FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Becali, Ești O Rușine Pentru Istoria Stelei!

«12»
1uLy4Nn30.10.2008 15:06

s-a inventat leacul impotriva cancerului? unica solutie, inca o revolutie

mountytoma30.10.2008 15:09
am ajuns la concluzia ca toti cei care strigati si instigati la violenta si injurii nu sunteti suporteri adevarati...daca ati fi ,v-ati fi dat seama ce a facut Gigi Becali

mai argasica sau "noul Victor", nu stiu exact cum sa iti spun, ce a facut Gigi Becali cu Steaua seamana cu ce a facut ala care a pus un rahat in varful tortului si apoi se intreba de ce nu vrea nimeni sa guste asa frumusete de tort!

Belodedici30.10.2008 15:50

Prefer Steaua in C, dar cu un investitor cu cap, care sa stie sa se comporte, care sa aibe un plan bine stabilit, cu un antrenor care sa prinda peste 2 ani la echipa. Imi doresc stabilitate si liniste, bun simt si determinare.

Mi-e scarba de rahatul asta, un nimeni cu bani, o scarba ordinara pe care nu o voi asemui niciodata cu imaginea Stelei.

Dupa ultimele meciuri, eram foarte nervos pe modul in care s-a prezentat echipa, dar Steaua nu inseamna Becali, Argaseala, Steaua nu inseamna nici Zapata sau Radoi, sau stirile excesive despre ros-albastrii. Cretinul ala de Becali habar n-are ce inseamna Steaua si nici nu o sa stie vreodata. Nici notiunea de suporter stelist nu si-o va putea insusi vreodata. E prea mult pentru el. El are rahat in loc de creier, el e un exemplu josnic de "Asa NU!".

Nu stiu daca Becali va fi o rusine pentru istoria Stelei, pentru ca istoria nu tine cont de jeguri umane, de nimicuri scarboase fara sira spinarii cum e acest "domn" Gigi Becali.

Bafta!

greenyes30.10.2008 15:54
Nu stiu daca Becali va fi o rusine pentru istoria Stelei, pentru ca istoria nu tine cont de jeguri umane, de nimicuri scarboase fara sira spinarii cum e acest "domn" Gigi Becali.

Bafta!

Din pacate si pesonaje ca acest cancer pentru Steaua pot sa faca istorie. comunismul e un exemplu trist, care a nenorocit zeci de milioane de oameni. Au imbratisat comunismul numai oameni ca acest cancer iar rezultatele s au vazut. Din pacate neamul romanesc nici nu stie ce a insemnat comunismul.

Domane fereste ne de un asemenea om!

Felicitari si respect pentru Lari!

SteauaClan30.10.2008 18:00
am ajuns la concluzia ca toti cei care strigati si instigati la violenta si injurii nu sunteti suporteri adevarati...daca ati fi ,v-ati fi dat seama ce a facut Gigi Becali pt Steaua,ati uitat cand acum 6 ani Steaua era pe locul 13,cu Emerich Ienei antrenor,si era sa zic asa patronata de Armata,ati uitat in ce hal se scalda Steaua,ati uitat ca era aproape de faliment.sigur ca orice om mai si greseste,dar cine nu greseste.Ar trebui sa fiti recunoscatoti lui Gigi ca de cate ori a fost si este injurat nu a plecat de la Steaua..v-ati pus vreodata intrebarea ce s-ar alege de Steaua daca Gigi ar pleca?sigur ati zice ca ar veni altcineva,dar uitati-va la exemplul rapid,nici domnul Copos,nici Taher nu mai recunosc si nu mai vor sa auda rapidul,deci nu fiti asa siguri ca s-ar gasi altcineva care sa finanteze Steaua.de ce le dati apa la moara presei,nu va dati seama ca asta e ceea ce vor ei sa creeze scandal la Steaua pt a nu avea rezultate.Gigi nu s-a referit la toti suporteri Stelei,ci la cei care vin pe stadion numai cu un singur scop,sa injure,a si mentionat ca adevaratilor suporteri,milioanelor de suporteri stelisi le multumeste pt ca sunt aproape de echipa,dar asta ori nu ati vazut ori nu ati vrut sa vedeti.va intrebati de ce Steaua clacheaza cu unele echipe pe teren propriu,poate ar trebui sa va dati seama ca e si vina celor care vin la stadion numai sa injure,numai sa instige la violenta pt ca si pe jucatori sigur ii afecteaza ceea ce se aude pe stadion.asa ca daca vreti ca Steaua sa aiba rezultate si joc haideti sa ne strangem randurile si sa fim alaturi de echipa.fara injuraturi,fara amenintari.Forta Steaua

Scrie mai corect si lasa limbajul de messanger

Cei ce sunt pupincuristi sa inceteze cu mesajele pro(ST)becalli.

acel jeg al societatii ce a pus mana pe Steaua isi face imagine si scoate bani din fotbal respectiv spala bani in fotbal.

NOI IUBIM Steaua si in divizia B tu o iubesti pentru ca e acolo sus.NOI vom merge pe stadion sa murim pentru Steaua tu vii sa mananci seminte,Noi murim pentru Steaua tu o sa tii cu alta echipa pentru ca nu ai caracter.

Faptele nu vorbele te fac mare.Punct.

SebahSTEAUA30.10.2008 18:11

Ce nu inteleg eu este de ce trebuie sa calcati in picioare niste oameni. DA, voi toti, care calcati in picioare presa si oamenii care lucreaza acolo. N-ati fost nici macar o data intr-o redactie si vorbiti de parca stiti cine ia spaga si cine nu! Nu stiu cum v-ati simti daca niste mari redactori de pe site-ul suporterilor v-ar ataca meseria pe care v-o faceti cu pasiune.

Lari30.10.2008 19:06
N-ati fost nici macar o data intr-o redactie si vorbiti de parca stiti cine ia spaga si cine nu! Nu stiu cum v-ati simti daca niste mari redactori de pe site-ul suporterilor v-ar ataca meseria pe care v-o faceti cu pasiune.

Cred ca nici nu stii ce prostii ai putut spune! La faza cu "n-ati fost niciodata intr-o redactie" cel putin vreo 10 persoane au ras de s-au spart.

Referitor la atacurile indreptate catre cei care mai dau cu tastatura pe site: de multe ori exista pareri diferite, cateodata chiar diametral opuse. Insa nimeni nu a pus la indoiala buna lor credinta. Pe cand reaua credinta a multor jurnalisti e evidenta. Vrei un exemplu?

Cele doua ziare de sport au povestit cum s-au dus cativa lideri de galerie la Becali sa-l roage sa-i lase in Groapa. La sfarsit, Becali A GLUMIT spunand: "Si vreau sa aruncati o bricheta, ca-n Giulesti" (am citit pe Mediafax, unde stirile chiar sunt redactate intr-un stil neutru, acolo e interzis sa interpretezi ceea ce vezi/auzi pe teren). Stii ce a titrat gaozeta? "Va dau bilete DOAR DACA aruncati c-o bricheta!".

Succes in a ne demonstra contrariul!

Marius30.10.2008 19:09

Titlul e pus sa atraga (daca vrei, am cateva cursuri despre jurnalism, cel on-line in particular). Ai citit stirea? Si gesepeu' specifica faptul ca a glumit.

leonardo30.10.2008 19:32

"A-l compara pe Gigi Becali cu regretatul Ion Alecsandrescu ar fi o încercare de a compara senzația unei bãi într-un jacuzzi cu senazația pe care a încercat-o actorul din filmul "Pisica albã, pisica neagrã" când ștergea excrementele de pe el cu o gâscã albã."

Aceasta comparatie este una dintre cele mai inspirate din ultimii ani !!!! Esti tare !!!!

Lari30.10.2008 20:45

@Marius

Daca la mine te refereai, sa stii ca iti poti trimite si eu niste carti de razboi imagologic si altele de manipulare. Scrise de experti internationali in domeniu. Pe unele le am chiar in format electronic.

Nu cumva in cursurile alea de jurnalism erau si niste chestii care spuneau ca titlul trebuie sa sintezeze intreaga stire sau sa se refere la cea mai importanta informatie din respectiva stire?

SebahSTEAUA31.10.2008 13:59

Lari, ma bucur ca ti-am starnit rasul. Nu am ce sa iti demonstrez tie personal sau forumului FCS. Titlul trebuie sa sintetizeze stirea si ziarele trebuie sa se vanda. Titlul vinde ziarul de multe ori. Eh, tu, un om care nu se indoaie dupa cum bate vantul, nu ai respecta regulile simple dintr-o redactie, cum ar fi, de exemplu, cea care spune ca titlul trebuie sa atraga, sa te faca sa vrei sa citesti stirea respectiva. Sunt de-acord cu tine ca de multe ori, exagerat de multe, jurnalistii dau o natura bombastica unui articol, dar de aici pana la a calca in picioare toti jurnalistii, a-i numi sclavi, presuri sau mai stiu eu cum, e drum lung. Atat de hulita presa va da voua subiecte pe marginea carora sa palavragiti pe forum. Fara presa, n-ati stii nimic, nimic. Nu are rost sa mai detaliez, dar fa un exercitiu de imaginatie. Ce subiecte ati avea voi, fcsteaua.ro, fara existenta presei?

grosumitu05.11.2008 20:32

:gathering:

putem discuta mult dar nu putem face mai nimic...doar sa ne scriem si spunem cu naduf tot ceeace gandim despre (gun)oier....

sa ma bata tata dar prostia e ridicata in slavi la rang de virtute de diversi invartiti prin fotbal

...vad si diversi gazetari care-si rotunjesc frumusel veniturile fara nici un fel de obraz subtire si nici macar nu se sfiesc sa ascunda acest lucru slugarnicind si lingand un fund deja ros de alte limbi ...mai vad si diversi oameni care merg des la stadion ranjind tamp la cel din lija oficiala si care pe buna dreptate sunt numiti de inamici OI !

frate mie inca imi rasuna in urechi celebra fraza " am sa scot sabia razboinicului luminii ...bla bla"

vaaaaai ce ras nervos am avut...ma uitam ca ..... boul la poarta noua si ma gandeam ca ma uit la otv si cautam telecomanda sa schimb postul...frate parca era un cosmar de emisiune TV cu ghicitoare si vrajitoare in care toti se uitau siderati la behehecali si nu stiau ce sa faca sa rada sau sa plinga ? cei din studioul TV erau sub atenta supraveghere a lui smarandescu si se cam temeau sa nu le smarandeasca ala v'una sub pretextul ce ba? razi de sefu'?

acu' joaca Steaua la Lyon ...greu nene ....pacat de aceasta minunata echipa carpita si vulcanizata de Dorinel

doaaaamne da sa facem si noi o surpriza sa mai clatim un pic blazonul deja sifonat si ros de scarba asta de oier pe de o parte si de rezultatele amare pe da alta ....

sa auzim de bine

«12»