FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Bomba Anului : Radoi spre Everton!

«12»
Kobiy29.07.2005 17:50

Mirel Radoi este foarte aproape de un transfer la Everton, iar clubul englez este gata sa plateasca Stelei 3,3 milioane de dolari.

Sursa : OnlineSport

Desi site asta scoate numai prostii trasferul lui Radoi ar fii bun pt el(desi ne vine acu in prag de Liga)Capitanu si-a facut datori pt Steaua si pot sa plece unde vrea el . Bafta

Virgil30.07.2005 03:20

Vrea sa ne obisnuiasca.Anul trecut in prag de mare meci cu Valencia s-a dus Neaga.Acum Radoi.

Finantele clubului trebuie reimprospatate.Mai ales ca si cota lui Radoi pe piata internationala a inceput sa scada.

Ce bomba ? Cand toata lumea vorbeste de o iminenta despartire de Radoi de ceva timp ? Poate una de-aia fasaita. :)

andreim30.07.2005 05:22

Ar fi aiurea sa-l vanda acuma . Atac nu prea avem , Mijloc nici atit (Lovin si Para nu sunt jucatori de o echipa campioana) , acuma nici de aparare nu avem nevoie ?

florinzamfir30.07.2005 08:12

Nu cred ca GG il va da pe Radoi pentru suma asta. Cu atat mai mult cu cat sunt sanse mari de a intra in grupele CL.

SteauaToronto30.07.2005 09:23

As vrea ca Radoi sa plece! O merita si-a dat viata pentru Steaua! A facut destul acum e randul sa plece si in Vest! Mult succes!

reddog30.07.2005 21:24

Pentru Radoi ar fi o oportunitate demna de semnalat. Poate ar fi sansa vietii lui. Everton e echipa buna, e in Liga, are lot bun.

Pentru voi va fi destul de greu fara el...

FANATIK RED-BLUE31.07.2005 10:36
As vrea ca Radoi sa plece! O merita si-a dat viata pentru Steaua(Campioana Romaniei 2005)! A facut destul acum e randul sa plece si in Vest! Mult succes!

Parca n-ai fii stelist Toronto. Tu sti ce ai spus acum? da, vreau sa plece Radoi ca Steaua sa devina mai slaba in aparare.

Eu l-as vrea pe viata la Steaua. Pai cum vrem noi sa avem o echipa puternica, daca vindem cei mai buni jucatorii. Eu ma gandesc intai la binele echipei, cat despre Radoi, sa nu ii ducem noi grija ca nu moare el de foame in tara si poate juca si la nivel inalt, daca intram in C.L. sau UEFA

sorin_77731.07.2005 13:50

Daca Steaua nu se califica in CL Radoi intradevar va pleca, insa suma este de 5 mil EURO!!!! CCA 3,3 mil lire sterline...!!!!

Radoi trebuie sa plece! Radoi trebuie sa castige in 3 ani maxim o cupa europeana pentru ca este un jucator valoros care merita!!! Noi mai avem mult de lucru la Steaua...

Virgil31.07.2005 15:38
... Radoi trebuie sa castige in 3 ani maxim,o cupa europeana,pentru ca este un jucator valoros,care merita!!! Noi mai avem mult de lucru la Steaua(Campioana Romaniei 2005)...

Imposibil! Everton si cupa europeana... :?

Adi01.08.2005 07:31

De la Everton o sa ajunga la MU, Arsenal sau Chelsea :wink:

Bisquit01.08.2005 07:33

Mai lasa-l sa stea la noi....are timp sa plece... :lol:

Adi01.08.2005 09:48

Nu trebuie sa fim egoisti; sa intelegem ca Radoi a stat extraordinar de mult la Steaua, pentru nivelul si mentalitatea fotbalului romanesc (la orice alta echipa ar fost vandut demult pentru 1 mil. $, ca sa nu mai vorbim de 5). Dar mai grav este ca Radoi mai mult nu se poate dezvolta in campionatul nostru, are nevoie de unul mai puternic, altfel risca sa se plafoneze si chiar sa scada din valoare....

Padrese01.08.2005 09:56
Dar mai grav este ca Radoi mai mult nu se poate dezvolta in campionatul nostru, are nevoie de unul mai puternic, altfel risca sa se plafoneze si chiar sa scada din valoare....

Cred s-a plafonat deja, nu prea mai vad motivatia lui pentru a juca in acest campionat.

Totusi dupa cum zicea si Becali sa plece cand va iesi Steaua din cupele europene, cu 5 mil de euro se pot cumpara 2-3 jucatori foarte buni pentru echipa.

sorin_77702.08.2005 05:26
... Radoi trebuie sa castige in 3 ani maxim,o cupa europeana,pentru ca este un jucator valoros,care merita!!! Noi mai avem mult de lucru la Steaua(Campioana Romaniei 2005)(Campioana Romaniei 2005)...

Imposibil! Everton si cupa europeana... :?

cine a zis ca ramane la Everton dupa primul an???

florinzamfir02.08.2005 14:03
Totusi dupa cum zicea si Becali sa plece cand va iesi Steaua(Campioana Romaniei 2005) din cupele europene, cu 5 mil de euro se pot cumpara 2-3 jucatori foarte buni pentru echipa.

Chiar va cumpara Becali 2-3 jucatori foarte buni pentru echipa ? NU prea cred ... De ce nu cumpara acum unul dupa ce a vandut terenul cu 30 mil.$

SSK03.08.2005 07:22

De dragul Stelei, si eu mi-as dori ca Radoi sa ramana, pentru ca de 15 ani de cand ma uit eu la fotbal, campionatul Romaniei a mai dat doar un fundas de clasa (Chivu). Dar de dragul jucatorului, ar trebui sa recunoastem toti ca cea mai buna solutie ar fi sa plece. Radoi are nevoie de un campionat mai puternic, de o noua provocare, de un mediu in care sa se dezvolte nu doar ca jucator, ci si ca om si personalitate. Sub "bagheta" ciobanului, vedem cu totii spre ce se indreapta...

Totusi, sa mai ramana anul asta pana terminam cu Europa :P

Padrese05.08.2005 00:33

Ultima stire ;" Everton l-a achizitionat pe internationalul englez Phil Neville, de la Manchester United, pentru suma de cinci milioane de euro" deci se pare ca cel putin pentru moment Mirel va ramane la noi.

DTP-Ludacris25.04.2006 20:21
Daca Steaua nu se califica in CL Radoi intradevar va pleca, insa suma este de 5 mil EURO!!!! CCA 3,3 mil lire sterline...!!!!

Radoi trebuie sa plece! Radoi trebuie sa castige in 3 ani maxim o cupa europeana pentru ca este un jucator valoros care merita!!! Noi mai avem mult de lucru la Steaua...

si uite k nu a trecut decat 1 an si visul tau e aproape implinit :P

Vladinho25.04.2006 20:22

Everton nu e cine stie ce echipa

Ar trebui o echipa mai buna pentru Radoi :D

winner_00725.04.2006 20:24

Nu cred ca Jiji il da pe 5 mil de euro , adica a SPUS CA , COTA JUCATORILOR A CRESCUT ODATA CU SEMIFINALE .aCUM UN AN ERA COTAT LA 10, 10MIL NU 5 MIL :wink:

DTP-Ludacris25.04.2006 20:32

da ...dar de plecat yo tot cred k va pleca... :cry:

winner_00725.04.2006 20:34

BAI STIREA E CAM VECHE UITATE SI TU LA DATELE POSTURILOR :wink:

Motanu D25.04.2006 20:35

Topicul asta de pe vremuri ma face sa rad ! Era culmea ca Mirel sa se duca la o echipa de 2 lei pe care i-au batut pana si javrele la scor !

winner_00725.04.2006 20:36

OFFTOPIC: Motane faci tu un topic anti-manele sa vedem cati manelisti sunt pe site , ca uni ziceau ca-s 60% sa vedem daka e adevarat.Cezici?

Meth0dMan25.04.2006 20:48

Asta cu Radoi la everton cred ca e cea mai tare gluma pe care am auzit-o vreodata... Jiji ii va da drumu lu Radoi de la Steaua pe o suma de cel putin 10 mil de euro si la o echipa mare nu la everton..daca Dinamo i-a batut pe everton cu 5-0 va dati seama ce echipa mare e everton ...vai de capu meu

«12»