FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Torpila cu matreata din presa romaneasca

«12»
fcsteaua.ro04.11.2008 16:07

Gica Popescu: "Nu avem încã date sã spunem cã Dorinel a schimbat fața Stelei". Atunci, musai trebuie sa cerem date de la Institutul National de Statistica sau sa comandam un studiu sociologic. La Steaua trebuie schimbata fata sau doar spatele?

Jaber: "Aș alege oricînd Universitatea în dauna Stelei" Ups, se modifica organigrama clubului Steaua. S-au scos la concurs posturile pentru lucratorii din parcare? Ca femei de serviciu ar fi indeajuns.

Aulas: "Criza economicã nu ne-a afectat cu nimic! Avem 100 de milioane de euro în trezorerie". Vine maine Steaua si va baga in casa un mort de cateva milioane de euro pe care scrie "Cupa UEFA-destinatia fotbal".

"Rapidul da chibrituri la tot cartierul". In Giulesti inca se mai face focul?

"Rapidul a cumparat 9.000 de chibrituri pentru derbyul cu Steaua!" Sa intelegem ca energia electrica necesara nocturnei va ajunge doar pentru prima repriza?

GSP - Dan Petrescu: "Cred cã Dumnezeu i-a dat ce meritã lui Dorinel!"No comment.

Fl. Petre: "Era normal sã nu fiu convocat, e o șansã pentru selecționer sã vadã și alți jucãtori" Parca pe tine te-a vazut. La 1.55 m inaltime, mai greu...

GSP: Doctorul Martens garanteazã cã Zicu va reveni și mai puternic. Adevarat, puterea vine odata cu varsta, iar Zicu va reintra la 40 de ani".

Dragomir: "Borcea si Turcu sunt bolnavi de dinamovita" Iar tu de ce dracu esti bolnav? Daca nu te temeai de familia Becali castiga Dinamo campionatul de 20 de ani incontinuu.

Adrian Anca: "M-au speriat Benzema și Fred, va fi greu pentru Steaua" Mai fato, uite de aia nu joci tu la Steaua: te sperii prea usor.

Ovidiu Ioanitoaia: Moartea unei echipe - Corvinul Hunedoara s-a desfiintat Haidi bre nea Ovi, da-o-n branza. Cum naiba sa arati lumii ca Militia si Mircea Lucescu au permis asa ceva? Sau e un articol comandat de Il Luce ca sa vada lumea peste doua saptamani cum el - "cel mai mare antrenor roman" - va da o mana de ajutor echipei satelit cu casca, printr-o donatie de iaurt?

GSP - S-a asternut linistea in Groapa. Kapetanos a deschis scorul pentru Steaua Aceasta liniste devenise obicei acum zece ani. A venit Becali si le-a permis spurcatilor sa revina.

Trombetta a iesit singur la plimbare Avea intalnire cu vreo domnita?

I. Becali: "În iarnã Steaua are nevoie de încã cel puțin doi jucãtori" Moamaaa, iar mataluta te ocupi cu importul de zahar, nu?

Zotta: "Vine bricheta 2" Mieunel, ai auzit matale de proba 200 m liber? Sa-l chemam pe Gino sau te rezolva giulestina?

Mihai Stoica "Steaua juca bine cu Lãcãtuș, Dorinel nu a fãcut minuni" Draga MM, chiar in halul acesta ai ajuns? Lovesti intr-un tip care nu ti-a facut nimic doar ca sa nu te acuze fanii stelisti de izgonirea lui Marius?

Prosport "Peralta nu îl poate înlocui pe Tricã!" TU CE CREZI? Eu cred ca Vatca ar fi mai potrivit.

Gicã Popescu: "Blanc mi-a spus cã-i este fricã de CFR" Gica, spune-i tata ca e vorba de o echipa din Cluj. Poate sa-si lase umbrella acasa si sa-si ia cu el costumul cel mai bun.

Razvan Lucescu "CFR are mai multe șanse ca Steaua sã treacã de grupe!" Ia te uita, nu tu erai mucosul care dedica un egal in Ghencea tuturor antistelistilor din lume?

Soarta lui Mircea Lucescu la ªahtior se decide azi. Draga Mirceo, suntem cu totii romani si-ti uram sa ai "succesuri".

Dicã: "Arma Stelei la Lyon trebuie sã fie contraatacul!" Ooooo, ce lucru mare ne spui. Unde ai fost pana acum mare strateg? Mai cunosti si alta arma romaneasca care sa fi fost valabila in deplasare de vreo 30 de ani incoace? Tu ai fi putut sa joci altceva?!

Dorinel Munteanu: "În tur a fost un accident, acum vom face un meci mare" Nu Dorinele, in tur nu a fost niciun accident, iar acum - DA - veti face un joc mare.

Florin Hidisan: "Ionuț Chirilã este un pervers" Fratilor, aveti si ceva casete video?

Popa: Daca e frumos si nu ploua, mai raman la Iasi. Popica, ma tem ca s-au anuntat ninsori...si lapovita si alte alea. Pentru tine ar fi mai bine sa ploua. Cu bani....Bieeeuuulll, bieeeeullll

Victor Becali: "Dubarbier ar putea juca la Chelsea" Si Soldatino la Real Madrid.

Deja-vu în Giulești! "Jucãtorii nu erau plãtiți de patru luni când jucam sferturile UEFA" A avut dreptate cine a spus ca performanta sa face pe foame. De aia ati ajuns atat de departe. Incercati sa mancati bine inaintea meciului cu Steaua. La cantinaaaaa.....

Ioan Becali: "Steaua trebuie sã plãteascã pentru un atacant de valoare!" Intineriti-l pe Danciu cu 8 ani si readuceti-l in Ghencea. GRATISSSS

Heleșteanu: "Am buletin de Iași, dar sufletul mi-e la Vaslui!" Prin traducere - am fost taran in trecut si m-am luptat sa ajung intr-un oras mare din dor de aventura (adica sa scap de praf si de agricoli). Atunci ma bateam cu pumnul in piept ca eram iesean cu acte-n regula. Acum m-am reintors in "singurul oras din Romania situat la tara" (Adrian Paunescu) si sufletul imi este aici pentru bani. Nu cumva Helesteanu era arbitrul care elimina 3 stelisti in Ghencea intr-un meci cu....cu....Gloria Bistrita?!!! Sa ne traiesti nea Porumboiule, te-ai inconjurat de oameni "capabili". Exact pe gustul matale. UEFA zici?

c.ronaldo1704.11.2008 16:11
:clap: Ole, BRAVO! :clap:
MoWeed04.11.2008 16:55
"Rapidul a cumparat 9.000 de chibrituri pentru derbyul cu Steaua!" Sa intelegem ca energia electrica necesara nocturnei va ajunge doar pentru prima repriza?

Genial :bananadance:

cae indru04.11.2008 18:10

Gicã Popescu: "Blanc mi-a spus cã-i este fricã de CFR" Gica, spune-i tata ca e vorba de o echipa din Cluj. Poate sa-si lase umbrella acasa si sa-si ia cu el costumul cel mai bun.

Umor foarte fin si de buna calitate! Bravo Cataline!

diamond_man04.11.2008 18:13

Victor Becali: "Dubarbier ar putea juca la Chelsea" Si Soldatino la Real Madrid

Muahahahahahahahahahahahahah ...Senzational.. O punem de un meci L.D.S. -Il Soldatino?

ENDer04.11.2008 18:26

GENIAL!

w3bmaster04.11.2008 18:40

Aia cu chibriturile e bestiala :))

quiT04.11.2008 22:26

geniala partea cu umbrela

Mugur_Cornateanu05.11.2008 00:07

Doar cateva chestii am de mentionat:

-Razvan Lucescu a fact dedicatia aia pentru "toti antistelistii" dupa un egal obtinuit de Sportul impotriva Stelei, in Regie. El era portar pe atunci, iar de la Sportul a dat golul arhicunoscutul Oprisan, pe care galeria Stelei il alinta cu scandarea: "Chelie, chelie-p--a in cur sa iti fie". In cele din urma acel punct tot nu i-a ajutat pe Rapizi sa ia titlul pentru ca Ionel Ganea a jucat cinstit impotriva lor.

-La faza cu Popa, inchei prin a spune "Bieul, Bieul". Nu e cam ciudat sa faci misto de accentul iesenilor cand tu esti iesean?

Il Soldatino05.11.2008 00:35
Doar cateva chestii am de mentionat:

-Razvan Lucescu a fact dedicatia aia pentru "toti antistelistii" dupa un egal obtinuit de Sportul impotriva Stelei, in Regie. El era portar pe atunci, iar de la Sportul a dat golul arhicunoscutul Oprisan, pe care galeria Stelei il alinta cu scandarea: "Chelie, chelie-p--a in cur sa iti fie". In cele din urma acel punct tot nu i-a ajutat pe Rapizi sa ia titlul pentru ca Ionel Ganea a jucat cinstit impotriva lor.

-La faza cu Popa, inchei prin a spune "Bieul, Bieul". Nu e cam ciudat sa faci misto de accentul iesenilor cand tu esti iesean?

Articolul de mai sus reprezinta caterinca, pamflet si trebuie inteles ca atare. Eu insumi am accent moldovenesc de care nu mi-e rusine, nu ma dezic si pe care l-am purtat cu mine in toata tara (si crede-ma ca sunt umblat). Exista multi moldoveni in echipa de fotbal a Romaniei si a Stelei. Un separationism zonal chiar ca nu-si are rostul. O sa vina vremea cand voi folosi expresii si din alte regiuni ale tarii....

Noroc

udaradu05.11.2008 06:18
Articolul de mai sus reprezinta caterinca, pamflet si trebuie inteles ca atare. Eu insumi am accent moldovenesc de care nu mi-e rusine, nu ma dezic si pe care l-am purtat cu mine in toata tara (si crede-ma ca sunt umblat). Exista multi moldoveni in echipa de fotbal a Romaniei si a Stelei. Un separationism zonal chiar ca nu-si are rostul. O sa vina vremea cand voi folosi expresii si din alte regiuni ale tarii....

Noroc

No hai sa che vad daca che schi ghea Arghealu daca eschi cheri asa ghe ocos.No fa o proba.

Il Soldatino05.11.2008 07:40
No hai sa che vad daca che schi ghea Arghealu daca eschi cheri asa ghe ocos.No fa o proba.

=))

Prietene am locuit peste 7 saptamani in acest an in Cluj. Eram in Cluj atunci cand chefere-ul a castigat campionatul printr-o regie de toata frumusetea. Anul trecut am fost de vreo patru ori. Deja sunt familiarizat cu accentul si de aceea m-a amuzat textul tau.

MavericKk05.11.2008 08:38

penal, ca de obicei. o copie total nereusita a ceea ce facea dankressman...decat sa te chinuiesti sa ne obosesti astfel, mai bine ti-ai orienta eforturile in alta directie....de exemplu, adu-l inapoi pe dankressman!

colaps05.11.2008 08:59

si eventual sa-i sugeram lui G. Popescu un control oftalmologic..

Virgil05.11.2008 09:28

Imi pare rau sa o spun, dar ce-i drept nu-i pacat. Comentariile nu au niciun pic de haz. Cel putin pentru mine. In schimb sunt dure. E posibil ca asta sa fi urmarit asavoaei si in cazul asta il intreb, la ce foloseste?

Titlul rubricii mi se pare a fi in ton cu comentariile. Lipsit de haz.

Spun acestea, cu speranta ca in viitor va incerca sa dea o tenta umoristica pretioaselor sale comentarii. :)

Astristul05.11.2008 09:53

Razvan Lucescu "CFR are mai multe șanse ca Steaua sã treacã de grupe!" Ia te uita, nu tu erai mucosul care dedica un egal in Ghencea tuturor antistelistilor din lume?

Din cate imi aduc aminte, declaratia aia era facuta la un egal al Sportului in Regie cu Steaua, nu in Ghencea! Pana la urma tot noi am castigat campionatul in anul ala, si asta datorita lui Ganea! :biggrin:

forzateaua

Il Soldatino05.11.2008 09:58
penal, ca de obicei. o copie total nereusita a ceea ce facea dankressman...decat sa te chinuiesti sa ne obosesti altfel, m-ai bine ti-ai orienta eforturile in alta directie....de exemplu, adu-l inapoi pe dankressman!

=)) te obosesti degeaba. Desigur, ai dreptul la o parere. Dankressman e destul de marishor, ar putea sa vina si singur. Apropos, incearca sa inveti sa scrii corect romaneste. "Mai" nu este doar o luna din an. Deja m-am obosit prea mult. Sa fii iubit

Imi pare rau sa o spun, dar ce-i drept nu-i pacat. Comentariile nu au niciun pic de haz. Cel putin pentru mine. In schimb sunt dure. E posibil ca asta sa fi urmarit asavoaei si in cazul asta il intreb, la ce foloseste?

Titlul rubricii mi se pare a fi in ton cu comentariile. Lipsit de haz.

Spun acestea, cu speranta ca in viitor va incerca sa dea o tenta umoristica pretioaselor sale comentarii. :)

Ca de obicei, coleg bun. Discutiile dintre redactori se poarta pe site. Dupa schimburi de idei private urmeaza si replici live pentru toata lumea. Oare de ce ma asteptam sa primesc asa ceva de la tine si cand a fost ultima data cand am comentat la vreun articol de-al tau? Am facut vreodata asa ceva? Acum ce mai urmeaza colega? :)

Miaus05.11.2008 10:08

@Virgil

Comentariul e mai mult decat rautacios e veninos de-a dreptul.Se simte din el ca e artificial si "lucrat" sa para ca asta ai vrut sa spui.

De fapt sunt niste injuraturi ambalate frumos.

@Il Soldatino.

Nu sunt eu admiratorul tau cel mai mare dar articolele astea iti ies.La celelalte mai sunt mici scapari:)

Mi-am mai revenit. Sincer, nu ma asteptam ca salvarea sa vina tocmai de la tine.

Din pacate, pe langa multe alte probleme pe care trebuie sa le gestionam avem parte si de asa ceva. Inainte de a ma numi asavoaei ma numesc Catalin si inainte de a fi forfecat atat de marsav s-ar fi putut aborda subiectul printr-o discutie pe Yahoo Messenger asa cum am mai facut-o si-n trecut. Acum e prea tarziu pentru ca i-am dat ignore pentru un soft creat pentru prieteni (macar colegi).

E vorba de principiu Catalin.Asa cum tu l-ai respectat si eu il respect.

Il Soldatino05.11.2008 10:14
@Virgil

Comentariul e mai mult decat rautacios e veninos de-a dreptul.Se simte din el ca e artificial si "lucrat" sa para ca asta ai vrut sa spui.

De fapt sunt niste injuraturi ambalate frumos.

@Il Soldatino.

Nu sunt eu admiratorul tau cel mai mare dar articolele astea iti ies.La celelalte mai sunt mici scapari:)

Mi-am mai revenit. Sincer, nu ma asteptam ca salvarea sa vina tocmai de la tine.

Din pacate, pe langa multe alte probleme pe care trebuie sa le gestionam avem parte si de asa ceva. Inainte de a ma numi asavoaei ma numesc Catalin si inainte de a fi forfecat atat de marsav s-ar fi putut aborda subiectul printr-o discutie pe Yahoo Messenger asa cum am mai facut-o si-n trecut. Acum e prea tarziu pentru ca i-am dat ignore pentru un soft creat pentru prieteni (macar colegi).

Virgil05.11.2008 10:34

Doamne feri! Nu am avut nicio clipa intentia de a-l ataca pe asavoaiei. Am fost cat se poate de sincer. A fost parerea mea sincera si speram sa o ia ca atare. Daca nu doreste decat laude si aplauze e problema lui.

Consider ca nici nu era momentul sa riposteze. Un mesaj privat, bine ticluit ar fi salvat situatia. N-a fost inspirat si nu a reusit nici sa ma convinga ca exista vreun strop de haz in comentariul lui.

sabin130705.11.2008 10:46

¨Episodul¨ trecut mi s-a parut mai reusit.

alaturi de steaua05.11.2008 10:54

mai nene poate pe la voi asa se vb.Ce sa zic eu sunt din CJ si nu am auzit pe nimeni sa vb asa .ar fi bine sa mai treci prin CJ!.

alaturi de Steaua voi fi mereu...

Stanici05.11.2008 11:34

Frate, luati-o si voi ca pe o caterinca. Da-o-n sange de treaba, ca si eu sunt ghertoi de Bucuresti! :naughty:

SebahSTEAUA05.11.2008 13:37

Il soldatino sau Catalin, cum te-oi numi de fapt, de jumatate de ora ma chinui sa gasesc partea amuzanta in articolul tau. stiu stiu, sunt eu mai incet la minte si tu prea subtil pentru masa de cretini care te-nconjoara. dar sa lasam matreata cu torpila sau invers, cum i-o zice. Ceea ce mi se pare cu adevarat deranjant este atitudinea ta zeflemitoare, persiflanta si superioara in raport cu ceilalti. Faptul ca esti redactor pe fcs inseamna frectie la picior de lemn. Raspunsurile tale denota mediocritate si frustrare. Niciodata nu accepti criticele si afisezi o ipocrizie nonsalanta in momentul in care iti inchei raspunsurile cu noroace, colega si alte mizerii. Lasa falsa diplomatie si macar fii sincer. Te pupa tata

Stanici05.11.2008 13:46

Cine n-are simtu' umorulu, n-are. Si cine are, are, shalailala!

«12»