FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Afara, amatorilor!

«123»
mNiosu26.10.2008 22:10

Amuzant spus sfarsitul, in rest totul este adevarat si foarte trist... :unsure:

Bafta maxima Dorinel Munteanu. Poate realizeaza el ce nu au reusit altii. Doamne ajuta!

Forza Steaua!!! :steag_cruce_invers:

stelist4ev3r26.10.2008 22:11
Bafta maxima Dorinel Munteanu. Poate realizeaza el ce nu au reusit altii. Doamne ajuta!

Forza Steaua!!! :steag_cruce_invers:

sincer nu vreau sa iti stric visele , dar nici un antrenor nu poate realiza nimic bun la Steaua langa un om ca Jiji ....

Grenada26.10.2008 22:13
sincer nu vreau sa iti stric visele , dar nici un antrenor nu poate realiza nimic bun la Steaua langa un om ca Jiji ....

rectifica om ,chestia aia nu se poate numi om eu unu refuz sa cred ca pot fi asa oameni , si totusi :ce_oameni:

Blackzie26.10.2008 22:14

Sunt de acord cu tine... Gigi lasa-ne frate pleaca odata PLEACAAA!!!

Nu scapam si noi de tine odata?! :wall:

Grenada26.10.2008 22:16

adevaru e ca noi stam ne framantam aiurea si ne consumam iar el sta si rade in stilul lui caracteristic la "palatul" lui si ca tot veni vorba de cutremure in fotbal poate ajunge si pe la el pe acasa :(

stelist4ev3r26.10.2008 22:20

singura sansa sa scapam de Jiji este sa fie arestat ...si sa fie scoasa Steaua la licitatie , si poate asa cumpara cineva mai competent , mai educat , mai citit acest club si il va duce sus unde ii este locul

Asty26.10.2008 22:29
Propun tuturor stelistilor pe timp nedeterminat sa nu mai mergem la meciuri , stadionul sa fie gol sa vada cum este ...sa nu mai bagam bani in contul lui Jiji ca sa poata plati el din acesti bani acesti asa zisi jucatori!!

Vazandui reactia cand tot stadionul a scandat numele lui Lacatus , ma simtit bine pentru ca sa vazut clar ca nu ii convenea

Cel mai bun mod de a protesta e sa nu ne mai prezentam la meciuri , sa lasam stadionul gol

Ce parere aveti?

Eu am abonament deci deja i-am bagat banii in cont ciobanului...ce ar trebui sa fac in cazul asta?:))

stelist4ev3r26.10.2008 22:34
Eu am abonament deci deja i-am bagat banii in cont ciobanului...ce ar trebui sa fac in cazul asta?:))

sincer? un lucru , sa facem intr-un fel sa ne organizam si sa nu mai mearga nici macar 1 suporter pe stadion!! chit ca va fi pt 1,2,3 sau 5 meciuri nu conteaza nimeni sa nu mai vina

Ceea ce ma deranjat cel mai tare si am auzit si pe altii care au confirmat a fost faptul ca oamenii lui zmarandescu la meciul cu Lyon a lasat cativa fani sa intre la vestiarul Stelei si sa aduca injurii

cel mai probabil nea Jiji a pus totul la cale

Protasov26.10.2008 23:29

Au si jucatorii vina! Poti sa spui ca nu se poate mai mult numai atunci cand iti dai silinta. Nu e cazul jucatorilor nostri. E adevarat, multi dintre ei nu au talent la nivelul CL, insa nici osul nu pun. Radoi, Goian, Ogararu, Kapetanos sau Golanski, poate chiar Lovin sunt exceptii intr-o echipa fara ambitii.

Maimuta trebuie sa plece. Si-a batut prea mult joc de noi. Nici nu conteaza cum are sa mearga echipa asta de aici incolo. Sunt doua chestiuni diferite.O sa-i strigam meci de meci de aici incolo si o sa fim din ce in ce mai multi.

medichit27.10.2008 06:07

asa cum am mai zis, zapata greseste ca nu sta pe linia portii, s-a vazut si la meciul cu Lyon, la golul 2, cand a facut un pas inapoi, dupa care cu toata detenta tot nu a ajuns sa opreasca migea;daca mai facea un pas, era altceva. Oricum cu el pe banca la meciul cu Lyon, scorul avea proportii, cred ca era vreo 8-3. toti gresesc, nimeni nu e perfect, si Lobont are probleme cu amplasarea fata de linia portii, asadar asta e.

Oricum una peste alta, suntem de rasul curcilor, noroc cu Kapetanos ca mai misca ceva, desi dupa spusele lui Becali, el prezinta moda in teren .... .

Cred ca trebuie sa facem ceva sa scapam de becalizare, nu se mai poate.

Forza Steaua.

Marius27.10.2008 06:25
Mai mult, deunazi am auzit ca prea-iubitul Adi Ilie candideaza pt PNG. Of Doamne....

M-ai facut curios si m-am uitat dimineata oe lista candidatilor PNG. Adi Ilie nu este pe lista. Exista insa Duckadam, Reghecampf, un Corpodean (nu ala :D), doi Turcu, un Borcea, Zmarandescu Catalin-Otto (asta n-o stiai :D) si, bomboana de pe coliva, un oarecare Avram Iancu!

P.S. Sugi p*** Gigi!

Lari27.10.2008 06:55
Degeaba te superi pe jucatori, ei nu au nicio vina. E nedrept sa te iei de ei, ei nu se transfera singuri, ei fac ce pot si ce inteleg. Trebuie sa-i vedem cum reactioneaza in situatie de normalitate pentru a te pronunta asupra valorii lor.

Repet: e o mare greseala sa ne luam de jucatori!

Iti propun o situatie ipotetica: sa presupunem ca seful tau e un cretin si toata lumea stie acest lucru. Cum, necum, te pune pe tine sa faci un lucru foarte important dar care este o palarie cam mare pentru tine. Ce faci? Iti bagi picioarele sau faci tot posibilul sa duci la bun sfarsit acel lucru? Corect, si seful tau are o mare parte din vina. Dar, daca ti-ai baga picioarele, si tu ai da dovada de nesimtire.

Aseara nu am vazut nici macar bunavointa din partea multora. Este strigator la cer, cu toata *** pe care i-as da-o lu' Jegali.

mirceaor27.10.2008 07:30

Total de acord cu articolul. Jucatorii sunt aproape la fel de vinovati ca jegu de la loja.

Nu se poate, in nicio circumstanta din lume nu se poate sa joace atat de penibil.

Zapata a jucat penibil de la inceputul campionatului, cand il vad pe Semedo cum se uita ca o antilopa derutata care nu pricepe pe ce lume e imi vine sa-l strang de gat. Ce sa mai vorbim de ifosele lui Dayro, "jucatorul de 40 de milioane de euro", de care sincer m-am saturat.

Plesan e praf, trebuie dat afara, Toja nu joaca nimic in ultimele partide, pierde toate mingile, ceva incredibil...

Apararea, glorioasa aparare "de nationala" gafeaza meci de meci - ba Ghionea in Cupa la ambele meciuri, ba Goian acum, ba Mirel cu Lyon..

Nu avem un atacant de calitate, unul ma, unul! Am ajuns sa-mi fie dor de Claudiu Raducanu.

Au ajuns Banel si Lovin cei mai buni jucatori din echipa! :wall:

Jucam cel mai prost fotbal din Liga 1, am vazut vineri Arges- Iasi, ambele echipe mult peste Steaua ca joc.

Vin meciurile cu Lyon si Bayern din deplasare, sa vezi acolo macel.

Spoonman27.10.2008 07:58

Eu zic ca ar trebui reprofilat Goian... atacant, cu el si cu grecu varfuri... spargem tot, sa fie clar.

Din pacate am ajuns de rasu curcilor... si cred ca se poate si mai rau

Daca Dorinel ne arata la urmatorarele meciuri 11 oameni de care sa fim mandri... io ma inscriu in fanclubu lui, ...daca nu are fac io unu...:D

...in rest total de acord cu articolul... niste amatori... PENIBILI as adauga...

morosanu'27.10.2008 08:18
Nu i-am vazut reactia cand scandam numele lui Lacatus.. Sunt curios ce moaca facea cand Peluza Nord striga "Sugi ****" iar noi de la sud "Gigi" :biggrin:

Oricum eu nu mai aveam de gand sa ma duc la meciuri...M-am saturat sa vad doar rezultate negative pentru Steaua :ce_oameni:

super tare faza cu sugi... Gigi!!! cred ca daca mai continuati asa face vreun accident vascular si poate scapam de el...

morosanu'27.10.2008 08:26

la meciul cu sportul am avut vaga impresie( poate sant putin paranoic),ca Ghionea a fost intrudus special sa ne saboteze... io cred ca maimuta pariaza impotriva echipei... mi se pare ca victoria sportului avea o cota de 8!!! poate e o aberatie dar asta numa bani vede si cred ca nu s-ar da in laturi de la nimic sa-i obtina.

bubu_steaua27.10.2008 08:49

Singurul mod in care eu cred ca Steaua poate iesi din criza in meciurile grele care vin este urmatorul

Munti sa foloseasca un 11 cu stelisti adevarati si nu cu Semedo,Dayro,toja,etc.Adica sa joace cu Oga,Radoi,ovi,Neaga,Goe,etc. daca ar folosi jucatori care pun suflet si stiu ce inseamna un derby pt noi cred vom putea invinge pe Dinamo,rapid ,daca nu nici o sansa.Sper ca munti isi va da seama de asta.

Ps Sugi ****.........Gigi!!!!!

ebonyc27.10.2008 09:24
super tare faza cu sugi... Gigi!!! cred ca daca mai continuati asa face vreun accident vascular si poate scapam de el...

stai tu linistit ca are Gigi frigiderul umplut cu carne de toti stelistii dar n-are niciun stres,n-a avut niciodata si nici nu va avea

ThereauRistul27.10.2008 09:51

Am primit confirmarea ca "fiara" nu mai e chiar asa "fiara"... sa fim seriosi "MM m-a lucrat!"...e o afirmatie total paranoica..cu regret in suflet dar, Laca , GATA ,INCETEAZA....nu mai e cazul sa rastalmacesti trecutul..cu ce l-a lucrat MM? omu a declarat ca nu se mai intoarce niciodata in Ghencea...e MM acum la Steaua?? NU!!! nici nu cred ca se va mai cobori vreodata sa lucreze cu acest jeg nenorocit de pipera...asa ca Laca ...MM nu te-a jignit niciodata,ba mai mult ti-a intins o mana la nevoie,nu se cade sa afirmi asa ceva mai ales cand stii ca orice vorba scoasa de tine-cel mai iubit stelist-poate manipula foarte usor masa de suporteri..dak nu cumva exact asta se vrea si atunci e de inteles.

rattlesnake27.10.2008 10:18

Total de acord cu voi, totusi nu stiu ce aveti cu Zapata. Ce-a mai facut Zapata??

In meciul cu Lyon ne-a salvat iar de 3-4 ori, ca ne dedeau aia 7-8, iar aseara ce era sa faca?? Sa iasa el si sa dea gol?? In &%#@ mea, ganditi ca ciobanu' de la loja unii dintre voi!!!

cred in steaua mea27.10.2008 11:05
Total de acord cu voi, totusi nu stiu ce aveti cu Zapata. Ce-a mai facut Zapata??

In meciul cu Lyon ne-a salvat iar de 3-4 ori, ca ne dedeau aia 7-8, iar aseara ce era sa faca?? Sa iasa el si sa dea gol?? In &%#@ mea, ganditi ca ciobanu' de la loja unii dintre voi!!!

Daca zapata era atent si statea la locul lui era 1-0 pt Steaua, daca nu te uiti la meci NU COMENTA !

zoloz200527.10.2008 11:11
Propun tuturor stelistilor pe timp nedeterminat sa nu mai mergem la meciuri , stadionul sa fie gol sa vada cum este ...sa nu mai bagam bani in contul lui Jiji ca sa poata plati el din acesti bani acesti asa zisi jucatori!!

Vazandui reactia cand tot stadionul a scandat numele lui Lacatus , ma simtit bine pentru ca sa vazut clar ca nu ii convenea

Cel mai bun mod de a protesta e sa nu ne mai prezentam la meciuri , sa lasam stadionul gol

Ce parere aveti?

" noi cantam pentru culori, nu pentru conducatori" ...

nu te obliga nimeni sa vii la stadion, stai acasa...postezi pe net in timp real

rattlesnake27.10.2008 11:22
Daca zapata era atent si statea la locul lui era 1-0 pt Steaua, daca nu te uiti la meci NU COMENTA !

Prietene, orice om care se pricepe la fotbal isi da seama ca acolo este greseala de marcaj (in acest caz - marele Goian e facut praf de un amator - Vlaicu) si nu de portar... Dar deh, nu toata lumea cunoaste acest sport :cool:

armin27.10.2008 13:30

Dupa 2 ani si ceva de cand Steaua n-are antrenor, nici nu-i rau unde suntem :)

Bine ai venit Munti, scoate-ne din r**** cat mai repede.

il_scorpio27.10.2008 13:31

Omule sezonul asta Zapata e praf sifon s.a.m.d. De cate ori sa va explic sa nu mai dati exemple ca a aparat...ce daca a aparat??/ E datoria lui sa apere in continuare nu a altcuiva. Ce daca Arturo a dat un gol il tinem toata viata la Steaua?? Orice jucator mai are si realizari nu numai nerealizari. Si Carlos avea interventii bune cateodata. Zapata e cel mai bun portar din lotul Stelei, dar sa fim seriosi ne trebuie un portar serios. Inalt , puternic , care sa iasa pe centrari..ceva gen Hamutovski.

«123»