vlad are dreptate ![]()
25.000 de batiste albe, daca se poate, chiar in Liga, ar avea un impact mult mai mare decat "sugi p*** Gigi!". Cel putin in media.
Pana una-alta, Sugi p*** Gigi! ![]()
vlad are dreptate ![]()
25.000 de batiste albe, daca se poate, chiar in Liga, ar avea un impact mult mai mare decat "sugi p*** Gigi!". Cel putin in media.
Pana una-alta, Sugi p*** Gigi! ![]()
Daca tot n-aveti ce face toata ziua si stati pe forumuri, rupeti blogul handicapatului pana innebuneste butonista sefa .Referitor la prostest, dupa cum bine se stie s-a mai incercat, tineti minte meciul de pe Cotroceni cand toata tribuna il injura si el nu facea decat sa rade . E drept si de data aceasta incercare moarte n-are. Cat despre afisarea pe Dinamo a unui banner impotriva lui , credeti ca cei din peluze nu s-au gandit la asta ? mai intai trebuie sa intram pe Dinamo si apoi sa vedem cu mesajele ce se face
Radea el, dar nu era rasul lui. era un ras fortat, menit sa "ascunda" ceea ce simtea. Eu zic sa continuam si sa ii uram in continuare cat mai multa "sanatate" pana va pleca dreaq de la Steaua, din Romania si poate si de pe pamant...
SUGI **** spermatozoid aruncat pe oi...
vlad are dreptate
Pana una-alta, Sugi p*** Gigi!
Marius nu incuraja prostia asta,chestia cu batistele e buna iar pe linga asta tacere totala si o eticheta in piepr cu BAGABONT DE Steaua sau asa ceva.
@ Adrian
,,Sugi aia inseamna fix ce inseamna.
Inseamna sa vina Gigi la fiecare din noi, sa se puna in genunchi si sa ne faca ce l-a invatat pe Dan voiculescu sa ii faca lui."
Stii cumva daca se fac liste in acest sens? Sau face Argaseala programarile?
nu tata Argaseala linge resturile ca tot e lingaul lui
Becali amenințã fanii Stelei: "O sã-i curãț pe toți din peluze!"
Gigi Becali este convins cã poate sã dizolve galeria actualã a Stelei și sã creeze un public format din elevi de liceu devotați, care sã se comporte civilizat.
"O sã fac un nou tip de galerie. Tineret, cu elevi de liceu, care vor fi frumos îmbrãcați, care nu vor înjura, nu vor fi tatuați. Vom comunica cu profesorii, sã cream un nou tip de galerie: ãștia de acum, vagabonzii, afarã!", a spus Becali la Telesport.
Patronul Stelei a mãrturisit cã suporterii din Ghencea nu vor merge alãturi de echipã în ªtefan cel Mare: "Nu mai existã reciprocitate, nu mai avem nevoie de niciun bilet, nu mai merge niciunde galeria. Nu mai plãtesc pentru ei! Nu mai rãspund eu pentru galerie. Ce legãturã am eu cu vagabonzii care mã înjurã? Pãi stau eu de vorbã cu golanii ãștia. N-am nicio treabã cu suporterii de la tribunã, vreau sã curãț peluzele!E vorba de 1000 - 2000 de vagabonți, șefii dau tonul, ãștia sunt problema. Nu mã intereseazã. Trimit bodiguarzii sã le rupã capul celor care mã înjurã. Eu plãtesc sã mã înjure?"
Mai e ceva de spus?? Daca nici acum nu incepem un adevarat razboi anti_becali atunci inseamna ca n-avem nicio valoare si eu nu o sa mai calc niciodata pe stadion...
Trebuie sa facem ceva!! Nu e posibil sa ne lasam calcati in picioare la infinit de cioban!!
Sa o vad si pe asta.Cum plm o sa ne curete?heheh
"O sã fac un nou tip de galerie. Tineret, cu elevi de liceu, care vor fi frumos îmbrãcați, care nu vor înjura, nu vor fi tatuați. Vom comunica cu profesorii, sã cream un nou tip de galerie: ãștia de acum, vagabonzii, afarã!", a spus Becali la Telesport.
am niste reminiscente din copilarie, dinainte de '89, cu soldatii din Ghencea, adusi oarecum 'cu forta' sa populeze tribunele. Locul soldatilor va fi ocupat acum de pustani, adusi pe principiul democratic al rotatie liceelor.
@Vlad
subscriu;majoritatea e oarba si continua in aceeasi nota.
Mai grav e ca si unii moderatori (de la care aveam cat de cat pretentii) intra in jocul lor.
@sugestie pt peluze
la urmatorul meci, la costum si la cravata. Nu uitati batista alba ![]()
@Dee
Vremurile se schimba...nu stau pe loc.
Pacat.......Gigi eu nu iti doresc decat sa....S*gi ****!!! ``Si io`s prost dar cand ma uit in jur....parca prind curaj!!!!`` MANDRU CA SUNT BAGABONT!!!
Ce misto ar fi niste caravate de pionier. Mare palma morala i-am da ciobanului. El se tot lauda ca a fost anti-comunist, ca familia lui a fost persecutata si a facut puscarie din cauza lui Ceausescu.
La cine se refera ciobanul? La verii lui care faceau bisnita cu bilete in fata la "Patria"?
Pai normal ca faceai puscarie,daca te prindeau ca joci barbut sau faceai bisnita. Asta nu insemna ca esti disident politic.
Ar fi culmea sa iasa si Miti(ti)ca Dragomir si sa declare ca a facut puscarie ca a a impartit manifeste.
"Pistruiatule ai adus manifestele??"
Galeria lui fecali - aia de se calca in picioare ca sa pupe moastele.
Vreau sa te vad mort!!!!!!!!!!!
Asta cred ca ii trebuie cantat si in fata casei din pipera si la palat
Dramatizari si comparatii fortate!
Cand Iliescu i-a facut golani, cei din Piata Univesitatii nu i-au strigat " m*ue" nici inainte si nici dupa!
Cei care i-au strigat lui Becali "m*ue" sau "sugi" au coborat la nivelul lui de necioplire si au primit ceea ce au cautat!
Degeaba se face apologia semantica a cuvantului "sugi"
Cum poti sa-i spui unui care te in jura cu "m*ue"/"sa o sugi"?
Frate, prieten, intelectula, educat?
)Nu!E un golan needucat!Punct!
Asa, si? Daca e mesaj privat, de unde sa stiu eu ca nu minti ca sa-i provoci rau lu' Virgil? Si mesajul, daca e privat, inseamna ca nici moderatorii nici adminii nu au acces la el. Inteleg, ai o problema. Rezolvati-o singur, nu pot sa intru in intimitatea ta si sa va moderez in vreun fel declaratiile de dragoste date prin PM intre tine si Virgil.
Succes!
Oricum, la cat te dai tu mai catolic decat papa, sunt sigur ca o sa gasesti rezolvare non- violenta si plina de eleganta. Sau ai putea sa dai acatiste, sa speri ca li se intampla ceva rau si lu' Virgil si lu' Becali.
Bafta, sunt sigur ca impacarea va fi dulce de tot!
P.S. - nu mai umple toate topicurile cu paratura respectiva. Pe viitor, daca ai ceva de adus in atentia staffului acestui site, foloseste cu incredere sectiunea "sugestii/nemultumiri blabla".