Baieti , nu-i nici o problema deocamdata , fiti atenti ca vine Alexandru Piturca! ![]()
Baieti , nu-i nici o problema deocamdata , fiti atenti ca vine Alexandru Piturca! ![]()
bai nenica, da' Pedriel ala a jucat un meci sa vedem noi ca e transferat la Steaua, si atat ? ![]()
bai nenica, da' Pedriel ala a jucat un meci sa vedem noi ca e transferat la Steaua, si atat ?![]()
pleaca ma la iarna , pleaca toti ![]()
Prietene, orice om care se pricepe la fotbal isi da seama ca acolo este greseala de marcaj (in acest caz - marele Goian e facut praf de un amator - Vlaicu) si nu de portar... Dar deh, nu toata lumea cunoaste acest sport![]()
Ai dreptate.......insa..Vlaicu asta nu e chiar amator(il cunosc fff..bine)!!!!!!!Asa e ,nu toata lumea cunoaste acest sport!!!!!
Toti arara ?Da ce ne facem apoi ?Ca nu mai avem pe nimeni pe teren!Cu astfel de exagerari s-a ajuns in situatia asta! Nu crezi ca altele ar putea fi rezultatele daca am avea un "cap limpede" care sa-i aseze altfel in teren si sa le ceara sa joace altceva?Si poate ca ar fi indicat sa se lucreze un pic si la atitudine!Caci patronul are dreptate cand spune ca s-e pierd puncte cu echipe de la care ai luat "crema" (Galati sau Timisoara) !Nu se poate afirma ca cei adusi de la aceste echipe nu au valoare!Dar vazand acum ce joaca Steaua cu ei in teren este clar ca acesti jucatori "parca nu-si gasesc locul" avand prestatii inexplicabile !Toja,Semedo,Szekeli,Plesan,Arturo ,Stancu sunt jucatori care de cand au venit parca nu mai joaca asa cum jucau la fostele lor echipe si acest aspect ar trebui sa dea de gandit! Cum se poate explica asta?Cred ca este vorba despre sistemul de joc si sarcinile date de antrenor adica faptul ca nu li se cere sa faca ceea ce stiu ei cel mai bine!Si poate ca nici nu se cunosc intre ei suficient! Concluzia este ca e nevoie de UN ANTRENOR CARE SA-I CUNOASCA BINE SI SA STIE SA-I ASEZE IN TEREN PRECUM SI SA STIE SA LE DEA SARCINI PRECISE COMPATIBILE CU APTITUDINILE FIECARUIA! Jocul echipei insa se poate imbunatati doar in timp de la meci la meci oricare ar fi antrenorul !
P.S. "Nu trageti in pianist ! " Zapata nu poate salva echipa de la dezastre atata timp cat echipa joaca penibil si nu-l ajuta deloc!Apararea noastra ,din pacate ,nu e chiar atat de buna pe cat se pretinde , e cam lenta,uneori poate fi depasita si in jocul "la cap" si asta s-a demonstrat in jocurile cu codasele clasamentului!Zapata ramane singurul titular incontestabil la aceasta echipa chiar daca a mai si gresit !
Baieti , nu-i nici o problema deocamdata , fiti atenti ca vine Alexandru Piturca!![]()
Fii serios daca tot anunti...
Anunta transferuri la Steaua, nu la Gloria Buzau =))
Omule sezonul asta Zapata e praf sifon s.a.m.d. De cate ori sa va explic sa nu mai dati exemple ca a aparat...ce daca a aparat??/ E datoria lui sa apere in continuare nu a altcuiva. Ce daca Arturo a dat un gol il tinem toata viata la Steaua?? Orice jucator mai are si realizari nu numai nerealizari. Si Carlos avea interventii bune cateodata. Zapata e cel mai bun portar din lotul Stelei, dar sa fim seriosi ne trebuie un portar serios. Inalt , puternic , care sa iasa pe centrari..ceva gen Hamutovski.
Daca nici Rufay nu ne-a scos!!!!!!!Ce draq suntem tembeli sau ne prefacem???Ori vorbim ca sa ne aflam in treaba.........
Fii serios daca tot anunti...Anunta transferuri la Steaua, nu la Gloria Buzau =))
Pericol..!!!!!!!!!!!!....vine chiar in Ghencea.......preferat de cioban.....Ne asteapta vremuri grele!!!!!!!!!!!Offffff......are cineva vreun gun????Ma bag yo sa-l trimit pe cioban in amintire!!!!!!!
Daca zapata era atent si statea la locul lui era 1-0 pt Steaua, daca nu te uiti la meci NU COMENTA !
da numai ca daca ai in teren fundasi de nationala cei mai inalti din campionat acolo n-ar trebui sa dea nimeni cu capul!sa nu fim caraghiosi!la faza aia a fost marcajul prost facut!nu le venea sa creada ca aia sunt in stare sa-i atace!atitudinea apararii a mancat meciul asta si inca multe altele!si asa ajungem sa-l acuzam pe zapata!la fel si cu atacantii! s-a ajuns sa li se ceara sa ajute prea mult apararea si apoi fara vlaga nu mai sunt in stare sa faca faza ofensiva!
multi vorbesc ca cine trebuie sa vina, cine are vina eu nu spun decit atit ( de fapt ce s-a mai zis) AFARA din Ghencea
Problema nu e ca jucatorii nu au valoare , ci tensiunea de la echipa ... asta spune multe ... Si uite asa , am ajuns din cel mai titrat club , in cel mai penibil si mai injurat club.
nimeni la Steaua nu mai stie de fotbal scuzatima dar bani vorbesc . lotul actual al Stelei ieste cel mai bun dar problemele din vestiar se vad in jocul lor . Dumnezeu SA VA AJUTE SA REVENITI UNDE VA E LOCUL .PE PRIMUL LOC .CAMPIOANA .
Ii facem acuma o statuie lui Zapata in toate orasele lumii. N-am nimica cu omul, da' chiar m-am enervat. Frate a aparat nu zic nu... dar asta e datoria lui sa apere. Apara si ala de la Buzau si de la Otopeni toti apara...conteaza sa fii constant nu sa ai un sezon bun si apoi esti prastie. Sezonul asta a fost sifon sa fim seriosi. Nici parade n-a avut asa de speriat...iar gafele sunt fara numar.
cui ii este destinat acest articol? era nevoie de el? din punctul meu de vedere e inutil! ne aflam si noi in treaba dupa ce s-a distrus totul. stim de ce s-a ajuns aici? am contribuit si noi (ma refer la cei care merg pe stadion sau scriu pe diferite site-uri)? e foarte usor sa lovesti un om ingenuncheat; ori jucatorii Stelei sunt niste oameni cu psihicul la pamant in acest moment. acesti jucatori au avut sclipiri de geniu si treptat s-au transformat in niste mecanisme stricate, neunse, care nu stiu sa schimbe "placa" (mai modern CDul). cum va explicati acest lucru? va spun eu: ei l-au iubit pe Lacatus, ca simbol al Stelei celei mari, si din aceasta cauza n-au sesizat prapastia in care s-au afundat cu trecerea timpului; ce a iesit sub conducerea lui Lacatus a fost din rezervele lor si din entuziasm; acum au ramas ingenuncheati si lipsiti de entuziasmul minim pentru gloria buzau; bulversarile produse in fixarea pe posturi, lipsa continuitatii in joc si folosirea unui stil haotic (tactica) de joc i-au facut sa nu mai inteleaga nimic. La astea se mai adauga "pregatirea psihologica" a becalotului. va fi greu de refacut echipa. eu am incredere in Dorinel pentru ca nu pot altfel; cred ca este peste Lacatus, altfel e de rau! apropo', daca-i dai afara, pe cine aduci?
Stim cu totii care e valoarea unor jucatori enumerati mai sus.
Din 2 motive nu trebuie mai ales acum injurati:
1Unii au valoare, au demonstrat asta, nu ajungi pe noroc in semifinale de Cupa UEFA si de 3 ori in Liga Campionilor
2.Unii nu au valoare dar nu merita ei injurati!
Becali e de vina ca s-a ajuns in situatia asta, unii nu joaca nimic cu toate ca au valoare, unii nu au valoare dar au ajuns la Steaua pentru ca creditorul se pricepe la tot si toate(cacofonie intentionata).
Argumente? Jucatori desfintati de multe ori pe nedrept, altii laudati excesiv desi nu era cazul. Plus o gramada de alte chestii josnice.
E cea mai mare prostie sa ne varsam nemultumirea pe jucatori, am face jocul lui Becali. De altfel cred ca de aici vin admonestarile la adresa jucatorilor uneori prea repede...Putini au curajul sa scandeze impotriva lui si de nervi huiduie ce au mai repede la indemana.
Becali trebuie lovit unde il doare mai tare: Popularitatea...mai ales ca vin alegerile si nu isi permite sa nu intre in parlament...Sa vedeti atunci circ:nu ma meritati, eu alesul lui d-zeu pe pamant!
Gigi,
tu conduci un partid si un club.Spui mereu ca tu crezi in Mine insa uite ce faci...ca sa ai Iertarea mea,trebuie sa te tii de cuvant si sa te duci degraba la batrana din Ardeal care ia numai 3 lei pensie si sa o ajuti si tu.Apoi,in judetul Dambovita,in satul Sacuieni din Gura Ocnitei,oamenii asteapta sa le termini tu o biserica la fel ca cei din Moreni,acelasi judet,carora le-ai promis ca le vei finaliza biserica de la fostul lac.Doar dupa aceste doua fapte vei putea sa te apropii de inima Mea si calea este lunga,fiindca mai ai multe lucruri de facut,daca ti-am dat averi,trebuie sa iti dau si de lucru.Lasa fotbalul,acolo angajeaza-ti scouteri care sa iti aduca jucatori buni,nu iti mai baga nasul peste antrenori,si in divizia C daca ajungi,lasa antrenorii sa isi faca treaba pana la capat,tu ai alte lucruri mai bune de facut,cu adevarat marete,banii tai sunt pentru oamenii sarmani,pentru lacasurile Mele ramase neterminate,o sa te anunt la momentul potrivit unde trebuie sa te duci si ce trebuie sa faci.Altfel,te tai de la portie,ia aminte!
Ce ai facut pana acum este abia inceputul,mai este mult pana cand vei reusi sa fii preferatul oamenilor.Nu te mai rasti,nu mai face caz de bisericile pe care le-ai inaltat tu,nu mai jigni si nu
mai fii asa sigur ca te voi ajuta atata timp cat vorbesti urat inca cu multi,nu dau nume si nici categorii sociale.Nu mai fi asa de coleric,nu mai ridica tonul,fiindca palatul tau tot de Mine este creat,tu doar ai dat bani si banii-i ai de la Mine.Ai inteles?
Fa ce ti-am spus si vei avea sprijinul Meu,eu nu cer decat adevarata credinta in Mine si Lucrarea Mea,daca vrei sa fii parte din ea,comporta-te ALTFEL!
*** preluat de pe http://blogulluidumnezeu.blogspot.com/ ***
Pentru toti cei care-l critica pe Zapata: va propun sa va duceti dupa Carlos prin campionatu' de amatori din Portugalia unde joaca, sau mai bine va duceti la Bistrita si il luati pe schilodul ala de Tataruseanu, care, din cauza inaltimii pe care o are, cred ca isi pierde din controlul mainilor si ai impresia ca prinde oua cand apara.
Referitor la Hamutovski, ia aduceti-va aminte cate gafe nu a facut si ala, sau acum faceti pe amnezicii??
E cea mai mare prostie sa ne varsam nemultumirea pe jucatori, am face jocul lui Becali. De altfel cred ca de aici vin admonestarile la adresa jucatorilor uneori prea repede...Putini au curajul sa scandeze impotriva lui si de nervi huiduie ce au mai repede la indemana.
Sunt de acord ca cel mai mare vinovat este jegali.
Dar, cu tot respectul, daca cineva imi spune ca patronul, oricare ar fi el, e de vina ca jucatori cu ifose, pretentii si valoare de Champions League nu pot invinge cea mai slaba echipa din Liga I, inseamna, in opinia mea, sa punem caruta inaintea boilor.
Da, jegali e vinovat pentru atmosfera proasta, pentru presiunea stupida pusa pe ei, pentru tot ce se intampla la Steaua. Asta nu-i scuza pe jucatori, care au fost absolut penibili cu Gloria. Daca seful meu e un imbecil, nu e un motiv pentru mine sa dau dovada de lipsa de profesionalism.
De acord, de asemenea, ca asta e momentul de care trebuie sa profitam pentru a-l contesta dur pe jegal. Insa daca el pleaca, la Steaua tot nu avem nevoie de jucatori care sa-si bata joc de meseria lor, de noi, de emblema Stelei cu evolutii ca cele de duminica. Nu cred in jumatatile de masura: ori esti profesionist (ca sa nu spun atasat culorilor) mereu, ori nu esti deloc.
@rattlesnake
Nimic nu m-ar fi oprit sa-i spun si lui Zapata ca ar fi cazul sa-si faca bagajele, daca as fi crezut asta. Sunt in continuare de parere ca este unul dintre cei mai valorosi jucatori ai nostri si nu vreau sa ne despartim de el prea curand. Dar, in opinia mea, este si el vinovat de primirea golului. Corect, Vlaicu a marcat din cauza unei mari gafe de marcaj (Goian sau Ghionea ar fi trebuit sa fie acolo pentru ca, din cate stiu, noi ne aparam in zona, nu om la om). Dar Zapata a ezitat, ceea ce a facut ca, atunci cand buzoianul loveste mingea, el sa fie la jumatatea distantei dintre linia portii si adversar. Din punctul meu de vedere, asta este inadmisibil, cu tot respectul si cu toata admiratia pe care o am pentru Rufay.
Putin cam deplasat atacul la adresa lui Zapata, in rest niste afirmatii pertinente la adresa celorlalti componenti ai lotului stelist. As mai adauga:
- azi nu am avut antrenor! ci doar un imigrant italian ce asculta orbeste eculubratiile unui individ cu iq subunitar, de deasupra lui, din loja.
- lipsa unui manager, nu doresc nimic iesit din comun, doar un om capabil sa transfere niste jucatori decenti si nu se preteze in vazul lumii ca si un sclav. Fara el culegem roadele semanate de acelasi individ fara discernamant. Mai mult, deunazi am auzit ca prea-iubitul Adi Ilie candideaza pt PNG. Of Doamne....
Atacul a fost o suava adiere de zefir fata de ceea ce a facut GAFATA. Eu, totusi, continuu sa cred, ca este rodul stresului jocul modest al lor.