Macar daca avea demnitate ca si Hagi si pleca si nu era calcat in picioare si batjocorit de Jiji,nu ma interesa ca e varza ca antrenor,asa...varza antrenor,varza caracter...
Ai prefera sa schimbam cate un antrenor la fiecare 2 luni? Ca sa vedem care e mai demn.
E concurs de demnitate pe banca Stelei? Sau unde vezi tu binele Stelei in aceasta ¨cursa¨ de demnitate?
Si care ar fi solutia dupa parerea ta?Schimbarea lotului,a suporterilor,a culorilor.....sau ce altceva ar putea rezolva,in viziunea ta,problemele de la Steaua?
Imi confirmi ce am mai presupus de vreo cateva ori pe aici. Datorita ¨neputintei¨ noastre in a inlatura raul suprem ¨intoarcem armele¨ unde ne vine mai usor. E clar ca trebuie o schimbare, dar cum pe patron nu-l putem da jos, hai sa schimbam altceva, ce ne e mai la indemana. De parca schimbarea implica in 100% din cazuri imbunatatire, mai ales cand e ¨dupa ureche¨. In viziunea mea corect mi se pare cand se vorbeste de schimbare sa se inceapa cu inceputul, adica becali. Mai ales daca vrem sa fim asa corecti ca sa cerem corectitudine si altora.
In primul rand Lacatus nu a ratat niciun un obiectiv pana in prezent (nici campionatul trecut, nici Cupa de anul asta nu ii pot fi imputate lui). In conditiile trecute, prezente si viitoare de lucru vitregite de becali, cea mai buna solutie la ora actuala este sa ramana Lacatus pe banca, pentru acea continuitate, pentru linistea aparenta la echipa, mai ales ca nu am nicio garantie ca daca va veni un alt antrenor va avea conditii normale de a-si practica meseria de antrenor.
De aceea mi se pare ca atentia s-a axat pe aceasta ¨demnitate¨ individuala, a fiecarei persoane, egoista din punctul de vedere comun, al Stelei. Hagi este un mare stelist, in presa a sarit mereu sa apere Steaua, dar ca a venit cateva luni (stiind ce e cu becali si ce il asteapta) sa-si arate onoarea personala, concret nu a ajutat nimic Steaua, acest bine al ei, prelungindu-se starea de agonie. De aceea nu inteleg unde este binele Stelei daca sugerati schimbari pe banda rulanta de antrenori, toti acesti antrenori angajati de acelasi becali. Nu pot sa sper dupa atatia ani ca va veni un Mourinho iar becali il va lasa in pace, nu-si va mai bate joc de atmosfera, conditii etc. N-am de ce.