omu' cred ca ti-ai format o parere usor gresita despre mine! eu nu sunt de partea conducerii trecute, actuale sau viitoare. pe mine ma intereseaza NUMAI Steaua!
inteleg insa sa urmaresc atent presa, sa discut cu multa lume si sa ascult diferite puncte de vedere. abia apoi incerc sa formulez o parere personala. ca o simpla recomandare: evita sa pleci de la idei preconcepute! dincolo de parerile fiecaruia, raman faptele si realitatile, iar orice protest trebuie bine gandit si orientat, caci "mai binele e dusmanul binelui"!
situatia actuala a Stelei trebuie evaluata in context si prin comparatie. ultimii 15 ani au schimbat fata Romaniei, iar anumite lucruri, ne place sau nu, nu se vor mai intoarce. desi multi nu sunt de acord, Gigi a cumparat echipa de fotbal si in prezent el o "tine". fata de situatia precara de acum cinci ani e un mic pas inainte. sigur pot fi solutii mai bune, dar si mai rele, caci intotdeauna e loc si de mai rau. ar trebui sa intelegem ca nu poti obliga pe cineva sa plece din "casa" lui (asta e situatia), eventual ii poti cere sa vanda. iar automat apare intrebarea "cine e dispus sa cumpere ?" in orice situatie, daca va apare un astfel de cumparator, el trebuie sa fie "mai bun" decat Gigi. un pas inapoi (de ex. fratele Paunescu) nu e de acceptat!
exista in prezent un radicalism al suporterilor, parerea mea alimentat de media si e necunoastere. azi nimeni nu mai asculta pe nimeni si tuturora ni se pare ca detinem adevarul absolut. sigur da bine sa te ridici impotriva unui conducator autocrat, asa cum e Gigi, dar pana la urma un astfel de protest ajuta Steaua, sau face si jocul inamicilor ?
eu sunt gata sa ma aliez oricarui protest care are o tinta clara si posibil de atins, care urmareste adoptarea unei masuri in avantajul Stelei. dar vad ca nimeni nu propune actiuni concomitente impotriva MAPN, pentru. o implicare mai mare in sprijinirea echipei si cesionarea stadionului pe termen lung, dar si pentru. al "presa" pe Gigi sa investeasca mai mult in jucatori (si eventual in gazon, desi parerea mea este ca fiind in proprietate publica, stadionul ar trebui intretinut de proprietar). decat sa fie injurat constant, dar la modul general si somat sa plece (niciodata nu va pleca pur si simplu), "oierul" ar trebui "incurajat" sa cheltuie mai mult si mai mult: jucatori de valoare, infrastructura copii si juniori, cluburi ale suporterilor, etc. decat un site "afaradinghencea" cel putin "ciudat", mai bine propuneri clare, punctuale, realiste adresate conducerii, toate cu un singur tel: sa facem Steaua mai puternica! (sunt curios de ex. care ar fi din punctul de vedere al suporterilor primele 3 prioritati ale clubului - dar propuneri punctuale, nu aiureli cu sa plece, sa vina, sa moara....?). sigur e posibil ca la inceput multe sugestii sa fie ignorate sau tratate cu sictir, dar daca vom insista pana la urma nu vor putea fi total abandonate. caci asa cum s-a spus, Steaua inseamna nu doar echipa, ci si suporterii ei, inseamna o stare de spirit! asa cum noi, sustinatorii echipei putem invata o serie de lucruri si Gigi va invata, caci alaturi de Steaua toata lumea se schimba pana la urma si devine mai bun! azi probabil suntem vinovati impreuna, caci de multe ori conducerea nu ne intelege, dar nici noi nu ii respectam. daca nu poti comunica, sigur vina a impartita!
asa cred eu ca ar trebui procedat! restul sunt doar vorbe fara numar...