Gica Popescu: "Nu avem încã date sã spunem cã Dorinel a schimbat fața Stelei". Atunci, musai trebuie sa cerem date de la Institutul National de Statistica sau sa comandam un studiu sociologic. La Steaua trebuie schimbata fata sau doar spatele?
Jaber: "Aș alege oricînd Universitatea în dauna Stelei" Ups, se modifica organigrama clubului Steaua. S-au scos la concurs posturile pentru lucratorii din parcare? Ca femei de serviciu ar fi indeajuns.
Aulas: "Criza economicã nu ne-a afectat cu nimic! Avem 100 de milioane de euro în trezorerie". Vine maine Steaua si va baga in casa un mort de cateva milioane de euro pe care scrie "Cupa UEFA-destinatia fotbal".
"Rapidul da chibrituri la tot cartierul". In Giulesti inca se mai face focul?
"Rapidul a cumparat 9.000 de chibrituri pentru derbyul cu Steaua!" Sa intelegem ca energia electrica necesara nocturnei va ajunge doar pentru prima repriza?
GSP - Dan Petrescu: "Cred cã Dumnezeu i-a dat ce meritã lui Dorinel!"No comment.
Fl. Petre: "Era normal sã nu fiu convocat, e o șansã pentru selecționer sã vadã și alți jucãtori" Parca pe tine te-a vazut. La 1.55 m inaltime, mai greu...
GSP: Doctorul Martens garanteazã cã Zicu va reveni și mai puternic. Adevarat, puterea vine odata cu varsta, iar Zicu va reintra la 40 de ani".
Dragomir: "Borcea si Turcu sunt bolnavi de dinamovita" Iar tu de ce dracu esti bolnav? Daca nu te temeai de familia Becali castiga Dinamo campionatul de 20 de ani incontinuu.
Adrian Anca: "M-au speriat Benzema și Fred, va fi greu pentru Steaua" Mai fato, uite de aia nu joci tu la Steaua: te sperii prea usor.
Ovidiu Ioanitoaia: Moartea unei echipe - Corvinul Hunedoara s-a desfiintat Haidi bre nea Ovi, da-o-n branza. Cum naiba sa arati lumii ca Militia si Mircea Lucescu au permis asa ceva? Sau e un articol comandat de Il Luce ca sa vada lumea peste doua saptamani cum el - "cel mai mare antrenor roman" - va da o mana de ajutor echipei satelit cu casca, printr-o donatie de iaurt?
GSP - S-a asternut linistea in Groapa. Kapetanos a deschis scorul pentru Steaua Aceasta liniste devenise obicei acum zece ani. A venit Becali si le-a permis spurcatilor sa revina.
Trombetta a iesit singur la plimbare Avea intalnire cu vreo domnita?
I. Becali: "În iarnã Steaua are nevoie de încã cel puțin doi jucãtori" Moamaaa, iar mataluta te ocupi cu importul de zahar, nu?
Zotta: "Vine bricheta 2" Mieunel, ai auzit matale de proba 200 m liber? Sa-l chemam pe Gino sau te rezolva giulestina?
Mihai Stoica "Steaua juca bine cu Lãcãtuș, Dorinel nu a fãcut minuni" Draga MM, chiar in halul acesta ai ajuns? Lovesti intr-un tip care nu ti-a facut nimic doar ca sa nu te acuze fanii stelisti de izgonirea lui Marius?
Prosport "Peralta nu îl poate înlocui pe Tricã!" TU CE CREZI? Eu cred ca Vatca ar fi mai potrivit.
Gicã Popescu: "Blanc mi-a spus cã-i este fricã de CFR" Gica, spune-i tata ca e vorba de o echipa din Cluj. Poate sa-si lase umbrella acasa si sa-si ia cu el costumul cel mai bun.
Razvan Lucescu "CFR are mai multe șanse ca Steaua sã treacã de grupe!" Ia te uita, nu tu erai mucosul care dedica un egal in Ghencea tuturor antistelistilor din lume?
Soarta lui Mircea Lucescu la ªahtior se decide azi. Draga Mirceo, suntem cu totii romani si-ti uram sa ai "succesuri".
Dicã: "Arma Stelei la Lyon trebuie sã fie contraatacul!" Ooooo, ce lucru mare ne spui. Unde ai fost pana acum mare strateg? Mai cunosti si alta arma romaneasca care sa fi fost valabila in deplasare de vreo 30 de ani incoace? Tu ai fi putut sa joci altceva?!
Dorinel Munteanu: "În tur a fost un accident, acum vom face un meci mare" Nu Dorinele, in tur nu a fost niciun accident, iar acum - DA - veti face un joc mare.
Florin Hidisan: "Ionuț Chirilã este un pervers" Fratilor, aveti si ceva casete video?
Popa: Daca e frumos si nu ploua, mai raman la Iasi. Popica, ma tem ca s-au anuntat ninsori...si lapovita si alte alea. Pentru tine ar fi mai bine sa ploua. Cu bani....Bieeeuuulll, bieeeeullll
Victor Becali: "Dubarbier ar putea juca la Chelsea" Si Soldatino la Real Madrid.
Deja-vu în Giulești! "Jucãtorii nu erau plãtiți de patru luni când jucam sferturile UEFA" A avut dreptate cine a spus ca performanta sa face pe foame. De aia ati ajuns atat de departe. Incercati sa mancati bine inaintea meciului cu Steaua. La cantinaaaaa.....
Ioan Becali: "Steaua trebuie sã plãteascã pentru un atacant de valoare!" Intineriti-l pe Danciu cu 8 ani si readuceti-l in Ghencea. GRATISSSS
Heleșteanu: "Am buletin de Iași, dar sufletul mi-e la Vaslui!" Prin traducere - am fost taran in trecut si m-am luptat sa ajung intr-un oras mare din dor de aventura (adica sa scap de praf si de agricoli). Atunci ma bateam cu pumnul in piept ca eram iesean cu acte-n regula. Acum m-am reintors in "singurul oras din Romania situat la tara" (Adrian Paunescu) si sufletul imi este aici pentru bani. Nu cumva Helesteanu era arbitrul care elimina 3 stelisti in Ghencea intr-un meci cu....cu....Gloria Bistrita?!!! Sa ne traiesti nea Porumboiule, te-ai inconjurat de oameni "capabili". Exact pe gustul matale. UEFA zici?