FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Iubim Steaua/ si-o vom urma/ oricat de greu ni s-ar parea

«12»
fcsteaua.ro26.10.2008 21:40

E o parafraza nimerita a cantecului dupa ultimele intamplari. Vad un val de tensiune negativa pe acest site si voi incerca sa fiu prima opinie optimista. Tocmai acum? Se spune ca cei care sunt condamnati la moarte, la un moment dat constientizeaza ca vor parasi aceasta lume si se impaca cu soarta lor, traiesc un sentiment de liniste si resemnare. Asa si eu, sunt condamnat la stelism si momentan traiesc un sentiment vecin cu relaxarea. Asa ar trebui sa fim toti. Calmi putem analiza totul.

S-o luam pe rand

Kb>1. istoria se repeta intr-un mod bizar. Nu e Bunica, dar e tot 1-1 cu Pedrazzini pe banca alta trombeta mai putin capabila. Atmosfera in vestiar e la pamant... care-i noutatea? La Buzau anul trecut s-au batut la cabine. Toate-s vechi si noua-s toate. Redresarea eu o vad ca si anul trecut, tot cu Dinamo. Ultimul tren, va mai aduceti aminte?

2. Caractere puternice. E nevoie de noi acolo. Desi am spus ca nu voi mai merge 2 ani pe stadion, iar in Groapa m-am jurat ca nu voi mai calca de cand cu abuzul lui Georgescu, la derby voi fi acolo, pentru ca e momentul sa aratam cine suntem NOI, suporterii. Intodeauna superiori? Pai ar cam fi cazul sa strangem din dinti si sa le aratam tuturor (cainilor in principal) cine suntem.

3. echipa. Are nevoie de un soc si de un liant. Socul s-a produs prin plecarea lui Lacatus, liantul ar putea fi Dorinel, vom vedea. Avem jucatori, primul sau maxim al doilea lot ca valoare din campionat, daca vor fi asezati corect in teren si nu vezi cazuri gen Toja pe dreapta si Goian varf impins, cred ca avem sanse. Voi paria o suma consistenta ca nu pierdem cu Dinamo, sunt sigur ca mobilizarea va fi ca la un meci de Liga Campionilor, numai ca nu vom intalni Lyon ci pe Lobont si Danciu plus o adunatura de caricaturi.

4. Conducerea. Dupa meciul cu Dinamo propun sa deschidem o discutie publica despre cum am putea sa-l inlaturam pe George Becali de la Steaua. Se vor accepta de la varianta lunetistului ucrainean la cea a papusii voodoo made in Giulesti, trecand prin dosarele MapN, valiza etc. Este clar malefic, malign, distructiv cum doriti pentru club si climatul de anormalitate i se datoreaza in principal din cauza nepriceprii lui in acest fenomen. Exemplele nici nu merita a mai fi enumerate; toti le cunoastem si ele se aduna pe zi ce trece.

5. Exemplul Timisoara. Cand Mlada Boleslav matura cu Rapid, precum suporterii echipei strazile cu tarnuri si tomberoane REBU, m-am indragostit de aceasta echipa de unde imi vine si masina (SIC!). Cand am auzit ca Timisoara a semnat cu Uhrin am fost incantat ca-l voi vedea mai mult. Ce-a urmat? Un lot cu jucatori refuzati de Steaua, Dinamo etc, suport din partea publicului, bani, liniste la echipa si voila (nu viola), rezultate, abia in al doilea sezon, asa cum e si firesc cand lucrurile se fac cu cap, sau ma rog cu fruncea. Nu-i suport pe Rocar Bega dar am demintatea in a-mi scoate palaria in fata celui de-al doilea experiment reusit dupa cel al CFR Cluj. Prin victoria din seara asta Timisoara trage clar la campionat

6. si final, mirajul dublei competitii. Daca cineva crede ca fotbalistul roman poate alerga cu Lyon sau Bordeaux si apoi inca un meci in decurs de o saptamna, se inseala. Iata ca nici CFR nu poate. Suntem morti, praf si pulbere si fiindca ne chinuim sa facem treaba in Marea Competitie, Liga Campionilor, de care trebuie sa recunoastem inca un an, nu avem fata

Acestea fiind zise va urez o saptamana buna, pentru ca va avea un final in care vom fi din nou pe val sau va trebui sa dau print la acest text si sa-l mananc in cazul in care ne vom face de ras cu Dinamo a doua oara la rand, lucru teoretic imposibil.

Poate am cazut eu in butoiul cu optimism, dar imi vine in minte un proverb amerindian : "Nici lupului trist nu-i ploua mereu"

Alex (keluboss)

steaua-no126.10.2008 21:53

"4. Conducerea. Dupa meciul cu Dinamo propun sa deschidem o discutie publica despe cum am putea sa-l inlaturam pe George Becali de la Steaua. Se vor accepta de la varainta lunetistului ucrainean la cea a papusii vodoo made in Giulesti, trecand prin dosarele MapN, valiza etc. Este clar malefic, malign, distructiv cum doriti pentru club si climatul de anormalitate i se datoreaza, in principal din cauza nepriceprii lui la acest fenomen. Exemplele nici nu merita a mai fi enumerate toti le cunoastem si ele se aduna pe zi ce trece. "

si eu as fi interesat de discutia asta, din cate imi amintesc eu spurcatul a cam luat Steaua cu forta, la propriu...... (poate va mai aduceti aminte sedinta aia cu Piturca, spurcatul, fratii Paunescu,bodyguarzii spurcatului).

sabin130726.10.2008 22:14
Acestea fiind zise va urez o sapatamna buna, pentru ca va avea un final in care vom fi din nou pe val sau va trebui sa dau print la acest text si sa-l mananc in cazul in care ne vom face de ras cu Dinamo a doua oara la rand, lucru teoretic imposibil.

Sper sa fie si practic imposibil a doua oara consecutiv.

Nu stiu daca unii jucatori vor avea alta atitudine, macar ca e derby. Unii sunt prea nesimtiti sa reactioneze la ceva, sau pur si simplu nu pot. De exemplu Lovin mediteaza la ce se intampla si nu intelege; autocritica (?!) nu-i spune ca meci de meci se impiedica de minge. Totusi poate javrele se vor impiedica mai des decat Lovin, Semedo, biciclistul Nicolita...

w3bmaster26.10.2008 22:34

Aici nu mai este vb de sustinut la bine si la rau

Aici e de sustinut spiritu stelist vs becalo mania prostia .... intelegi ?

Mihai Somanescu26.10.2008 22:37

"Pai ar cam fi cazul sa strangem din dinti si sa le aratam tuturor (cainilor in principal) cine suntem."

Da, sunt de acord, sa le aratam cainilor cine suntem, ei sunt raul Stelei acum...

Ba, daca vrei sa arati cine esti cuiva, aratai-o lui Jiji! Nu unor amarati...

1974OFF27.10.2008 08:23

Multumesc, Alex. Oare citi mai sintem ca tine ? Sa ne reauzim cu bine in week-end:)

Dulah27.10.2008 09:11

SA PLECE Becali .

vlad7527.10.2008 09:25

Concluzie pe care am tras-o dupa acest articol :Alex are Skoda si se va hrani cu celuloza la sfarsitul saptamanii.

Alex,

esti foarte optimist,mai putin realist. Nu este vorba despre ce putem face noi,este vorba despre ce pot face impiedicatii aia care reprezinta culorile noastre.

Azazello27.10.2008 09:36
"Pai ar cam fi cazul sa strangem din dinti si sa le aratam tuturor (cainilor in principal) cine suntem."

Da, sunt de acord, sa le aratam cainilor cine suntem, ei sunt raul Stelei acum...

Ba, daca vrei sa arati cine esti cuiva, aratai-o lui Jiji! Nu unor amarati...

Detectez o oarecare simpatie pentru echipa patrupedelor in acest post. Sarmanii, amaratii...sa-i menajam....

No shit ?

Alex are dreptate, cu Dinamo suporterii trebuie sa arate ce inseamna stelismul. Acesta este meciul care conteaza ! Iar o victorie ne readuce in lupta pentru titlu.

Flaviu8627.10.2008 09:48

Singura solutie in acest moment este ca Dorinel sa ii puna la respect pe jucatori, daca nu reuseste pana la meciul cu Dinamo, o sa iasa urat. In afara de Zapata, as vrea sa vad o echipa NUMAI de romani, care sa stie ce insemna sa joci in "unicul" derby. Si care atunci cand striga galeria FORZA Steaua, sa li se ridice parul pe maini. In speranta ca vom juca mai bine, FORZA Steaua!!!

Mihai Somanescu27.10.2008 11:03

@azzazelo

Simpatie? ne meritam soarta, il meritam pe Jiji, cu astfel de suporteri orbi...

m-am referit la faptul ca sunt o echipa penibila, care nu joaca nimic si pe care orice echipa decenta, ii bate, vezi cazul NEC. Nu reusim decat sa ne imbatam cu apa rece daca ii batem.

Daca vrei sa arati ce inseamna stelismul, i/o arati celui care te calca in picioare:respectiv ciobanul, nu in fata unui rival care momentan e inofensiv si ne face infinit mai putin rau decat Becali.

Azazello27.10.2008 11:59
@azzazelo

Simpatie? ne meritam soarta, il meritam pe Jiji, cu astfel de suporteri orbi...

m-am referit la faptul ca sunt o echipa penibila, care nu joaca nimic si pe care orice echipa decenta, ii bate, vezi cazul NEC. Nu reusim decat sa ne imbatam cu apa rece daca ii batem.

Daca vrei sa arati ce inseamna stelismul, i/o arati celui care te calca in picioare:respectiv ciobanul, nu in fata unui rival care momentan e inofensiv si ne face infinit mai putin rau decat Becali.

Nu -l sustin pe Becali ! Chiar deloc. Se vede clar ca de doi ani a luat-o razna si ne face mai mult rau. Dar de aici si pana la a ignora pe Dinamo...e cale lunga. Iar o victorie cu ei inseamna mult pentru stelisti. Asta o stiu de mic. Daca luam in calcul datele reale, adica faptul ca ei sunt lider la zi, meciul devine si mai important.

In rest numai de bine.

Probabil ca acum sunteti multumit ca a plecat Lacatus. Nu uitati ca "loja" a avut o contributie esentiala la asta.

Virgil27.10.2008 12:20

Misto proverbul ala cu lupul.

Alex, iti apreciez optimismul. Optimismul e oarecum sinonim cu puterea de a reveni, in cazul Stelei, in timp ce scepticismul este distrugator.

Parerea mea, pentru ca lucrurile sa inceapa sa mearga pe drumul cel bun, e ca trebuie sa avem rabdare cu Dorinel. Lansez si un proverb in sprijinul acestui demers. Cu rabdarea treci marea. Nu e amerindian dar e cat se poate de indicat pentru actuala stare de lucruri.

Daca nu o sa ne revenim cu Dinamo, ar fi bine sa intelegem situatia ingrata pe care a preluat-o Dorinel si sa-i acordam circumstante. Pentru ca nu poti face din rahat bici in numai cateva zile. Situatia la echipa e un dezastru total. Trebuie lucrat temeinic, pentru o revenire cu adevarat temeinica. Sa ne amintim cu aceasta ocazie ca graba strica treaba si sa incercam sa-l ajutam pe noul coach prin prezenta si incurajari. Sunt sigur ca e omul potrivit, la locul potrivit.

Cris0727.10.2008 12:23

Primu lucru pe care ar trebui sa-l facem noi suporteri...ar trebui sa luam atitudine impotriva celui care strica echipa,Jiji..."marele antrenor",trebuie sa facem ceva...pt ca eu unu m-am saturat de el,acuma 2 ani sau 3 zicea ca de acuma el va alege atacanti...se vad si rezultatele :( ...noroc ca mai dau goluri mijlocasi sau fundasi...ca altfel...:| Sper sa ne revenim si sa castigam cu catei....Forza Steaua!!! la bn dar si la rau ;)

sorinf27.10.2008 12:36

DOAR DOUA IDEI

SI EU VOI FI IN GROAPA

MIMIM 1000 EUR PE X2 PARIEZ

asta nu inseamna decat iubire pentru Steaua LU Gigi II DORESC SA ii dam CARNE MULTA in frigider DE CRACIUN

keluboss27.10.2008 12:42

E clar ca raul cel mai mare al echipei este Becali si impotriva lui trebuie intreprins ceva. Asta nu se discuta. Ideea este sa ne mobilizam in 2 directii: Sa amanam disputa pana dupa derby si sa demonstram inca o data cainilor a caror echipa este pe primul loc si ei vin 1000 la meci cam cine e number one

ce naiba oameni buni sambata e DERBYUL

@vlad 75 super tare commentul, si sunt gata sa o fac pentru ca am un feeling asa cum am avut ca nu vom pierde la Firenze

Mihai Somanescu27.10.2008 14:05

@keluboss

Facem pariu ca daca amanam pana dupa meci, in cazul unui rezultat pozitiv, 3/4 din cei care vin la stadion vor uita de Jiji?

@azzazelo

nu am zis ca-l sustii pe cioban, dar el doreste ca noi sa uitam de tampeniile lui, ca sa ne concentram pe Dinamo.

Nu sunt multumit ca Laca a plecat, eu consider ca nu trebuie sa accepte de la inceput. A facut ce trebuia sa indrepte eroarea.

P.S. ciobanul a zis azi ca suntem golani si bagabonti.

steaua_gloria27.10.2008 14:06

nu-l lasati ma, injurati-l pana-l spurcati!

vlad7527.10.2008 14:42

@Alex

Sa dea Dumnzeu sa nu mananci pagina asta printata. :smile:

gocan27.10.2008 15:49

De`un singur lucru mi`e frica la meciul cu Dinamo: simularile lui Torje..."Fara numar" in fiecare meci de cand joaca pentru javre!!!

Garrincha27.10.2008 16:41

Fratilor, vreau doar sa spun atat. S-ar putea sa batem pe Dinamo, iar daca noi vom renunta la protest dupa ce-i batem, inseamna ca suntem cei mai mari iobagi. Protestul nostru are sens doar daca il tinem si cand echipa joaca bine.

enjoy28.10.2008 06:29

@ Virgil

Subscriu 100%.

sabin130728.10.2008 08:39
Fratilor, vreau doar sa spun atat. S-ar putea sa batem pe Dinamo, iar daca noi vom renunta la protest dupa ce-i batem, inseamna ca suntem cei mai mari iobagi. Protestul nostru are sens doar daca il tinem si cand echipa joaca bine.

De acord cu tine.

Cateva eventuale victorii nu trebuie sa ne creeze vreo iluzie ca toate s-au indreptat, ca va fi bine pe termen lung. Este foarte important sa mentinem protestele pana cand loja se va clatina din temelii.

tavyto28.10.2008 18:22

bun articolul asta cu optimismul.mai ales ca aqm vine derbiul cu Dinamo si trebuie sa fim toti alaturi de Steaua,dar protestul impotriva lu Becali trebui continuat orice ar fi si sper sa nu renunte multi la acest protest pt ca se merita.eo zic ar trebui ca protestul sa se tina nu numai pe stadioane ci si in strada cum a fost protestul impotriva lu Dragomir aqm asta e parerea mea.sper ca baietii sa fie motivati,concentrati si victoriosi cu Dinamo si protestul sa continue.multa bafta forza Steaua!!!!

n_am_kef29.10.2008 09:44

Felicitari! Foarte bun articolul. 100% de acord cu el!

«12»