat deranjant este atitudinea ta zeflemitoare, persiflanta si superioara in raport cu ceilalti. Faptul ca esti redactor pe fcs inseamna frectie la picior de lemn. Raspunsurile tale denota mediocritate si frustrare. Niciodata nu accepti criticele si afisezi o ipocrizie nonsalanta in momentul in care iti inchei raspunsurile cu noroace, colega si alte mizerii. Lasa falsa diplomatie si macar fii sincer. Te pupa tata
Bai da' e super amuzant sa stai si sa vezi cum ii roade pe unii si cum sar sa loveasca si sa critice doar ca sa mai scape de niste aburi.
Cu cat talent se baga la discutii din astea fix persoana potrivita.
E magnific!!!
Cataline, hai sa te intreb ceva.
Faptul ca esti redactor pe fcs inseamna frectie la picior de lemn.
Nu ti se pare ca propozitia de mai sus duhneste a frustrare?
Scrie in continuare ce ai de scris.La multi o sa le placa si te vor lauda.Multi nu vor fi de acord cu tine si vor intra in discutii cu tine.
Si aia care mai raman te vor ataca pe tine(nu articolul, ca de obicei astia nu aduc argumente cand discuta ceva) ca sa isi verse ei frustrarile si nervii.
Asa e viata, asa e peste tot.
Domnilor moderatori,
Eu o singura data m-am plans de un abuz.Mi-am zis povestea si apoi am incetat cu acea problema.
Daca veti cauta la reclamatii veti vedea ca nu am cerut sanctiuni pt persoana care mi-a facut raul.Asta e...
Live and let live.Mai ales ca sutnem stelisti toti(cica).
Intre timp insa au aparut foarte multe atacuri la persoana pe aici.
Baiatul ala, Victor, care lucreaza la club si il apara pe becalii, ala e atacat nonstop.
ATAC LA PERSOANA - nu atac la ce scrie.
Nimeni nu zice nimic.Nu se acorda nici o sanctiune.
In schimb mie mi s-a facut reclamatie ca sunt anti Lacatus in momentele cand criticam pe fostul antrenor al Stelei.
S-a cerut excluderea mea.
Unii au cautat orice motiv, oricat de mic, ca sa imi faca rau si sa primesc macar warn.Pt ca nu le convenea ca eu veneam cu niste argumente destul de bune impotriva fostului antrenor.
Nu zic ca mi-a facut careva din voi ceva dar totusi, nu se poate sa fie macar avertizati acesti oameni care nu fac altceva decat sa atace alti utilizatori?
Toate capetele lumii
Au produs ceva in viata.
Numai capul dumitale
N-a produs decat... matreata
Epigrama i-a fost dedicata cu multe zeci de ani in urma, lui Nigrim, de catre Cincinat Pavelescu. Sau invers.
I-o dedic si eu lui Soldatino.
Apropo de matreata. 
Astazi cred ca bate Steaua.
Nu de alta dar pana acum s-a intamplat tot exact cum am spus eu.