FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

ne lipseste DORINEL

«12»
timaru28.07.2005 04:21

incep cu laude pt Dorinel si to staff-ul de la Cluj. ma uitam aseara la Steaua si il vedeam pe Lovin care se invartea pe teren fara nici un orizont, Dica nu poate sa fie varf ( nu are viteza) iar lui Iacob trebuie sa fie un jucator care sa-l joace . el nu stie sa dribleze el e de gura portii. fl Dumitru ar fi ideal sa-i puna centrari.

Dorinel NE LIPSESTI!

Gigi NU AVEM OM DE MIJLOCUL TERENULUI LA CONSTRUCTIE!

un sfat ia-l pe Alin Stoica!

FreakaDaDisk28.07.2005 05:19

Asa e...ne lipseste mult Dorinel...ati vazut cum am jucat cu Shelbourne....>:P....vai....Steaua noastra...sa numai zic altcva....!!!!si Raducanu lipseste....si....Neaga lipseste....totzi:-<

timaru28.07.2005 07:01
Asa e...ne lipseste mult Dorinel...ati vazut cum am jucat cu Shelbourne....>:P....vai....Steaua(Campioana Romaniei 2005) noastra...sa numai zic altcva....!!!!si Raducanu lipseste....si....Neaga lipseste....totzi:-<

ma asteptam sa-mi scri tu. esti printre putinii care este de acord cu mine. oricum TOT NE LIPSESTE Dorinel. DAR POATE CA-I MAI BINE PT EL ACOLO UNDE ESTE. II UREZ BAFTA IN CAMPIONAT SI IN UEFA

FreakaDaDisk28.07.2005 07:39

Da...:)cred si eu ca te asteptai sa iti rasp eu...ca ceilaltzi nu prea intra....:P....sunt de acord cu tine...si eu ii urez lui Dorinel Multa bafta...si sa ii mearga bine...pt ca pt Steaua a facut foarte multe....mai are multe de dat pt fotbalul romanesc(la varsta lui)

nick200528.07.2005 08:06

De acord cu voi baieti. Am urmarit meciurile CFR-ului si desi munti incepe sa-si arate varsta stie sa isi aseze foarte bine jucatorii iar la interceptii jos palaria, spre deosebire de Para si Lovin care nu stiu inca sa se plaseze si nici ce sa faca cu mingea in multe faze. As avea totusi o sugestie: nu credeti ca ar fi mai bine ca aceste comentarii sa se faca pe marginea articolelor referitoare la meciul cu shelbourne?

Forzza Steaua!!!

ADRIAN PACURAR28.07.2005 08:17

Un jucator de valoarea lui clar lipseste din angrenajul echipei.Pacat :(

FreakaDaDisk28.07.2005 09:06

Ai perfecta dreptate pacurare !!!...mare pacat ca l'am pierdut...a fost Gigi Fraier !!!cu F mare...ca asa e mumos :D

onlySteaua28.07.2005 11:11

lasa mai ca avem mijlocasi buni,numai ca inca nu s-au acomodat. :lol:

eu ma intreb cum dracu' pot zice unii ca se bucura pentru "revenirea" lui Lovin?revenire din ce?este drept,l-am vazut doar in meciul de ieri,dar parerea mea este neschimbata.

cel putin cum a jucat ieri,Steaua a aratat ca nu are mijloc.si fara mijloc,normal,nu exista nici atac.

timaru29.07.2005 04:28

de ce scrie la mine :"MUTAT"? CE INSEAMNA ASTA SI CINE A FACUT ASTA . AS VREA SA STIU SI EU MOTIVUL. DACA ESTE UNUL PLAUZIBIL DA SUNT DEACORD. DACA NU EU NU MAI INTRU NICIODATA PE ACEST SITE. NU E O AMENINTARE DAR NU SE POATE PT CA AM MAI AVUT UN TITLU CU Dorinel SI ALA MI-A FOST INCHIS. DE CE ? E VREO REGULA SAU AM SUPARAT PE CINEVA CA AM SCRIS NISTE ADEVARURI?

ADRIAN PACURAR29.07.2005 04:56

in primul rand aici trebuie sa citesti regulamentul , topicul tau se incadreaza la discutii despre meciuri , echipa , bla , bal. Intai citeste regulamentul si data viitoare sa scrii fara caps si ai grija la topic ori spui ceva in el ori nu spui nimic.

timaru29.07.2005 06:05

gresala mea. scuze. merci pt raspuns

ockiu29.07.2005 06:50
lasa mai ca avem mijlocasi buni,numai ca inca nu s-au acomodat. :lol:  

eu ma intreb cum dracu' pot zice unii ca se bucura pentru "revenirea" lui Lovin?revenire din ce?este drept,l-am vazut doar in meciul de ieri,dar parerea mea este neschimbata.

cel putin cum a jucat ieri,Steaua(Campioana Romaniei 2005) a aratat ca nu are mijloc.si fara mijloc,normal,nu exista nici atac.

saracu Lovin e nevinovat - nu are din ce sa-si revina - el nu poate/nu stie sa joace mai bine ...

cum a mai spus cineva mai sus - ne lipsesc cam multi jucatori ... va fi foarte greu in sezonul ce sta sa`nceapa.

timaru29.07.2005 07:25

cine ar putea veni pe locul lui Dorinel? si sa aiba si un pret decent. ca jucatori ar fi. Alin Stoica unde e? sau sa se duca delegati de la noi in brazilia si sa caute unul care sa fie ieftin si bun . ca nu cred eu ca din 10 mil de fotbalisti nu se gaseste unul. cat despre Lovin........ . vorba cuiva el u are nici o vina atat poate. si Dica e bun dar nu e folosit pe postul care trebuie. are lovitura de cap f buna.ar trebui mai retras. undeva in spatele varfurilor. vb si eu ca un suporter nepriceput dar nu orb. nu cred ca iti trebuie o calificare ca sa vezi ca unul nu stie sa joace

ockiu29.07.2005 07:26
cine ar putea veni pe locul lui Dorinel? si sa aiba si un pret decent. ca jucatori ar fi. Alin Stoica unde e? sau sa se duca delegati de la noi in brazilia si sa caute unul care sa fie ieftin si bun . ca nu cred eu ca din 10 mil de fotbalisti nu se gaseste unul.

daca vrem jucator bun trebuie sa si platim ... daca nu vrem sa platim e bun si Lovin ...nu ne mai trebuie un altu`

iar conu` Jiji nu prea mai are bani ... asa ca nu vad nici un transfer de senzatie

timaru29.07.2005 07:29
cine ar putea veni pe locul lui Dorinel? si sa aiba si un pret decent. ca jucatori ar fi. Alin Stoica unde e? sau sa se duca delegati de la noi in brazilia si sa caute unul care sa fie ieftin si bun . ca nu cred eu ca din 10 mil de fotbalisti nu se gaseste unul.

daca vrem jucator bun trebuie sa si platim ... daca nu vrem sa platim e bun si Lovin ...nu ne mai trebuie un altu`

iar conu` Jiji nu prea mai are bani ... asa ca nu vad nici un transfer de senzatie

lasa ca intram in grupe si o sa avem bani

:lol:

ockiu29.07.2005 07:53
lasa ca intram in grupe si o sa avem bani :lol:

sper sa ai gura aurita ... ca daca e sa ma iau dupe meciu de la Dublin nu prea sunt shanse de grupe :?

SteauaToronto29.07.2005 11:54

Da ne lipseste Dorinel poate vine Alin Stoica!

iancu dragosh29.07.2005 17:03

singurul jucator din campionatul Romaniei care este capabil sa joace pe postul de coordonatore este Tibi Balan. sansele ca el sa fie achizitionat tind spre zero, asa ca trebuie sa ne luam adio si sa ne multumim cu Dica. Acesta din urma se poate descurca foarte bine daca este folosit unde trebuie. in spatele a doua varfuri.(exclus al doilea varf).

ps. nu inteleg de ce nu l-am vandut pe Dica la nemti. Cu acesti bani puteam sa-l luam pe Tibi Balan. cred ca ar fi fost o tranzactie profitabila si agreata de suporteri; se subintelege ca si un castig pentru jocul echipei. Tibi este mai valoros, mai tanar si deci ar fi fost o investitie cu cap.

andreim30.07.2005 05:31

ce bun era acuma Dorinel la meciurile cu Rosenborg ...

Unde nu-i cap vai de picioare !!!! Noi l-am lasat sa plece !!! Si ce am adus ? NIMIC !!! :twisted:

florinzamfir30.07.2005 08:04

Cred ca Bostina ar putea juca pe postul de coordonator. Doar sa i se dea putina incredere ...caci el este in stare sa scoata prin dribling un adversar din joc si apoi sa paseze inteligent. Personal mi-au placut intrarile lui de pe flanc in centru din meciul cu Glorin Buzau.

reddog30.07.2005 21:28

Permiteti-mi sa va contrazic. Patronul vostru are bani cu gramada, nici nu va puteti voi imagina cati. Credeti-ma. Va spun din surse sigure. Problema e ca e luat in vizor de Garda si de Parchet. Banii lui sunt prin strainatate...Acum nu-si prea permite sa se dea rotund, ca se arde. Stie el ce stie. Doar nu a ajuns unde a ajuns cu studii universitare. Are minte cand e vorba de invartit bani.

rareeslh09.08.2005 03:40

lasa ca intram in grupe si o sa avem bani

:lol:

da numai ca daca vrem sa intram in grupe avem mare nevoie de un jucator ca Dorinel Munteanu. Jiji a renuntat la jucatorl practic "indispensabil" ca cik vrea unul mai tanar in locul lui. Pai nu vede ca Dorinel joaca mult mai bine decat nuhs catzi tineri, si nu cred ca Lovin ii cea mai buna solutie. Nu poti sa spui ca Lovin n-are valoare, ca n-a jucat rau in returul cu shelbourne, numai ca pe postul acela avem nevoie de alt jucator

victor09.08.2005 04:25

Dorinel a fost un mare jucator si un caracter deosebit. are insa 37 de ani si nici o echipa cu adevarat serioasa nu isi poate construi jocul in jurul unui mijlocaj cu o astfel de varsta. practic esti obligat sa dezvolti foarte lent si nu poti accelera decat prin pase lungi, usor de contracarat de o defensiva atenta. de altfel marile probleme din finalul sezonului trecut le-am avut si din aceasta cauza: progresie previzibila si lenta!

timaru09.08.2005 05:53

are dreptate Victor! ca inchizatori sunt buni astia pe care ii avem. la constructie ne trebuie. de ce nu-l ia pe Alin Stoica? asta intreb de cateva luni. nu inteleg. era liber de contract si nu cred ca ar fi refuzat Steaua.cu un salariu de 100 - 150 de mii cred ca ne ducea in cl sigur. si asa ajungem dar o sa avem emotii

alex ripper09.08.2005 06:09

de ce nu il ia pe Alin Stoica??? ha pai pt ca dupa parerea lor nu are valoare de Steaua...are valoare de orice alta echipa,numai de Steaua nu...ca multi altii de alt fel.

«12»