FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Comunicat de presa George Ogararu

«123»
S.O.S.18.10.2008 10:08

Suporterii stelisti, cu precadere cei din galerie, mi-au demonstrat inca o data cat de usor sunt de manipulat de presa antistelista si cat rau pot face echipei prin bannerele si scandarile de-a dreptul imbecile. Nu e pentru prima oara. Si in anii trecuti au facut acelasi gen de protest la adresa unor jucatori (Dica este cel mai bun exemplu) sau antrenori (Piturca sau Olaroiu).

Din pacate, Steaua nu beneficiaza de miniti inteligente printre suporterii tineri. Respectivii sunt incapabili sa discearna binele de rau, valoarea de non-valoare. Lui Lacatus, de exemplu, un antrenor slab din toate punctele de vedere i se scandeaza numele meci de meci fara niciun temei, echipa jucand execrabil, neavand nicio idee de joc. In schimb, Lovin, in ciuda faptului ca a facut o serie de meciuri bune si foarte bune, este apostrofat la cea mai mica gresala.

Vrem performante si joc spectaculos cu un antrenor mediocru, asa cum este din pacate Lacatus. Halal suporteri!

Trezeste-te popor stelist!

sabin130718.10.2008 10:13

@THE RADICAL, S.O.S.

Sunteti de acord ca becali e raul esential si generator de alte rele la Steaua de ani de zile?

In caz afirmativ de ce nu sunteti la fel de radicali si alarmati cu/de situatia aceasta?

Ce bine ar fi sa se treazeasca.

MoWeed18.10.2008 10:15
In caz afirmativ de ce nu sunteti la fel de radicali si alarmati cu/de situatia aceasta?

Pentru ca le e mult mai usor sa ignore raul suprem si sa se concentreze sa injure oameni care, intr-adevar au gresit, dar nici pe departe cat a gresit nenorocitul din fruntea clubului

CaTaLiNsm StElIsTu18.10.2008 10:36

Ce bine e sa arunci pu pietre in altii,dar fara sa te gandesti ca tu esti de2ori mai pacatos.....

Nu stiu ce inseamna fotbalul pt multi de aici,sau cum il privesc ei:ca si pe un sport de consum(al placerii),sau ca si o arena a gladiatorilor,o torida in care singurul scop e sa fi tu cel mai bun.Eu unul ma incadrez in prima parte,chiar practicand acest frumos si sanatos sport prin ligile imferioare din aceleasi considerente.

Mie unul chiar nu-mi pasa ca Steaua lotoceste pe la mijlocul clasamentului Ligii Intai,atata timp cat ar juca jucatori precum Radoi,Petre Marin,Ogararu,Zapata(chiar daca sa declarat mercenar mereu l-am apreciat si-l voi aprecia pt devotamentul sau) si chiar un Neaga sau Bostina(care desi joaca la echipa rivala niciodata nu sa detasat de echipa lui de suflet,patandu-i numele in vreun fel).Cu alte cuvinte pe mine m-ar multumi faptul ca as stii ca baietii astia,intai de toate joaca,dupa cum a spus mai sus si Ograru(si pe el chiar il cred),pt culorile clubului.Poate nu ar fi ei cei mai buni,poate nu ar fi pe primul loc,dar cu siguranta ca vor fi cei mai apreciati si vor fi singurii fotbalisti ai unui club si nu simpli angajati care joaca pt bani...iar eu unul cred ca acesta este un adevarat club de fotbal...in care jucatorii joaca si se sacrifica pt un scop suprem<culorile clubului>si nu pt a indeplini un"target"pt recompensatii materiale.Decat sa ne stiu pe primul loc si sa-l vad pe JJ cu valize alergannd la ehipe adverse,sau sa aud de porcariile pe care le face,mai bine la mijlocul clasamentului cu jucatori adevarati si devotati.

In incheiere:<Respect Ogararu!!!!>

Forza Steaua!!!

LDS18.10.2008 11:12
LDS, credeam ca ai inteles...

Tu injuri si jignesti un om in baza unor imagini din presa. Nu ti se pare ciudat ca niciunul din cei care au fost in tribuna la Galati si au pus bannerul ala pe gard nu l-a jignit pe Ogararu?

Omule, imaginile sunt imagini! Dacã de exemplu vine la mine Borcea și-mi spune cã acum, în clipa în care scriu acest mesaj este ora 13.45 și cã soarele e sus pe cer, eu nu pot decât sã-l cred, nu pot sã-l contrazic.

Dacã tu, ca jucãtor profesionist, dupã ce-ai pierdut douã meciuri consecutive absolut lamentabil cu echipe sparing-partner, mai ai tupeul sã te repezi și sã smulgi un banner ABSOLUT JUSTIFICAT, dupã care sã mai dai și comunicate flatulente de presã, înseamnã ori cã ești un nesimțit manelist de categorie grea, ori ești bolnav psihic, contaminat cu vreun virus dobândit de la urda ținutã la dospit în loja voevodalã.

Vouã vã place telenovela, filmul indian, maneaua melodramaticã, Elodia, genul de întâmplãri în care "adevãrul" vã este prezentat trunchiat, diform, cosmetizat pentru a place marelui public. Imaginile au vorbit de la sine, cine vrea sã priceapã pricepe, cine nu, sã aplaude și sã idolatrizeze manelele umane în continuare.

Cã doar ei oricum nu se simt...

1on18.10.2008 11:24
Suporterii stelisti, cu precadere cei din galerie, mi-au demonstrat inca o data cat de usor sunt de manipulat de presa antistelista si cat rau pot face echipei prin bannerele si scandarile de-a dreptul imbecile. Nu e pentru prima oara. Si in anii trecuti au facut acelasi gen de protest la adresa unor jucatori (Dica este cel mai bun exemplu) sau antrenori (Piturca sau Olaroiu).

Din pacate, Steaua nu beneficiaza de miniti inteligente printre suporterii tineri. Respectivii sunt incapabili sa discearna binele de rau, valoarea de non-valoare. Lui Lacatus, de exemplu, un antrenor slab din toate punctele de vedere i se scandeaza numele meci de meci fara niciun temei, echipa jucand execrabil, neavand nicio idee de joc. In schimb, Lovin, in ciuda faptului ca a facut o serie de meciuri bune si foarte bune, este apostrofat la cea mai mica gresala.

Vrem performante si joc spectaculos cu un antrenor mediocru, asa cum este din pacate Lacatus. Halal suporteri!

De cine este Lovin apostrofat la cea mai micã greșealã, de suporterii din galerie?

catasteaua1718.10.2008 11:49

eu nu mai suport presa si nici comentatori de la meciuri ma refer la comantatori care sunt adusi de la gazeta habrn nau de a face un comentariu

Hassan18.10.2008 12:02

Esti defazat rau de tot omule....presa nu ne-a adus la gradul de umilinta la care suntem acum, presa nu ne-a eliminat din cupa 8 ani la rand si nu ne-a facut sa jucam cu 2 inchizatori cu otopeniul. Dica a fost, este, si va ramane la infinit unul din cei mai indolenti jucatori care au fost vreodata la Steaua. Norocul lui este ca stia sa dea in minge ca lumea, avea executii bune, atat. De alergat nu alerga, de driblat sau viteza nici atat. Piturca este responsabil de cea mai mare seceta de trofee din istoria post-89 a Stelei, era logic sa-si piarda lumea rabdarea cu el dupa atatia ani si aproape nici un trofeu. Si-a demonstrat "valoarea" si la nationala. Olaroiu a jucat urat, dar macar a avut rezultate...

Daca tu crezi ca scandam numele lui Lacatus din cauza a ce face el ca antrenor...esti de-a dreptul rupt de lume. Lacatus este un simbol, un adevarat zeu ros-albastru, poate cel mai titrat jucator din istoria clubului, si va fi asa indiferent daca e presedinte, antrenor, maseur, sau bagator de seama, va fi incurajat.

Am zis-o in schimb de la bun inceput. Laca trebuia sa isi "formeze mana" la alta echipa, sa realizeze macar un obiectiv de performanta adevarata (a se citi macar o calificare intr-o cupa europeana, un loc in primele 5, nu o salvare de la retrogradare), inainte sa vina la noi. Asa, a venit la noi si isi "formeaza mana" aici, iar asta ar putea sa insemne pentru noi cativa ani de "seceta" marca Piturca re-editati. Ori, este clar ca noi nu avem rabdarea pentru asa ceva.....

4_ever_steaua18.10.2008 12:52

a fost deranjat George de acel mesaj pentru ca el e un jucator care chiar IUBESTE Steaua cu adevarat si nu joaca doar pentru banii ciobanului cum fac altii..prin gestul acesta unii suporteri poate au inteles ca el `se simte` si din cauza asta a rupt bannerul..si parca presimt ca o sa fie fluierat de UNII la urmatorul meci...e trist ce se intampla acum la Steaua..

Jony_stelist18.10.2008 12:57

Bai frate....ia gata mai, pai asta e culmea nesimtarii, sa vorbesti fara sa sti despre ce e vorba....pt cei interesati sa afle mai multe despre "suporterii tineri fara minte de la Steaua", despre "sefii care le tremura chilotii pe ei", despre "toti mafiotii din peluza" ii invit sa faca si ei in decurs de 1 sptamana 2 deplasari, una dintre ele sa fie marti, iar ceea de-a doua vineri in care sa dea minim 70 lei(asta daca nu mananca si nu dau nimic pe tren, ceea ce e imposibil).Asta nu e important, ii invit sa vopsesca o panza, sa isi piarda 2 zile de munca/scoala, etc....vorbiti fara sa siti despre multi

Daca mai veniti si voi prin peluze si nu va faceti abonamente la gesepe si prosport ar fi o chestie.....

NU vreau sa spun mai multe....doar ca bennerul acela a fost facut de PS....si de aici cei care stiu stiu si inteleg cate ceva, cei care nu, sa scrie, ca doar atat vad ca se poate :kisstogether:

RedStar18.10.2008 13:40

Sunt si eu curios. Tot timpul galeria are dreptate, iar toti ceilalti gresesc? Da, George i-a pupat inelul lui Becali si a primit telefon de la el sa smulga bannerul.

Chestia asta cu mesajele si injuraturile pot sa faca numai rau, bine in niciun caz.

korynna18.10.2008 13:49

Au fost 3 oameni care probabil s-au simtit jigniti de mesajul cu "Mirajul banilor",doar de Ogararu sunt sigura ca pune suflet cu adevarat si joaca pentru Steaua nu pentru bani.

Fane18.10.2008 13:56

Nu George Ogararu e problema actuala a Stelei...cu un banner nu se face primavara !

Nu-l mai injositi atat...e Stelist pur sange - e pacat.

Problema noastra nu este Lacatus....singura lui vina este ca are un "patron"

Problema-i mai sus...

CIOBANE,PLEACA DIN Ghencea !!!

dee18.10.2008 14:08
Nu va apucati sa faceti singuri bannere anti Gigi ca nu aveti sanse.

{Steaua} ∩ {Becali}= multimea vida

bannerul asta crezi ca ti l-ar confisca? ;)

revenind la Ogararu, ii rog pe cei care-l acuza, sa se mai uite o data la film, la expresia intiparita pe chipul lui - spune totul.

Adrian18.10.2008 14:16
{Steaua} ? {Becali}= multimea vida

bannerul asta crezi ca ti l-ar confisca? ;)

Nu l-ar confisca nimeni.Sunt sigur de asta.

Dar la fel de sigur sunt si de faptul ca doar cativa l-ar intelege.

p.s.

{Steaua} nu are nimic in comun cu {becalii}.Asta o stie toata lumea.

Mai bine ar fi:

{becalii} ?(intersectat) {Steaua} = ? (multimea vida)

Ca multimea {becalii} nu are in ea nimic din multimea {Steaua}

p.p.s

Sa stii totusi ca e o idee buna.Ca ironie ar fi foarte buna.Si daca ar fi preluata de presa probabil ca ar fi o lovitura destul de tare.

Poate o vede cineva si o va face la urmatorul meci sau in viitorul apropiat.

Daca nu o face nimeni si daca imi dai tu voie, o fac eu la urmatorul meci la care merg.

:D

p.p.p.s

Nu stiu daca voi vedeti simbolurile sau doar semne de intrebare.De aia am pus in paranteza ce inseamna.

dee18.10.2008 14:30
Daca nu o face nimeni si daca imi dai tu voie, o fac eu la urmatorul meci la care merg.

normal ca poti, chiar as putea sa-ti mai dau unele sugestii ... codate ;)

(banerul nu-l faci pt Becali, il faci pt opinia publica)

p.s Adrian, A ∩ B= B ∩ A :tongue:

Adrian18.10.2008 14:43
p.s Adrian, A ∩ B= B ∩ A :tongue:

:oops:

Mea culpa.

Nu gandesc clar...ma gandesc la spaghetele care urmeaza sa le mananc:D

Noa...acum m-am facut de rahat...asa imi trebe daca gandesc cu stomacul.:D

A dracu' comutativitate!

1on18.10.2008 15:03

@dee & Adrian:

Numele unei mulțimi nu se pune între acolade. Doar elementele. :ce_oameni: Chestiile astea se învațã prin clasa a 5-a. :smartass:

Adrian18.10.2008 15:06
Numele unei mulțimi nu se pune între acolade. Doar elementele. Chestiile astea se învațã prin clasa a 5-a. :smartass:

Lovitura dupa lovitura...asta nu e ziua mea :D

Putem trece discutii despre gauri negre sau macar integrale?:D

THE RADICAL18.10.2008 16:38
@THE RADICAL, S.O.S.

Sunteti de acord ca becali e raul esential si generator de alte rele la Steaua de ani de zile?

Pai nu vezi ca-l personific , adica il numesc Nemernic ( un epitet comun ,dar eu il scriu cu majuscula ) ?

Sigur ca e principalul vinovat, dar nu de ce credeti voi !

E vinovat fiindca il tine pe acest papitoi de antrenor, complacandu-se intr-o situatie paguboasa pentru rezultatele Stelei . Dar el e impacat ca are liniste cu suporterii, ca nici nu mai trebuie sa porunceasca si sclavul ii si indeplineste dorinta ( vezi Andrei Ionescu ), nu ca "razvratitii " Hagi sau Zenga ,la care a trebuit sa urle prin presa, sa faca circ pentru a i se indeplini ordinul.

In loc sa fie un patron responsabil , adica sa-l zboare pe habarnagiu imediat ce s-a facut de ras in meciul cu spurcatii, batandu-si joc de titlu si indurerand milioane de stelisti , Ciobanul il tine in brate pe Lacatus desi e evident ca acesta nu a imbunatatit intr-un an un milimetru jocul Stelei , desi are cel mai bun lot din tara.

Sa nu zica cineva ca ma contrazic. Sigur ca jegosul sugereaza anumiti jucatori iar servitorul executa, dar tot Lacatus e vinovat pentru rezultatele si exprimarea echipei, el sta zi de zi si ii "pregateste", el ar trebui sa fie responsabil cu relatiile de joc ,in fine, el trebuie sa bata pe Otelul sau pe Otopeni (nu m-am referit la Bayern sau Arsenal )in ORICE CONDITII !!!

Joga Bonito18.10.2008 17:30

Radicali liberi ca la mama acasa. Da-ti foc prietene!

Tu esti constient ca viitorul ar putea inseamna:

- Giovanni, manager general

- Esteban Vigo, antrenor principal.

Yoyoyoi18.10.2008 19:17

Dragii mei!

Nu am sa va numesc altfel decit am facut-o pina acum, tocmai pentru ca in inima mea voi sinteti aceiasi. Ceea ce s-a intamplat la Galati nu schimba, din punctul meu de vedere, relatia dintre noi.

Stiu ca multi dintre voi sunt suparati in urma articolelor facute de principalele ziare de sport din Romania, unde, tin sa mentionez ca, apar fraze de genul: nu pot sa inteleg reactia suporterilor… sunt total dezamagit de reactia fanilor…nu pot sa-mi explic gesturile lor…fraze pe care eu nu le-am folosit. Au folosit titluri de genul " Ogararu in conflict cu fanii de la Peluza Sud"…doar un copil poate crede ca intre mine si fanii Stelei poate fi vorba, vreodata, de un conflict. Aici, insa, este vechea problema cu presa, cei care se folosesc de presa ca sa manipuleze oamenii in functie de propriul interes si, bineinteles, scandalul care, nu mai merita nici un fel de comentariu. Tot ceea ce am declarat dupa meci, am spus-o in fata camerelor de luat vederi iar cei care vor sa se convinga de asta, pot sa urmareasca jurnalul de stiri…Sunt sigur ca vor promova acest mic incident cu mare interes.

Pe alti fani stelisti, i-a deranjat faptul ca am luat acel banner de pe gard. Aici as vrea sa explic gestul meu. Pe parcursul meciului au fost afisate mesaje de genul : mercenarii, sclavii banilor sau mirajul banilor. Inteleg supararea voastra dar, cred ca aceste mesaje sunt de-a dreptul umilitoare iar echipa nu merita sa indure asta. Nu consider ca, colegii mei sunt mercenari sau sclavii banilor si acesta este motivul pentru care am desprins acel banner. Majoritatea jucatorilor prezenti la Galati au realizat performante care vor ramane in istoria fotbalului romanesc pentru mult timp. Ei au adus foarte multe momente de fericire in randul suporterilor stelisti. Pentru acesti suporteri si pentru acest club, multi au jucat si loviti, accidentati sau in pericol de accidentare, obtinand astfel rezultate formidabile. Cu acest prilej s-au nascut cantece de genul : " Vom fi aici, vom fi mereu, cu voi la bine si la greu". Este evident ca, acum, pentru echipa, este un moment greu, dar voi, ati putea sa ne ajutati ca sa iesim din aceasta situatie.

Va confesez ca in vestiarul Stelei nu s-a mai facut o gluma de cateva zile bune, asta ca sa nu credeti ca jucatorilor si antrenorilor Stelei nu le pasa. Pe nimeni nu linisteste faptul ca nu are rezultate in meseria pe care o face, indiferent citi bani ar cistiga.

Daca fanii de la Peluza Sud ,sau oricare dintre voi aveti vreo nelamurire legat de cele scrise mai sus, si nu numai, va astept cu drag la stadion sau pe site, pentru a rezolva situatia!

Cu drag,

George.

cristianoni7319.10.2008 04:20

George,mare noroc ca ai revenit la Steaua!Cu aura ta de mare intelectual al vestiarului...Hai sa nu fiu rautacios,pe mine nu ma intereseaza salariul tau sau al colegilor tai,destinul va daruit un talent sa nu spun har,dati bine cu piciorul in minge,asta se vinde asta se poarta....dar respectati macar tricoul pe care il imbracati,muriti pe teren,asta este serviciul vostru.Milioanele de fani nu fac altceva decit sa creada in voi,pentru ca voi reprezentati visul nostru ros albastru in care credem ,luptati nimic nu va cer in plus,nu faceti figuratie pe teren,pentru ca in economia reala,acolo unde se produce plus valoare,ve-ti fi taxati altfel si nu se rezolva totul cu un banner rupt de pe gard.Lipsa de valoare inseamna concediere pur si simplu si tu George trebuie sa stii asta,doar vii de la Ajax,nu de plaiurile nostre mioritice....

THE RADICAL19.10.2008 09:45
Radicali liberi ca la mama acasa. Da-ti foc prietene!

Tu esti constient ca viitorul ar putea inseamna:

- Giovanni, manager general

- Esteban Vigo, antrenor principal.

Bai ******* fluturator de pumn si zbierator de profesie : "Lacatus! Lacatus ! "

De unde ai tras concluzia ca ,din tot ce am zis eu, propun solutia asta sau o agreez ?

Ce legatura are sula cu prefectura ? Sau...ai auzit si tu de notiunea de "radicali liberi " si faci tapaj de cunostiintele tale ? Nu stiam ca la liceu, sau in facultatile de mana a saptea (particulare, fara admitere ,desigur ) se mai aduce vorba de asta !

Despre polemica fotbalistica si despre Steaua, te rog ignora-ma, nu sunt de nasul tau si deja ti-am acordat prea multa importanta !

sabin130719.10.2008 11:02
@THE RADICAL, S.O.S.

Pai nu vezi ca-l personific , adica il numesc Nemernic ( un epitet comun ,dar eu il scriu cu majuscula ) ?

Sigur ca e principalul vinovat, dar nu de ce credeti voi !

E vinovat fiindca il tine pe acest papitoi de antrenor, complacandu-se intr-o situatie paguboasa pentru rezultatele Stelei . Dar el e impacat ca are liniste cu suporterii, ca nici nu mai trebuie sa porunceasca si sclavul ii si indeplineste dorinta ( vezi Andrei Ionescu ), nu ca "razvratitii " Hagi sau Zenga ,la care a trebuit sa urle prin presa, sa faca circ pentru a i se indeplini ordinul.

In loc sa fie un patron responsabil , adica sa-l zboare pe habarnagiu imediat ce s-a facut de ras in meciul cu spurcatii, batandu-si joc de titlu si indurerand milioane de stelisti , Ciobanul il tine in brate pe Lacatus desi e evident ca acesta nu a imbunatatit intr-un an un milimetru jocul Stelei , desi are cel mai bun lot din tara.

Sa nu zica cineva ca ma contrazic. Sigur ca jegosul sugereaza anumiti jucatori iar servitorul executa, dar tot Lacatus e vinovat pentru rezultatele si exprimarea echipei, el sta zi de zi si ii "pregateste", el ar trebui sa fie responsabil cu relatiile de joc ,in fine, el trebuie sa bata pe Otelul sau pe Otopeni (nu m-am referit la Bayern sau Arsenal )in ORICE CONDITII !!!

Nu, e vinovat de ce crezi tu.

E vinovat pentru ca mai respira becali. Si cat va mai respira va fi boier pe mosia asta, Steaua. Si noi iobagii vom continua sa cautam raspunsuri la absurditati, anomalii marca boierul-becali.

Nu, nu (mai) spune nimeni ca te contrazici. Tu nu poti realiza ca efectul becali este o constanta care influenteaza absolut toate variabilele la Steaua (de cand a ajuns pe acest taram si pana-n vecii in care va crapa) , aducand-o in metastaza psihica.

«123»