te respect enorm Oga...dar nu inteleg ce ai facut azi...
te respect enorm Oga...dar nu inteleg ce ai facut azi...
@mikutu
Eu cred ca acest curent anti-Lacatus, pe alocuri mizer, care nu mai tine de jucator/antrenor are 2 cauze ¨mai principale¨:
1) Nu intelegem ca pe banca la ora actuala nu poti fi fiara, desi in aceleasi fraze se spune ca nu suntem asa nebuni incat sa comparam cu anii ´80, ´90.
2) Suntem frustrati ca nu putem face nimic impotriva lui becali, si aceasta frustrare este refulata in alta directie, directie indicata de punctul 1).
@ sabin
si eu vad negru in fata ochilor cand imi aduc aminte de becali , si fac socoteli (desarte e drept ) cum am putea scapa de persoana lui , dar totusi de aici si pana la a umple de ocara un om care incearca sa ''dreaga busuiocul '' , atat cat se poate in conditiile date de spatiu si timp.. e o cale lunga! se ajunge astfel la limita inteligentei sau a rea -vointei! chiar sa nu poti face deosebirea intr bine si rau . intre a fi posibil si a nu fi ? pana si tolontan , un antistelist notoriu , a surprins aceasta stare de lucruri , cand foarte bine ar fi putut marsa in orice alta directie convenabila lui sau intereselor ce le reprezinta! deci , daca paana si asta a inteles situatia..........
Ai o oarecare dreptate, insa daca si-ar fi aratat si valoarea era un om MARE intr-adevar.
Ogararu este unul din putinii jucatori din lotul Stelei care chiar nu meritau acel banner. Dar nesimtitii care au jucat miercuri il meritau cu prisosinta. Sunt destui mercenari in lotul Stelei, destui care se gandesc numai la bani!
De cand mama dracului a mai prins glas si[...] imprumutat ca o prelata de zepelin? Incredibil cat tupeu au [...] astea, in loc sa tina capul jos dupa ce au fost batjocoriti de niste desculti de divizia B si de o echipa de locurile 8 - 10 de Liga 1, ei dau comunicate de presa si cearta suporterii! Incredibil!
Din pacate un gest cam aiurea a lu Oga torusi sper ca nu va fi fluierat acuma
Toata "dragostea" ar trebui sa io aratam lu Jiji poa aduce si el jucatori adevarati la Steaua nu petarde ...
Forza Steaua
Mie mi se pare o tâmpãnie cã mulți își dau cu pãrerea asupra unui fapt la care nu au participat direct, doar din auzite. Ar trebui ca cei care erau de fațã sã spunã, de fapt, ce s-a întâmplat.
ar fi bine sa puneti si postul lui hassan ca articol. e atat de trist si pe un ton atat de amarat incat reprezinta perfect starea de spirit a multor stelisti. poate intra si vreunul dintre jucatori sa arunce un ochi pe aici. mira-m-as.
@mikutuEu cred ca acest curent anti-Lacatus, pe alocuri mizer, care nu mai tine de jucator/antrenor are 2 cauze ¨mai principale¨:
1) Nu intelegem ca pe banca la ora actuala nu poti fi fiara, desi in aceleasi fraze se spune ca nu suntem asa nebuni incat sa comparam cu anii ´80, ´90.
2) Suntem frustrati ca nu putem face nimic impotriva lui becali, si aceasta frustrare este refulata in alta directie, directie indicata de punctul 1).
Hagi a putut avea caracter,si-a dat demisia cand a simtit ca este impins de patron de la spate pentru a introduce anumiti jucatori.Aici diferenta de caracter.Ambii sunt foarte slabi ca antrenori....insa Hagi va avea respectul meu etern ca OM...
Gestul sau de a lua bannerul paleste in fata gestului de a se intoarce cu fata spre galerie, in drum spre vestiar. Ogararu nu poate sa intoarca spatele la ceea ce inseamna trecut.
George a facut prea multe pentru Steaua si in nici intr'un caz nu e mercenar odata ce a renuntat la multi bani pentru a se intoarce ACASA , intr'adevar nu mai e la forma de altadata insa va ramane ca un stelist adevarat nu ca un mercenar
@lds
no comment ...pacat ca exista destia ca tine
a aratat ca ii pasa .
ALOO...
Mai usor, mai ales ca nu stiti ce a fost la Galati. Usurel cu caracterizarile...
lds il caracterizeaza pe Ogararu , eu pe el si probabil el pe mine in viitor, e un cerc vicios.
Ma intristeaza aceste vorbe dure(mercenar de ex.) la adresa lui George Ogararu,unul dintre ultimii stelisti din lotul nostru. A gresit,nu trebuia sa rupa acel banner insa macar asta arata k ii pasa ce cred suporterii despre el,pentru k a facut asta mai ales gandindu-se la situatia lui.
El se simte jignit pentru k pune suflet cand joaca iar apoi e pus in aceeasi oala cu restul jucatorilor(multi dintre ei mercenari,si mercenari prosti) cand nu e cazul. Problema lui George este k el nu stie prin ce trec fanii Stelei pentru k a stat in Olanda si desi a citit vestile proaste,nu le-a trait pe pielea sa cum am facut-o noi. Ultima sa amintire cu Steaua e sarbatorirea titlului 23 la Vaslui. N-a trait umilinta de a iesi pe locul 2 doi ani la rand,de a fi eliminat din cupa an de an,meciul ala cu dinam0 2-4 in Ghencea,scandalurile gen valiza provocate de imbecilul nostru patron,umilintele din CL,umilinta de vedea cum merg altii in CL pe munca noastra(intai chefere iar in acest dinam0) etc.
Poate George nu stie sau nu vrea sa recunoasca insa pe 90% din jucatorii Stelei ii doare in p**a de suporteri si tocmai de aceea suporterii afiseaza asemenea bannere. Jucatorii nu ii mai simt pe suporteri aproape,prietenul lor cel mai bun e fecali pentru k el da banii desi nesimtitii iau destui bani de pe biletele pe care le cumparam noi. Ei nu se simt nimic cu datori fata de suporteri,ei cred k noi doar vrem victorie cand noi de fapt vrem sa vedem un joc placut ochiului(lucru care caracteriza Steaua pe vremuri) si daca se poate si victorii bineinteles. Multi dintre jucatori nici nu saluta galeria si au devenit fie niste straini care isi iau banii si nu pun suflet,fie romanasi care au fost becalizati,gata sa puna osul doar cand vad verzisori in fata ochilor,dovada fiind dubla cu galata in care s-au luptat cu adevarat. Cum am jucat in campionat sau in cupa au jucat k niste nemancati,mai bine zis k niste nesimtiti. Suporterii au zis k vor cupa,Jiji a zis k nu o vrea,de cine au ascultat jucatorii? Exact,de Jiji.
Tot ce pot sa ii urez lui George Ogararu este sa joace cat mai bine insa sa nu uite k face parte dintr-un colectiv pe care-l doare in cot de suporteri,daca le-ar pasa ar juca cu mai mult suflet si incerca macar sa joace mai bine. Dupa rusinea cu sportul,ei trebuiau sa manance pamantul cu Otelul in schimb au luat bataie din nou,dar noi avem vise de preamarire cu Lyon. Fotbalistii nostri tipa sa ii sustinem,iar noi dam bani pe bilete scumpe in CL sau ne luam abonamente pentru campionat,unii merg si in deplasari,punem pasiune,dar nu primim nimic in schimb,joc frumos nu,rezultate nu(0 trofee in ultimii 2 ani de zile).
Vorba unui prieten,noi sa fim sanatosi.
CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.
Stelist adevarat, crescut aici.Respect Ogararu.Forza Steaua
Spãlați-vã pe cap cu Ogãraru vostru, cu nașul lui, Marius Lãcãtuș și cu patriarhul ãstora, domnul George Becali.
Aplaudați-i, stimați-i, idolatrizați-i, dar aveți grijã pe viitor sã le arãtați dinainte ce bannere aveți de gând sã afișați pe garduri ca nu cumva sã-i ofensați, sã le stricați week-end-urile în care își consumã în tihnã euroii cu care sunt furajați de club.
Pânã la urma urmei avem ceea ce meritãm!
FORZA Gigi! FORZA LÃCÃ! VOTAZI PeNeGe!
Pânã la urma urmei avem ceea ce meritãm!
Daca toti am fi exact ca tine, sa incepem sa injuram unul din ultimii stelisti din lot dupa un gest pe care nu l-am vazut cu ochii nostri, exact asta am merita!
Ogararu era unul din putinii jucatori care chiar nu meritau bannerul ala
Pânã la urma urmei avem ceea ce meritãm!Daca toti am fi exact ca tine, sa incepem sa injuram unul din ultimii stelisti din lot dupa un gest pe care nu l-am vazut cu ochii nostri, exact asta am merita!
Ogararu era unul din putinii jucatori care chiar nu meritau bannerul ala
Nu l-am vãzut cu ochii noștri? Atunci imaginile alea de la știrile sportive, în care specimenul trãgea cu ghearele bannerul de pe gard sunt trucaje!
Ai' dracu' ziariști!
N-ai fost niciodata in situatia sa iti pare rau ca ai dezamagit pe cineva ?
Lui Ogararu iti garantez ca ii pare rau ca Steaua a pierdut in aceste 2 meciuri si probabil n-a mai suportat presiunea.
LDS, credeam ca ai inteles...
Tu injuri si jignesti un om in baza unor imagini din presa. Nu ti se pare ciudat ca niciunul din cei care au fost in tribuna la Galati si au pus bannerul ala pe gard nu l-a jignit pe Ogararu?
George s-a simtit jignit. Imi pare rau pentru el, cei care au facut bannerul au gresit.
Bivolu' de Becali trebuie injurat si aruncate caramizi peste el. Si Lacatus.
Cine sa-l injure, Gica ? "ultrasii" care au facut pact cu el ( "tu nu mai zici nimic rau de noi la TV, iar noi nu te mai injuram !" ) , "liderii " carora le tremura chilotii sa nu fie acuzati de patron in caz de revolta . ( eu nu-i blamez neaparat, frica e un sentiment omenesc, dar atunci sa se uscheasca din fruntea galeriei, nu-i obliga nimeni sa stea acolo ) ?
Pe Lacatus cine sa-l injure ? Oligoferenii care vin la meci doar pentru placerea de a striga "Lacatus,Lacatus" si de a flutura pumnul de cateva ori pe meci, crezandu-se astfel importanti ? Daca zici ceva de el in timpul meciului se uita la tine ca la un extraterestru, ca la un blasfemiator !
Faza cu "jucatorii sunt de vina" e o diversiune ordinara. Nicaeri in lume nu se pune astfel problema . pentru Romania ,pentru a bate Otelul, sportul,otopeniul avem un lot f. f. bun. Problema e ca acest lot e dat pe mana unui vagabond de antrenor, care stie ca principala sa "calitate" e sustinerea neconditionata din partea unor imbecili din tribuna. Cu fotbalul, cu tactica, cu sistemul (sau sistemele ) de joc, cu capacitarea jucatorilor, nu are nici o treaba . D-aia il bate pe el un Adrian Falus, un Grigoras, unTalnar-bubosu, chiar daca aia au un material uman inferior !
Iar "bivolului" ii convine un asa un antrenor pe care sa-l intoarca cu cheia .Nu mai are nevoie sa iasa in presa sa dea ultimatumuri : " baga-l pe fl. Dumitru sau pleci !" . Lui Lacatus nu trebuie sa-i zici de 2 ori, ba am impresia ca el chiar vine in intampinarea dorintelor Nemernicului fara sa i se ceara (vezi ieri, introducerea lui Ionescu )