FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Vorbim Si Despre Scutere , Motoare ..?

«12»
Guardian10.10.2008 17:19

m-am gandit sã deschid un topic pe aceastã temã.

in primul rand eu vreau sã stiu cum pun pe un scooter kit de 80 avand in vedere cã e de 50 ( nu e al meu)

Azzido11.10.2008 10:35

eu as vrea sa stiu cum sa fac sa obtin interzicerea scuterelor ?

sunt mai periculoase ca tortele, si totusi pe astea nu le interzice nimeni...vdc !

:death:

CatalinBerceni11.10.2008 10:42
m-am gandit sã deschid un topic pe aceastã temã.

in primul rand eu vreau sã stiu cum pun pe un scooter kit de 80 avand in vedere cã e de 50 ( nu e al meu)

Eu o sa-mi iau un Suzuky Bandit de 1200 cm3, dar asta dupa ce am carnetul in mana :thumbup: , e comod........merge si incet si cu 240 km/h, si consuma destul de putin in afara orasului

Dragoshel11.10.2008 10:46

ce-a ajuns si carnetu asta....

CatalinBerceni11.10.2008 10:56
ce-a ajuns si carnetu asta....

Mah....e riscanta faza pentru ca nu-mi risc viata, si de ce sa nu dorm pe perna linistit, cand pot sa-l am si sa merg linistit pe strazi....pe langa asta stiu ca nu matur 3 babe pe trecerea de pietoni.......si chiar vreau sa-l iau fara spaga....A+B....cu toate ca B-ul pic sigur la traseu daca nu dau spaga..

Dragoshel11.10.2008 11:09

dar dc sa maturi 3 babe pe trecesea de pietoni, cand poti matura 3 stalpi sau niste pomi(cam asa este acum)

uite b-ul io nu l-am picat fara spaga, deci depinde

CatalinBerceni11.10.2008 12:21
dar dc sa maturi 3 babe pe trecesea de pietoni, cand poti matura 3 stalpi sau niste pomi(cam asa este acum)

uite b-ul io nu l-am picat fara spaga, deci depinde

Am spus ca nu-mi risc viata sau sa dau peste 3 babe......oricum ...la sistemul corupt din Romania, nu-mi pun mari sperante in prima sansa la traseu pentru B....macar sa iau sala si A-ul

Catalyn0711.10.2008 13:03

nu pot sa sufar scuterele :chair:

poate din cauza tuturor boracilor din tara asta care merg pe scuter, fara sa stie ce-i aia prioritate de dreapta

CatalinBerceni11.10.2008 13:23
nu pot sa sufar scuterele :chair:

poate din cauza tuturor boracilor din tara asta care merg pe scuter, fara sa stie ce-i aia prioritate de dreapta

Mah sunt de acord...dar nu spun ca nu le suport ca "motor" ci k oamenii care le conduc, in Spania, Italia etc......sunt disciplinati, dar aici trebuie sa te uiti peste tot dupa ei.....nu au protectii, casca, sau vreo idee despre semnele de circulatie din intersectii......te baga la puscarie nevinovat sau te trezesti cu el pe tine cand treci pe la trecerea de pietoni.....cum era unu sa dea peste mine.....vazand ca opre o masina el a venit prin dreapta masinii si daca nu-i auzeam motorul de drujba .....probabil ca ma baga in spital.....si se omora si el ca dobitocul

Sunt de acord sa introduca astia reguli stricte pentru Scutere si motoare sa nu se mai conduca pe strazi publice fara permis...

Guardian11.10.2008 13:49

B-ul nu e greu de luat dacã pui mana si inveti cartea si mai putine chestionare , cartea e mai importanta decat chestionarele ..

Robinson Rufay Zapata11.10.2008 14:00
B-ul nu e greu de luat dacã pui mana si inveti cartea si mai putine chestionare , cartea e mai importanta decat chestionarele ..

esti sigur??? e foarte greu de luat , cel putin de cand s'a bagat pe calculator e jale , cand am dat eu , bineinteles ca am pica, din 275 au luat 12 , oare chiar toti au fost prosti si nu au invatat?

Fane11.10.2008 17:30

Carnetul de conducere se ia usor,mai greu e sa-l tii in buzunar !!!

Puneti dracului mana si invatati legislatie hahalerelor si mai lasati spaga.

Cat despre unii motociclisti si unii scuteristi (i-as impusca in cap - sa nu se mai chinuie) sau as deschide usa cand trec pe langa mine.

Nu-i suport !!!

Robinson Rufay Zapata11.10.2008 17:56
Carnetul de conducere se ia usor,mai greu e sa-l tii in buzunar !!!

Puneti dracului mana si invatati legislatie hahalerelor si mai lasati spaga.

Cat despre unii motociclisti si unii scuteristi (i-as impusca in cap - sa nu se mai chinuie) sau as deschide usa cand trec pe langa mine.

Nu-i suport !!!

din ce specie animala e vaca ti se pare o intrebare din legislatie??? care e piciorul fracturat? cel mai lung , e cel fracturat ,gasesc asta in legislatie???

Guardian11.10.2008 18:04

Care a luat B-ul cu usurintã ? sã ne zicã si nouã cum a procedat .. (pe langã invãtat)

a citit o data , a mai repetat cum ? :)

Yoyoyoi11.10.2008 18:06

Un bun prieten de-al meu a murit ieri intr-un accident de motocicleta. Avea 170 km/h si a intrat intr-o alta masina. El a murit pe loc iar prietena lui este in stare grava cu picioarele amputate.

Eu nu m-am urcat in viata mea pe o motocicleta, si acum, cu atat mai mult, n-o so fac.

Guardian11.10.2008 18:14
Un bun prieten de-al meu a murit ieri intr-un accident de motocicleta. Avea 170 km/h si a intrat intr-o alta masina. El a murit pe loc iar prietena lui este in stare grava cu picioarele amputate.

Eu nu m-am urcat in viata mea pe o motocicleta, si acum, cu atat mai mult, n-o so fac.

si eu am avut accident cu motocicleta , dar este ca un drog .. acum mai mult de 100-110 la ora nu ii dau.

vorba aia stop accidentelor , viata are prioritate . *Din pãcate romanul cand pune mana pe motor,masinã,elicopter vrea sã se dea mare , vitezã cat mai mare,etc. Dumnezeu sã-l odihneascã in pace !

Fane11.10.2008 22:20

@Rufay

cunosc...NO COMMENT

@Restu`

Cat despre "Harfele si Basinile"din capul Romanului care pana mai deunazi isi dadea drumul cu Mobra la vale ca sa nu mai consume benzina sau baterie si peste noapte ( a se citi -dupa rezolutie - pardon Revolutie) s-au trezit "baietii" cu motoare adevarate -deci- hai sa ne spargem in figuri.

Si cum pe Roman il defineste perfect zicala: Prostu` pana nu-i fudul,parca nu e prost destul, dupa orele 22.30 incep"jmekerii''sa prinda viteza si curaj iar deranjul in parcari e de nedescris ( ma refer la alarmele masinilor parcate).

Pai cum sa ma dau io` jmeker in fata lu`panarama mea daca nu accelerez si io` cand trec p`acilea prin parcare sa plece alarmili ??? sa fiu`si io` jmeker de Bucuresti ! ca la mine la tara acolo pa`Tantza o baga masa in casa la ora uopt si mai ramaneau decat alea batrane p`afara care nu auzeau cum se tureaza o motoreta si nici nu cunosteau ce-i aia !!!

DECI !

NU-I SUPORT !!!

CatalinBerceni12.10.2008 05:57

si eu am avut accident cu motocicleta , dar este ca un drog .. acum mai mult de 100-110 la ora nu ii dau.

vorba aia stop accidentelor , viata are prioritate . *Din pãcate romanul cand pune mana pe motor,masinã,elicopter vrea sã se dea mare , vitezã cat mai mare,etc. Dumnezeu sã-l odihneascã in pace !

In general se intampla din cauza conducatorilor de masini, care nu se asigura la schimbarea de benzi , sa vada daca vine careva din spate, dar la 170 de km/h eu zic ca este vina celui care conducea motocicleta, probabil nu era prea experimentat incat sa aibe si o persoana in spatele sau, oricum pe motor am mers in scoala cu maxim 80 km/h (am scos cuiul) iar ca pasager cu 160km/h dar daca stii unde sa bagi viteza minimalizezi sansele unui accident........adica sa nu bagi ca dobitocul pe drum judetean cu o singura banda pe sens si copaci din 3 in 3 metrii, spre exemplu in capitala sunt destule strazi unde sa-i dai viteza...si nu te injura nimeni pentru ca o faci pe riscul tau...ori ti se ia carnetul, ori mori daca nu stii sa-ti controlezi motorul, pe langa asta , fiind inscris pe comunitatea motociclistilor am observat ca astia care mor pe motoare, ori au carnetul de 3 zile si vor sa vada cat poate sa le mearga motorul, ori se trezesc cretini fara carnet sa se urce pe ele ca scuterii manelisti fara protetii sau casca si mor ca dobitocii.....dintre cei experimentati , pana acum am auzit sa fi decedat vreunu decat sa nu se asigure vreo masina in trafic ......concluzia....ca o motocicleta nu e la indemana oricui...care isi ia carnet de 2 zile si se crede V.Rossi, trebuie sa fi temperat si stapan pe tine pentru asa ceva, pe langa asta sa fi mai atent in trafic de 3 ori decat un conducator de masina, asta pentru viata ta

Guardian12.10.2008 06:56

@ Fãnicã

Nici la javre sau la ciori nu ai scris niciodatã mare cu rosu nu-i suport :laugh: fii si tu mai calm.

john_8612.10.2008 13:35
Care a luat B-ul cu usurintã ? sã ne zicã si nouã cum a procedat .. (pe langã invãtat)

a citit o data , a mai repetat cum ? :)

Mai bine invatati pe capitole. E mai usor. Citesti un capitol, apoi faci chestionarele de la capitolul respectiv, apoi treci la urmatorul capitol. Am luat B ul din prima :D

invatati daca vreti sa reusiti sa faceti si voi asa ceva :))
Guardian12.10.2008 13:44

@ john_86

cat timp ai invãtat ? o luna , douã ?

john_8612.10.2008 13:52

sincer, in ultimele doua saptamani :)

CatalinBerceni12.10.2008 14:09
sincer, in ultimele doua saptamani :)

hai sa fim seriosi, acum sa inveti pentru traseu este 50% din examen....iar cealalta jumatate consta in traseu...unde daca vrea Garcea te trece , daca nu asta e ....mai inveti o data....toata lumea stie ca se ia ban grupa la traseu...toata lumea stie ca fara bani e cam greu sa treci la Traseu(nu imposibil....exista si sansa)

Guardian12.10.2008 14:20

pãi am un prieten care a ajuns sã dea si a 7a oarã si tot nu l-a luat :) .

adevãrul e cã la traseu nu e cine stie ce , dar la salã e buba , trebuie sã inveti toatã ziua in fiecare zi .

CatalinBerceni12.10.2008 15:44
pãi am un prieten care a ajuns sã dea si a 7a oarã si tot nu l-a luat :) .

adevãrul e cã la traseu nu e cine stie ce , dar la salã e buba , trebuie sã inveti toatã ziua in fiecare zi .

Asta stiu dar....mai ales ca se schimba legislatia si nu stiu daca apuc sa dau pana atunci.... o sa fie obligatoriu sa conduc 30 de minute.....si-n timpul ala imposibil sa nu gaseasca ala ceva gen nerespectarea distantei intre 2 masini...sau plec prea rapid/lent de la semafor, faza nasoala este ca ei pot justifica prin orice.....ca esti relaxat....ba prea speriat..........in noua formula cred ca o sa fie spaga obligatorie la traseu..pentru ca daca nu le dai .....in 30 de minute le pici lor cu ceva-n palma

«12»