stai linistit cã la condus orice s-ar intampla o sã il iei , dar la salã e buba, mai ales cã eu nu apuc sã dau panã atunci .. si nu stiu cum o sã fie , cred cã pe calculator.
stai linistit cã la condus orice s-ar intampla o sã il iei , dar la salã e buba, mai ales cã eu nu apuc sã dau panã atunci .. si nu stiu cum o sã fie , cred cã pe calculator.
pãi am un prieten care a ajuns sã dea si a 7a oarã si tot nu l-a luat.
adevãrul e cã la traseu nu e cine stie ce , dar la salã e buba , trebuie sã inveti toatã ziua in fiecare zi .
Asta stiu dar....mai ales ca se schimba legislatia si nu stiu daca apuc sa dau pana atunci.... o sa fie obligatoriu sa conduc 30 de minute.....si-n timpul ala imposibil sa nu gaseasca ala ceva gen nerespectarea distantei intre 2 masini...sau plec prea rapid/lent de la semafor, faza nasoala este ca ei pot justifica prin orice.....ca esti relaxat....ba prea speriat..........in noua formula cred ca o sa fie spaga obligatorie la traseu..pentru ca daca nu le dai .....in 30 de minute le pici lor cu ceva-n palma
de cand se baga prostia asta?
adevãrul e cã la traseu nu e cine stie ce , dar la salã e buba , trebuie sã inveti toatã ziua in fiecare zi .
Asta stiu dar....mai ales ca se schimba legislatia si nu stiu daca apuc sa dau pana atunci.... o sa fie obligatoriu sa conduc 30 de minute.....si-n timpul ala imposibil sa nu gaseasca ala ceva gen nerespectarea distantei intre 2 masini...sau plec prea rapid/lent de la semafor, faza nasoala este ca ei pot justifica prin orice.....ca esti relaxat....ba prea speriat..........in noua formula cred ca o sa fie spaga obligatorie la traseu..pentru ca daca nu le dai .....in 30 de minute le pici lor cu ceva-n palma
Normal ar trebui de la 1 ianuarie, dar la cum se grabesc astia din parlament sa promulge legi sper sa nu faca vreo surpriza sa intre din noiembrie
Normal ar trebui de la 1 ianuarie, dar la cum se grabesc astia din parlament sa promulge legi sper sa nu faca vreo surpriza sa intre din noiembrie
poate am sa reusesc sa il iau luna asta , poate
Pentru cei care nu reusesc sa-si ia permisulul de conducere,recomand sa-si faca mutatie in Pitesti.
Vezi cazul Piedone.
Un dobitoc ,cu un scuter ,a intrat intr-o intersectie fara a da prioritate,a cazut intr-o parte si s-a infipt cu scuterul din dotare in roata masinii mele.
PS. Totusi ,putina intelegere pentru motociclisti. Si ei ESTE oameni !
E de apreciat consecventa lui.
Pentru cei care nu reusesc sa-si ia permisulul de conducere,recomand sa-si faca mutatie in Pitesti.Vezi cazul Piedone.
Un dobitoc ,cu un scuter ,a intrat intr-o intersectie fara a da prioritate,a cazut intr-o parte si s-a infipt cu scuterul din dotare in roata masinii mele.
Prefer sa fiu pieton decat sa iau carnetul in pitesti si apoi sa ma trezesc ca ma scoate descarcerarea din dambovita
Pentru cei care nu reusesc sa-si ia permisulul de conducere,recomand sa-si faca mutatie in Pitesti.Vezi cazul Piedone.
Prefer sa fiu pieton decat sa iau carnetul in pitesti si apoi sa ma trezesc ca ma scoate descarcerarea din dambovita
eu nu ii vad rostul examenului la oras daca eu am facut orele de conducere , bine o sa ziceti ca multi "prosti" o sa ia dupa asta fara sa fi pus mana pe volan , sa se dea examen dar fara acele parcari tampite , fara stf politaiul la volan ca el e mare si tare , daca ar fi politai de treaba , sa isi faca meseria da sa se dea examene , dar nu unul care cum te'ai pus la volan incepe sa isi bata joc de tine in adevaratul sens al cuvantului , is de acord si cu punerea de camere de filmat si atunci as fi mai relaxat
FANEEE da-o dq de legislatie, pune-i sa invete sa MEARGA CU MASINAAA ca numai basini au in ei. Numai suferinteeeeee ![]()
FANEEE da-o dq de legislatie, pune-i sa invete sa MEARGA CU MASINAAA ca numai basini au in ei. Numai suferinteeeeee![]()
cu masina merg foarte bine , am facut doua ture de oras pana mi'o gasit ceva ca sa nu imi dea carnetul , cica nu am lasat destul loc sa treaca masina din dreapta mea , desi ea a putut sa treaca , ce plm sa mai fac atunci?
FANEEE da-o dq de legislatie, pune-i sa invete sa MEARGA CU MASINAAA ca numai basini au in ei. Numai suferinteeeeee![]()
cu masina merg foarte bine , am facut doua ture de oras pana mi'o gasit ceva ca sa nu imi dea carnetul , cica nu am lasat destul loc sa treaca masina din dreapta mea , desi ea a putut sa treaca , ce plm sa mai fac atunci?
Orice ai face nu le dai spaga.....asa doar ii obisnuim, ca de altfel cum sunt ei invatati....
pai daca ii dadeam spaga ajungeam pana la prima intersectie
fãrã spagã nu poti sã faci nimic in Romania! nu te lasã nimeni sã faci ceva!
in schimb cand le dai spagã , ar fii in stare sa iti lingã si degetele de la picioare.
Eu am un Kawasaki Ninja ZX11,de 1100cm3, dar vreau sal schimb ca e sinucidere pura ![]()
cu ce vã mai lãudati? ![]()
Daca nu fac rost de bani pentru masina, vreau o CBR 600 ![]()
Daca nu fac rost de bani pentru masina, vreau o CBR 600![]()
Ce mah...un Trabant 601 hycomat iti sta`n gat ?
consumã mult mã Fane .. nu se meritã ![]()
Daca nu gasesc bani de Calibra, vreau CBR... ce e ma, vreau sa mor pe A2 ![]()
Un bun prieten de-al meu a murit ieri intr-un accident de motocicleta. Avea 170 km/h si a intrat intr-o alta masina. El a murit pe loc iar prietena lui este in stare grava cu picioarele amputate.Eu nu m-am urcat in viata mea pe o motocicleta, si acum, cu atat mai mult, n-o so fac.
la viteza asta ce pot sa zic... vina cui oare? oricum odihneascase in pace
Traiasca Valentino Rossi!