FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Ce ii reprosez antrenorului Lacatus

«12»
Adrian09.10.2008 17:11
Si ce antrenor are putere la Steaua? Unul care sa joace cum vrei tu, marele tactician si care sa rezite mai mult 1 an!

Un antrenor profesionist vine cu un contract prietene nu cu o palma batuta.

In contract se pun anumite clauze.

:laugh: si atunci? de ce-l mai bagi in discutie?

Pt ca ne face de rusine.

Sau tu crezi CA CAteii ignora faptul ca Simbolul Stelei e sclav la cioban?

Yoyoyoi09.10.2008 17:16
:laugh: si atunci? de ce-l mai bagi in discutie?

Pt ca ne face de rusine.

Sau tu crezi CA CAteii ignora faptul ca Simbolul Stelei e sclav la cioban?

nu mami, de ce-l bagi in discutie la tactica, asezari, scheme de joc, jucatori utilizati... Daca e de fatada, ataca-l ca e de fatada, dar pana acum i-ai reprosat t-spe milioane de alte chestii doar ca e de fatada nu...

bodanelu09.10.2008 17:17
Un antrenor profesionist vine cu un contract prietene nu cu o palma batuta.

In contract se pun anumite clauze.

Un antrenor profesionist are clauze. Totul OK. Crezi ca Becali le acepta? Din start pica.

Sau daca le accepta exista si alte solutii.

Ai uitat ca in Romania se practica si altceva?

Se zice in contract casa i se da apartament in ferentari. E tot casa

I se zice masina i se da o dacie 1300. E tot masina. Vezi exemplu Andrey si cum a fost fortat sa plece de la echipa.

Te-am rugat sa`mi numesti un antrenor. Cum vezi tu Steaua daca Lacatus pleaca maine. Si nu chestii generale, un antrenor profesionist. Numeste-mi unul care sa te multumesca!

Adrian09.10.2008 17:20
Un antrenor profesionist are clauze. Totul OK. Crezi ca Becali le acepta? Din start pica.

Sau daca le accepta exista si alte solutii.

Ai uitat ca in Romania se practica si altceva?

Se zice in contract casa i se da apartament in ferentari. E tot casa

I se zice masina i se da o dacie 1300. E tot masina. Vezi exemplu Andrey si cum a fost fortat sa plece de la echipa.

Te-am rugat sa`mi numesti un antrenor. Cum vezi tu Steaua daca Lacatus pleaca maine. Si nu chestii generale, un antrenor profesionist. Numeste-mi unul care sa te multumesca!

Daca nu ar veni toti antrenorii slabi sa se bage argati la cioban, cred ca ar aduce si el pana la urma un profesionist.

Dar ce sa faci?

Toti vor sa antreneze Steaua...

Protasov!

bodanelu09.10.2008 17:35

Protasov a plecat la mai multi bani. Plus ca stie cum lucreaza ciobanul. Plus ca a ratat toate obiectivele care le-a avut (mai putin titlul ca nu a stat pana la final). PLus ca atunci era MM la club un liant intre conducere si antrenor/jucatori. Plus ca are contract printr-o divizie secunda (asa am inteles).

So... cam pica marele antrenor Protasov.

Altul?

MoWeed09.10.2008 17:38
Daca nu ar veni toti antrenorii slabi sa se bage argati la cioban, cred ca ar aduce si el pana la urma un profesionist.

Dar ce sa faci?

Toti vor sa antreneze Steaua...

Protasov!

Dar ucraineanul a plecat de bine ce era la Steaua?

Are alte pretentii salariale acum, plus ca stiind de ce e capabil oierul nu cred ca va alege Steaua in detrimentul altei echipe.

Nu ar aduce un profesionist pentru ca nu suporta sa aiba oameni mai priceputi decat el in preajma lui

Adrian09.10.2008 17:39

De ce pica?

Ofera-i contract, sa vezi daca pica.

Nu ar aduce un profesionist pentru ca nu suporta sa aiba oameni mai priceputi decat el in preajma lui

Atunci sa sclaveasca pe unul de-al lui nu pe unul de-al nostru!

MoWeed09.10.2008 17:41
Atunci sa sclaveasca pe unul de-al lui nu pe unul de-al nostru!

Ai grija ce-ti doresti, sa nu te aud ca te plangi cand va ajunge vreun nepot de-a lui Becali sa antreneze la Steaua

Adrian09.10.2008 17:42

Mi-as dori din toata inima sa plece Laca si sa vina un becal antrenor.

De ce?

Pt ca la scurt timp dupa asta ar pleca si ciobanul.

MoWeed09.10.2008 17:45

Inca mai crezi in varianta utopica a plecarii oierului in urma protestelor galeriei? De parca l-ar interesa pe el de cateva zeci de mii care il contesta cand sunt cel putin 1 milion de dobitoci care-l considera unul din cei mai mari romani?

Ideea ta este foarte buna, insa pentru a avea succes trebuie sa beneficieze de aportul tuturor stelistilor, nu a unei minoritati. Pe Becali nu-l intereseaza cat de mult e incurajata echipa, singurul lucru care-l intereseaza sunt banii. Ori un taran cu goarna sau un ultras ii aduc aceeasi suma de bani....

LE: Sper ca nu ai inteles ca m-am resemnat sau ca nu as fi de acord cu o astfel de manifestare. Doar gandeam realist, cum pretinzi si tu ca faci mereu

Adrian09.10.2008 17:57
Inca mai crezi in varianta utopica a plecarii oierului in urma protestelor galeriei?

Da!

Cred!

Ia sa se rupa ciobanasul iar in alegeri si sa nu mai faca profit de pe suporteri sa vezi daca pleaca sau nu.

SRamos09.10.2008 18:21

Respect Lacatus pentru ce a facut ca jucator (la fel si Hagi) da cred ca ne trebuie un ANTRENOR :oops:

Cum sa antrenezi Steaua si sa joci cu un singur atacant... sa fim seriosi :cursing:

Cea mai buna solutie ar fi Oleg Protasov :thumbsup:

PS: Parere personala!

AmuntBoy09.10.2008 18:34

ii reprosez ca ii face echipa ciobanul

Melku09.10.2008 18:44

Un alt jucãtor are o poveste tragi-comicã: "La primele 3-4 meciuri pe banca Stelei, Lãcãtuș anunța echipa cu o zi înainte. Dupã aceea, nu mai zicea nimic, o spunea foarte tîrziu, probabil nu îi venea foia din lojã". Bãdoi, la plecarea din Ghencea, l-a acuzat direct pe Lãcãtuș: "Ce sã mai vorbesc eu, el era doar antrenor secund, principalul era în lojã". (gsp.ro)

Toate semnele indica faptul asta. In concluzie, de ce i-am reprosa ceva din moment ce nu el tine fraiele echipei?

DelPiero1009.10.2008 19:32

Fiara a devenit o pisicuta?! :rolleyes: Pai asta-i caracter?Lacatus ma dezamgeste din ce in ce mai mult...mai mult ma irita(si mira!) obedienta fata de cioban decat tacticile dezastruoase...

ultra_ss09.10.2008 19:47

ori ce ar fi si ori ce se va intampla Lacatus va fi in inima mea

CoRsSo09.10.2008 20:03

Lacatus e in inima tutoror. este simbolul Stelei si il apreciez enorm de mult pentru ceea ce a facut pentru Steaua... ca jucator.

Ca antrenor e praf. Fara suparari, n-are fata. Oieru l-a adus pentru a calma certurile cu suporterii. Si pentru ca stia ca Laca accepta pozitia de "sclav". Jucatorii joaca singuri, nu joaca Lacatus. El face doar tactica. Rezultatele bune vin datorita jucatorilor. Cele slabe, datorita antrenorului.

Lacatus nu a trecut niciun test pana acum in acest campionat. A pierdut la Vaslui, a facut egal cu Cluj, a pierdut la bayern, a facut egal cu fiorentina (nu e o performanta, avand in vedere modul in care au jucat violetii).

Si da, au mai fost meciurile cu galata. Atunci jucatorii au jucat PENTRU BANii lui BERBECali.

La cate greseli tactice a facut Lacatus, inca il mai sustineti?

Sa enumar:

-toja mijlocas central :no:

-sistemul folosit meci de meci cu 2 inchizatori :no:

-Stancu varf impins :no:

-Szekely, Ochirosii, toja rezerve. Joaca insa Banel. :no:

-sa nu uitam de meciurile tot mai dese in care Goian joaca atacant :no:

-sa nu uitam de faza care deja a devenit marca inregistrata ( Fundasii paseaza la extreme, care avanseaza, centreaza in primul om, si gata faza).

etc.

Si da, Adrian are mare dreptate in tot ceea ce spune. Pentru asta il respect.

Ps: nu ma luati cu meciuri gen Gaz metan, Farul etc. Acolo si au facut treaba jucatorii, nu a contat prea mult tactica.

bodanelu09.10.2008 20:29

@CoRsSo pai atunci sa jucam fara antrenor, fiecare pe postul unde vrea sa joace si sa traga la sorti primul 11 si cele 3 schimbari.

Marius09.10.2008 20:54

ok, am spus ca nu vom transforma topicul asta in unul de "porcaiala", pentru ca nu asta era intentia mea. Nu intentionam nici ca "reprosurile" sa fie dezbatute aici, dar asta ar fi insemnat alte acuze de partizanat etc.

Tot ce voiam era o coagulare a nemultumirilor legate de antrenorul Lacatus. Fara sa le repetam de 100 de ori, fara sa ne certam daca Stancu a avut sau nu suficiente sanse, fara sa-l numim sclav pe Lacatus, fara sa ne jignim intre noi.

Din pacate, vad ca nu se poate, cel putin nu in momentul acesta. Asa ca va multumesc pentru raspunsuri si inchid topicul, deoarece discutiile se poarta deja pe alte "n" topice.

O seara buna.

«12»