Atacant de mesrie + mijlocas coordonator de valoare + o alta mentalitate asta ne lipseste ca sa jucam fotbal adevarat ![]()
Sa speram ca macar in iarna sa se faca ceva
Forza Steaua
Atacant de mesrie + mijlocas coordonator de valoare + o alta mentalitate asta ne lipseste ca sa jucam fotbal adevarat ![]()
Sa speram ca macar in iarna sa se faca ceva
Forza Steaua
In opinia mea, inainte sa vina Lacatus (in mandatul lui Hagi si in ultima jumatate de sezon sub Olaroiu), jocurile in care Steaua a aratat determinare erau mai degraba exceptiile decat regula.
In opinia mea, si in clipa de fata e la fel.
Meciuri in care am aratat determinare: Cu FC Vaslui (inceput bun, continuare de rahat, asezare idioata pe teren), cu FC Brasov, cu Poli Iasi, cu Bistrita, cu Galata pe Ghencea, cu Farul, cu Gaz Metan, cu CFR si cu Fiorentina.
Meciuri in care am fost momai: cu Galata in deplasare, cu FC Arges, cu Pandurii, cu Bayern acasa. Meciurile cu pitestenii si gorjenii veneau dupa jocuri de Liga, Lacatus alegand sa foloseasca mai multi jucatori din partidele precedente (o tampenie!).
In opinia mea, aratam mai multa determinare in campionat acum decat era cazul in "era Oli" sau in "sub-era Hagi".
Nu pot pricepe cum suntem muraturi nesarate in multe din meciurile din cupele europene, fie ca este vorba de Oli, Hagi sau Lacatus. Sunt curios mort: ce le zicea, nene, Protasov, de jucau excelent indiferent de adversar?
In dubla cu Rosenborg au fost un pic constipati psihic. Pe atunci era la moda¨frica de performanta¨.
In dubla cu Rosenborg, la ei, pana sa deschida aia scorul, am avut noi vreo 3 ocazii bune de a marca, fara ca ei sa conteze prea mult in joc.
Ca sa nu mai vorbesc de imbecilitatea aia ca s-a pierdut meciu' ca Nesu a fost folosit aiurea. Mihaita a fost inlocuit in minutul 35 de Oprita. Primul gol s-a marcat in minutul 38.
Avem jucatori de 4-3-3 sau de 4-4-2 usor.corect...dar...
noi jucam constant cu 2 inchizatori si lucrul acesta nu se va schimba...or intr`un 4-4-2 cu doi inchizatori cine mai construieste?
in 4-3-3 am juca fara inchizator..isi asta mi se pare foarte riscant...inchizatorul chiar are rolul lui clar...si ala nu e sa construiasca...
Poate ca e riscant,insa chiar cred ca avem jucatori pt acest sistem.La 4--4-2,avem nevoie de mijlocasi de banda completi,ceea ce nu cred ca exista acum la Steaua...