FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Torpila cu matreata din presa romaneasca

«12»
MavericKk05.11.2008 14:00
=)) te obosesti degeaba. Desigur, ai dreptul la o parere. Dankressman e destul de marishor, ar putea sa vina si singur. Apropos, incearca sa inveti sa scrii corect romaneste. "Mai" nu este doar o luna din an. Deja m-am obosit prea mult. Sa fii iubit

Ca de obicei, coleg bun. Discutiile dintre redactori se poarta pe site. Dupa schimburi de idei private urmeaza si replici live pentru toata lumea. Oare de ce ma asteptam sa primesc asa ceva de la tine si cand a fost ultima data cand am comentat la vreun articol de-al tau? Am facut vreodata asa ceva? Acum ce mai urmeaza colega? :)

acum nu vreau sa transform discutia in vreo competitie cu tema gramaticala, dar faptul ca mi-ai editat comentariul pentru a-mi atasa imaginea de agramat nu te onoreaza, mare "domn". oricum, cand vrei, putem diseca si aceasta problema deosebit de arzatoare, gramatica, iar daca mai ai timp, putem analiza si lunile calendarului. descendent al lui cantemir ce esti, te salut cu deosebit respect si iti urez numai bine (hai ca am semanat putin cu tine la faza asta, nu?)

Virgil05.11.2008 14:14

@ Il Soldatino

Toate capetele lumii

Au produs ceva in viata.

Numai capul dumitale

N-a produs decat... matreata

Epigrama i-a fost dedicata cu multe zeci de ani in urma, lui Nigrim, de catre Cincinat Pavelescu. Sau invers.

I-o dedic si eu lui Soldatino. :) Apropo de matreata. :))

Adrian05.11.2008 14:19
Il soldatino sau Catalin, cum te-oi numi de fapt, de jumatate de ora ma chinui sa gasesc partea amuzanta in articolul tau. stiu stiu, sunt eu mai incet la minte si tu prea subtil pentru masa de cretini care te-nconjoara. dar sa lasam matreata cu torpila sau invers, cum i-o zice. Ceea ce mi se pare cu adevarat deranjant este atitudinea ta zeflemitoare, persiflanta si superioara in raport cu ceilalti. Faptul ca esti redactor pe fcs inseamna frectie la picior de lemn. Raspunsurile tale denota mediocritate si frustrare. Niciodata nu accepti criticele si afisezi o ipocrizie nonsalanta in momentul in care iti inchei raspunsurile cu noroace, colega si alte mizerii. Lasa falsa diplomatie si macar fii sincer. Te pupa tata

Bai da' e super amuzant sa stai si sa vezi cum ii roade pe unii si cum sar sa loveasca si sa critice doar ca sa mai scape de niste aburi.

Cu cat talent se baga la discutii din astea fix persoana potrivita.

E magnific!!!

Cataline, hai sa te intreb ceva.

Faptul ca esti redactor pe fcs inseamna frectie la picior de lemn.

Nu ti se pare ca propozitia de mai sus duhneste a frustrare?

Scrie in continuare ce ai de scris.La multi o sa le placa si te vor lauda.Multi nu vor fi de acord cu tine si vor intra in discutii cu tine.

Si aia care mai raman te vor ataca pe tine(nu articolul, ca de obicei astia nu aduc argumente cand discuta ceva) ca sa isi verse ei frustrarile si nervii.

Asa e viata, asa e peste tot.

Domnilor moderatori,

Eu o singura data m-am plans de un abuz.Mi-am zis povestea si apoi am incetat cu acea problema.

Daca veti cauta la reclamatii veti vedea ca nu am cerut sanctiuni pt persoana care mi-a facut raul.Asta e...

Live and let live.Mai ales ca sutnem stelisti toti(cica).

Intre timp insa au aparut foarte multe atacuri la persoana pe aici.

Baiatul ala, Victor, care lucreaza la club si il apara pe becalii, ala e atacat nonstop.

ATAC LA PERSOANA - nu atac la ce scrie.

Nimeni nu zice nimic.Nu se acorda nici o sanctiune.

In schimb mie mi s-a facut reclamatie ca sunt anti Lacatus in momentele cand criticam pe fostul antrenor al Stelei.

S-a cerut excluderea mea.

Unii au cautat orice motiv, oricat de mic, ca sa imi faca rau si sa primesc macar warn.Pt ca nu le convenea ca eu veneam cu niste argumente destul de bune impotriva fostului antrenor.

Nu zic ca mi-a facut careva din voi ceva dar totusi, nu se poate sa fie macar avertizati acesti oameni care nu fac altceva decat sa atace alti utilizatori?

Toate capetele lumii

Au produs ceva in viata.

Numai capul dumitale

N-a produs decat... matreata

Epigrama i-a fost dedicata cu multe zeci de ani in urma, lui Nigrim, de catre Cincinat Pavelescu. Sau invers.

I-o dedic si eu lui Soldatino. :) Apropo de matreata. :))

Astazi cred ca bate Steaua.

Nu de alta dar pana acum s-a intamplat tot exact cum am spus eu.

Stanici05.11.2008 14:27

Adriane, in mare parte, ai dreptate.

Nu stiu cine a vrut sa se ia de tine personal sau alte alea. Cert e ca eu, unul, m-as lua de Victor la modul fizic. Atata vreme cat baga fitile pro-Becali.

Adrian05.11.2008 14:32

Stanici

Nu cred ca te-ai lua de el la modul fizic.

Ca nu esti tu dictator sau tiran ca sa iti impui prin forta punctul de vedere.Cel putin asa mi-am facut eu o parere despre tine din ce am mai vazut pe site.

Omul vine cu niste argumente si discuta foarte frumos.Ca nu gandeste la fel ca si mine, asta e alta poveste.

Sunt multi care nu gandesc ca si mine.

Sunt multi care il iubesc pe becalii.

Am facut un sondaj pe site si peste 10% din cei care au votat au fost pro becalii.

Deci nu e Victor singurul.

E problema fiecaruia ce simte si ce gandeste.

Cert e ca Victor nu a atacat niciodata fara sa fie atacat.Si din cate am vazut doar el era sanctionat.

Asta mie nu mi se pare corect.

Stanici05.11.2008 14:36

Sa punem altfel datele: Becali e rau pentru Steaua. Cine e pro-Becali, e pro raupentruSteaua. Cine e proraupentruSteaua, e impotriva Stelei. Cine e impotriva Stelei, mi-e dusman si vreau sa ma iau de el . Fizic vorbind.

sabin130705.11.2008 14:37

Adrian, depinde de cum interpretezi.:)

Adrian05.11.2008 14:39

Ma!!!

:))

Ma omori.

Eu am dat un exemplu aici.

Cred ca intelegi despre ce vorbesc totusi: atac la persoana!

Si aici au avut loc cateva.Nu ti se pare?

Sabin

Daca Victor sau oricine altcineva vine si zice ca becalii e bun pt Steaua pt ca barba lui seamana cu...un saculet cu 2 nuci si vine cineva si isi bate joc de el doar asa, nu e atac la persoana?

Daca nu iti convine ce zice, nu il baga in seama.

Nu e neaparat nevoie sa il injuri sau sa il ataci.(vorbesc in general, nu despre tine)

sabin130705.11.2008 14:41

Au fost mai multe, important e sa nu se iasa prea mult in decor.

Si mie mi se pare ca Victor e cam mult iesit in decor, ba chiar domnia lui a initiat un atac la persoana userului DelPiero10, daca nu ma insel.

Ori Mo.

SebahSTEAUA05.11.2008 16:27

Stimate domnule Adrian, v-as ruga sa nu fiti magar si sa interveniti in problema pe care o am cu stimabilul Catalin. Va multumesc anticipat,

cu deosebita consideratie si respect,

Sebah

P.S. : frustrare nu am de ce sa simt... believe it or not, am un job in care fac ce-mi place si pe deasupra mai sunt si platit pentru asta. Figure it out!

Te pupa tata

MoWeed05.11.2008 17:12
Ori Mo.

Pai de cateva zile umblu inarmat de frica lui :laugh:

Adriane fara suparare, cand o sa am timp o sa caut sa iti arat cum la inceput ii raspundeam civilizat. El, cand ramanea fara argumente(sau cand ii erau demontate argumentele) recurgea la atac la persoana(nu e numai cazul meu, ar mai fi vlad75 sau bodanelu. Ceilalti nu mi-i mai amintesc).

L-am lasat odata, de 2 ori, dar deja devenea stresant. Eu ma chinuiam sa-i raspund civilizat si el ma insulta, afisand in acelasi timp o atitudine superioara(vezi-Doamne daca era mai batran ca mine inseamna ca e si mai destept)

Am mai zis-o si o s-o mai zic, acel personaj este exemplul clar ca la batranete, omul da in mintea copiilor. Altfel zis nu-i sta bine unui om care a trecut de prima tinerete(zice ca a vazut meciuri de prin anii 70 deci are o varsta) sa faca amenintari. Parerea mea!

Stanici05.11.2008 17:37
Stimate domnule Adrian, v-as ruga sa nu fiti magar si sa interveniti in problema pe care o am cu stimabilul Catalin. Va multumesc anticipat,

cu deosebita consideratie si respect,

Sebah

P.S. : frustrare nu am de ce sa simt... believe it or not, am un job in care fac ce-mi place si pe deasupra mai sunt si platit pentru asta. Figure it out!

Te pupa tata

Asa cum tu ai dreptul sa te iei de Catalin, asa si Adrian are dreptul sa se ia de tine. Figure it out!

P.S. - e ultima oara cand faci pe cineva magar p-aici. Macar porc, ce naiba..

SebahSTEAUA05.11.2008 17:41

Stanici, e un intreg cerc vicios p-aici :)) . eu m-am luat de Catalin, in conditiile in care el este REDACTOR, nu un simplu user. am comentat articolul lui, care nu mi se pare amuzant si apoi modul de a trata restul persoanelor de pe forum. nu inteleg totusi, de ce are nevoie de atatia avocati? chiar nu poate raspunde singur? in plus, cu stimabilul Adrian am mai avut ceva contre de-a lungul vremii (vezi inaltimea lui Ochirosii..apropos, o fi aflat pana la urma cat are?), de aceea implicarea lui este mega subiectiva.

PS: l-am rugat sa nu fie magar, n-as indrazni sa jignesc cu nonsalanta :)) (glumesc)

Dragoshel05.11.2008 17:45

ALOOOOOOOO, mai aveti ceva de comentat asupra articolului, sau inchid topicul si ma apuc de dat avertismente si banari.

PS, LE si altele: fAceti voi articole de caterinca daca altii nu sunt in stare.

clausblaus05.11.2008 18:00

Parerea mea este ca sunteti in afara subiectului!De la a aprecia,sau nu, cele scrise de Catalin si pana la discutiile astea in contradictoriu este cale lunga.Fiti un pic mai ingaduitori si n-o mai luati pe aratura!

mountytoma05.11.2008 18:11
Sa punem altfel datele: Becali e rau pentru Steaua. Cine e pro-Becali, e pro raupentruSteaua. Cine e proraupentruSteaua, e impotriva Stelei. Cine e impotriva Stelei, mi-e dusman si vreau sa ma iau de el . Fizic vorbind.

ai nevoie de ajutor?

Adrian05.11.2008 19:04

Va rog sa ma iertati pt offtopic dar am vazut ca oameni pe aici ma acuza de atac la persoana.

Eu nu am dat nici un nume, nu am atacat pe nimeni.

Va rog sa imi aratati unde dau eu vreun nume.

Am postat intr-adevar niste fraze luate la intamplare de la mai multi utilizatori.Insa nu am mentionat niciodata numele.

Am dat doar cateva exemple de atacuri la persoana.

Am vazut ca am fost facut magar de un om care inca mai crede ca Ochirosii are 176.Ok.Nu am ce sa zic.

Eu sunt magar la fel cum diferenta dintre Ochirosii si Cristocea(175 inaltime) din aceasta poza e de doar 1 cm.

pt_orbi.jpg

P.s.

Asa de curiozitate, poza asta e de cand a venit Carlos la echipa.De 2 ani.Atunci Ochirosii avea 17 ani.

c477u7u05.11.2008 21:02

tare faza cu Florentin Petre :))

ebonyc07.11.2008 10:31

Mie unele faze mi-au placut,altele nu. Eu ce ar trebui sa zic de materialul lui Catalin, ca e reusit sau ca e slab?

«12»