FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Olympique Lyonnais - Steaua 2 - 0 (1 - 0)

«123»
JDERUL03.11.2008 06:41

[quote name='Blackzie'

,, Daca jucam cu Lyon cum am jucat si cu Dinamo putem obtine macar un egal."

Daca jucam cum am facut-o cu javrele,ne bat ,,frantujii" de ne asculta cu urechea! Sa nu ne lasam amagiti de acest 1-1 si de ocaziile avute.Daoar jocul extraordinar de slab al maidanezilor ne-a permis sa controlam partida in cea mai mare parte a timpului.Cum si-au revenit putin ei,cum am incasat-o.Si daca nu era capul salvator al lui Georgica...era dezastru!Echipa a aratat aceeasi lipsa de determinare si aceeasi doza de superficialitate.Sa nu mai punem la socoteala si multitudinea paselor la adversar.

floppy200103.11.2008 08:13

off: Virgil, Timisoara era deja in fata noastra. au 6 puncte luate pe nedrept si sper sa le fie acordate inapoi cat mai repede, poate se trezesc echipele din campionat si o iau mai in serios.. ar fi urat sa vedem un scandal pe sfarsit cu pct-ele alea.

on: Lyon era de batut aici. sunt praf in aparare - s-a vazut in toate meciurile din Liga.. pacat ca am fost si noi la fel in acel meci. pentru romani un 2-0 in primele 15 min e sinucidere curata pt ca acolo se rupe filmu pt 90% din jucatori.

sa speram ca bayern o sa bata pe fiorentina care nu arata mai nimic (e clar favorita cu noi la locurile 3-4) si astfel isi va consolida pozitia de lider in grupa cu 10 p (calificati cu 2 meciuri nejucate). ar fii ideal in conditiile in care uremeaza sa jucam cu ei si am putea profita de o relalxare / menajare a titularilor (logica de altfel cand lupti pe mai multe fronturi).

daca in meciul de acasa cu Lyon am dat 100%, acum tre` sa dam 110 pt ca au aratat ca nu-s invincibili.

pronostic de stelist: x2 :steag_sah_mic: :steag_sah_mic: :steag_sah_mic:

Ic3MaN03.11.2008 08:51

tre sa jucam exact in aparare Goian si Ghionea,la mijloc cu 2 inchizatori Ovidiu si Radoi iar in fata cu 2 atacanti de careu Kapetanos si Arthuro pt ca aia sunt slabi pe spate si putem sa-i facem cu centrari la bataie.avem nevoie de 2 extreme rapide eu zic ca mai bine ar fi sa joace Banel si szekely,decat Semedo pt ca Semedo e subtirel si nu face fata.hai Steaua!!

Cracker03.11.2008 09:35

Lyon a castigat acasa cu 2-0 deci trebuie sa ne pregatim foarte bine ca sa castigam

Flaviu8603.11.2008 09:45

Ca sa castigam ar trebui ca in minutul 65 sa avem 5-0. Minutul in care picam fizic, si dupa aceea...tsunami in careul nostru, si daca mai greseste si Zapata... Oricum egalul ar fi ideal in ideea ca fiorentina nu castiga.

Forza Steaua!

Cracker03.11.2008 10:38

Ca sa castigam trebuie sa jucam cum am facut-o cu Lyon,Dinamo

aleyanddru03.11.2008 13:48

Ca sa cstigam trebuie sa jucam cum am facut-o cu galatasaray

poate chiar tot cu aceeasi echipa

Melku03.11.2008 21:06

Nu avem cum sa castigam, Lyon va trebui sa traga tare, sa isi asigure locul II in grupa. Mi-am pierdut speranta dupa ce am vazut LIVE in meciul tur cand Benzema alerga cu 2-3 oameni de-ai nostri in spate fara sa piarda mingea. Inainte mi se parea supraevaluat, acuma mi-am dat seama ca nu e laudat degeaba. Daca nu am castigat un meci dupa ce am condus cu 2-0 si 3-2, ce poti sa mai speri? E mai mult decat clar ca nu o sa ne mai trezim cu avantajul asta prea curand. Sper totusi sa scoatem un punct, locul III in grupa este un obiectiv accesibil.

s0r1n11103.11.2008 21:52

Daca'i lasam sa ne atace vom fi victime sigure.De aceea trebuie sa incercam sa ne apropiem mai des de careul lor.Lyon este o echipa puternica,mai puternica decat noi si cred ca doar daca vor prinde o zi mai proasta putem scoate ceva de la aceasta partida.Si nu mai comparati acest meci cu cel impotriva javrelor,deoarece dinam0 este mult,mult sub Lyon.

Oricum,asta nu inseamna ca nu avem voie sa speram.

Cracker04.11.2008 05:49

Gazonul Campionilor Francezi se prezinta nasol de tot totusi ne avantajeaza suntem invatati cu asa teren ca nici nu mai vreau sa mi aduc aminte in cel hal era terenul nostru in urma cu cativa ani

Virgil04.11.2008 06:36

Curios sau nu Banel Nicolita se afla in topul marcatorilor, in aceasta faza a UCL:

4 Dimitar Berbatov Man. United

3 Sergio Agüero Atlético

3 Danny Koevermans PSV

3 Lionel Messi Barcelona

3 Steven Gerrard Liverpool

3 Karim Benzema Lyon

3 Emmanuel Adebayor Arsenal

3 Ruud van Nistelrooy Real Madrid

3 Xavi Hernández Barcelona

3 Frank Lampard Chelsea

2 Luis García Atlético

2 Bãnel Nicolițã Steaua

nicolita_thumb.jpg

2 Lionel Messi Barcelona

2 Mesut Özil Bremen

2 Juninho Pernambucano Lyon

2 Daniele De Rossi

Sursa: UEFA.com

Program Olympique Lyon - Steaua

FC Steaua face public programul din urmatoarele trei zile, perioada in care se va disputa meciul Olympique Lyon - Steaua, din grupa F a UEFA Champions League:

Luni, 3 noiembrie

- 17:00 - antrenament inchis presei si publicului

Marti, 4 noiembrie

- 10:30 - decolare spre Lyon - Aeroportul International Henri Coanda

- cazare la Hotel Hilton, Lyon

- 17:15 (ora Frantei) - conferinta de presa Olympique Lyon - Stade Gerland

- 18:00 (ora Frantei) - antrenament oficial Olympique Lyon - deschis presei in primele 15 minute - Stade Gerland

- 19:30 (ora Frantei) - conferinta de presa FC Steaua - Stade Gerland

- 20:15 (ora Frantei) - antrenament oficial FC Steaua - deschis presei in primele 15 minute - Stade Gerland

Miercuri, 5 noiembrie

- 21:45 - Olympique Lyon - Steaua Bucuresti

- 04:00 - revenire in tara (ora aproximativa)

Sursa: steauafc.com.ro

SRamos04.11.2008 08:11

Pai asta cred ca e o greseala, ca Banel nu a dat gol in grupe, a dat golurile in turul preliminar cu Galata...

Da o stii ei ceva, si dupa meciul cu Lyon o fi si el in TOP cu 2 goluri :naughty:

Sper sa scoatem macar un egal, si Bayern sa ii bata pe Fiorentina.

Virgil04.11.2008 08:26

Dorinel se gandeste la cateva schimbari in 11-le de baza pentru acest meci. Astfel, pentru ca nu a dat satisfactie in meciul cu Dinamo, Golanski v-a fi inlocuitpe banda stanga a liniei de fund cu titularul acestui post, Petre Marin.

In atac Dayro va lua locul lui Stancu, iar in linia de mijloc e posibil sa reintre Ovidiu Petre. In felul acesta echipa pe care Dorinel o poate trimite in iarba, este posibil sa fie urmatoarea:

Zapata - Goian, Ghionea, Petre Marin - Radoi, Ov. Petre - Nicolita, Dayro, Semedo - Kapetanos

Hassan04.11.2008 09:25

Suna mai bine echipa asta decat cea cu care am evoluat cu dinamu. B.Stancu chiar nu stiu ce e cu el, pare praf si pulbere de la o vreme desi incepuse f.promitator, iar nu inteleg de ce Golansky (un jucator f.bun pana acum) a jucat cum a jucat cu dinamu...chiar daca nu era pe postul lui, nu mi se pare normal ca un fotbalist profesionist sa "termine benzina" dupa 55-60 de minute. Poate era in revenire dupa accidentare....

Oricum, nici cu Petrica nu ma simt mai in siguranta...Ganditi-va doar ce i-au facut francezii in tur...a fost bulevard pe partea lui....

Hai FORZA Steaua macar un punct!

sabin130704.11.2008 09:26

Sper sa o sa fiu scutit de valeitatile fotbalistice ale lui Lovin.

Cracker04.11.2008 11:38
În tur a fost un accident, acum vom face un meci mare. Atmosfera este foarte bună la echipă. E ultima şansă pentru calificarea în primăvara Champions League, dar pentru Cupa UEFA mai sunt", a explicat Munteanu(gsp)
Fear04.11.2008 12:01

Arthuro , Kapetanos , Dayro si Szekely titulari..altfel nici macar un egal nu scoatem !

Virgil04.11.2008 12:36

Meciul va fi arbitrat de spaniolul Mejuto Gonzales, asistat la cele doua linii de Juan Carlos Yuste Jimenez si Javier Hugo Novoa Robies, iar arbitru de rezerva va fi David Fernandes Borbalan.

ratetheref-ref-profile-manuel-enrique-me

weeezer04.11.2008 12:46

Centrul va fi alcatuit din Radoi si Lovin, deoarece Ovidiu Petre nici macar nu a facut deplasarea in Franta, fiind inca nerecuperat.

think_again04.11.2008 13:03

Deci eu cred ca nu e totul pierdut !!!La cum ne-am bataie acasa fara drept de apel in meciul de acum 3 ani si am facut egal in return asa putem si acum face cel putin egal!!!si o victorie nu ar fi imposibila!!!daca nu o sa joace cioara de Petre Marin pe stanga nu o sa mai avem asa de mari probleme!!!pe acea banda si in plus atacul o sa fie mai puternic cu golanski pe stanga!!leu cred ca Dayro ar trebui sa fie rezerva!!!la fel si Semedo titular pe stanga sa fie toja pentru prima repriza

c.ronaldo1704.11.2008 14:42
Curios sau nu Banel Nicolita se afla in topul marcatorilor, in aceasta faza a UCL:

....

3 Lionel Messi Barcelona

....

2 Lionel Messi Barcelona

Pentru ca s-a amestecat clasamentul marcatorilor din preliminarii cu cel din grupe. Messi apare de doua ori in acest clasament. UEFA sux!

Guardian04.11.2008 16:06

voi chiar mai speratti la locul II ???

3 Frank Lampard Chelsea

2 Luis García Atlético

2 Bãnel Nicolițã Steaua

nicolita_thumb.jpg

Sursa: steauafc.com.ro

Sa il mai injurati altãdatã pe Bãnel , dacã nu era el numai era numele Stelei acolo !

MoWeed04.11.2008 16:50

@Guardian

Speranta moare ultima...

Cracker04.11.2008 19:12

Se amînã Lyon-Steaua?

Partida Lyon - Steaua , care ar trebui sã aibã loc mîine, ar putea fi amînatã! Motivul? Precipitațiile abundente care au pus stãpînire pe Hexagon în aceste zile și care au devastat gazonul stadioanelor franceze.

EFA discutã la aceastã orã dacã meciul dintre Olympique Marseille și PSV Eindhoven se va mai disputa, ploaia fãcînd condițiile de joc imposibile.

ici gazonul stadionului Gerland din Lyon, pe care Steaua va juca mîine, nu se prezintã mai bine, terenul fiind mocirlos și lipsit de iarbã pe mai multe porțiuni dupã partida disputatã de campioni pe teren propriu, duminicã, împotriva lui Le Mans. De asemenea, meteorologii anunțã ploaie la ora partidei, un factor în plus pentru ca partida sã nu se poatã disputa în cele mai bune condiții sau chiar deloc.(gsp)

mountytoma04.11.2008 20:57
Meciul va fi arbitrat de spaniolul Mejuto Gonzales, asistat la cele doua linii de Juan Carlos Yuste Jimenez si Javier Hugo Novoa Robies, iar arbitru de rezerva va fi David Fernandes Borbalan.

avem sansa unui arbitru foarte sever dar si foarte corect. sper ca ai nostri sa nu incerce sa simuleze, sa nu traga de timp si sa nu cerseasca faulturi, ca s-au ars cu spaniolul!

in privinta jucatorilor, nu mai conteaza cine joaca, sper ca Dorinel sa faca din ei o ECHIPA. si sa-i pun ala respect pe arogantii aia

«123»