nu e loc de nici o polemica, pentru. ca si eu am aceeasi parere.
despre Cristea am mai spus-o. nu e vorba doar de golurile din partida cu Valencia, caci totusi el a marcat 6 goluri la Steaua. toti jucatorii tineri trec printr-o astfel de situatie cand trec de la o echipa mica la una cu pretentii permanente, de la un oras de provincie la capitala. e un alt mediu, alte cerinte alte perspective, alte pretentii si asteptari, dar si alte tentatii. la Steaua, spre deosebire de Bacau, nimeni nu are rabdare si un meci slab sterge cu buretele tot ce ai facut bine pana atunci. la noi Cristea nu mai este o "vedeta", iar marea performanta nu are rabdare si nici intelegere!
in plus Cristea e oarecum luat in vizor pe nedrept, fiind identificat ca un protejat al patronului. e o prostie nemarginita sa-ti "formezi" atitudinea despre un jucator dupa astfel de criterii subiective. ce sa spun daca Gigi lauda pe cineva, unii se simt obligati ca imediat sa conteste?! orice fapta se judeca separat si doar in relatie cu Steaua, adica daca e bine sau nu pentru. echipa!
actualmente Cristea, ca si Oprita, sufera de lipsa de ritm. e evident ca el nu se integreaza in dinamica jocului, desi se straduie. daca va juca, daca nu va mai fi apostrofat la orice faza, daca va avea si putin noroc sa marcheze un gol sau doua importante, isi va reveni, pentru. ca are mari calitati. poate nu e asa combinativ cum ar cere stilul Protasov, dar are explozia tipica varfului de clasa care in fata portii nu te iarta.
Lovin este astazi intr-o crestere deosebita. jocul sau este cu mult peste ce arata anul trecut (probabil ca si schematismul mai rigid al lui Walter nu-l ajuta sa se impuna). il depaseste pe Paraschiv prin mobilitate, agresivitate si viteza, iar progresia jocului este evident superioara lui Dorinel. pana la urma se dovedeste ca toti cei ce plangeau si se indignau ca Steaua nu i-a reinnoit contractul lui Munti s-au inselat. o astfel de decizie (placuta maselor, dar eronata managerial) l-ar fi blocat practic pe Lovin, iar pe termen mai lung ar fi putut chiar sa-l plafoneze definitiv. orice jucator trebuie lasat sa joace la momentul oportun, cand atinge pragul unui posibil salt valoric!
"cazul" Lovin, ca si cel al lui Nicolita, sunt expresia tipica a faptului ca multi vorbesc, dar putini cunosc! toti visam la transferuri grele, toti criticam zgarcenia conducerii, uitand ca avem in curte jucatori pe care ne putem baza.
Foarte bine observat. Mai multa rabdare si incredere in Cristea iar despre Lovin, numai de bine. In sfarsit avem un jucator la inchidere capabil sa dinamizeze jocul.
Eu ma tem in schimb pt postul de portar si cel de fundas central. Ghionea fara Radoi langa el e cum era Bumbescu fara Belodedici. Hamu nu are competitor deocamdata si mi se pare un portar care nu prea are priza la minge, asa ca prefera sa le respinga, caz in care pot aparea situatii favorabile pt adversari.