FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Bomba Anului : Radoi spre Everton!

«12»
SebaS25.04.2006 20:59

da, imi place insa ca lumea ia de buna informatia asta aparuta pe onlinesport :)) acu mi se pare o gluma chiar f buna.

DTP-Ludacris25.04.2006 21:02

da..se vorbea de plecarea lui la Everton acum 1 an pe 3.3mil d lire,acum dak va pleca va pleca la un club mai mare ...si pe bani mai multi !

Kristy_Cj25.04.2006 22:00

Eu nu cred ca pleaca nicaeri acum,in nici un caz la Everton...sper sa nu mearga in Anglia pt ca are un campionat urat si Radoi merita sa joace la o echipa mare cu traditie gen Steaua :wink:

antonika26.04.2006 07:22

nare viitor acole, ce echipa e Everton gaca si javrele iau batut?

IONUTZ-CIPRIAN26.04.2006 08:21

:evil: >>.Pai sa paraseasca o echipa de top din EUROPA,pt o echipa cam mica,pt lumea asta!Radoi tre sa plece la o echipa mai mare ca Steaua!!!Ca cele care joaca in Champions League!!Cum ar veni sa-l luam noi pe nu stiu ce jucator de la REAL sau CHEALSEA.Parerea mea este ca nu va pleca prea curand daca nu va fi ofertat de o echipa mai puternica ca Steaua!!>>> :twisted:

poisonsnakebite200226.04.2006 09:44
Mirel Radoi este foarte aproape de un transfer la Everton, iar clubul englez este gata sa plateasca Stelei 3,3 milioane de dolari.

Sursa : OnlineSport

Desi site asta scoate numai prostii trasferul lui Radoi ar fii bun pt el(desi ne vine acu in prag de Liga)Capitanu si-a facut datori pt Steaua si pot sa plece unde vrea el . Bafta

nu-l da Gigi,eventual i-ar da drumul doar la o echipa mai mare ca everton, sau daca il da le everton, il da pe cel putin 5 milioane.salutari

I.N.Money26.04.2006 11:43

Pentru meciul de joi,vine inca un club mic sa il vada,este vorba de Bolton Wanderers!! Cred ca degeaba,Jiji nu i sa il lase sa plece la un club din afara daca nu este un nume in Europa.

andrei_8726.04.2006 12:23

eu am o nelamurire: de ce nu au oferte jucatorii de la Steaua decat de la chunnam, tom tomsk, echipe de mana a paishpea?! i-auzi everton!

mare shmen!

da' echipe gen arsenal, fiorentina sau valencia nu sunt interesate de o semifinalista UEFA?

IONUTZ-CIPRIAN26.04.2006 12:25

:evil:>>>Poate sunt interesate dar nu stim noi de asta,nu cred ca vreo echipa mare nu a pus ochii pe vreun jucator de-al nostru!!>>> :twisted:

DTP-Ludacris26.04.2006 13:30

deci... mai zic odata k se pare k nu ati inteles !

Era un topic mai vechi..acum normal k Radoi numai pleaca la Everton ...daaar sorin_777 zicea ceva k Radoi trebuie sa castige o cupa europeana in 3 ani....si yo am zis k a trecut decat 1 an si acea Cupa e f aproape ... Cine credea?

dak nici acum nu ati inteles altfel nush cum sa va mai explic :evil:

Cristty_bossul26.04.2006 13:45
deci... mai zic odata  ca  se pare ca nu ati inteles !

Era un topic mai vechi..acum normal ca Radoi numai pleaca la Everton ...daaar sorin_777 zicea ceva ca Radoi trebuie sa castige o cupa europeana in 3 ani....si yo am zis  ca a trecut decat 1 an si acea Cupa e f aproape ... Cine credea?

daca nici acum nu ati inteles altfel nush cum sa va mai explic :evil:

asta era bomba anului trecut, dar se pare ca nu a "explodat" :))) :twisted: :lol:

Papp26.04.2006 14:22
da..se vorbea de plecarea lui la Everton acum 1 an pe 3.3mil d lire,acum daca va pleca va pleca la un club mai mare ...si pe bani mai multi !

Nu pleaca el nicaeiri pana nu ia Champions League cu Steaua!! :arrow:

spre_2426.04.2006 15:33
Ar fi aiurea sa-l vanda acuma . Atac nu prea avem , Mijloc nici atit (Lovin si Para nu sunt jucatori de o echipa campioana) , acuma nici de aparare nu avem nevoie ?

ba in primu rand ! Radoi numai joaca in aparare ! aparare avem FFF BUna ! il avem pe Goian ! de la el pleaca toate mingiile ! atac avem ! Cristea..Iacob...Dica ! mijloc avem ce mai vrei ? e f bne asa ! Radoi MERITA SA PLECE !

DTP-Ludacris26.04.2006 15:36

@spre_23 in meciul cu Middlesbrough sa vazut k Radoi este cel mai important om de la mijloc..el da drumu la mingii,el iuteste jocul...cea mai importanta piesa din jocul Stelei.. :wink:

spre_2426.04.2006 15:37

uitate mai atent pe Goian sa vezi ca de la el pleaca mingiile la Radoi si cateodata la Dica..Nicolita ! PLS nu am zis cu rautate }{ da am urmarit cu atentie relori la meciurile Stelei...fa si u la fel :)

Mirel_Radoi26.04.2006 16:45

eu ma sinucid daca pleaca.Acum cand intram si noi in Liga Campionilor sa plece.Ar fi in dezastru.Fara el nu putem sa facem nimic.Radoi e inima Stelei.Steaua Stelei

spre_2426.04.2006 16:49

daka ar pleca Radoi..ar trebui Jiji sa ia altu cel putin LA FEL DE BUN ! asa-i ?:D

Mirel_Radoi26.04.2006 16:52

mai bun ca Radoi nu mai gaseste.Iti garantez asta.! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Nu stiu cat inseamna pentru voi plecare lui dar pentru mine ca si cum as pierde o fiinta drag mine. :cry: :cry: Nici nu am apucat sa ii iau un autograf.Ce ma fac?

spre_2426.04.2006 16:54

hmmm incerc sa fac io rost de nr lui :) si til dau ok ? cred ca pot face rost :D/

Mirel_Radoi26.04.2006 16:56

vb seriso.Multumesc.Dar nu cred ca am curajul sa vb cu el. :cry: :cry:

mie imi trebuie un poster cu autograf.dar nu te obosii.sa stii ca nu fac asta ca sa imi dati voi postere.zau.chiar imi pare rau.voi stiti ce simt in clipa asta.? :?:

spre_2426.04.2006 16:59

tinand cont ca esti stelist..deci esti fratele meu ! incerc io sa fac rost de poster cu autograf :) ! e bne asa ? :) scz de offtopic

Mirel_Radoi26.04.2006 17:06

cred ca glumesti.tu vb serios.da-mi id-ul tu de mess.

codrutaandreea27.04.2006 11:14

Radoi nu pleaca prea curand de la Steaua. Becali nu il lasa sa plece la o echipa mica. Radoi va pleca la o echipa care joaca in Liga Campionilor de asta putem fi siguri

BAFTA BAIETILOR DISEARA

«12»