FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Da' Peseiro... unde e Peseiro...?

«12»
xray_rom03.10.2008 10:49
Excelent articol.

Fenomenale declaratiile lui Zotta cu castigarea cupei UEFA, la fel ca si cele ale lui Rednic cum ca Nijmegen a fost "o echipa incomoda". Si Knuttspyrnufellag era la fel... Iar de GALACTICII de la 17 Nentori ce mama dreaq sa mai zic....

Vorba lui Mitica "re-ati ai dreaq de banditzi. hai ma ca sunteti simpatici...". auzi la ei. Si marmota...

Despre Vaslui, Unirea si Timisoara nimic. Vorba aia: de mortibus nihil nisi bene...

Insa chestiune atinsa si de Piece e ca CFR a facut un joc fabulos cu Chelsea. Si daca ii bateau aia cu 10-0 (desi tocmai modul cum a jucat Clujul excludea categoric asta), CFR tot ar fi facut un joc fabulos.

Au jucat cam cum am jucat noi cu Lens, doar ca ei au facut-o cu Chelsea. Asta-i diferenta.

NOI acasa cu Real am jucat in genunchi. Asta e adevarul. Si cu Bayern am inceput tot in genunchi.

Ca sa revin. Cluju nu se compara cu Steaua. Nu se pune problema. Dar cred ca nici nu si-au propus asta. Paskany ala are planurile lui. pe care le urmareste cu obstinatie. ca are si noroc...Fortuna ii ajuta pe cei puternici. Si imi place motto-ul lor: propune-ti lucruri marete ca sa realizezi lucruri importante. Nu-i simpatizez deloc dar tre sa recunosc ca sunt niste baieti tare destepti... tare tare destepti.... Si mai cred orice comparatie cu conducerea noastra ar fi...incomoda pentru alde Argaseala...

Inca o data bv pentru articol. Numai bine.

Se para ca Stelei i se uita cam repede meritele cand lumea se refera la meciul CFR-Chelsea.

Comparatia cu Lens, nu numai ca e fortata, dar si aiurea. Era UEFA, noi am batut cu 4-0 si CFR-ul nu a jucat nici la incalzire cum am jucat noi atunci! In repriza a 2 a CFR-ul terminase benzina si au trecut doar de cateva ori centrul, cand au si avut acele 2 ocazii pe final.

Totusi, unii dintre voi isi amintesc selectiv NUMAI de ceea ce va ajuta sa fiti convingatori in a bagateliza performanta si jocul Stelei in CL.

Spui de Real, ca am jucat in genunghi si te referi la Ghencea, dar uiti sa spui ca pe Bernabeu am fost in picioare si cu capul sus ... Doar Banel a facut ca si rezultatul sa fie la fel de istoric ca si jocul!

Cu Realul, care in anul ala a luat titlul!

Uite ce echipa avea Realul:

Iker Casillas - Sergio Ramos, Helguera, Cannavaro, Roberto Carlos - Robinho, Emerson, Diarra, Guti - Van Nistelrooy, Raul

Si ce echipa am aliniat noi:

Cernea - P. Marin, Goian, Ghionea, Stancu - Oprita, O. Petre, Paraschiv, Nicolita - Dica - Badea.

Cum iti suna?

Mai mult!

In editia trecuta. Steaua a jucat cu Arsenal intr-un moment in care Arsenal spubera tot in campionat , inclusiv pe Chelsea viitoarea finalista CL ... si a culminant cu acel 7-0 cu Slavia!

Pe Ghencea, cu Arsenal- "full deam team", am jucat f bine si cu putin noroc si fara ratarea lui Iavob scoteam cel putin un egal(fara Radoi, Giona, Ghionea!).

Uite echipele:

Zapata - Petre Marin, Baciu, Rada, Emeghara - Ovidiu Petre - Nicolita, Dica, Neaga, Surdu - Vali Badea/Iacob

Arsenal: Almunia - Eboue, Senderos, Toure, Clichy - Sagna, Hleb, Flamini, Fabregas - Adebayor, Van Persie.

La Arsenal am facut 2-1, unde in a doua repriza Steaua a dominat clar echipa londoneza avand o multime de ocazii de a egala.!Nu l-am avut atunci nici pe Radoi si nici pe Ghionea!De asta ce mai zici, stimabile?Citeste cronicile de pe site-ul asta sa te luminezi!

E drept ca rezultatul conteaza, dar tu ridici in slavi jocul CFR-ului.

E parerea ta si ar fi fost ok, daca nu faceai comparatie cu ceea ce a jucat sau joaca Steaua in CL.

PS.

Am fost, suntem si vom fi peste CFR:

-in meciuri directe

-ca performanta in Europa

-in campionat.

Nu ai vazut ca numai cu handicap ne pot face fata?

Acun 2 ani le-am dat 8 puncte avans si apoi le-am luat locul 2.

Aooi le-am dat 13 si i-am intrecut :) Le luam si titlul daca Dinamo si Rapid nu lblatuiau meciurile!Dumnezeu nu doarme. In UEFA le-a dat o palma. Urmeaza sa i-o dea si lui Dinamo in campionat, ca CFR si Rapidul au luat-o mai repede!

EPE03.10.2008 11:30

Foarte ingrijorator este urmatorul lucru: acum ca a scapat de "grijile" cupei UEFA, echipa militienilor are un program foarte lejer ramanand practic cu "grija" campionatului.Stati sa vedeti acum cum brusc o sa fie in revenire de forma si vor marca 3 sau 4 goluri pe meci facand sah mat defensivele adverse uluite de valoare adversarilor. Din cate consider eu vor mai juca in jur de 8-9 partide adevarate la restul rezultatul e stiut.Noi trebuie sa ne mobilizam si sa nu mai cedam puncte in campionat chiar daca mediul este ostil

the quiet romanian03.10.2008 11:35
Excelent articol.

Fenomenale declaratiile lui Zotta cu castigarea cupei UEFA, la fel ca si cele ale lui Rednic cum ca Nijmegen a fost "o echipa incomoda". Si Knuttspyrnufellag era la fel... Iar de GALACTICII de la 17 Nentori ce mama dreaq sa mai zic....

Vorba lui Mitica "re-ati ai dreaq de banditzi. hai ma ca sunteti simpatici...". auzi la ei. Si marmota...

Despre Vaslui, Unirea si Timisoara nimic. Vorba aia: de mortibus nihil nisi bene...

Insa chestiune atinsa si de Piece e ca CFR a facut un joc fabulos cu Chelsea. Si daca ii bateau aia cu 10-0 (desi tocmai modul cum a jucat Clujul excludea categoric asta), CFR tot ar fi facut un joc fabulos.

Au jucat cam cum am jucat noi cu Lens, doar ca ei au facut-o cu Chelsea. Asta-i diferenta.

NOI acasa cu Real am jucat in genunchi. Asta e adevarul. Si cu Bayern am inceput tot in genunchi.

Ca sa revin. Cluju nu se compara cu Steaua. Nu se pune problema. Dar cred ca nici nu si-au propus asta. Paskany ala are planurile lui. pe care le urmareste cu obstinatie. ca are si noroc...Fortuna ii ajuta pe cei puternici. Si imi place motto-ul lor: propune-ti lucruri marete ca sa realizezi lucruri importante. Nu-i simpatizez deloc dar tre sa recunosc ca sunt niste baieti tare destepti... tare tare destepti.... Si mai cred orice comparatie cu conducerea noastra ar fi...incomoda pentru alde Argaseala...

Se para ca Stelei i se uita cam repede meritele cand lumea se refera la meciul CFR-Chelsea.

Comparatia cu Lens, nu numai ca e fortata, dar si aiurea. Era UEFA, noi am batut cu 4-0 si CFR-ul nu a jucat nici la incalzire cum am jucat noi atunci! In repriza a 2 a CFR-ul terminase benzina si au trecut doar de cateva ori centrul, cand au si avut acele 2 ocazii pe final.

Totusi, unii dintre voi isi amintesc selectiv NUMAI de ceea ce va ajuta sa fiti convingatori in a bagateliza performanta si jocul Stelei in CL.

Spui de Real, ca am jucat in genunghi si te referi la Ghencea, dar uiti sa spui ca pe Bernabeu am fost in picioare si cu capul sus ... Doar Banel a facut ca si rezultatul sa fie la fel de istoric ca si jocul!

Iker Casillas - Sergio Ramos, Helguera, Cannavaro, Roberto Carlos - Robinho, Emerson, Diarra, Guti - Van Nistelrooy, Raul

Cernea - P. Marin, Goian, Ghionea, Stancu - Oprita, O. Petre, Paraschiv, Nicolita - Dica - Badea.

Cum iti suna?

Mai mult!

In editia trecuta. Steaua a jucat cu Arsenal intr-un moment in care Arsenal spubera tot in campionat , inclusiv pe Chelsea viitoarea finalista CL ... si a culminant cu acel 7-0 cu Slavia!

Pe Ghencea, cu Arsenal- "full deam team", am jucat f bine si cu putin noroc si fara ratarea lui Iavob scoteam cel putin un egal(fara Radoi, Giona, Ghionea!).

Uite echipele:

Zapata - Petre Marin, Baciu, Rada, Emeghara - Ovidiu Petre - Nicolita, Dica, Neaga, Surdu - Vali Badea/Iacob

Arsenal: Almunia - Eboue, Senderos, Toure, Clichy - Sagna, Hleb, Flamini, Fabregas - Adebayor, Van Persie.

La Arsenal am facut 2-1, unde in a doua repriza Steaua a dominat clar echipa londoneza avand o multime de ocazii de a egala.!Nu l-am avut atunci nici pe Radoi si nici pe Ghionea!De asta ce mai zici, stimabile?Citeste cronicile de pe site-ul asta sa te luminezi!

E parerea ta si ar fi fost ok, daca nu faceai comparatie cu ceea ce a jucat sau joaca Steaua in CL.

PS.

-in meciuri directe

-in campionat.

Aooi le-am dat 13 si i-am intrecut :) Le luam si titlul daca Dinamo si Rapid nu lblatuiau meciurile!Dumnezeu nu doarme. In UEFA le-a dat o palma. Urmeaza sa i-o dea si lui Dinamo in campionat, ca CFR si Rapidul au luat-o mai repede!

daca as avea un banut de cate ori am fost acuzat ca sunt de rea credinta, sau ca nu sunt stelist sau ca asa mai departe....as fi nu bogat, dar oricum multumit ca nu sunt suspectat pe degeaba....

ai si tu dreptatea ta.

despre meciu cu Real de la ei am scris si eu. cauta arhiva articolelor mele. s-ar putea sa-ti placa articolul ala. a fost misto si meciu si atitudinea noastra.

am scris si despre meciu cu Arsenal de la Bucuresti. si n-am acuzat deloc atitudinea baietilor....

ma rog...

am pretentia ca am o memorie cu MULT mai buna decat a majoritatii celor pe care ii cunosc. fara falsa modestie ca nu-si are locu aici.

dar nu asta e mesajul postului meu. ci:"Cluju nu se compara cu Steaua. Nu se pune problema. Dar cred ca nici nu si-au propus asta. Paskany ala are planurile lui. pe care le urmareste cu obstinatie. ca are si noroc...Fortuna ii ajuta pe cei puternici. Si imi place motto-ul lor: propune-ti lucruri marete ca sa realizezi lucruri importante. Nu-i simpatizez deloc dar tre sa recunosc ca sunt niste baieti tare destepti... tare tare destepti.... Si mai cred orice comparatie cu conducerea noastra ar fi...incomoda pentru alde Argaseala..."

deci fara suparare. e bine ca nu suntem toti deaceeasi parere.

tocmai de aia, cred ca imi permiti sa consider ca CFR a facut un meci superbun cu Chelsea. e parerea mea.

"CAM cum am jucat noi cu Lens". si asta e tot parerea mea. CAM... adicape acolo dar nu la fel...

cat despre cititul cronicilor... fara suparare - si apreciez mult cronicile de pe fcsteaua.ro - de ce as avea nevoie sa imi povesteasca cineva ce am vazut cu ochii mei pe stadion? si cu Real si cu Bayern...sau intr-o gramada de alte ocazii....

numai bine.

Mihai Somanescu03.10.2008 11:44

Nu stiu cati fani a avut Peseiro printre stelisti, poate ca au fost admiratori ai jocului ofensiv practicat de Rapid in primele etape, joc dupa care tanjim multi dintre noi, de foarte mult timp.

@xray

Cred ca ai 12 ani( asta nu e o rusine) sau esti incredibil de ...naiv. Cand am dominat noi pe Arsenal? Cand la pauza putea sa fie 5-0 pentru londonezi? Esti nebun de-a binelea sau, mult mai probabil, esti infectat de virusul becali, care vede alte meciuri, cand joaca cu echipele mari.

Am dominat pe Arsenal.... asta e buna. Uita-te la rezumate inainte sa mai scrii prostii.

paraipan_2903.10.2008 12:25

Unde erau fanii astia ca io nu i-am vazut? Super tare articolul, cred mai corect ar fi fost da "Paseiro" , unde e "Paseiro". :)))))))). Gunoaiele tuciurii din giulesti sunt la pamant si acum trabuie sa facem tot ce putem sa-i umilim chiar la ei acasa, cu Paseiro sau nu. Nu-mi place ca CFR are mai multe puncte ca Steaua in CL si sper ca la final sa avem cel putin acelasi nr de puncte, dar respect asta. Desi nu-i prea pot eu suferii dupa multe de anul trecut, dar au facut performanta si ceea ce e mai important e ca , asa cum ai scris si in articol, au alta mentalitate (nu vreau sa amintesc ce mentalitate de vanat tricouri am avut noi cand jucam prima oara cu Real sau Lyon). Acum mentalitatea s-a schimbat mult in bine, dar tot ne mai trebuie curaj cu carul si simt ca ne putem califica, dar numai dak consideram Lyonul o echipa care poate fi batuta de noi. Dak ne ducem cu gandul ca "sa facem o figura frumoasa" atunci suntem patetici!

Salutare all! Frortzza stesua!

PS: cand l-am vazut pe spurcatu de maftei cum a salutat galeria dupa ce a fost schimbat, mi-am dorit din tot sufletul meu nu sa nu se califice, sa sufere si sa spere pana in ultimul moment. Si chiar asa a si fost :))))

xray_rom03.10.2008 21:26
Excelent articol.

Cum iti suna?

Mai mult!

Uite echipele:

PS.

-in meciuri directe

-in campionat.

daca as avea un banut de cate ori am fost acuzat ca sunt de rea credinta, sau ca nu sunt stelist sau ca asa mai departe....as fi nu bogat, dar oricum multumit ca nu sunt suspectat pe degeaba....

ai si tu dreptatea ta.

despre meciu cu Real de la ei am scris si eu. cauta arhiva articolelor mele. s-ar putea sa-ti placa articolul ala. a fost misto si meciu si atitudinea noastra.

am scris si despre meciu cu Arsenal de la Bucuresti. si n-am acuzat deloc atitudinea baietilor....

ma rog...

am pretentia ca am o memorie cu MULT mai buna decat a majoritatii celor pe care ii cunosc. fara falsa modestie ca nu-si are locu aici.

dar nu asta e mesajul postului meu. ci:"Cluju nu se compara cu Steaua. Nu se pune problema. Dar cred ca nici nu si-au propus asta. Paskany ala are planurile lui. pe care le urmareste cu obstinatie. ca are si noroc...Fortuna ii ajuta pe cei puternici. Si imi place motto-ul lor: propune-ti lucruri marete ca sa realizezi lucruri importante. Nu-i simpatizez deloc dar tre sa recunosc ca sunt niste baieti tare destepti... tare tare destepti.... Si mai cred orice comparatie cu conducerea noastra ar fi...incomoda pentru alde Argaseala..."

deci fara suparare. e bine ca nu suntem toti deaceeasi parere.

tocmai de aia, cred ca imi permiti sa consider ca CFR a facut un meci superbun cu Chelsea. e parerea mea.

"CAM cum am jucat noi cu Lens". si asta e tot parerea mea. CAM... adicape acolo dar nu la fel...

cat despre cititul cronicilor... fara suparare - si apreciez mult cronicile de pe fcsteaua.ro - de ce as avea nevoie sa imi povesteasca cineva ce am vazut cu ochii mei pe stadion? si cu Real si cu Bayern...sau intr-o gramada de alte ocazii....

numai bine.

Spui:

"deci fara suparare. e bine ca nu suntem toti deaceeasi parere.

tocmai de aia, cred ca imi permiti sa consider ca CFR a facut un meci superbun cu Chelsea. e parerea mea. "

Exact asta am si pus:

" ... tu ridici in slavi jocul CFR-ului. E parerea ta si ar fi fost ok, daca nu faceai comparatie cu ceea ce a jucat sau joaca Steaua in CL."

Acum explicitez, ceea ce poate nu s-a inteles:

Era ok si o comparatie cu Steaua. Nu te-am "cenzurat"!:)Numai prin comparatii putem sa ne vedem si punctele slabe si cele tari.

Dar tu ai luat NUMAI "binele" de la ei si l-ai comparat cu NUMAI "mai putin binele" de la noi

Nu mi s-a parut fair!

Nu am spus ca esti nici anti-stelist si nici stelist!

Ceea ce am spus, printre randuri, ca esti unul din cei care extaziati de un meci al CFR-ului, au inundat forumul cu "amintiri" selective si voit malitioase la adresa Stelei.

Am "sarit" sa apar clubul pe care-l iubesc, cand mi s-a parut ca este atacat fara fair play, nu sa-ti interzic tie ceva!Si nici sa te judec, ci doar sa-ti reamintesc, ceea ce spui ca stiai, dar poate nu datea bine in context sa spui:)))

Sa auzim numai de bine!

xray_rom03.10.2008 21:43
Nu stiu cati fani a avut Peseiro printre stelisti, poate ca au fost admiratori ai jocului ofensiv practicat de Rapid in primele etape, joc dupa care tanjim multi dintre noi, de foarte mult timp.

@xray

Cred ca ai 12 ani( asta nu e o rusine) sau esti incredibil de ...naiv. Cand am dominat noi pe Arsenal? Cand la pauza putea sa fie 5-0 pentru londonezi? Esti nebun de-a binelea sau, mult mai probabil, esti infectat de virusul becali, care vede alte meciuri, cand joaca cu echipele mari.

Am dominat pe Arsenal.... asta e buna. Uita-te la rezumate inainte sa mai scrii prostii.

Se pare ca esti mai "educat" decat te arata scrisul.

Exact din rezumat am citat, "destaptaciunea ta!"

Daca stii ce-i aia click...intra aici:

http://www.fcsteaua.ro/index/section/articles/article/4682

In cazul in care depaseste puterea ta de rezolutie in a plimba mouse-ul, iti dau rezumatul aici!

Sper sa nu te uiti la el ca Curca-n lemne, ca nu l-am scris eu!

"

------------

12-12-2007

Arsenal Londra - Steaua 2 - 1

ARSENAL: Lehmann - Diaby, Sagna, Senderos, Gallas, Denilson, Song, Bendtner, Traore, Walcott, Van Persie

Antrenor: Arsene Wenger

Steaua: Zapata - Emeghara, Goian, Rada, Neșu - Neaga, Lovin, Ov. Petre, Cristocea - Dicã, Badea

Antrenor: Marius Lacatus

Au mai jucat: Surdu, Golanski si Zaharia.

Arsenal incepe furibund meciul cu doua ocazii uriase la poarta Zapata. Emeghara salveaza la prima ocazie si norocul la a doua.

In minutul 8 al meciului Arsenal deschide scorul. Aparitie extraordinara a lui Diaby care il invinge pe Zapata cu un sut la vinclu.

In minutul 41 Arsenal majoreaza scorul. Inscrie Bendtner dupa o ezitare in apararea stelista.

In minutul 68 Zaharia reduce din diferenta dupa ce a reluat superb cu capul centrarea perfecta a lui Florin Lovin, faza la care a participat si Surdu.

(ATENTIE! Asta am citat!)

In a doua repriza Steaua a dominat clar echipa londoneza avand o multime de ocazii de a egala.

Zapata a reusit un meci senzational demonstrand pentru a cata oara ca este unul dintre cei mai buni portari ai Europei.

-----

"

Nu-ti spun noapte buna pt ca la bezna-n capul tau nici rezumatul asta nu te va lumina si nici cartea "De la cuviinta la eticheta", ca ai mai mult de 12 ani ... ai trecut de etapa de acumulari a celor 7 ani!

c.ronaldo1704.10.2008 09:07

Eu zic ca Peseiro e cel mai prost antrenor care a fost vreodata in fotbalul romanesc.

Joga Bonito04.10.2008 11:28

A mai fost un spaniol adus de Givanni la dinam0. Imi scapa numele, dar stiu ca a avut un sfarsit la fel de notoriu ca si portughezul asta.

SSK04.10.2008 13:23

Esteban Vigo :D

catasteaua1705.10.2008 00:27

peseiro sau cum zice becali paseiro:))):))):)))):))))) acum trebiue sa zica paaaaaaaaasssssss fotbalului romanesc oricum sa o tina tot asa si el si rapid :steag_sah_mic::steag_cruce_invers::steag_sah_mic::steag_cruce_invers::steag_sah_mic:

milovan djilas05.10.2008 12:31

@Ovidiu

Asa este, toata lumea se minuna si-l lauda pe Peseiro, cum fac toti neavenitii si cu CFR ul!

Cand CFR va dovedi constanta in Europa, chiar daca vom avea parul alb, ii vom trata cu respectul cuvenit. Deocamdata sunt din seria altor team-uri cu performante meteorice, vezi FC National - in competitia interna sau FC Malines, care, cei peste 30 de ani isi mai amintesc, devenise nr. 1 in Belgia anilor 1987-1989, cu bani seriosi etc, iar acum, cei mai tineri cu siguranta nu isi amintesc de ei, chiar daca adaug si denumirea flamanda: KV Mechelen.

Guardian05.10.2008 12:45

sa dea Dumnezeu sa le mearga asa toata viata lor .

sa vedeti ca asa o sa fie , ei se cearta si noi o sa luam campionatul

milovan djilas05.10.2008 12:51

@xray

Pai putea fi 5-0 la pauza pe Emirates, de acord, dar categoric Steaua a dominat repriza a doua! xray are dreptate

Spoonman09.10.2008 10:41

...nu ma pot abtzine...

raspuns: TOT ACOLO...

si-au tras astia finantzator mai panarama ca al nostru...

«12»