FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Zapata sau gafata?

«12»
vlad7520.10.2008 04:56

Din nefericire , cineva trebuie sa-si acopere stangaciile,aruncand pisica in ograda altora. Asta o face Ghionea. O face si Lacatus,care-i scoate vinovati pe jucatori pentru a-si acoperi lipsurile de bun pedagog cu jucatorii sai.

Primul lucru spre vindecare ale unui alcoolic sunt urmatoarele vorbe :"Ma numesc X si sunt alcoolic !"

....."Ma numesc Marius Lacatus si sunt doar simbolul Stelei !"

"...Ma numesc Gigi Oierul si nu stiu unde dracu mi-am pus xanax-ul !"

"Ma numesc Banel Nicolita si-l pot concura pe Usain Bolt fara probleme,este singurul lucru la care ma pricep"

"ma numesc Vlad si in curand voi deveni doar suporter de locul 2 !"

neli20.10.2008 07:55

nu-l puneti la zid pe zapata, e si el om si ne-a adus atatea bucurii, se mai intampla, asta e, te rog revina-ti zapata, sa nu uiti ca esti iubit si avem nevoie de tine !TE ROGGGGGGGGG :kisstogether:

emil2320.10.2008 09:31

:steagcruce:

Din pacate pt unii, atacantii nu suteaza chiar unde ar vrea portarii si ca cineva sa-si bage capul in bara portii nu se va mai gasi decat cand se va naste alt Vasile Iordache, asa ca nu cred ca Zapata ar trebui sa fie considerat tzap ispasitor in echipa pe care, sa recunoastem si ar trebui s-o recunoasca si Marius, o face ciobanul sef.

Oricum si Lacate are idei fanteziste despre rolul si asezarea in teren a jucatorilor, asa ca dupa Behehehecali cred ca si el este al 2-lea vinovat de jocul echipei

Ic3MaN20.10.2008 09:36

Rufay va ramane nr 1 anul asta asta e clar.Sa speram ca nu va mai gresi si va fi cel de anul trecut.Nu trebuie sa uitam ca anul trecut el a facut sa pierdem doar la un gol diferenta in meciurile din UCL.hai rufy!!capu sus!!!

Spoonman20.10.2008 09:41

Nu cadeti in plasa dusmanilor Stelei... uite ce spun oamenii:

"E cea mai mare aberatie posibila. Cum sa scrie ca eu i-am reprosat ceva lui Zapata, cand eu m-am dus la el in vestiar si i-am spus ca trebuie sa lupte in continuare si sa nu lase acea infrangere sa-l afecteze", s-a aparat Sorin Ghionea.

La randul sau, portarul columbian trecut pe linie moarta de Gigi Becali, Robinson Zapata, sustine ca Ghionea i-a transmis incurajari, nu injuraturi.

Sorin m-a incurajat inca din prima repriza a meciului cu Otelul, cand mi-a spus ca trebuie sa luptam pentru egalare si pentru a invinge. Avem o relatie foarte buna si nu a existat niciun conflict intre noi. La sfarsitul meciului a venit la mine si mi-a spus sa nu fiu suparat si sa tin capul sus, fiindca oricine poate gresi", a spus si Zapata

...citat din Onlinesport

... "Carpeta" uraste Steaua, doreste sa distruga Steaua... Care ar fi cea mai grea lovitura pt Steaua? Eu cred ca inlaturarea lui Rufay, si dusmanii nostri doresc asta... cu jijiotu in frunte

...dupa Zapata cred ca il ochesc pe Ghionea, cu Goian si Radoi... e un pic mai greu, asta nu inseamna ca nu vor incerca...

Dupa atitia ani Steaua are in sfirsit PORTAR... unii isi taie venele.

victor20.10.2008 11:57

gafele lui zapata din acest sezon sunt foarte multe (Vaslui, Bistrita, galati) si nu becali este cel vinovat ca le observa. ce ati vrea acum: sa ne prefacem ca robinson apar bine si ca de vina e doar ghinionul?!

problema este ca zapata apara tot mai slab si asta e dovada ca pregatirea care o face la antrenamente este deficitara. nu constatarea formei slabe e problema ci faptul ca ea e urmare a unor antrenamente defectoase. dupa ce ne-a curatat anul trecut de un campionat ca si castigat, Lacatus continua: pe neaga l-a ofilit, pe Stancu l-a transformat din speranta in epava, iar acum il "termina" si pe zapata. portarul nostru a demonstrat ca are mari calitati. acum cand nivelul lui a cobarat atat de jos, trebuie sa te intrebi si DE CE?! pentru. ca este neantrenat si nepregatit!

in fapt toti jucatorii de acum ai Stelei par a fi intr-o situatie similara! ici colo cate o lumina, cand trag de ei si se concentreaza in meciurile europene, si apoi scufundarea in anonimatul unei echipe FARA ANTRENOR! noi parem mai degraba o trupa de actori stransi in pripa si fara nici un fel de coordonare interna. o trupa de lautari urechisti si nu o orchestra ce canta dupa o partitura!

sabin130720.10.2008 12:01
gafele lui zapata din acest sezon sunt foarte multe (Vaslui, Bistrita, galati) si nu becali este cel vinovat ca le observa. ce ati vrea acum: sa ne prefacem ca robinson apar bine si ca de vina e doar ghinionul?!

Ce ai vrea acum? Sa ne prefacem ca avem la club un conducator normal, sanatos psihic? (retoric)

MoWeed20.10.2008 12:14

As vrea ca Becali sa-si tina observatiile pentru el, nu sa urle ca-l da afara pe cel mai bun jucator al nostru sezonul trecut.

Apropo, daca tot Lacatus e singurul care se ocupa de antrenarea portarilor, de ce mai avem antrenor cu portarii?

victor20.10.2008 12:37

As vrea ca Becali sa-si tina observatiile pentru el, nu sa urle ca-l da afara pe cel mai bun jucator al nostru sezonul trecut.

Apropo, daca tot Lacatus e singurul care se ocupa de antrenarea portarilor, de ce mai avem antrenor cu portarii?

nu formulezi corect: problema este ca Lacatus NU SE OCUPA de antrenamentul portarilor!

voi nu intelegeti ca a conduce o echipa de fotbal este o intreprindere extrem de complexa si e nevoie de profesionisti adevarati! Lacatus, care ar trebui sa coordoneze toata pregatirea, este un habarnist si un ageamiu! e baiat bun, dar asta nu tine loc de instruire! la nivelul pregatirii si al organizarii echipei, Steaua nu are azi o matrice clara, un program de pregatire si organizare, bun sau rau, dupa care este condusa. dar ce sa-i ceri uni om care s-a oprit cu studiile la nivelul liceului, si ala facut la FF?!

omul Lacatus este extraordinar si merita toata consideratia si admiratia pentru ce a facut ca jucator. ca antrenor insa e nul!

eu va spun clar: va imbatati cu apa rece, caci daca Lacatus mai ramane antrenor la Steaua, nu prindem nici locul II in campionat! sigur, imi veti spune atunci ca vina este a lui becali care observa si critica jocul slab al unor jucatori, sau ca arbitrii ne fura, etc! la nivelul cheltuielilor pentru transferuri din vara asta, sa te bata sportul si sa fi complet ridicol cu otopeniul si galatiul, frizeaza penibilul! vad insa ca multi o dau dupa cires si ma ametesc cu becali, cu jucatorii care n-au valoare si alte aberatii, cand de fapt problema este "nea mariusica"! adu un antrenor serios si o sa vedeti ce echipa avem! da' asta-i o alta discutie si tine pana la urma de aiurelile sentimentale ale lui Gigi, gen nevoia de a sprijini "oamenii buni" care "n-are noroc"!?

sabin130720.10.2008 12:50

Bai Victor, cum draq sa te legi de meciul cu Sportul?! Daca becali a spus ca nu-l intereseaza Cupa nesimtitii aia n-au mai jucat nimic.

Cu grupele CL la fel. Cu locul 2 in campionat idem. Tot de la becali citire.

Cu un singur lucru sunt de acord din cele debitate de tine: ¨e nevoie de preofesionalisti¨. Da, e nevoie de profesionalisti, dar incepand cu primul om din club, pentru ca pestele tot de la cap se impute, oricat ai freca-o tu pe aici. Dupa ce ne convingem ca avem conducator profesionalist, atmosfera, conditii la club profesionaliste, deci premizele normale pentru a practica normal meseria de antrenor, vorbim cat de profesionalist este si antrenorul.

Conducatorul si antrenorul nu sunt 2 entitati imponderabile, independente una fata de cealalta ca sa nu se afecteze reciproc. Competenta antrenorului depinde de competenta conducatorului de multe ori, niciodata nu depinde competenta conducatorului nu depinde de cea a antrenorului.

raducelbun20.10.2008 13:17
asta e, ne meritam soarta, poate e mai bine pentru el sa pece acum decat sa fie dsitrus de un retardat, sau sa-l reprofileze "marele antrenor".

Nu inteleg de ce spui ca ne meritam soarta. Cu ce am gresit noi? L-am adus noi pe "retardat" la Steaua? Il mentinem sau il sustinem noi?

Ce ar trebui sa facem? Sa nu mai venim la stadion? Sa nu ne mai uitam la meciurile Stelei? Sa nu mai tinem cu Steaua? NU, nu putem sa facem asta, pentru ca daca putem nu mai eram de mult pe forumul asta.

raducelbun20.10.2008 13:35
omul Lacatus este extraordinar si merita toata consideratia si admiratia pentru ce a facut ca jucator. ca antrenor insa e nul!

eu va spun clar: va imbatati cu apa rece, caci daca Lacatus mai ramane antrenor la Steaua, nu prindem nici locul II in campionat! sigur, imi veti spune atunci ca vina este a lui becali care observa si critica jocul slab al unor jucatori, sau ca arbitrii ne fura, etc! la nivelul cheltuielilor pentru transferuri din vara asta, sa te bata sportul si sa fi complet ridicol cu otopeniul si galatiul, frizeaza penibilul! vad insa ca multi o dau dupa cires si ma ametesc cu becali, cu jucatorii care n-au valoare si alte aberatii, cand de fapt problema este "nea mariusica"! adu un antrenor serios si o sa vedeti ce echipa avem! da' asta-i o alta discutie si tine pana la urma de aiurelile sentimentale ale lui Gigi, gen nevoia de a sprijini "oamenii buni" care "n-are noroc"!?

Am mai spus-o, din pacate nu joaca banii investiti ci jucatorii in care i-ai investit. Iar marea lor majoritate nu aveau ce cauta in Ghencea pentru ca nu au valoare. Daca ai fi spus ca si Lacatus are partea lui de vina pentru ca nu a stiut ce jucatori sa ceara sau ca nu s-a opus transferurilor unor gloabe era alta treaba . Atunci eram de acord cu tine. Insa, a veni si a da vina doar pe antrenor... imi pare cam multicel.

Altfel, eu cred ca Laca va ramane antrenor si ca la final vom lua locul doi in campionat.

victor20.10.2008 13:59

Am mai spus-o, din pacate nu joaca banii investiti ci jucatorii in care i-ai investit. Iar marea lor majoritate nu aveau ce cauta in Ghencea pentru ca nu au valoare. Daca ai fi spus ca si Lacatus are partea lui de vina pentru ca nu a stiut ce jucatori sa ceara sau ca nu s-a opus transferurilor unor gloabe era alta treaba . Atunci eram de acord cu tine. Insa, a veni si a da vina doar pe antrenor... imi pare cam multicel.

Altfel, eu cred ca Laca va ramane antrenor si ca la final vom lua locul doi in campionat.

daca este asa, haide sa luam jucatorii de la sportul?! sau de la otopeni?! sau de la galati?!

pardon, de la galati am luat cel mai reprezentativ jucator (szekeli), in plus ei si-au vandut si varful de atac (pe jula), iar in min. 13 l-au pierdut pe Paraschiv, vedeta actuala a echipei! rezultatul: am pierdut cu 2-0. NORMAL si LOGIC nu-i asa?! din ce cauza? jucatorii de la Steaua sunt slabi! ce plapumioara calduta pentru maestrul Lacatus! Gigi, jucatorii, presiunea, publicul, terenul, programul infernal, toate ne sunt impotriva, toate au partea lor de vina! "eu insa voi discuta situatia mea cu conducerea doar daca obiectivul fixat nu va fi atins!" clar nu-i asa! vorba lui mariana: pe ei si la casierie! ca are Gigi bani sa arunce pe fereastra si lumea ne iubeste draga?!

Adrian20.10.2008 14:24

Zapata a gresit, ok!

Dar el e doar o parte dintr-un intreg sistem care merge prost.

Ce vina are Zapata ca echipa nu marcheaza?

A luat gol, ok.Dar in nici un caz nu el e de vina pt jocul prost al echipei.

Zapata nu joaca singur.Ceilalti 10 jucatori sunt la fel de vinovati ca si el.

Ce i-a oprit pe ei sa marcheze otelului cate 2 goluri pt fiecare gol primit de Zapata?

Toata echipa merge prost.Din pacate, Zapata ocupa o pozitie in teren unde fiecare gresala, fie ea cat de mica, e fatala.

Si astfel, greselile lui ies mult mai repede in evidenta decat cele ale lui Ghionea de exemplu.

Ghionea, daca greseste, il are pe Zapata in spate.Rufay insa nu beneficiaza de acest lux...

Zapata sa fie judecat doar cand greseste iar echipa merge bine.

Pana una,alta el a facut ca meciul cu Bayern sa nu semene cu cel cu Real de acum 2 sezoane.

medichit20.10.2008 21:09
Zapata a gresit, ok!

Dar el e doar o parte dintr-un intreg sistem care merge prost.

Ce vina are Zapata ca echipa nu marcheaza?

A luat gol, ok.Dar in nici un caz nu el e de vina pt jocul prost al echipei.

Zapata nu joaca singur.Ceilalti 10 jucatori sunt la fel de vinovati ca si el.

Ce i-a oprit pe ei sa marcheze otelului cate 2 goluri pt fiecare gol primit de Zapata?

Toata echipa merge prost.Din pacate, Zapata ocupa o pozitie in teren unde fiecare gresala, fie ea cat de mica, e fatala.

Si astfel, greselile lui ies mult mai repede in evidenta decat cele ale lui Ghionea de exemplu.

Ghionea, daca greseste, il are pe Zapata in spate.Rufay insa nu beneficiaza de acest lux...

Zapata sa fie judecat doar cand greseste iar echipa merge bine.

Pana una,alta el a facut ca meciul cu Bayern sa nu semene cu cel cu Real de acum 2 sezoane.

Salut,

Avem cateva valori in echipa care si-au dovedit valoarea si nu sunt de acord sa-i judecam, sau sa-i blamam cu ceva.Daca Becali il da pe Zapata deoparte, cred ca face cea mai mare prostie ciobaneasca posibila, cred c-a uitat de pacaliciul de Carlos.Zapata cred ca e pe aceeasi linie cu Lobont, daca nu cumva peste, insa la primul gol de la Galati era mult prea in afara portii, daca era mai in spate cred ca respingerea acelui sut nu ar mai fi ajuns la marcator.Lobont la fel, am vazut ceva faze in care era la 2/3 m distanta de linia portii fiind surprins de torpilele atacantilor, insa n-am uitat acea dubla parada la un meci anterior, ceea ce lui Rufay nu i-a iesit din cauza distantei prea mici intre el si atacant.

Atacul nu merge, Toja e pe alt post, Kapetanos imi pare un fel de Balint, care intra si cam marca la final de meci, insa duc lipsa lui Elton, a lui Emeghara, Mendoza. Nu avem un servant si un tunar.

vlad7521.10.2008 05:18

Victor are dreptate cand spune ca este foarte convenabil pentru Lacatus ca "jucatorii sunt slabi". Atata timp cat toata lumea o arunca doar pe jucatori ,niciodata nu vom rezolva problemele adevarate.

Danarox7721.10.2008 06:41

Din pacate, marea problema a noastra (si a fotbalului romanesc in general) este ca nu avem presedinti de club seriosi - adevarati oameni de fotbal, cum au marea majoritate a cluburilor din fotbalul mare. In momentul in care cluburile noastre vor fi conduse de arhitecti, avocati, oameni de afaceri seriosi, nu de alde "oierul", "vanzatorul de butelii" sau "micul UTC-ist", vom avea un fotbal curat. Pana atunci, ma abtin de la comentarii...

In privinta lui Zapata, sunt de acord cu cele scrise de adevaratii suporteri stelisti, si anume ca portarul nostru a fost cel mai constant jucator sezonul trecut, si chiar daca trece printr-un moment mai putin favorabil, sunt convinsa ca isi va reveni.

Situatia e identica si pentru alti jucatori aflati intr-un con de umbra. Insa, pentru asta, e nevoie sa avem antrenor adevarat, care sa fie si un bun psiholog, un om care sa aiba personalitate, sa nu se lase condus de Becali (lipsa majusculei e intentionata ;).

Din pacate, nu am sperante ca acest lucru se va intampla prea curand.

Respect parerea tuturor, sper ca si dvs. sa o respectati pe a mea.

HAI Steaua!!!!!!

keluboss21.10.2008 15:23

gazeta are ceva detalii din vestiar, scandal a fost, insa asta nu justifica niste rautati din partea presei, sper ca Lacatus sa-si tina promisiunea sa-l bage in seara asta si ruffay sa faca un meci mai bun decat cu bayern, daca nu va reusi eu spun ca e numai vina acestui scandal :steag_cruce_invers:

«12»