FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Zapata sau gafata?

«12»
fcsteaua.ro18.10.2008 15:52

Am si eu o intrebare publica deschisa catre domnul George Becali, oier, samsar de terenuri, patron vremelnic al FC Steaua si mereu denigrator de jucatori. Cand este Zapata rau, la Galati sau cand te-a tinut in meci pana in minutul 90 cu Bayern Munchen? E Zapata mai rau decat Carlos asa cum spui tu acum, sau este jucatorul cel mai constant din sezonul trecut cu evolutii foarte bune marcate doar de cateva momente de slabiciune.

Zapata ne-a curatat la Galati, n-o poate nega nimeni, dar in cate meciuri a fost din bara in bara? De ce Vatca si Cernea someaza si Tatarusanu este (blatist sau doar gafeur major cu gandul la Steaua) la Bistrita?

Becali are o problema majora. Pune o presiune mare si nedreapta pe jucatori. Ii rade si ridica in slavi dupa un meci de cand ne stim si putini rezista unei asemenea tirade nedrepte. Rica Neaga, Ochirosii, Rada, Szekely, Bogdan Stancu, Plesan, Toja, Kapetanos sunt jucatori care intra constant in vizorul lui Becali , ultimul dovedindu-se o arma extrem de eficienta si cu toate acestea fiind catalogat ca nu are fata de Steaua.

De ce este necesara aceasta presiune constanta asupra unor baieti care nu au un psihic prea solid? Strainii au beneficiul necunoasterii limbii si realitatii romanesti, sunt profesionisti, poate rezista, ai nostri in schimb sunt sensibili invers proportional cu cifrele contului din banca. Nu le iau apararea, au demonstrat in Cupa ca s-au cufundat intr-un "dolce far niente" pe banii oierului, dar cred ca declaratiile in stil unic ale patronului au si ele un rol major in blocarea psihica pe care clar o au unii jucatori, de valoare altminteri, acum someri de lux.

Zapata traverseaza un moment delicat, poate ca neconvocarea la nationala in timp ce Toja si Moreno au fost pe teren l-a afectat, insa un razboi rece cu Gigi pare o cireasa pe un tort al ratarii. Portarul nostru nu merita sa sufle in lumanarile aprinse de imaginatia bolnava a patronului. Si-a dovedit valoarea si e clar ca toate relele vin din alta parte.

De unde vin aceste rele nu voi spune din respect pentru Lacatus dar voi oferi numai o plida: Jucatorul numarul unu al nationalei Columbiei in meciul cu Brazilia, numit noul Valderama de presa, laudat de toata lumea chiar si de brazilieni se afla in lotul Stelei. A facut o partida extraordinara jucand ce stie mai bine si anume jucator de banda, in timp ce la Steaua evolueaza lamentabil ca mijlocas central. Numele lui este Toja.

Avand in vedere acest aspect te intreb public, mare cunoscator al fenomenului, Gafata sau Zapata?

Alex (keluboss)

w3bmaster18.10.2008 15:58

Prostia taranismu si incompetenta domneste in conducerea noastra alceva mai are rost sa zic ...

saphyrre18.10.2008 16:17

Cata vreme acest taran (la propriu) prost se afla in conducerea Stelei, nu avem absolut nici o sansa de normalitate/profesionalism. Zapata este un examplu de profesionalism, insa in viata unui jucator (oricine ar fi el, si oricat de talentat ar fi)mai sunt si astfel de momente mai slabe. Pacat ca trebuie sa indure mizeriile oeirului, si strategia "pop-poc" indobitocita in mintea lui de pe vremea cand pastea oile.

Marius18.10.2008 16:30

Bai, sa n-o dam cotita. Cate puncte ne-a pierdut Zapata sezonul asta? 2! Atat! Unu la Vaslui si unu la Galati! In ambele meciuri am jucat incredibil de prost si nu am fi marcat niciodata.

Dar toata lumea il pune pe Zapata la zid de parca am fi condus si din cauza lui am pierdut. Nimic mai fals! Fara gafele lui Zapata am fi avut doua puncte mai mult in clasament si doua egaluri scarboase in palmares.

De ce nu se intreaba nimeni cum de a tras Pena de langa mortul de Goian? De ce nu observa nimeni ca apararea noastra e din ce in ce mai vraiste?

Zapata e bun! PUNCT!

ThereauRistul18.10.2008 16:30

Pentru mine zapata a fost ...este si ramane nr 1. O rugaminte am pentru toti cei care-l contesta pe portarul Stelei ...faceti un click pe numele lui zapata si veti vedea aici pe forum de cate ori Rufy a fost cel mai bun de pe teren!!!!! dupa parerea mea tatarusanu cu tot respectul nu este nici jumate din Rufy... Respect Zapata,un jucator valoros,un caracter urias si un suflet mare....FORZA Steaua!

zloty18.10.2008 16:44

doamne pe cine poate sa atace cretinu asta si cu cine vrea sal inlocuiasca? cu tatarusanu? pai ala gafeaza meci de meci si sper pentru binele lui sa nu vina din iarna la Steaua ca dupa 2-3 gafe o sa apere in c

eric_stelist18.10.2008 16:45

Zapata e excelent , fiecare are o zi mai putin reusita ...in general e un portar ce da siguranta

Le reseau pansant18.10.2008 16:54

eu nu mai spun nimic, am zis de sute de ori, e clar ca nu avem de ce sa ne agitam degeaba.

Becali pur si simplu se afla intr-un delir continuu, orice incercare de a gasi o farama de logica sau ratiune dispare, personajul este bolnav.

Cat despre Zapata, impecabil, nu am vazut meciul cu Otelul, nu stiu cat si cum a gafat, dar nu ma intereseaza inainte de gafele lui trebuia sa fie un mijloc puternic si o linie de fund de care atacantii galateni nu aveau voie sa treaca.

MoWeed18.10.2008 16:56
Bai, sa n-o dam cotita. Cate puncte ne-a pierdut Zapata sezonul asta? 2! Atat! Unu la Vaslui si unu la Galati! In ambele meciuri am jucat incredibil de prost si nu am fi marcat niciodata.

Dar toata lumea il pune pe Zapata la zid de parca am fi condus si din cauza lui am pierdut. Nimic mai fals! Fara gafele lui Zapata am fi avut doua puncte mai mult in clasament si doua egaluri scarboase in palmares.

De ce nu se intreaba nimeni cum de a tras Pena de langa mortul de Goian? De ce nu observa nimeni ca apararea noastra e din ce in ce mai vraiste?

Zapata e bun! PUNCT!

Exact!

Daca stam sa ne gandim cate puncte a obtinut Zapata sezonul trecut, iese cu mult pe plus!

4_ever_steaua18.10.2008 16:59

gafata? NICIODATA...Zapata? MEREU...omul acesta a salvat multe mingi pe care nimeni nu le credea salvate...pe multe mingi scria "ASTA E GOL" iar a reusit sa apere fantastic...e adevarat ca a facut gafe la galati...dar daca nu era el,la cum joaca Steaua,eram jos de tot...

alexblaja18.10.2008 17:27
Zapata e bun! PUNCT!

In sfarsit, sunt si eu de acord cu tine! :)

coco_jr18.10.2008 17:36

Zapata 56 de meciuri la Steaua

in 28 (jumatate) din ele a fost cel mai bun om de pe teren

In nici un caz nu poate fi "gafata"

Fear18.10.2008 17:57

Zapata singurul jucator de Champions League alaturi de Radoi..restu numa non-valori

Joga Bonito18.10.2008 18:00

Din pacate Zapata va pleca din iarna. Ciobanul il va inlatura de la Steaua precum a facut cu Thereau, Pepe Moreno si multi altii...

Poate atunci o sa va sesizati si voi cat de daunator e ciobanul. Pana atunci rabdare si tutun.

Robinson Rufay Zapata18.10.2008 18:14

orice ar zice ciobanu' zapata este de mare valoare , cat Cernea , vatca , tatarusanu si Carlos la un loc si bineinteles ca de la cei 4 luam doar cei bun de la ei

Catalin207718.10.2008 18:18

asta e, ne meritam soarta, poate e mai bine pentru el sa pece acum decat sa fie dsitrus de un retardat, sau sa-l reprofileze "marele antrenor".

miner18.10.2008 18:40

Aseara la CFR-dinamu, "marele" portar Lobont a respins de doua ori mingea in fata, la fel ca Zapata la golul doi. dar fundasii de la dinamu au fost pe faza, in schimb ai nostri dormeau in papuci, nu s-au sinchisit, ca doar in poarta e Zapata si apara tot. Ghionea a facut cadou ambele goluri in cupa, da aia nu se pune...

Captain RedBlue18.10.2008 19:24

Inca o victima nevinovata a toanelor si bunului plac ale pseudoinvestitorului creditor. De fapt Zapata ar putea sa fie foarte bine un model pentru multi din jucatorii actualului lot. A fost ales de majoritatea a suporterilor drept cel mai bun jucator al sezonului trecut si este un jucator cu o viata personala si sportiva exemplara, demna de urmat de catre orice sportiv de performanta.

Curaj Zapata! Adevaratii suporteri ai Stelei sunt alaturi de tine!

ThereauRistul18.10.2008 20:02

sper k la meciul cu Lyon sau macar la meciul cu buzaul sa ne demonstram atasamentul fata de Rufy,pentru ca e singura modalitate prin care ii putem multumi acestui baiat sincer ,onest si valoros..daca nu prin scandari care oricum nu-l afecteaza prea mult pe pseudopatronul Stelei, macar prin unul sau doua bannere...Respect Zapata!!

kosm1n18.10.2008 22:31

Sistemul pe care il foloseste Lacatus e falimentar si in al doilea rand nici jucatorii nu sunt folositi unde dau maximul randament!

Sper sa avem un meci bun in Champions asa cred ca o sa ne revenim uitativa vazul CFR-ului!

Kappon19.10.2008 01:48

Imi aduc aminte ca dupa meciul Romania-Serbia 4-6, vinovat a fost gasit portarul, excelentul Mitica Moraru. In acea zi sarbii ne-au ridiculizat, si in realitate portarul lor gafase la cel putin trei goluri, mai ales la lovitura libera alui Vigu. Dar, pentru alinare si pentru a ne considera totusi, de nivelul Iugoslaviei, s-a gasit tzapul ispasitor.

La fel si acum. Cel mai bun jucator al Stelei, Zapata, este pus la zid de o adunatura. Dca Zapata nu gresea era in cel mai bun caz 0-0 si toti ar fi fost "fericiti". Nu stiu pe ce lume mai traieste Ghinea care s-a comportat c aun maidanez in vestiarul Stelei supa meciul de la Galati.

Fiecare portar greseste. Stiu asta de mic copil. Marele Ion Voinescu a primit un gol printre picioare la o lovitura libera batuta mediocru de Iosif Varga, fostul inetrnational de la Dinamo. Iashin, a primit la mondialele din Chile-1962 in meciul contra Chile patru goluri, toate parabile, dintre care doua da la mare distanta. URSS a marcat insa si ea patru. Cate a marcat Steaua la GALATI??????? Junior Ghionea, daca un pic de cap, explica-mi si mie cum se explica jocul sterp de la Galati??

Este timpul ca Lacatus sa plece din Ghencea. A cazut examenul. Si ca om si ca antrenor. Injuraturile adus altor antrenori pe marginea terenului dupa esecurile echipei sale, il demonstreaza clar ca pe un om mic, de la shatra. Cred ac Pedrazzini trebuie sa preia echipa, iar Becali trebuie sa isi vada de treaba sa. Nu intelege nimic din fotbal si vede totul rpin prizma instnctului, nu a logicii. Il simpatizez pian la un punct pe acest om. Dar cand aud ca vrea sa conduca tara ma apuca pandaliile. Imposibil sa faci din "Adrian copil minune" un Luciano Pavarotti.

ge6rge_steaua19.10.2008 09:15

zapata este un protar adevarat si nu trebuie desconsiderat. trece peste o perioada neagra si trebuie ajutat. papagalu ala de cioban a uitat cand zapata a salvat-o pe Steaua de atatea ori. sa iti fie rusine Becali. nu ai respect pentru jucatori. RUFY SUNTEM ALATURI DE TINE !!! :steag_cruce_invers:

kosm1n19.10.2008 09:41

Ghionea e cel mai gafeur central din lotul Stelei si ii face morala lui Zapata!!!!!!!!!!!

Zapata a aratat ca este responsabil si a recunoscut ca a gresit dar Ghionea tata tu cand o sa iti recunosti gafele alea care au costat 2 goluri cu Sportul?

think_again19.10.2008 12:42

pepe moreno nu a fost un atacant bun!!!a dat doar 5 goluri ceea ce spune multe!!!in schimb eu aici l-as baga pe zaharia!!!ca fiin un jucator bun de care s-a descotorosit Becali!!!oricum acum avem un atacant!!!kapetanos!!!

Hassan19.10.2008 23:17

Una dintre putinele chestii pe care le avem la Steaua, este PORTAR. Da, avem PORTAR. Rufay ne-a scos in zeci de meciuri, campionatul asta si cel trecut, si in Europa, si si-a castigat dreptul de a gresi. Rufay zapata este cel mai bun portar pe care il are Steaua de cand a inceput era Becali, si nu glumesc.

Altele sunt problemele noastre, nu avem:

- fundas stanga sub 35 de ani valid

- mijlocas de constructie

- "inchizator" care sa vada jocul dincolo de cel mai apropiat coechipier din spate sau lateral, care sa poata macar sa "lege" jocul intre aparare si atac, in afara de profesia de baza, de a distruge

- macar un mijlocas central care sa stie sa suteze la/pe poarta si nu in plopii de langa ea.

- macar un jucator (din toti cei 11) care stie sa centreze sau sa bata lov. libere ca lumea. Daca a inceput Goian sa centreze la goluri....ne lasam de meserie. Dica e vandut (la revedere din partea mea, un indolent, dar macar stia sa bata lov. libere si cornerele), Mendoza e vandut (cu el habar nu am ce s-a avut). Traiasca Banel, Sekely, si toti ceilalti executanti de faze fixe la fel de talentati.

- macar un atacant care sa evolueze titular si sa inscrie goluri

- mijlocas stanga folosit pe postul lui. Toja joaca inchizator si noi jucam pe stanga cu : Szekely (dreptaci), Banel (dreptaci, mai face schimb), Rica Neaga (atacant), Vali Badea (cand era, a jucat si pe acel post, atacant de meserie), si lista poate continua....

......poate continua tot acest post cu toate problemele. dar le-am zis si le-am ras-zis, toata lumea le zice si le ras-zice zi de zi...macar de s-ar intampla ceva....

«12»