Imi pare extrem de bine sa aud ca jegali s-a enervat atat de mult incat sa aiba o izbucnire in presa. Si sincer cred ca asta este solutia pentru a-l alunga de la echipa. Oierul este o vietate fara cel mai mic dram de onoare, o lipitoare ce suge in continuu din Steaua pe care o iubim pentru a-si ameliora imaginea si contul bancar. el este in al noualea cer cand isi vede numele in ziar sau la televizor (intr-o postura favorabila - cum il descrie presa autohtona), iar astfel de iesiri nervoase nu-i fac decat rau.
In ritmul asta, daca noi continuam sa-l denigram pe stadion, enervandu-l la culme si provocandu-i alte episoade de furie, presa va trebui, intr-un final, sa se spele pe maini de aceasta fiinta, moment in care acesta nu va mai putea folosi Steaua, deci sau se va potoli, sau va pleca. Prefer a doua varianta, gandindu-ma doar la proverbul legat de lup si blana sa, insa pe termen scurt oricare din optiuni imi surade (comparativ cu ce se intampla acum). Asa ca sustin vehement aceasta initiativa de a-l aduce pe creditor in pragul nebuniei! Nu mai are ce sa ne ia asa ca stati tare pe pozitii. Noi nu plecam acasa!