Dezolant dar asta e poate miercuri .
Gigi,pleaca dracu din Ghencea!!!
Dezolant dar asta e poate miercuri .
Gigi,pleaca dracu din Ghencea!!!
Pacat de acele schimbari care au fost facute prea repede ca altfel nu cred ca pierdeam.
Defapt jocul nostru a cazut in clipa in care au iesit Dica si Iacob iar inlocuitorii lor Simion si criste erau prea adormiti.
daca ma gandesc la palmares ma doare, daca ma gandesc la ce meciuri decisive urmeaza pt baietii nostri...ei si!
sa-i lasam pe catei sa-si laude victoria iar noi sa ne concentram asupra meciurilor care ne pot duce la masa bogatilor.
de vom fi acolo, pe everestul fotbalului, eu unul spun ...castigati voi cateilor toate supercupele si noi unde voi nu veti ajunge in veci!
hai Steluta!!!
ps. hai mai optimisti frati stelisti!
Toata lumea parca ar plange dupa o jucarie stricata aruncata in praf... ce Dumnezeu mai Stelisti...?!?!?!? O amarata de supercupa ne face pe noi vizibili in europa??? Daca da atunci trebuia sa vad reportaje macar la bulgari pe canalul de stiri... :lol:
ne auzim miercuri, atunci cand cainii nu ies din casa... :lol:
miercurea nici nu ies din casa nici nu se uita la televizor PT CA LE ESTE INTERZIS IN EUROPA. Liga Campionilor INTERZISA CAINILOR!!!! dar sa nu mai fim rai pt ca maine avem un meci greu cu anonimii aia. nu e chiar asa de usor.dar sa speram ca toate se vor sfarsi cu bine
Toata lumea parca ar plange dupa o jucarie stricata aruncata in praf... ce Dumnezeu mai Stelisti...?!?!?!? O amarata de supercupa ne face pe noi vizibili in europa??? Daca da atunci trebuia sa vad reportaje macar la bulgari pe canalul de stiri... :lol:ne auzim miercuri, atunci cand cainii nu ies din casa... :lol:
Sorine, sa nu cumva sa ne intalnim in UEFA... :wink:
Nu ajungeti voi acolo... :!:
Gresit ! Eu zic ca nu ajungem noi acolo .
Gresit.Cine a zis ca ajungem ? :roll:
Corect :wink:
Nu ajungeti voi acolo... :!:
Nu cobi pentru adversari. S-ar putea sa nu ajungeti voi nici in UEFA. Atunci sa va mai aud.
Gresit ! Eu zic ca nu ajungem noi acolo .
Nici macar acolo? :roll:
Red Dog parca vad ca se repeta istoria si iesiti repede(Va bate 2-0 Omonia)! Dupa aia o sa privesti ca anul trecut meciurile Stelei de la Televizor! :lol:
Tu te-ai trezit sau inca dormi???Vedeti voi ce faceti cu norvegienii.
ceea ce e interesant este ca daca Dinamo si rapid castiga si se califica mai departe, abia daca ajung in situatia in care ar putea fi Steaua daca eventual nu ar trece de norvegieni !
cam asta ar fi "valoarea" la zi a competitorilor locali: ceea ce pentru. Steaua echivaleaza cu o infrangere, pentru. ei e un mare succes!
Victore, sa nu cumva sa se intample sa nu va calificati in situatia in care ati nimerit cu o echipa aflata in cadere libera. In loc sa va luati de noi, mai bine ati multumi cui vreti voi ca ati cazut cu Rosenborg si nu cu o echipa de top cum a avut Dinamo noroc anul trecut.
Ne auzim dupa meciul de la Trondheim. Eu unul sper ca macar un gol veti da si voi, desi in ultimele confruntari in afara tarii e cam seceta la voi la capitolul goluri. Si va urez bafta chiar daca tu ai vrea sa nu ne calificam nici noi nici Rapidul. aici e diferenta intre noi, una mare de altfel.
Dar Victor nu a facut decat sa spuna adevarul.
Asta e.
De ce te bosumfli asa reddog?
Inseamna ca si tu gandesti la fel ca si el. Mama ce m-am inselat in privinta ta... Oricum va urez bafta si voua si Rapidului. Din partea mea sa se califice toate echipele romanesti cat mai departe. Ce ma costa pe mine? Nimic.
din partea mea sa se califice numai Steaua!
nu prea inteleg formularea: "o sa discutam dupa trondheim?"
maestre ham, tin sa te informez ca din 7 mai 1986 vi s-a retras dreptul de a mai discuta cu Steaua sau despre Steaua! iar pentru. lumea ta cea mica si intunecata, Steaua suntem NOI! sentinta este definitiva si se aplica imediat!
Vai!!!!!!!! Ce m-am ofticat. Ramai in lumea ta Victore, cea extinsa si plina de desteptaciune. Pa.
Sa ma lamureasca si pe mine cineva.Nu se scrie Forza Steaua?Am vazut ca unii scriu FORZA Steaua
Cum este corect?
Daca vrei sa respecti modelul italian, atunci scrie Forza Steaua, nu Forza Steaua ! A doua e o versiune oarecum "romanizata".
Pai cine ar respecta modelul italian.Ca doar noi suntem din Romania
Corect se scrie FORZA.E un cuvant preluat din italiana.
Daca vrei sa folosesti versiunea romaneasca,spune HAI sau HAIDE.
aaaa