FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Goarna si locul ei

«12»
Le reseau pansant06.10.2008 20:33
Goarna ca goarna, dar eu nu am mai auzit bine cateva zile, dupa ce un bou de langa mine a suflat intr-un fluier de politai.

Sigur ca e deranjant sa fii inconjurat de oamenii cu goarna-n gura, dar ce le poti face? Ca de cerut, nu prea ai ce!

Nu ne ramane decat sa asteptam pana cand aceasta moda a goarnelor, va trece. Pana atunci, rabdare si tutun.

Virgil cand o sa dispara moda cu goarnele cred ca o sa apara alta mai paguboasa, oricum mai inventiv decat suporterul nu e nici LDS in versuri, asa ca ar trebui sa ne obisnuim cu ideea.

Tot ca o experienta proprie dupa un meci al Stelei in care am stat in primele randuri stiu ca am avut sechele de la toba, oricum nu se copara goarna/ fluierul cu toba dar uneori rezultatele sunt cam aceleasi.

Nu sunt anti-toba (Doamne fereste) din cotra e super pentru peluze.

Articolul e f bun si bine venit, felicitari celui care l-a scris, sper sa nu mai pregateasca conducerea "cadouri" pentru meciurile de CL nu stiu cate mii de goarne ca asa se umple Ghencea noastra de suflatori in tevi.

w3bmaster06.10.2008 20:49

Urasc goarnele is mai rai astia cu goarna decat samantarii aceste 2 specii nu vad cum sa dispara de pe Stadion :( la cata prostie ....e in tara off doamne ..

fiara706.10.2008 21:02
Fara nici un fel de gluma,cred ca o sa imi cumpar una si o sa arunc cu ea pe gazon.Daca am noroc voi lovi un arbitru in cap,vom pierde meciul 0-3 si goarnele vor fi interzise pe stadion.Momentele disperate cer masuri disperate,trist dar adevarat!

de acord cu solutia ta, dar sa o faci la un meci al ghiulestenilor =))

Parerea mea: fiecare e liber sa faca ce vrea (sa sufle in goarne, sa sufle in p....) cu conditia sa nu derazjeze pe ceilalti.

Gornistilor sa li se amenajeze o cușcã speciala unde sa stea toti si sa isi sufle in cap unul altuia pana nu mai pot :)

Le reseau pansant06.10.2008 21:38
Fara nici un fel de gluma,cred ca o sa imi cumpar una si o sa arunc cu ea pe gazon.Daca am noroc voi lovi un arbitru in cap,vom pierde meciul 0-3 si goarnele vor fi interzise pe stadion.Momentele disperate cer masuri disperate,trist dar adevarat!

de acord cu solutia ta, dar sa o faci la un meci al ghiulestenilor =))

Parerea mea: fiecare e liber sa faca ce vrea (sa sufle in goarne, sa sufle in p....) cu conditia sa nu derazjeze pe ceilalti.

Gornistilor sa li se amenajeze o cușcã speciala unde sa stea toti si sa isi sufle in cap unul altuia pana nu mai pot :)

hai mai ce dracu asa am asjuns? pe urma vrei sa spuna ca ne-au invatat meserie si ca le-am luat obiceiurile? poate ne dau si in judecta pentru "copyright", sa dai in meciul cu Dinamo, dar pe urma cred ca o sa se sesizeze protectia animalelor si tot nu e bine.

Dubios06.10.2008 23:41

bagami-as **** in goarnele voastre,nu mai veniti frate cu ele la stadion,pastrati-le pentru voi acasa !

Serj.Moldova07.10.2008 13:19

Si eu care ma gindeam ca la voi nu este aceasta problema numita 'Goarna" o problema de acest fel a fost si in Ucraina ,acolo in genere era problema de tara,numai goarne si auzeai tot meciul de te dureau urechile cind ieseai de pe ''Olimpiiskii"sap au facut actiuni impotriva acestor goarne cu banere e.t.c. si acum nu se mai da voie la ei astfel de lucruri :thumbdown:

lucvald-190207.10.2008 13:32

sau ne postam la portile de intrare in peluza si...trece omu' dar nu si goarna !

Tavone07.10.2008 14:09

Salut, recomand o actiune de 2-3 etape + meci din Liga eventual unde cei care se ocupa de mesaje, bannere si coregrafii ( AISS + Peluza Nord), sa ia atitudine! Cateva bannere si mesaje ar fi ideale, chiar si atentionarea verbala mai "agresiva" ar fi de folos! Eu unu personal daca m-ar huli de 2-3 ori lumea pe la stadion referitor la un articol vestimentar sau chiar accesoriu (in speta goarna) nu as mai veni cu acel ceva! Sa vada si taranii ca nu sunt la moda si chiar sunt de kkt! Rand pe rand o sa cedeze! Eu unu personal am sa atentionez pe cat de mult posibil asemenea personaje! Spuneti nu drogurilor...si goarnelor! Ciao :))

snoWman307.10.2008 21:10
Salut, recomand o actiune de 2-3 etape + meci din Liga eventual unde cei care se ocupa de mesaje, bannere si coregrafii ( AISS + Peluza Nord), sa ia atitudine! Cateva bannere si mesaje ar fi ideale, chiar si atentionarea verbala mai "agresiva" ar fi de folos! Eu unu personal daca m-ar huli de 2-3 ori lumea pe la stadion referitor la un articol vestimentar sau chiar accesoriu (in speta goarna) nu as mai veni cu acel ceva!

buna idee...ar putea afisa ceva de genul "cine are goarna sa sufle acum" si bineinteles toti vor urma sfatul..pe urma banner nr. 2 cu "bravo, acum bagati-v-o undeva"

shofris08.10.2008 15:21

posesor de goarna pe stadion = prost . NU SE POaTE ABTINE sa nu iasa el in evidentza .. sufla 2 min dupa se opreste 5 min! cand se opreste injura ..

enjoy08.10.2008 19:20

sigur, goarnele nu-s necesare, dar va intreb ce aveti cu boul- un animal nevinovat, linistit si muncitor, mult mai civilizat decat multi dintre bipezi; va rog sa nu mai faceti astfel de comparatii pentru ca jigniti animalele!

Nyghty08.10.2008 19:53

sau sa ne facem mai multi steaguri pe 2 bete anti-goarne... si mesajele sunt o idee buna :thumbsup: sau si un cantec :naughty:

«12»