FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua și tinicheaua lui Becali

«12»
fcsteaua.ro25.10.2008 14:48

Rãzboinicul luminii, Ciobanul din Ghencea, Ursul, Elefantul, Berbecali, Beeecali, Barbugiul mistic, Io, Piticul Pipernicit, Gigi-Inimã de Leu, Nebunul simpatic, Nebunul glumeț, Latifundiarul din Pipera, Rãzboinicul puilor de gãinã, Gigi Fâs, Gigi Þânțarul, Popa din brânzã de burduf, Ciobandante, Arhanghelul intravilanelor, Creierul de maimuțã în corp de miliardar, Piticul Mioritic, Boierul Cãcãreazã. În genere, de numele unui om public se atașeazã o singurã poreclã, menitã a-i tempera pãrerea exageratã despre sine. Lui George Becali(numele de politician) i s-au atașat zeci de porecle, care-i creioneazã clovneriile dintr-o realitate ficționalã.

Un personagiu tragico-comic, cãzut peste Olimpul din Ghencea ca o ciumã, propulsat de ospãtarul Pãunescu(fost handbalist dinamovist) și zariorul Pițurcã, pe fondul nepãsãrii unor generali inconștienți, care au lãsat de izbeliște tocmai "perla coroanei" Armatei pe mâna unor bișnițari. Când mai era încã țânțar, Gigi declara cu viclenie: "Nu mã întrebați de fotbal, eu doar finanțez". Ajungându-se la o cotã criticã a împrumutului, finanțatorul a mãturat pe jos cu "somnolentul chelner" și cu industriașul de frate-su, inventatorul expresiei "inginerie financiarã". Protestul lui Hagi la acest "hold up" (preluarea doar a activelor), socotit o ofensã a nașului fațã de inventivul fin, va fi ținut minte și rãzbunat cinic. Acest om fãrã culturã fotbalisticã, incult agresiv în genere, dar posedând o incomensurabilã culturã agricolã, devenitã intravilan, în nordul capitalei, și-a permis blasfemia istorico-istericã de a urla(modul lui de a vorbi) cã efigia Stelei fãrã banii lui "nu-i decât o tinichea".

Atunci de ce filozoful(mai ceva ca Noica-la el fiind cunoscutã doctrina paranoicã)n-o fi preluat echipa Avântul Pipera ca s-o facã jucãria lui, dupã modelul Paszkany ? ªi cum sã respecte valorile Stelei(mãcar ale cele Sevilliene, prin preajma cãrora își oferea serviciile de "pește") acest homuncul bizar, el care habar n-avea de traseul celebrei squadre și marcatorii în acel vârf de an 1986, ce ține de o minune ? Dar poți sã-i reproșezi toate relele din lume acestei fãpturi malefice, cu o singurã excepție: arta de a face bani. Generali și campioni mondiali ca Oțelea, care a trebuit sã facã gãinãria cu artificiul lire sterline/dolari la contractul lui Ilie Dumitrescu sau Gațu, nevoit sã intre în cârdãșie cu un afacerist imund ca Marcel Pușcaș(ce ne conduce la ițele dubiosului 0-5 cu PSG de la Paris), ca sã punã ceva bani la teșcherea, cu enormul risc al oprobiului public, în vreme ce Gigi Þânțarul a sãrit printre contracte și antrenori devenind primul investitor care câștigã masiv exclusiv din fotbalul pe care îl tuteleazã. I-a plãtit gras pe actorii acestui spectacol(mulți dintre fotbaliști nu s-au ridicat la nivelul acestei generozitãți "lucrative") și a reușit performanța rarã de a se califica de trei ori consecutiv în grupele CL.

Pare a fi limita sa, deocamdatã. Dupã ce și-a asigurat un minimum de 10 milioane euro pe an din accederea printre granzii Europei, a dat drumul la clovnerii și tumbe, prejudiciind imaginea Stelei pe urmãtorii o sutã de ani. Cazul "Valiza" a aruncat, artificial, în smârcul irespirabil al blaturilor pe cea mai incoruptibilã echipã din fotbalul nostru, dând apã la moarã veritabililor sforari. Piticotul cu reflexe tiranice a turnat cu zer și cãcãreze pe gazonul sanctificat de sudoarea și sângele marilor înaintași ai Ghencei. Deabia sub coroana acestui Bokassa de Pipera, Steaua a devenit o tinichea, diamantele transformându-se în gablonzuri. Succesiunea scandalurilor ne-a împiedicat sã observãm cã Steaua a intrat în deceniul celor mai mulți bani câștigați, dar al celor mai puține trofee din istoria ei(douã titluri !) Averea lui Becali crește, palmaresul Stelei scade.

S-a intrat în Becalitate(calitate B !?). Suntem înãuntrul tragediei acestui "club-națiune" (cum superb ne flateazã "Le Monde"), de asta nu-i percepem proporțiile dezastrului...

Constantin Ardeleanu

vlad7525.10.2008 14:59

Ideal ar fi cand isi citeste "globul" sa dea si-un click pe www.fcsteaua.ro. Ar avea ceva de invatat de la dumneavoastra domnule Ardeleanu.

Adrian25.10.2008 15:13

In momentul cand Becali a venit la Steaua, nimeni nu il cunostea.

Despre el se stia doar ca e e varul fratilor si ca are multi bani.Si aici a fost gresala noastra, a tuturor.

Trebuie sa ne dam seama ca din moment ce poarta acelasi nume, nu poate sa fie diferit de mafiotii spargatori de usi si vanzatori de oameni care sunt verii lui.

"Lasa ca e bine, ca baga bani."

Asa am zis eu in momentul cand acest om a devenit stapan peste Steaua.

Mi-e rusine sa spun ca am ignorat total protestul lui Hagi.Nici nu i-am dat atentie.Dar Hagi stia ce stia.

Acest om e probabil unul din cei mai mari stelisti din istorie, daca nu cel mai mare.A vrut tot timpul binele Stelei.

Pacat ca nu l-am ascultat(noi toti) atunci.

Am stat toti si am admirat cat de frumosi erau banii lui.Am admirat forma frumoasa si culoarea marului fara sa ne dam seama ca inauntru viermii dau petrecere.

Poate ca Piturca si hrebenciuc l-au plantat pe Gigel in inima Stelei dar ignoranta noastra l-a lasat sa prinda radacini.

Acum un an, dupa un 2-4 cu dinam0 in Ghencea, speram ca sfarsitul lui Becali e aproape.

Nu se mai putea.Olaroiu nu mai putea continua iar Becali nu avea cum sa il dea afara.

Publicul s-a rasculat.Si a venit vacanta.Si a plecat Oli.Si a venit Hagi.Si publicul a lasat-o mai moale.

Apoi Hagi a fost facut in toate felurile de patron si s-a intamplat ceva ce ciobanasul nu credea ca se poate intampla.

A inceput sa scada in popularitate.

Ce a facut atunci?

L-a adus pe Lacatus.

Si rezultatele s-au vazut.

PNG-ul a ajuns sa aiba un viceprimar in Bucuresti!

Lacatus i-a asigurat ciobanasului linistea de care avea nevoie.

Haideti sa discutam aici despre Rapid.

A venit un nou investitor la ei si a bagat enorm de multi bani.A adus jucatori si un antrenor cu un CV destul de impresionant pt o echipa de talia rrapidului.

rrapidul insa nu a mers pt ca poti scoate tiganul din tiganie dar niciodata nu poti scoate tigania din tigan.

Ce au facut atunci suporterii lor?

Au inceput sa protesteze pe stadion foarte agresiv.

Copos e pe picior te plecare.Taher se gandeste si el.

La noi insa e liniste.

Vina ca Gigi e inca aici e doar a noastra!

img3181vi3.jpg

Astept sa vad cand va aparea acest mesaj si in Ghencea.

makavelli1925.10.2008 15:14

Ca de obicei domnul Ardeleanu, ne incanta cu randuri pline de sarcasm la adresa a tot ceea ce reprezinta un rau impotriva clubului nostru. Felicitari pentru articol!

Si totusi ceva trebuie facut impotriva acestui personaj sinistru, cunoscut sub numele/poreclele amintite de domnul Ardeleanu.

Reiterez ideea de a organiza un boicot general din partea suporterilor la meciurile Stelei. Chiar daca ne va fi rau o perioada, este un prim pas inspre indepartarea maladiei.

Haideti sa fim uniti in cuget si-n simtiri!

Semper Svperiores!

clausblaus25.10.2008 15:23

Singura bucata de tinichea este acel obiect pe care Becali il poarta pe umeri!

dax4725.10.2008 15:24

Bun articol !

Insa s-a terminat cu Liga si anul asta si pentru sezonul viitor. Borcea va lua titlul si locul 2 cred ca va merge la chefere , cel din Cluj.

Propun sa se faca parastasul Stelei, ca prea curand nu va fi resurectata, oricum.

There is no justice !

MoWeed25.10.2008 15:33

Domnule Ardeleanu, inca un articol demn de pus in rama.

Trebuie sa facem ceva impotriva acestui cap de tinichea care a pus mana pe Steaua, deja nu se mai poate asa.

Adrian are dreptate, la Rapid sau dinam0 nu le-ar fi iertat actionarilor asemenea prostii. Fulgerul Timisoara au reusit sa stranga 15.000 de oameni la un protest, iar noi stelistii nu suntem in stare de asa ceva. Este trist, strategia lui Becali "divide and conquer" a reusit.

Adrian25.10.2008 15:47

MoWeed

Daca ar fi "divide et impera" ar fi bine.Asta ar insemna ca mai exista sansa de a incepe un razboi.

Dar din pacate strategia folosita de razboinicul luminii este "panem et circenses" si spiritele sunt calme si razboiul e departe...

tazonne25.10.2008 16:09

Domnule Ardeleanu ati uitat sa treceti si Clark Gable:))

Oricum atat timp cat este individul asta patron o sa fim tarati din noroi in noroi, o sa castigam an de an campionatul, o sa trecem de grupe, o sa facem super transferuri etc etc

El e cancerul echipei , murin lent, incet incet dar sigur!

betty stelista25.10.2008 16:31
Ideal ar fi cand isi citeste "globul" sa dea si-un click pe www.fcsteaua.ro. Ar avea ceva de invatat de la dumneavoastra domnule Ardeleanu.

ne batem capul cu un om de nimic ,a facut Steaua de ris pe asta nu o sal de nimeni afara de la echipa, mai are sa aduca si oile numai Piturca e devina,da-i fie rusine face ce vrea el.

alaturi de steaua25.10.2008 16:52

Jiji asta ii super pentru Steaua!

ma bucur ca a facut atatea pentru echipa noastra legenda ros-albastra

Jiji - voi aduce la Steaua titlu dupa titlu , cupa dupa cupa!!! o sa fac cea mai tare echipa!

TOT RESPECTU Gigi ITI MULTUMIM PENTRUT TITLURILE SI CUPELE ADUSE DE ECHIPA IN Ghencea DE CAND AI PRELUAT "Steaua"

Astept cu nerabdare sa bagi bani in echipa sa cumperi jucatori sa aiba Romania cea mai buna echipa sa fim multumiti toti suporteri.,

acum poti sa vinzi Steaua si sa pleci dreq.

Rica Neaga un jucator nascut pentruSteaua pacat ca nu ii favoritu lu Jiji

respect pt "Rica Neaga"

HAI Steaua TE IUBIM ORICUM AI FI...

redondo25.10.2008 16:59

@Adrian

Nu stiu cat de mare stelist e Hagi din moment ce la final de cariera a ales sa joace 5 ani la turci si nici macar unul la Steaua.

Dar mai este o problema. OK fara Becali,dar cine va finanta acest club? asta e intrebarea. Prin 98 Steaua era aproape de faliment si a fost salvata atunci de Becali care a fost bagat de Paunescu deoarece nu a avut bani sa-i plateasca atunci cand Gigi a castigat sume mari la cazinoul de la Lido.In locul banilor ia dat actiuni la Steaua.

Sa presupunem ca pleaca .... cine sa vina care e solutia? S-au schimbat vremurile si aceasta echipa nu mai poate fi sustinuta de Armata.

Facem un protest contra lui si sa presupunem ca pleaca,atunci inseamna ca vom merge toti sa ne rugam de oamenii bogati sa preia Steaua? Cine sa vina? Ati vazut ca la Rapid,Taher era vazut ca un salvator si acum.... Doar n-o sa putem noi suporterii sa finantam Steaua.

Asa ca .... una este sa te legi de Becali, si alta este sa-i ceri debarcarea caci atunci trebuie sa vii si cu solutii.

Adrian25.10.2008 17:07
@Adrian

Nu stiu cat de mare stelist e Hagi din moment ce la final de cariera a ales sa joace 5 ani la turci si nici macar unul la Steaua.

Dar mai este o problema. OK fara Becali,dar cine va finanta acest club? asta e intrebarea. Prin 98 Steaua era aproape de faliment si a fost salvata atunci de Becali care a fost bagat de Paunescu deoarece nu a avut bani sa-i plateasca atunci cand Gigi a castigat sume mari la cazinoul de la Lido.In locul banilor ia dat actiuni la Steaua.

Sa presupunem ca pleaca .... cine sa vina care e solutia? S-au schimbat vremurile si aceasta echipa nu mai poate fi sustinuta de Armata.

Ar trebui sa iti fie rusine numai pt ca pui sub semnul intrebarii Stelismul lui Hagi.

Nu stiam ca e absolut obligatoriu ca la sfarsitul carierei sa vii sa joci la echipa ta de suflet.

Daca nu ma insel, Dan Petrescu(nascut si crescut in Ghencea) a pus capat carierei de fotbalist la Progresul.

Mai vrei alte exemple?

Sunt 10000000.

O sa zici acum ca Marcel Raducanu nu e stelist pt ca a ales sa plece din tara.Nu?

Daca nu stii cat de mare stelist e Hagi, cauta un interviu de-al lui stralucescu de prin 98.

In acel interviu marele tigan dinamooist isi batea joc de Steaua Sevillana cam cum face si acum.

Singurul care a reactionat a fost Hagi.

Dupa un meci al Galatei, a luat un charter si a venit la Bucuresti pt a sustine o conferinta de presa in care ii inchidea stralucescului gura.

Nu iti fa tu griji cine va finanta acest club.

In momentul de fata clubul se autofinanteaza.

Ia sa scoata Becali 80-90% din actiunile clubului la vanzare.

Sa vedem daca ramane cu una din alea macar.

MoWeed25.10.2008 17:09
Nu stiam ca e absolut obligatoriu ca la sfarsitul carierei sa vii sa joci la echipa ta de suflet.

Daca nu ma insel, Dan Petrescu(nascut si crescut in Ghencea) a pus capat carierei de fotbalist la Progresul.

Mai vrei alte exemple?

Sunt 10000000.

O sa zici acum ca Marcel Raducanu nu e stelist pt ca a ales sa plece din tara.Nu?

Chiar si Lacatus si-a incheiat cariera la Progresul.

Becali nu ar suporta sa nu fie actionar majoritar la Steaua, ar obtine mai putini bani si nu ar mai fi el mereu in prim-plan. Ca doar astea sunt motivele pentru care a cumparat Steaua...

mirceabarney25.10.2008 17:14

da este un articol bun dar ,nimeni se pare ca nu mai poate sa faca nimic pt Steaua si pe suporterii care iubim aceasta mare echipa ne doare sufletu .odata si odata trebuie sa dispara acest comediant de la Steaua .Adevaratii suporteri sunt cei care sant langa echipa in orice circumstante ,nu cei care se dezic de ea cand sunt probleme si se fac cfristi sau alte specimene .Si Arpika de la Cluj e tot un mafiot cu multi bani cum de altfel sunt majoritatea noilor imbogatiti si parveniti din aceasta tara

redondo25.10.2008 17:17

Faptul ca a jucat 3 ani si jumatate la Steaua si ca s-a legat de Lucescu il face asa mare stelist?...nu stiu ce sa zic.

Iti mai dau eu 10000 de exemple in care fotbalistii s-au intors macar o luna la echipa lor de suflet.Iar cu Lacatus e altceva caci el a jucat doar 3 ani in strainatate si apoi din 93-99 tot la Steaua - e altceva.

Si faza cu inima impartita in doua la meciul cu Galata...nu stiu de ce cred ca a tinut cu turcii,dar nu mai e acum important,doar e Hagi nu?

Adrian25.10.2008 17:17
Becali nu ar suporta sa nu fie actionar majoritar la Steaua, ar obtine mai putini bani si nu ar mai fi el mereu in prim-plan. Ca doar astea sunt motivele pentru care a cumparat Steaua...

Nu neaparat.

Daca clubul ar fi scos la bursa ar obtine enorm de mult pe fiecare actiune.

Plus ca nu ar mai "imprumuta" singur.

Si pt ca clubul e cotat la bursa, e obligat sa faca performanta.Pt ca lipsa performantei duce la scaderea valorii actiunilor.Ori actionarii nu cred ca vor asta.

In prim plan oricum ar fi.

Deja massmedia din Romania are in Becali o sursa de rating.

E mult mai interesant sa vezi o stire cu Becali injurand pe cineva decat, sa zicem, salvarea unui om de la inec.

Nu.El ar avea si prim planul si banii.

Singurul lucru care i-ar lipsi ar fi puterea absoluta.

E nebun dupa putere.De aceea vrea sa fie si presedinte.

Sa fie numarul 1 intre toti romanii.

Redondo baiete, ai mare grija ce spui despre Hagi!

Nu stii ce vorbesti.

Hagi e stelist adevarat.

Faptul ca e mai respectat in turcia decat la el in tara nu e decat o alta dovada a mizeriei in care traim.

Hagi a zis aia din respect pt suporterii turci care ii pupau mainile dupa fiecare meci.

Teoria ta cu intoarcerea la echipa de sufet la final de cariera e o prostie.

Ai vazut cum s-a intors Becham la Mancester la finalul carierei?

Dar Zidane?

Pt fiecare exemplu de fotbalist care s-a intors la finalul carierei la clubul de suflet eu iti dau cel putin 20 care nu au facut-o.

redondo25.10.2008 17:20

Becali poate scoate 80-90% din actiuni la vanzare,dar vor fii cumparate de 4-5 investitori si HOPA avem un nou Dinamo (actionarii de la Steaua - haos total)

OFERA SOLUTII REALE.

MoWeed25.10.2008 17:23

@Adrian

Ar obtine un procent mai mic din castiguri, vroiam sa spun.

Tocmai, actionarii ar dori performanta. Asta inseamna ca rudele lui Becali ar fi out, inseamna ca nu Virgil Becali ar decide transferurile si nu ar mai putea impune unii jucatori ca titulari. Nu ar mai putea cumpara jucatorii care ii vrea el si nici nu ar putea vinde jucatorii care il contrazic

Ia gandeste-te ca 99% din stirile despre Becali sunt legate de Steaua. Daca nu ar fi patron la Steaua, expunerea mediatica ar scadea

anjin25.10.2008 17:29

Excelent articol,felicitari!!! TUMORA FECALI distruge Steaua incet si sigur,vital pentru noi stelistii ar fi sa dispara acest puroi din Ghencea,apoi mai vedem noi. Forza Steaua Semper Fidels! :steag_sah_mic:

Il Soldatino25.10.2008 17:35
da este un articol bun dar ,nimeni se pare ca nu mai poate sa faca nimic pt Steaua si pe suporterii care iubim aceasta mare echipa ne doare sufletu .odata si odata trebuie sa dispara acest comediant de la Steaua .Adevaratii suporteri sunt cei care sant langa echipa in orice circumstante ,nu cei care se dezic de ea cand sunt probleme si se fac cfristi sau alte specimene .Si Arpika de la Cluj e tot un mafiot cu multi bani cum de altfel sunt majoritatea noilor imbogatiti si parveniti din aceasta tara

Ba da, se pot face multe. Din pacate, ce se poate realiza este in interiorul stadionului Steaua in timpul meciurilor.

Grav este ca exista unele persoane care stiu sa dea bine cu pumnul si care nu sunt interesate in clipa de fata de palmaresul Stelei si de cauza suporterilor stelisti, ci se calca in picioare ca sa stopeze orice iz de rebeliune tocmai pentru a-si asigura adidasii, carnatii si banii de celular sau benzina de la marele voievod roman.

Si mai grav este ca au aparut de cativa ani incoace din ce in ce mai multe "voci" care au acuzat ca exista inclusiv (a se citi "mai ales") in galeria Stelei persoane vandute d/lui Becali, de asemena mardoi "pregatiti" gata sa scoata cativa dintisori oricarui ultras care ar fi mai preocupat de simbolul Steaua si care ar indrazni sa-i spuna ciobanului in fata cat valoreaza el ca om de fotbal si ca om in general. Cred ca o mare problema este situata aici pentru ca eu vad un conflict de interese si o mare bariera intre ceea ce vrea publicul si suporterii Stelei si starea de cenzura si control impusa prin intimidare si amenintari. Pentru ca, daca nu ar exista acesti gardieni ai becalismului cu siguranta reactiile publicului la meciurile Stelei ar fi violente fata de finantator si i-ar da de gandit ciobanului.

Poate ca o sa ramaneti socati, dar eu cred ca dictatura a inceput si cu alungarea lui Jean Pavel. Nu vreau sa fiu gresit inteles, nu-i fac icoana lui Jean si nici nu vreau sa analizez aici tot ce a facut bun sau rau, dar, practic a fost neutralizat un lider de galerie care nu era musai subjugat lui Becali ci era mai preocupat ca galeria sa conteze cu adevarat in relatia cu persoanele de la club.

Imi este teama ca aceasta frustrare si aceste nemultumiri vor fi inabusite pana ce lumea va izbucni exact cum s-a intamplat la Revolutie. Sunt mirat ca oamenii inca nu au facut-o pana acum (ne place sa vorbim de o revolutie organizata doar de popor) date fiind "evenimentele" de la echipa din ultimii doi ani, cu injosirea celor mai reprezentativi fotbalisti din istoria Stelei: Boloni, Iordanescu, Hagi, Lacatus, Stoica. Nu va faceti griji, va urma Dorinel Munteanu. Deja este umilit zi de zi, chiar inainte de a-si incepe activitatea.

Adrian25.10.2008 17:36

MoWeed

Ar obtine un procent din profit.Dar cine poate sa stie daca procentul ala ar fi sub 10 milioane?

Redondo zice ca daca ar veni actionari am ajunge la fel ca dinam0.

Nimic mai fals.

Spre deosebire de dinam0, Steaua are rezultate.

Repet, un actionariat ar aduce mai multi bani la Steaua si investitii facute cu cap.

Un actionariat ar aduce oameni profesionisti, nu veri.

Asta ar duce la performante mai bune si castiguri mai multe.

Pe langa banii pe care ii ia pe actiuniile vandute, Gigi ar mai castiga si din procentul lui.

Deja Becali a devenit foarte cunoscut.Nu mai are nevoie de Steaua sa il faca cunoscut.

MoWeed25.10.2008 17:41
Deja Becali a devenit foarte cunoscut.Nu mai are nevoie de Steaua sa il faca cunoscut.

Ce ar mai zice el la TV daca nu ar mai fi actionarul principal la Steaua?

Sunt complet de acord ca un actionariat ar aduce oameni profesionisti la Steaua dar cred ca Becali ori nu vrea ori nu poate sa conceapa asta...

c.ronaldo1725.10.2008 17:43

@Adrian

Un actionariat ar aduce intradevar oameni profesionisti la club, dar asta nu este neaparat reteta succesului. Daca sunt mai multi care au puteri egale, atunci pot fi multe conflicte in interiorul clubului. Ba x il vrea pe Petrescu antrenor, ba y il vrea pe Hagi, ba z il vrea pe Protasov etc. etc. La fel si in jurul transferurilor. Actionarul ala poate vrea sa angajeze un manager care sa se ocupe de asta, altul vrea ca el sa se ocupe si asa mai departe.

Avem exemplul lui Dinamo. Sunt vreo 4,5 actionari acolo care nu cred eu ca baga mai multi bani in echipa decat au baga Taher sa zicem. Plus, ca fiecare ar dori sa primeasca cate o parte din banii veniti din UCL.

Adrian25.10.2008 17:50

Ronaldo

Intr-un actionariat lucrurile nu functioneaza asa cum crezi tu.

Intr-un actionariat, decizile sunt luate de Consiliul de Administratie a societatii respective.

Acest consiliu cauta cea mai buna solutie pt Steaua.

Cel mai bun antrenor, cel mai bun manager,etc.

Nu face fiecare ce vrea.

Nu merge asa.

dinam0 e un caz aparte.

Acolo oamenii au venit pt interese, nu pt echipa sau performanta.

Cred ca stie toata lumea afacerile pe care le are turcu cu ministerul de interne.

Mai discutam despre problemele lui Borcea cu fiscul?Nu.Pt ca nu mai are probleme.Ma intelegi?

MoWeed

Chiar crezi ca becalii e chemat acum la TV doar pt ca e patron la Steaua?

«12»