FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Ce ii reprosez antrenorului Lacatus

«12»
Marius09.10.2008 14:31

ok, in primul rand, nu e "inca" un topic in care terfelim numele antrenorului. In niciun caz. Aici vreau doar sa fie locul unde se centralizeaza toate reprosurile adresate antrenorului Stelei. De ce fac asta? Sa spunem ca veti vedea rezultatele in curand.

Pentru ca eu am deschis topicul, am sa fiu primul care posteaza nemultumirile:

1. titlul ratat sezonul trecut

2. renuntarea la Mendoza si Pepe Moreno

3. faptul ca nu da sanse tinerilor.

4. achizitiile facute parca fara cap.

5. sistemul de joc cu un varf-pivot, care s-a dovedit falimentar in opinia mea.

Acum va astept pe voi.

Joga Bonito09.10.2008 14:37

Oh la la, ce o sa curga cu eculubratii si jigniri pe acest colt de forum. Multumiti lui Marius ca aveti si cadrul legal acum.

Marius09.10.2008 14:39

elucubratiile poti sa le combati tu, de jigniri ma ocup eu, da?

P.S. cat mai putin off-topic.

Melku09.10.2008 14:44

Nu cred ca e corect sa ii pui in carca toata raspunderea pentru titlul pierdut, renuntarea la Mendoza si Pepe Moreno, achizitii. Dupa cum bine stii sunt factori care contribuie la fiecare din cele trei puncte pe care le-ai enumerat. Si daca stau bine si ma gandesc, poate ca tinerii nu intra pentru ca se prefera un Toja sau altcineva decat Ochirosii (de catre cine oare?), deci nici asta nu ii poate fi imputata.

Vina principala pe care o are este ca probabil accepta influenta creditorului, creditor influentat la randul lui de alti papagali (Piturca de exemplu), ce ai enumerat tu mi se par doar consecintele faptului ca accepta aceasta influenta...

Inca ceva, vad ca tot se pomenesc jucatorii astia, Mendoza si Pepe Moreno, sincer sa fiu pe mine nu m-au impresionat, ba chiar au fost petarde amandoi. Sigur ca Mendoza mai nimerea cate o centrare dar asta se intampla pe la inceput, apoi a avut o perioada in care nu mai juca nimic. Pepe Moreno...am mai spus asta despre el, era un papagal, mai bataios ca Arthuro si mai copt decat Stancu, atata tot, la echipa cu pretentii de CL parca avem nevoie de mai mult (vezi Kone).

MoWeed09.10.2008 14:44

1. El ne-a adus in postura de a ne bate la titlu, dupa ce inaintea lui nu ne dadea nimeni nici o sansa sa prindem Cupa UEFA.

2. Pepe Moreno a declarat public oierul ca nu a ramas pentru ca s-a zgarcit la 500.000 dolari. Mendoza a plecat pentru ca cerea salariu mare si acelasi patron infect s-a chitrit

3. Si cand i-a dat o sansa lui Stancu ce a facut acesta? Absolut nimic....

Sunt de acord cu tine, totusi, ca ar trebui sa se insiste pe utilizarea tinerilor in meciurile cu echipele mai slabe din campionat

4.Achizitiile au fost facute o parte de el, o parte de Becali. Are si el vina lui, dar nu este singurul vinovat

5.Sistemul asta este cel mai potrivit lotului actual. Nu mai poate fi schimbat acum, eventual in iarna. Pentru acest post au fost transferati Arthuro si Kapetanos. Stancu inca nu poate juca varf.

Marius09.10.2008 14:52

1. da-mi voie sa ma indoiesc de lucrul ala si sa nu vorbesc din ce am auzit la televizor.

2. cauta declaratiile antrenorului date imediat dupa plecarea celor doi. in mare, sunt ceva de genul "o sa aducem alti fotbalisti mai buni ca Moreno si Mendoza".

3. corect! Stancu a primit fix UNA BUCATA sansa. si eu nu ma refeream la Stancu, jucator aflat in gratiile patronului, ci mai mult la un Bicfalvi, Ionescu, Ochirosii, Tudose, Ninu etc., jucatori ce ar putea fi macar incercati.

5. Sistemul poate fi schimbat intotdeauna. Kapetanos a dovesit ca are viteza, plasament, nu e varful de careu masiv si static. exista apoi un Dayro, Bogdan Stancu, Neaga, Pedriel, atacanti ce se pot integra si in alte sisteme de joc.

P.S. la nici unul din punctele enumerate de mine nu am spus ca vina ii apartine lui Lacatus in totalitate.

MoWeed09.10.2008 15:00

1. Toti au avut o oarecare contributie in returul bun facut in sezonul trecut, la fel cum toti au avut o vina in meciul cu dinam0. Normal ca si Lacatus are vina lui, dar nici jucatorii nu au dat dovada de caracter si determinare in meciul cu dinam0.

2.Si nu s-a putut sa aduca jucatori mai buni ca cei doi. Ce vroiai sa zica Lacatus daca i s-a transimis ca jucatorii sunt prea scumpi si nu pot fi tinuti in lot? Sa planga dupa ei?

3.Aici sunt de acord cu tine cu o singura obiectie: oare daca ar pierde puncte pe mana tinerilor l-ar apara cineva?

5.Si daca Dayro ar fi avansat cine s-ar ocupa de comstructia fazelor in zona centrala? Lovin si Radoi?

De vreme ce reprosurile ii erau adresate lui Lacatus, trebuia sa zici ca nu e singurul vinovat. Altfel asta se intelege

Robinson Rufay Zapata09.10.2008 15:04
ok, in primul rand, nu e "inca" un topic in care terfelim numele antrenorului. In niciun caz. Aici vreau doar sa fie locul unde se centralizeaza toate reprosurile adresate antrenorului Stelei. De ce fac asta? Sa spunem ca veti vedea rezultatele in curand.

Pentru ca eu am deschis topicul, am sa fiu primul care posteaza nemultumirile:

1. titlul ratat sezonul trecut

2. renuntarea la Mendoza si Pepe Moreno

3. faptul ca nu da sanse tinerilor.

4. achizitiile facute parca fara cap.

5. sistemul de joc cu un varf-pivot, care s-a dovedit falimentar in opinia mea.

Acum va astept pe voi.

1.de acord cu tine

2. nu el a renuntat la mendoza si pepe moreno ci Jiji becali care nu a vrut sa dea banii ceruti pe ei

3.de acord cu tine

4. daca Jiji nu da bani el poate sa propuna jucatori de valoare dar nu ii va avea niciodata

5.imi place sistemul cu un varf impins , dar nu avem un coordonator de joc care sa deschida jocul ori la atacantul retras , ori pe laterale pentru o centrare pentru mult celebrul atacant de careu

bodanelu09.10.2008 16:19

@Marius nu ti se pare ca de la o vreme esti arogant? Cel putin de cand lucrezi in presa? Daca sti mai multe de ce nu le zici pe forum?

1) titlul s-a ratat sezonul trecut inca din tur. Lacatus ne-a dus din nou in lupta pentru titlu

2) Mendoza si Pepe Moreno au plecat din cauza ciobanului. El nu le-a platit clauzele sau cereau salariu prea mare

3) Stancu a avut mai multe sanse. Tudose e la buzau de pe vremea lui Hagi. Pe stanga a fost adus Toja. Semeno joaca tot acolo. Nicolita la fel. Bicfalvi e praf. Nu e nici inchizator nici jucator ofensiv. E ceva la mijloc, un jucator si atat. Tinerii (mai putin Ochirosii) sunt la echipa de pe vremea lui Oli. Oare sunt asa buni daca niciun antrenor nu prea i-a folosit? si cum zicea @Mo, daca ii foloseste si pierde iei tu vina asupra ta?

5) Esti tu convins ca 4-4-2 e mai bun ca asta? sau ca 4-3-3 e mai bun? sau 3-4-3? sau 3-5-2? daca da, ce studii vin in ajutorul tau?

Adrian09.10.2008 16:25
1. El ne-a adus in postura de a ne bate la titlu, dupa ce inaintea lui nu ne dadea nimeni nici o sansa sa prindem Cupa UEFA.

2. Pepe Moreno a declarat public oierul ca nu a ramas pentru ca s-a zgarcit la 500.000 dolari. Mendoza a plecat pentru ca cerea salariu mare si acelasi patron infect s-a chitrit

3. Si cand i-a dat o sansa lui Stancu ce a facut acesta? Absolut nimic....

Sunt de acord cu tine, totusi, ca ar trebui sa se insiste pe utilizarea tinerilor in meciurile cu echipele mai slabe din campionat

4.Achizitiile au fost facute o parte de el, o parte de Becali. Are si el vina lui, dar nu este singurul vinovat

5.Sistemul asta este cel mai potrivit lotului actual. Nu mai poate fi schimbat acum, eventual in iarna. Pentru acest post au fost transferati Arthuro si Kapetanos. Stancu inca nu poate juca varf.

1.Nu stii tu sigur ca numai el.

2.De ce nu a insistat pe langa cioban?

3.Stancu e varf de stat cu spatele la poarta?Daca nu, de ce a fost pus pe postul ala.Oare Dayro Moreno facea mai multe in locul lui?

4.Da' ce antrenor e ala care lasa pe altii sa ii faca echipa?

5.Glumesti?Da' ce poate juca Stancu?Fundas?

Arthuro si Kapetanos pot sta si pe banca foarte frumos.Nu e neaparat nevoie de un varf masiv.Nu e nevoie de un om care sa faca spatii.Sistemul poate si trebuie sa fie schimbat.

Orice echipa mare foloseste mai multe sisteme de joc, nu pe parcursul unui campionat ci intr-un meci.

Echipele mari schimba sistemele de joc pt a-si surprinde adversarii.

5.Si daca Dayro ar fi avansat cine s-ar ocupa de comstructia fazelor in zona centrala? Lovin si Radoi?

Pe vremea lui Protasov Steaua juca constant cu 2 inchizatori.

Atunci cine se ocupa de constructie?

Tot Dayro?

Yoyoyoi09.10.2008 16:40

eu n-am auzit de cand mama m-o facut de postul "varf de stat cu spatele la poarta". Probabil nu stiu eu multe, insa de varf care sta cu spatele la poarta as fi auzit...

Exista pe lumea asta un asemenea post? Joaca cineva (in afara de Stancu, ofcors) pe acest post undeva in lume?

Edit: ca sa fiu si eu on topic. Singurul lucru pe care i-l reprosez este retragerea in aparare dupa ce s-a preluat conducerea.

MoWeed09.10.2008 16:40

@Adrian

1.Am zis ca nu numai el ne-a adus in aceasta postura, dar nici el nu e unicul vinovat pentru ratarea titlului

2.De unde stii tu ca nu a insistat?

3.Stancu a jucat slab si a lasat de dorit si prin atitudine. Stancu joaca mai bine daca il are alaturi pe Arthuro sau Kapetanos, dar nu are nici forta nici calitatile fizice pentru a juca varf impins.

4.Stii prea bine ca nu e nici primul nici ultimul antrenor caruia Becali ii cumpara jucatori dupa cum vrea el. Un antrenor care accepta asta e antrenorul Stelei oricare ar fi el(daca nu accepta este dat afara sau fortat sa-si dea demisia)

5.Pe vremea lui Protasov mai era Paraschiv, care pe jocul ofensiv e mult peste Lovin. Cu aceeasi inchizatori am jucat pe vremea lui Olaroiu in acel 4-4-1-1. Atunci am suferit crunt la constructie!

Pentru a schimba sistemul de joc cu usurinta ai nevoie si de jucatori capabili sa faca asta

Piece of Mind09.10.2008 16:46

MoWeed si Bodanelu, ma faceti sa zambesc amar.

Voi chiar CREDETI ca Lacatus ne-a adus in lupta pentru titlu, de unul singur?? Serios??? Nu cumva ne-au adus in lupta pentru titlu banii lui Gigi bagati la "indirecte" (asta este SINGURA explicatie plauzibila pentru caderea CFR-ului), erorile mari de arbitraj din cateva partide (CFR, Urziceni, Craiova), Mioveniul (nu degeaba l-am "transferat" pe Neagoe in vara) si "Bricheta"? De ce nu recunoasteti ca ulterior victoriei cu CFR (asa cum a fost ea obtinuta), Lacatus a clacat in absolut toate meciurile importante (Rapid, cu Timisoara acasa si mai ales cu Dinamo in finala campionatului)?

De fapt, CE JOACA CU ADEVARAT Steaua DE CAND A VENIT Lacatus?

MoWeed09.10.2008 16:50
Voi chiar CREDETI ca Lacatus ne-a adus in lupta pentru titlu, de unul singur?? Serios??? Nu cumva ne-au adus in lupta pentru titlu banii lui Gigi bagati la "indirecte" (asta este SINGURA explicatie plauzibila pentru caderea CFR-ului), erorile mari de arbitraj din cateva partide (CFR, Urziceni, Craiova) si "Bricheta"? De ce nu recunoasteti ca ulterior victoriei cu CFR (asa cum a fost ea obtinuta), Lacatus a clacat in absolut toate meciurile importante (Rapid, cu Timisoara acasa si Dinamo in finala campionatului)?

Da, exact! Tot ce e bun in ultimul an este din cauza jucatorilor, fanilor, staff-ului administrativ, lui Jiji, a femeii de serviciu, a ingrijitorilor gazonului, a tuturor mai putin al lui Laca!

Singura explicatie pentru caderea CFR-ului e ca nu i-au mai ajutat arbitrii ca in tur; daca erau ei vreo mare echipa reuseau sa bata cu tot cu indirectele alea

Piece of Mind09.10.2008 16:54
Da, exact! Tot ce e bun in ultimul an este din cauza jucatorilor, fanilor, staff-ului administrativ, lui Jiji, a femeii de serviciu, a ingrijitorilor gazonului, a tuturor mai putin al lui Laca!

Singura explicatie pentru caderea CFR-ului e ca nu i-au mai ajutat arbitrii ca in tur; daca erau ei vreo mare echipa reuseau sa bata cu tot cu indirectele alea

Oameni buni, cu voi nu se poate discuta! Oricat de multe argumente s-ar aduce, voi o tineti pe-a voastra. Sunteti atat de orbiti de simbolul vostru, incat obstinatia asta cu care il aparati, si cand trebuie si cand nu trebuie, v-a intrat in subconstient. E ca reflexul lui Pavlov. Il critica unu pe Lacatus, hop si voi sa-l aparati!

bodanelu09.10.2008 16:55

demonstreaza-mi tu Piece ca indirectele au fost "vinovate" de refenirea noastra in lupta titlu.. si eu il injur pe Lacatus!

DelPiero1009.10.2008 16:56
MoWeed si Bodanelu, ma faceti sa zambesc amar.

Voi chiar CREDETI ca Lacatus ne-a adus in lupta pentru titlu, de unul singur?? Serios??? Nu cumva ne-au adus in lupta pentru titlu banii lui Gigi bagati la "indirecte" (asta este SINGURA explicatie plauzibila pentru caderea CFR-ului), erorile mari de arbitraj din cateva partide (CFR, Urziceni, Craiova), Mioveniul (nu degeaba l-am "transferat" pe Neagoe in vara) si "Bricheta"? De ce nu recunoasteti ca ulterior victoriei cu CFR (asa cum a fost ea obtinuta), Lacatus a clacat in absolut toate meciurile importante (Rapid, cu Timisoara acasa si mai ales cu Dinamo in finala campionatului)?

De fapt, CE JOACA CU ADEVARAT Steaua DE CAND A VENIT Lacatus?

Ce-a jucat de cand a plecat Protasov.Turca!

Piece of Mind09.10.2008 16:58
demonstreaza-mi tu Piece ca indirectele au fost "vinovate" de refenirea noastra in lupta titlu.. si eu il injur pe Lacatus!

Nu asta era ideea, ci ca aceste indirecte l-au ajutat si au contat foarte mult in cursa asta de urmarire! Pana la urma, a fost normal asa. Cine crede ca Iasiul, Mioveniul, Ceahlaul sau Pandurii au jucat doar pentru onoare, e naiv!

Adrian09.10.2008 17:00
@Adrian

1.Am zis ca nu numai el ne-a adus in aceasta postura, dar nici el nu e unicul vinovat pentru ratarea titlului

2.De unde stii tu ca nu a insistat?

3.Stancu a jucat slab si a lasat de dorit si prin atitudine. Stancu joaca mai bine daca il are alaturi pe Arthuro sau Kapetanos, dar nu are nici forta nici calitatile fizice pentru a juca varf impins.

4.Stii prea bine ca nu e nici primul nici ultimul antrenor caruia Becali ii cumpara jucatori dupa cum vrea el. Un antrenor care accepta asta e antrenorul Stelei oricare ar fi el(daca nu accepta este dat afara sau fortat sa-si dea demisia)

5.Pe vremea lui Protasov mai era Paraschiv, care pe jocul ofensiv e mult peste Lovin. Cu aceeasi inchizatori am jucat pe vremea lui Olaroiu in acel 4-4-1-1. Atunci am suferit crunt la constructie!

Pentru a schimba sistemul de joc cu usurinta ai nevoie si de jucatori capabili sa faca asta

1.ai dreptate.nu a fost vina lui.a fost vina antrenorului becalii.el a jucat la egal.Secundul Lacatus nu a facut nimic insa spre a bate.

2.Daca insista probabil ca ii avea.Nu de alta dar,daca antrenorul cere un jucator si patronul nu vrea, demisia e oricand o optiune.Ca doar nu e sclav, sau...

3.Stancu juca mai bine daca nu era pus sa stea tot timpul cu spatele la poarta ca sa intoarca mingi.

4.Am mai zis de faza cu sclavul la 2.

5.Fii serios!Pai Paraschiv de cand a ajuns pasator decisiv?

Yoyoyoi09.10.2008 17:00

Intrebare pt Piece of Mind:

Cum explici victoriile din partidele care au la final "???" La celelalte am pus deja ce ai zis...

Poli Iasi 2(1-0)1 Steaua Bucuresti

Steaua Bucuresti 3(1-1)1- CFR Cluj - erori arbitraj: 2 penatiuri neacordate CFR-ului, 2 eliminari neacordate tot CFR-ului

Pandurii Tg.Jiu 0(0-0)1 Steaua Bucuresti ???

Steaua Bucuresti 1(0-0)0 Unirea Urziceni: erori arbitraj

Rapid Bucuresti 0(0-3)3 Steaua Bucuresti Masa Verde

Steaua Bucuresti 2(0-1)1 UTA ???

FC Vaslui 0(0-0)1 Steaua Bucuresti ???

Steaua Bucuresti 2(0-0)0 Dacia Mioveni: transferat Neagoe

Gloria Bistrita 1(1-2)3 Steaua Bucuresti ???

Steaua Bucuresti 4(1- 0)0 U Cluj ???

Otelul Galati 0(0-0)1 Steaua Bucuresti ????

Steaua Bucuresti 1(0-0)1 Poli Timisoara

U Craiova 1(0-0)2 Steaua Bucuresti: erori arbitraj

Dinamo Bucuresti 2(1-0)1 Steaua Bucuresti

Steaua Bucuresti 5(1-0)0 Gloria Buzau ????

FC Vaslui 1(1-0)0 Steaua Bucuresti ????

Steaua 2(1-0)1 FC Brasov ???

Politehnica Iasi 0(0-0)2 Steaua Bucuresti ????

Steaua Bucuresti 2(1-0)0 FC Arges Pitesti ???

Gloria Bistrita 2(1-1)2 Steaua Bucuresti

Steaua Bucuresti 1(1-0)0 Pandurii Targu-Jiu ????

FC Farul 1(0-2)4 Steaua Bucuresti ???

Steaua Bucuresti 4(2-0)0 Gaz Metan Medias????

CFR Cluj 1(1-1)1 Steaua Bucuresti

Steaua Bucuresti 1(0-0)1 CS Otopeni

Adrian09.10.2008 17:02

Lacatus e doar de fatada.El nu are putere la Steaua.

MoWeed09.10.2008 17:02
Oameni buni, cu voi nu se poate discuta! Oricat de multe argumente s-ar aduce, voi o tineti pe-a voastra. Sunteti atat de orbiti de simbolul vostru, incat obstinatia asta cu care il aparati, si cand trebuie si cand nu trebuie, v-a intrat in subconstient. E ca reflexul lui Pavlov. Il critica unu pe Lacatus, hop si voi sa-l aparati!

Nu pretind ca Lacatus este cel mai bun antrenor sau ca a avut numai rezultate bune, merita criticat si el. Atata timp cat critica este constructiva nu e nici o problema, dar sa spui ca el nu are nici un merit la victorii si singura vina la infrangeri cum lasa unii sa se inteleaga deja nu mai este constructiv. Deja pare ca se asteapta infrangerile Stelei pentru a putea fi criticat Lacatus.

Eu inca il consider simbolul Stelei, este o tampenie ideea ca antrenorul Lacatus nu este simbolul Stelei, ci numai jucatorul(de parca nu ar fi acelasi om). Poate de aceea am rabdare cu el mai mult decat as avea cu altii. Nu consider ca eu si numai eu am dreptate!

bodanelu09.10.2008 17:04

Si ce antrenor are putere la Steaua? Unul care sa joace cum vrei tu, marele tactician si care sa rezite mai mult 1 an!

Yoyoyoi09.10.2008 17:06

:laugh: si atunci? de ce-l mai bagi in discutie?

c.ronaldo1709.10.2008 17:10

@Adrian

Tu vorbesti de o lume fabuloasa, in care totul este roz, antrenorii stau la birou, gandesc tactici, roaga asistentul sa i se aduca jucatorul "x","y" etc. etc. Ei bine, viata nu e chiar roz. Nu in fotbal mai ales.

Un antrenor nu isi da demisia daca patronul decide sa nu ii aduca sau sa lase sa plece nu stiu ce jucator. Pai Ramos cred ca trebuia sa fie istorie pentru Tottenham, avand in vedere ca a zis clar ca ii vrea in continuare la echipa pe Berbatov si R.Keane. Berlusconi a ordonat clar: "Inzaghi In, Crespo out!". Cand? In finala Champions League cu Liverpool, 2-1. Ancelotti? Wenger? A spus ca daca Henry pleaca la Barca, el pleaca de la Arsenal. Si sunt multe multe exemple.

Parerea mea este ca daca Lacatus pleca de la Steaua doar pentru ca nu au fost pastrati Mendoza si Moreno, era un idiot, sincer!

Si vad ca se pune accent mult pe cei 2 jucatori. Parerea mea este ca cei doi erau praf. Mendoza facea pe el in timpul meciului, inafara de meciul cu CFR Cluj, a fost praf tot sezonul. Singurul lucru la care se pricepea era executarea loviturilor fixe. Dar sa tii in teren o mana moarta doar pentru acest lucru... mi se pare amatorism. Pepe Moreno? E peste Arthuro. E peste Kapetanos cred. Dar nu e de 1.5 sau 1.7m cat au cerut cei de la Independente.

Lacatus va fi antrenorul Stelei pana la finalul sezonului 100%. De ce? Pentru ca Steaua are rezultate!

«12»