Excelent articol.Fenomenale declaratiile lui Zotta cu castigarea cupei UEFA, la fel ca si cele ale lui Rednic cum ca Nijmegen a fost "o echipa incomoda". Si Knuttspyrnufellag era la fel... Iar de GALACTICII de la 17 Nentori ce mama dreaq sa mai zic....
Vorba lui Mitica "re-ati ai dreaq de banditzi. hai ma ca sunteti simpatici...". auzi la ei. Si marmota...
Despre Vaslui, Unirea si Timisoara nimic. Vorba aia: de mortibus nihil nisi bene...
Insa chestiune atinsa si de Piece e ca CFR a facut un joc fabulos cu Chelsea. Si daca ii bateau aia cu 10-0 (desi tocmai modul cum a jucat Clujul excludea categoric asta), CFR tot ar fi facut un joc fabulos.
Au jucat cam cum am jucat noi cu Lens, doar ca ei au facut-o cu Chelsea. Asta-i diferenta.
NOI acasa cu Real am jucat in genunchi. Asta e adevarul. Si cu Bayern am inceput tot in genunchi.
Ca sa revin. Cluju nu se compara cu Steaua. Nu se pune problema. Dar cred ca nici nu si-au propus asta. Paskany ala are planurile lui. pe care le urmareste cu obstinatie. ca are si noroc...Fortuna ii ajuta pe cei puternici. Si imi place motto-ul lor: propune-ti lucruri marete ca sa realizezi lucruri importante. Nu-i simpatizez deloc dar tre sa recunosc ca sunt niste baieti tare destepti... tare tare destepti.... Si mai cred orice comparatie cu conducerea noastra ar fi...incomoda pentru alde Argaseala...
Inca o data bv pentru articol. Numai bine.
Se para ca Stelei i se uita cam repede meritele cand lumea se refera la meciul CFR-Chelsea.
Comparatia cu Lens, nu numai ca e fortata, dar si aiurea. Era UEFA, noi am batut cu 4-0 si CFR-ul nu a jucat nici la incalzire cum am jucat noi atunci! In repriza a 2 a CFR-ul terminase benzina si au trecut doar de cateva ori centrul, cand au si avut acele 2 ocazii pe final.
Totusi, unii dintre voi isi amintesc selectiv NUMAI de ceea ce va ajuta sa fiti convingatori in a bagateliza performanta si jocul Stelei in CL.
Spui de Real, ca am jucat in genunghi si te referi la Ghencea, dar uiti sa spui ca pe Bernabeu am fost in picioare si cu capul sus ... Doar Banel a facut ca si rezultatul sa fie la fel de istoric ca si jocul!
Cu Realul, care in anul ala a luat titlul!
Uite ce echipa avea Realul:
Iker Casillas - Sergio Ramos, Helguera, Cannavaro, Roberto Carlos - Robinho, Emerson, Diarra, Guti - Van Nistelrooy, Raul
Si ce echipa am aliniat noi:
Cernea - P. Marin, Goian, Ghionea, Stancu - Oprita, O. Petre, Paraschiv, Nicolita - Dica - Badea.
Cum iti suna?
Mai mult!
In editia trecuta. Steaua a jucat cu Arsenal intr-un moment in care Arsenal spubera tot in campionat , inclusiv pe Chelsea viitoarea finalista CL ... si a culminant cu acel 7-0 cu Slavia!
Pe Ghencea, cu Arsenal- "full deam team", am jucat f bine si cu putin noroc si fara ratarea lui Iavob scoteam cel putin un egal(fara Radoi, Giona, Ghionea!).
Uite echipele:
Zapata - Petre Marin, Baciu, Rada, Emeghara - Ovidiu Petre - Nicolita, Dica, Neaga, Surdu - Vali Badea/Iacob
Arsenal: Almunia - Eboue, Senderos, Toure, Clichy - Sagna, Hleb, Flamini, Fabregas - Adebayor, Van Persie.
La Arsenal am facut 2-1, unde in a doua repriza Steaua a dominat clar echipa londoneza avand o multime de ocazii de a egala.!Nu l-am avut atunci nici pe Radoi si nici pe Ghionea!De asta ce mai zici, stimabile?Citeste cronicile de pe site-ul asta sa te luminezi!
E drept ca rezultatul conteaza, dar tu ridici in slavi jocul CFR-ului.
E parerea ta si ar fi fost ok, daca nu faceai comparatie cu ceea ce a jucat sau joaca Steaua in CL.
PS.
Am fost, suntem si vom fi peste CFR:
-in meciuri directe
-ca performanta in Europa
-in campionat.
Nu ai vazut ca numai cu handicap ne pot face fata?
Acun 2 ani le-am dat 8 puncte avans si apoi le-am luat locul 2.
Aooi le-am dat 13 si i-am intrecut
Le luam si titlul daca Dinamo si Rapid nu lblatuiau meciurile!Dumnezeu nu doarme. In UEFA le-a dat o palma. Urmeaza sa i-o dea si lui Dinamo in campionat, ca CFR si Rapidul au luat-o mai repede!