FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Becali: "Galeria Stelei e formatã numai din vagabonzi" (ProSport)!

«12»
Fear27.10.2008 20:32

De ce va atacati voi asa nu stiu..cred ca n`aveti ocupatie..voi stati sa ascultati balivernele lui Jiji si ce kkt mananca prosport..mai bine ne vedem de jucatorii nostri penibili ( ca fotbalisti nu prea poti sa`i numesti ) atata timp cat faci egal cu o echipa care a facut 1 p in 12 etape

Blackzie27.10.2008 20:43

Pe cine intereseaza ce parere are jegosu de Jiji despre noi, despre galerie? Pe mine fix in **** ma doare...

**** GIGGIIIIII!!!

morosanu'27.10.2008 20:55

Jiji iti doresc sa traiesti 100 de ani...dar imobilizat in pat si sa te rahatezi pe tine!

Catalyn0727.10.2008 21:06

acum cea mai mare greseala ar fi sa incetam sa-l injuram.

trebuie injurat in continuare :chair: , sa vada ca ne doare in dos de parerea lui

w3bmaster27.10.2008 21:09

Noi astia golani care uni mai este directori manageri si intelectuali iti dam la UE MULTA ...

Cer scuze da am vorbit pe limbaju de retardat cu care tre sa vb cu Jiji ....

Forza Steaua

Anti Becali

stelist4ev3r27.10.2008 21:22
Pe cine intereseaza ce parere are jegosu de Jiji despre noi, despre galerie? Pe mine fix in **** ma doare...

nu , protest impotriva taranului ...citeste pe celalalte teme , si o sa vezi ca multa lume a fost de acord sa nu mai vina la meciuri cateva meciuri , acesta fiind un protest impotriva jucatorilor si a patronului

true , asa nea facut mereu cand nu ia convenit ceva !!!

ramanem cu regretul ca nu a plecat inca din Ghencea !!

si cu micul regret ca Hagi in trecut la ajutat dandui bani sa achizitioneze Steaua

Nu mai posta doua mesaje consecutiv. Foloseste butonul EDIT

stelist4ev3r27.10.2008 21:32

banner.jpg

auzand tot stadionul strigand numele lui Lacatus , plus acest banner a murit !! mia placut fata lui cand toti am inceput sa trigam Lacatus Lacatus!!!

morosanu'27.10.2008 22:36

abia astept meciul cu Dinamo si nu pt ca am juca ceva dar abia astept sa aud tot stadionul :Jiji Becali, LA **** Jiji Becali... Nu credeam vreodata ca fanii nostri vor scanda cu fanii coiotilor, dar de data asta merge!

Elvis28.10.2008 07:16
acum cea mai mare greseala ar fi sa incetam sa-l injuram.

trebuie injurat in continuare :chair: , sa vada ca ne doare in dos de parerea lui

dar cati o sa-l mai injure cand in spate o sa-le apara o gorila ?

am inteles ca baietii din ambele peluze, il respecta pe Catalin, deci la o discutie amiabila se stinge tot (cu conditia sa nu vina, in locul lui, celebra gorila fane).

cat despre "bagabonti si golani", Ghencea este al doilea loc din Romania, unde intalnesti asemenea specimene. primul a fost la Universitate.

Dulah28.10.2008 09:33

Foarte bine a facut ,a dat cu piciorul in singurii suporteri adevarati ,a inceput singur razboiul impotriva sa .

Acum ar trebui sa nu mai mearga nimeni ,absolut nimeni la stadion ,sa fie GOL stadionul.

Cand lumea va vedea ca din cauza lui Becali nu mai merge nimeni la stadion se vor intoarce impotriva lui. Cat timp e ciobanul la Steaua sa nu mai mearga nimeni ,chiar daca echipa are de pierdut ,asta e ,trebe facute si sacrifici ,macar scapam de cioban.

PLEACA CIOBANULE !

Spoonman28.10.2008 09:51

Parerea mea e ca daca nu se mai duce nimeni la stadion... aproape a castigat... ca nu il mai injura nimeni... sau ma rog il injuram aici... da aici il doare fix in 14... ca el nu stie sa citeasca... SUGI BOMBOANA Gigi !!! VIVA LA REVOLUCION!

grizzly28.10.2008 10:35
Parerea mea e ca daca nu se mai duce nimeni la stadion... aproape a castigat...

nu prea. poate la meciul cu buzaul i se rupe, dar daca are stadionul gol si zero bilete vandute in cl nu prea are de castigat.

Raulredblue28.10.2008 11:14

nu va mai duceti la meciuri....si daca tot vreti sa il injurati...stati in fata stadionului si injuratil de acolo....ca tot aude da`l in plm

sabin130728.10.2008 11:35

Poate ca ar fi o varianta si cu stadionul gol, dar mi se pare utopica. Se vor gasi unii care sa nu priceapa nimic si sa se duca sa sparga seminte si sa sufle-n goarne.

Unitatea suporterilor e cea mai importanta si cel mai greu de obtinut.

makaan28.10.2008 15:46

My name is Bond... VagaBond. And you can suck my fat cock, you butt-smelling retarded chimp!

Sau in traducere libera: Jiji Becali,mama ta e prietena tuturor baietilor din fata blocului.

Am si o idee de banner: "Cand era tanara, mama lu' Jiji sarea gardul la soldati" semnat vagabonzii.

Acum serios vorbind, desi nu-mi place sa o admit, eu cred ca doar daca l-am injura meci de meci de tot ce are mai sfant ar ceda psihic. Si va spun si de ce:la cat e de megaloman si obisnuit a i se sufle in fund, ar suferi o depresie sa vada zi de zi in ziare si la TV ca in loc sa fie periat si bagat in seama, iar l-a injurat aproape tot stadionul. Parerea mea...

kaladze28.10.2008 16:08

aoleo cum sa faca asa ceva sa numai dea bilete,pai Steaua nu e alui a lu Jiji e a noastra a suporterilor care iubim Steaua indiferent ce se v a intampla :steag_cruce_invers::steag_sah_mic:

Nu mai cita in intregime postul anterior

4_ever_steaua28.10.2008 16:43

asa asa...bine ati facut la meci..ciobanul merita decapitat...la cate tampenii a facut...oricum lui nu`i pasa de suporterii Stelei..ii pasa doar de bani si de nimic altceva...MORI,JAVRA!

ge6rge_steaua28.10.2008 19:01

bai cioban prost "vagabonzii" astia iti umplu tie stadionu, astia isi dau banii pe bilete, astia fac atmosfera, astia IUBESC Steaua !!! ei RESPECTA Steaua !!! o sa fie o chestie pe care tu nu o sa o intelegi niciodata pt ca esty cam prost.

afara Becali !!!!1

fz Steaua :steag_cruce_invers:

CoRsSo28.10.2008 19:07

Sugi **** , Gigi!!!

fansteaua4628.10.2008 22:24

"noi bogatii,nu avem nici o treaba cu criza asta" . Gigi Becali

bella29.10.2008 05:53

maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaare cioban e prostu asta de Becali ! daca l-ar gasi DNA cu ceva sa-l bage la parnaie ! analfabetu dreq ! distruge toata echipa ! partea cea mai proasta e ca nimeni nu poate sa-i faca nimic... :|

Alin Marinescu29.10.2008 16:20
"noi bogatii,nu avem nici o treaba cu criza asta" . Gigi Becali

N-ai ce sa-i ceri unui cioban cu 8 clase maxim. O forma de protest ar fi , sa lasam stadionul gol la meciul urmator ,cel cu Timiosoara, si sa stam in fata lojei sa-l injuram tot meciul...

«12»