FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

-žE posibil ca Steaua să nu mai joace în Ghencea din iar

«12»
Kobiy05.08.2005 04:57

Virgil de unde ai vestea Asta? In sfarsit o veste buna dupa multa vreme in sfarsit lucrurile revin pe un fagas normal

Bisquit05.08.2005 07:20

A fost aseara Gigi pe postul lui preferat, stiti voi care, si a spus!! Ieri s-a inteles cu Armata, chiar si-a cerut scuze pentru cum a vb.....

Oare incepe sa-si mai revina??!! :roll: :idea: ..eu nu cred..

Virgil05.08.2005 08:44

Corect.A fost "in dialog prietenesc" cu Mitica Dragomir si Nicu Gheara pe OTV.Printre altele a facut si aceasta precizare.

Mapleleaf05.08.2005 09:37

Virgil, unde sunt eu nu prind OTV...te rog fii mai explicit cu "dialogu' prietenesc", ce-a facut, s-a luat in gura cu ei sau ce?...thx...

Victor, stelisti ca tine, cu mare tristete o spun, sunt pe cale de disparitie...esti cool 8)

victor05.08.2005 10:21

eu am mai spus: nu mai credeti tot ceea ce scriu ziarele?! exista clar o incercare de a descrie catastrofic situatia de la Steaua si de a invrajbi suporterii intre ei, suporterii cu conducerea, jucatorii cu conducerea, etc..

si tot asa nu va lasati amagiti de aparenta "prostie" a lui Gigi si nici de exprimarea aparent doar "galagioasa" si fara de substanta. intr-adevar nu e un om cult, asa cum a si recunoscut aseara, dar e mult mai abil decat isi inchipuie multi. are o incapatanare surprinzatoare atunci cand vrea sa-si atinga scopul!

vor mai fi si alte surprize!

Virgil05.08.2005 10:32

Am spus si eu in dese randuri acest lucru.Si nu numai eu.

Trebuie sa recunoastem pana la urma,ca presa e un rau necesar,pe care trebuie sa-l mai tragi uneori de urechiuse ca sa nu sara casa.

Conform zicalei : capra sare masa/iada sare casa.

Mapleleaf,ti-am respectat dorinta si ti-am expediat un mesaj privat.

S-auzim de bine,ca de vazut...

«12»