MoWeedChiar crezi ca becalii e chemat acum la TV doar pt ca e patron la Steaua?
da, tinand cont ca 90% din timpul in care e la TV, vorbeste doar de Steaua
MoWeedChiar crezi ca becalii e chemat acum la TV doar pt ca e patron la Steaua?
da, tinand cont ca 90% din timpul in care e la TV, vorbeste doar de Steaua
Exact la asta faceam si eu referinta, Adrian.
Dinamo nu este singura echipa care este condusa de un grup de actionari. Daca Becali va lasa Steaua si vor venii un grup de actionari, atunci nu vine raiul pe pamant pentru Steaua. Consiliul de Administratie de cine este condus? Nu de oameni? In Romania (aici ma refer doar daca vor veni actionari romani) nu este totul aur.
La noi inca nu se cunoaste cuvantul "profesionalism". La toate echipele din Romania este haos, investitii mari, rezultate 0, rabdare 0. De ce ar face viitorii actionari exceptie? (vorbim ipotetic, pentru ca mi-e greu sa cred ca Becali va pleca). Steaua este o sursa de profit pentru oricine ar veni.
Pe scurt, vreau sa spun ca oricine ar veni la Steaua, va incerca sa iasa pe +.
Cred ca orice stelist ar prefera echipa in divizia b decat sa-l mai vada pe Becali!
Cred ca orice stelist ar prefera echipa in divizia b decat sa-l mai vada pe Becali!
Da' ce bine a fost cand vi l-a adus pe Lacatus antrenor, este!?
Steaua a avut rezultate deoarece a avut mereu stabilitate la nivel de conducere,ori un actionariat ar duce la scandaluri eterne si certuri in interior.
In legatura cu Hagi....nu s-a intors la Steaua preferand Galata la final de cariera datorita banilor.In 2001 a facut praf nationala ratand barajul cu Slovenia si a pozat tot el in victima deoarece nu a fost sustinut de Sandu si singurul care a atras atentia despre salariul imens pe care Hagi l-a incasat de la Federatie a fost Dragomir.In 2005 a refuzat Steaua,unul din motive fiind ca nu vrea sa se intoarca pe moment in tara dar peste 3 luni surpriza:Hagi la Timisoara in conditiile in care la Constanta stadionul ii purta numele (normal Iancu "marca" mai mult).Spre deosebire,Lacatus a venit imediat ce i s-a propus.
Unii vedeti prea mult latura umana a oamenilor de fotbal si nu cea reala si nu intelegeti ca suporterii sunt singurii care nu-si tradeaza niciodata echipa.
Cateva exemple:
1.Iordanescu,Stelist Sevillan,a preluat in 98 nationala Greciei. In turul pr. pentru intrarea in grupele Ligii, Steaua cade cu Panathinaikos,iar Iordanescu spune ca ar vrea ca Pao sa se califice pentru ca Grecia sa aiba un moral bun inainte de preliminarii.
2.Gica Popescu - mare craiovean. In Craiova intre 90 si 2002 (12 ani) daca ziceai ceva rau de el erai impuscat,mai lipsea o statuie "Gica al nostru care a fugit de la Steaua cu generalii pe urme ca sa joace la Craiova" (de fapt gafase de 2 ori in Benfica-Steaua 2-0).In 2002 HOPA Gica la Dinamo....restu' e arhicunoscut.
3.Cl. Niculescu - golgheterul Stiintei vreme de 3 ani vine in Centrul Craiovei in 2001 si se jura ca nu va pleca la Dinamo,fiind vorba doar de niste discutii cu Dinamo Kiev de fapt ....seara la stirii poza cu tricoul rosu.
Ideea e ca unii sunteti cam naivi....
Consiliul de Administratie de cine este condus?
E condus de presedintele consiliului de administratie.
Nu poti sa mergi sa iti dai cu presupusul asa.
Normal ca toti vor sa iasa pe plus.Arata-mi in lumea asta pe cineva care vrea sa piarda.
Tu nu ai inteles ce am vrut eu sa zic.
La dinam0 aia au venit pt influenta pe care o pot obtine.
Steaua nu mai e de mult echipa Armatei si chiar daca ar fi, cu ce te-ar ajuta sa ai pile in Armata?
Ca sa poti cumpara un tanc?
La Steaua daca ar fi scoase actiunile la bursa, ar fi extraordinar.
Atunci chiar am putea vorbi despre primavara UCL.
Redondo
De ce sa mearga la Farul?
Sa se bata la retrogradare?
Hagi a ales sa vina la Timisoara si nu la Steaua pt ca in momentul acela conducerea Timisoarei era considerata mult mai serioasa decat cea a Stelei(oricine e mai serios ca Becali.Si Hagi stia cum e Gigi) si pt ca Timisoara avea obiective de nivelul lui Hagi.
A ales cu capul.Nu cu sufletul.
Faptul ca alegi cu sufletul nu e intodeauna un lucru bun.
S-a vazut asta la noi in ultimul an.(nu ma refer doar la Lacatus.Mai e exemplul Hagi,mai e Neaga)
Daca vorbesti despre salariul mare pe care Hagi il avea la FRF mai bine vorbeste despre toate castigurile pe care federatia le-a obtinut de pe urma imaginii lui Hagi.
Mai gandeste-te....
"Arata-mi in lumea asta pe cineva care vrea sa piarda."
Un patronat/actionarat ce intradevar vrea sa faca ceva la clubul respectiv pe care il conduce, nu se gandeste "cat imi permit sa pierd" sau "cat pot castiga".
Uite, la Man.City au venit niste arabi care deja au inceput sa bage 50 de milioane in prima zi!!! Crezi ca ei sa gandesc ca vor iesi pe + atunci cand vor spune "Stop"?
Evident ca in Romania nu vor veni astfel de oameni. Niciodata. Singurii care vor lua Steaua mai departe vor fi niste romani. 100%.
Asta insa este o alta discutie. Eu personal nu am prea multe informatii despre cum se conduce o echipa si prefer sa ma opresc aici.
Astept sa vad cand va aparea acest mesaj si in Ghencea.
A fost unul la Peluza Sud cand era antrenor Lacatus. Pe la inceput. Si l-am vazut pe cel care l-a bagat in peluza cum s-a dezbracat si a scos mesajul din jurul corpului.
Dar mai este o problema. OK fara Becali,dar cine va finanta acest club? asta e intrebarea. Prin 98 Steaua era aproape de faliment si a fost salvata atunci de Becali care a fost bagat de Paunescu deoarece nu a avut bani sa-i plateasca atunci cand Gigi a castigat sume mari la cazinoul de la Lido.In locul banilor ia dat actiuni la Steaua.
Ce e mai rau, o echipa in faliment care se poate salva sau o echipa care are imaginea distrusa, urata de toti?
Si solutii, stai tu linistit ca se gasesc. Un finantator strain, o chipa de management bun care sa scoata bani din tot ce inseamna Steaua.
Barca este sustinuta de suporteri. Real la fel... Si nu toti investesc direct la club.
Da' ce bine a fost cand vi l-a adus pe Lacatus antrenor, este!?
L-a adus, a fost, a trecut. Chiar nu ne putem opri?
@Adrian
Neaga s-a pierdut din cauza lui si numai a lui deoarece de la revenire efectiv e foarte slab....asta e adevarul si nu acela ca au avut ceva Gigi sau Lacatus cu el.
Acum devine si Neaga un mare simbol?
Redondo, vorbeam despre oameni care au ales cu sufletul.Nu?
Neaga a renuntat la bani ca sa vina la Steaua.BIG MISTAKE!Am dreptate?
Ronaldo, aia investesc de placere ![]()
Aia sunt chiar exceptii.Oricat ar baga, tot mai au.
Daca as avea si eu bani ca ei primu lucru care l-as face, as cumpara pe dinam0 si i-as retrograda.
![]()
Bodanelu
Pacat ca a fost si nu mai este.
@AdrianNeaga s-a pierdut din cauza lui si numai a lui deoarece de la revenire efectiv e foarte slab....asta e adevarul si nu acela ca au avut ceva Gigi sau Lacatus cu el.
Acum devine si Neaga un mare simbol?
Nimeni nu a sustinut ca Neaga ar fi un mare simbol.
Adrian a ilustrat ideea cum ca alegerea cu sufletul nu este neaparat un lucru bun.
Neaga a ales cu sufletul sa vina la Steaua, renuntand la bani, nu pentru ca nu il mai voiau coreenii ci pentru ca voia sa se intoarca la Steaua. Probabil ca a contat si distanta prea mare fata de casa, insa ramane incontestabil ca s-a intors acasa la Steaua, nu la FC Arges sau la Dinamo.
Raspunsul de mai sus inseamna deturnarea conversatiei catre alte aspecte.
Tot deturnarea discutiei este si...
In legatura cu Hagi....nu s-a intors la Steaua preferand Galata la final de cariera datorita banilor.In 2001 a facut praf nationala ratand barajul cu Slovenia si a pozat tot el in victima deoarece nu a fost sustinut de Sandu si singurul care a atras atentia despre salariul imens pe care Hagi l-a incasat de la Federatie a fost Dragomir.
... pentru ca se vorbea despre stelismul lui Hagi, iar presupusul "facut praf" al nationalei si presupusul salariu imens pe care l-ar fi luat de la FRF erau chestiuni ce nu au de-a face cu stelismul real (nu presupus) al lui Hagi. Am explicat ceva mai pe larg de ce Hagi este totusi stelist prin excelenta (http://www.fcsteaua.ro/forum/index.php?showtopic=14814), nu ma voi repeta si aici.
Un stelist ce se revendica a fi superior nu sr trebui sa sara de la una la alta dupa simpatii sau antipatii.
ce vreti de la acest personaj, este un cioban prost in care pateaza culorile clubului si istoria lui, daca nu ar fi el Steaua ar fi mult mai purtenica si eu zic ca jucam finala cupei UEFA daca nu era el.
zilele astea a aparut prin nu stiu ce ziar o informatie confrom careia Steaua i-ar datora creditorului o suma undeva in jurul a 76 de milioane de euro !!!
greu de crezut ca se mai poate scarbi omul mai tare de acest personaj dar uite ca totusi se poate ...
pacat de articol; in loc sa vedeti esenta acestuia, voi dezbateti atributiile actionariatului gandindu-va ca ati rezolvat situatia! idei de popa beat! indepartati tinicheaua si cei ce vor urma vor gasi solutiile daca va fi nevoie. va epuizati fara rost, pe teme absurde, in loc sa faceti ceva ce ar avea un rezultat final bun pentru Steaua. vad ca unii, care critica mereu, acum manipuleaza suporterii si ii ameninta voalat spunandu-le sa-si vada de treaba ca e periculos sa te iei de tinichea; halal "suporter"! ma gandesc la penetrarea becaliotului pana in cele mai mici amanunte legate de ansamblul functionarii clubului (inclusiv suporterii), dupa cum rezulta din comentul respectiv!? sa fim seriosi, ar fi prea mult! indiferent de masurile lui, trebuie eliminat de la Steaua. doresc succes celor ce vor incerca macar!
Daca bagi bani in fotbal nu tre sa ii si scoti parerea mea
In rest as prefera Steaua in B decat Gigi patron ...
Intai ar trebui ca ¨natiunea stelista¨ sa inteleaga ce rau hidos reprezinta Becali pentru Steaua, apoi sa realizeze ca aceasta hidosenie nu este nici macar un rau necesar pentru Steaua. Steaua nu depinde de Becali.
Nu exemplele de la Dinamo si rapid ar trebui sa fie punct de plecare pentru discutiile despre Steaua fara Becali.
Sunt sigur ca Iudele parazite din peluze si tribune sunt mult mai putine decat STELISTII prezenti meci de meci. Mediatizarea acestei probleme incet incet trebuie sa castige teren in fata cenzurii si intoxicarilor ¨ros-albastre¨.
Resemnarea nu-si are rostul.
S-a intrat în Becalitate(calitate B !?). Suntem înãuntrul tragediei acestui "club-națiune" (cum superb ne flateazã "Le Monde"), de asta nu-i percepem proporțiile dezastrului...
Incheierea este punctul pe ¨i¨.
Constructie ornamentala mult prea frumoasa pentru a zugravi un astfel de personaj atat de abject.
In fata mizeriei pot exista doar doua atitudini. O situatie ar fi excluderea prin indiferenta in cazul in care aceasta este benigna.
In situatia noastra insa, murdaria a ajuns pe cai nevazute precum un rahat de pisica pe masa din dinning room la o ora de cina.
Solutia ar fi sa schimbam fata de masa fara intarziere daca nu dorim sa gustam in continuare din exoticul aperitiv.
Prea multe metafore nu au cum sa ne mai ajute.
@webmaster, eu o prefer in Liga a 3-a ca sa o vad cand joaca cu Dunarea Calarasi:X
Nu ar vrea Asociația INDEPENDENTÃ a SUPORTERILOR Steliști sã organizeze un miting de protest fațã de situația de la club? Cred cã s-ar umple centrul orașului. M-ar bucura un comentariu al unuia din cei care conduc AISS.
Ar fi o idee buna un miting de protest in piata universitatii. Dar nu se ocupa nimeni. Le e frica de cioban.
@CoRsSo de ce nu te ocupi tu? Organizeaza mitingul si eu si altii ca mine venim!
Becali este un foarte bun antrenor??????????de caca - avem o echipa de 0 lei .Becali mergi la muls oile ca acolo esti foarte bun, in rest esti zero.Lasa antrenorii adevarati sa isi faca treaba.pedrazzini alt antrenor de duzina + mana adoua
Ma uit la CFR Cluj cum joaca dupa ce a primit 2 goluri , ca si cum nimic nu sar fii intamplat , ce vrei asta e , cand ai liniste la echipa si cand nu ai un patron CIOBAN !!
Ideal ar fi cand isi citeste "globul" sa dea si-un click pe www.fcsteaua.ro. Ar avea ceva de invatat de la dumneavoastra domnule Ardeleanu.
Ce pacat ca nu poate intelege acest articol, pentru asta i-ar trebui macar un neuron!!!
Constructie ornamentala mult prea frumoasa pentru a zugravi un astfel de personaj atat de abject.In fata mizeriei pot exista doar doua atitudini. O situatie ar fi excluderea prin indiferenta in cazul in care aceasta este benigna.
In situatia noastra insa, murdaria a ajuns pe cai nevazute precum un rahat de pisica pe masa din dinning room la o ora de cina.
Solutia ar fi sa schimbam fata de masa fara intarziere daca nu dorim sa gustam in continuare din exoticul aperitiv.
Prea multe metafore nu au cum sa ne mai ajute.
Absolut corect, BRAVO !