E o parafraza nimerita a cantecului dupa ultimele intamplari. Vad un val de tensiune negativa pe acest site si voi incerca sa fiu prima opinie optimista. Tocmai acum? Se spune ca cei care sunt condamnati la moarte, la un moment dat constientizeaza ca vor parasi aceasta lume si se impaca cu soarta lor, traiesc un sentiment de liniste si resemnare. Asa si eu, sunt condamnat la stelism si momentan traiesc un sentiment vecin cu relaxarea. Asa ar trebui sa fim toti. Calmi putem analiza totul.
S-o luam pe rand
Kb>1. istoria se repeta intr-un mod bizar. Nu e Bunica, dar e tot 1-1 cu Pedrazzini pe banca alta trombeta mai putin capabila. Atmosfera in vestiar e la pamant... care-i noutatea? La Buzau anul trecut s-au batut la cabine. Toate-s vechi si noua-s toate. Redresarea eu o vad ca si anul trecut, tot cu Dinamo. Ultimul tren, va mai aduceti aminte?
2. Caractere puternice. E nevoie de noi acolo. Desi am spus ca nu voi mai merge 2 ani pe stadion, iar in Groapa m-am jurat ca nu voi mai calca de cand cu abuzul lui Georgescu, la derby voi fi acolo, pentru ca e momentul sa aratam cine suntem NOI, suporterii. Intodeauna superiori? Pai ar cam fi cazul sa strangem din dinti si sa le aratam tuturor (cainilor in principal) cine suntem.
3. echipa. Are nevoie de un soc si de un liant. Socul s-a produs prin plecarea lui Lacatus, liantul ar putea fi Dorinel, vom vedea. Avem jucatori, primul sau maxim al doilea lot ca valoare din campionat, daca vor fi asezati corect in teren si nu vezi cazuri gen Toja pe dreapta si Goian varf impins, cred ca avem sanse. Voi paria o suma consistenta ca nu pierdem cu Dinamo, sunt sigur ca mobilizarea va fi ca la un meci de Liga Campionilor, numai ca nu vom intalni Lyon ci pe Lobont si Danciu plus o adunatura de caricaturi.
4. Conducerea. Dupa meciul cu Dinamo propun sa deschidem o discutie publica despre cum am putea sa-l inlaturam pe George Becali de la Steaua. Se vor accepta de la varianta lunetistului ucrainean la cea a papusii voodoo made in Giulesti, trecand prin dosarele MapN, valiza etc. Este clar malefic, malign, distructiv cum doriti pentru club si climatul de anormalitate i se datoreaza in principal din cauza nepriceprii lui in acest fenomen. Exemplele nici nu merita a mai fi enumerate; toti le cunoastem si ele se aduna pe zi ce trece.
5. Exemplul Timisoara. Cand Mlada Boleslav matura cu Rapid, precum suporterii echipei strazile cu tarnuri si tomberoane REBU, m-am indragostit de aceasta echipa de unde imi vine si masina (SIC!). Cand am auzit ca Timisoara a semnat cu Uhrin am fost incantat ca-l voi vedea mai mult. Ce-a urmat? Un lot cu jucatori refuzati de Steaua, Dinamo etc, suport din partea publicului, bani, liniste la echipa si voila (nu viola), rezultate, abia in al doilea sezon, asa cum e si firesc cand lucrurile se fac cu cap, sau ma rog cu fruncea. Nu-i suport pe Rocar Bega dar am demintatea in a-mi scoate palaria in fata celui de-al doilea experiment reusit dupa cel al CFR Cluj. Prin victoria din seara asta Timisoara trage clar la campionat
6. si final, mirajul dublei competitii. Daca cineva crede ca fotbalistul roman poate alerga cu Lyon sau Bordeaux si apoi inca un meci in decurs de o saptamna, se inseala. Iata ca nici CFR nu poate. Suntem morti, praf si pulbere si fiindca ne chinuim sa facem treaba in Marea Competitie, Liga Campionilor, de care trebuie sa recunoastem inca un an, nu avem fata
Acestea fiind zise va urez o saptamana buna, pentru ca va avea un final in care vom fi din nou pe val sau va trebui sa dau print la acest text si sa-l mananc in cazul in care ne vom face de ras cu Dinamo a doua oara la rand, lucru teoretic imposibil.
Poate am cazut eu in butoiul cu optimism, dar imi vine in minte un proverb amerindian : "Nici lupului trist nu-i ploua mereu"
Alex (keluboss)