FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

HC Steaua Bucuresti - SC Miercurea Ciuc 4-3!

«12»
fcsteaua.ro01.10.2008 12:13

Echipa de hochei pe gheata Steaua Bucuresti a invins aseara, la Bucuresti, echipa Sport Club Miercurea Ciuc cu scorul de 4-3 (2-1, 2-1, 0-1), la capatul unei partide extrem de disputate.

Meciul a contat atat pentru campionatul comun romano-maghiar "Liga Mol", cat si ca etapa de sezon regulat pentru Campionatul National.

Militarii au condus ostilitatile inca din inceputul partidei, prin golul reusit de belo rusul Sergei Golovinov (Siarhei Halavinou) in minutul 1'12''.

Replica oaspetilor, care au reusit egalarea 3 minute mai tarziu prin Johan Ramstedt, a lansat partida transformand-o intr-o frumoasa lupta sportiva, in care nici una din echipe nu a facut economie de energie dar in care Steaua a condus ostilitatile de la inceput si pana la sfarsit.

Steaua a terminat in avantaj primele doua reprize, prin golurile inscrise de Ioan Timaru (min.8), Catalin Geru (min.33) si acelasi Sergei Golovinov (min. 38), in timp ce oaspetii au mai punctat o singura data, prin Szbolcs Szocs, in min. 23.

Finalul meciului a fost unul aprins, in care militarii au ratat incredibil doua ocazii clare de a urca scorul de la 4-2 la 5-2 iar ciucanii au profitat de o pasa gresita si au consfiintit scorul final de 4-3 in ultimele 30'' ale partidei, prin Patrik Wallenberg.

Meciul s-a desfasurat intr-un patinoar Flamaropol mai animat decat de obicei, atmosfera realizata de suporteri fiind completata de prezenta micilor hocheisti (acestia au intrat pe gheata la inceputul partidei de mana cu jucatorii seniori), cunoscutului DJ Cholo din Club Maxx si a animatoarelor.

Programul echipei Steaua continua cu trei partide disputate in Ungaria: Miskolci JJSE - Steaua (vineri, 3 octombrie), DAB Docler - Steaua (duminica, 5 octombrie) si Ujpesti TE - Steaua (marti, 5 octombrie). Vineri, 10 octombrie, va avea loc la Bucuresti un alt derby important, meciul Steaua Bucuresti - HC Csikszereda.

Declaratii

Cristian Cirlan, presedintele sectiei hochei pe gheata a CSA Steaua:

"A fost o victorie pe deplin meritata, muncita si mult mai clara decat o arata scorul. Pacat de cele doua ratari din final, cu poarta goala. Am fi inchis meciul la 5-2 si asta ar fi reflectat mai bine situatia acestei partide. Baietii au jucat cu sufletul, s-au batut pentru fiecare puc, au dovedit spirit de sacrificiu si aceasta atitudine in joc ma bucura enorm.

Este o schimbare in bine a echipei noastre, care se reconstruieste din mers si, cu toate diferentele de varsta dintre jucatori, devine tot mai omogena. Este clar ca mai avem lucruri de pus la punct, suntem abia la inceputul unui sezon foarte lung in care majoritatea echipelor au capacitatea de a ne pune probleme mult mai mari, dar suntem pe drumul care trebuie si asta conteaza".

Cam Severson, jucator:

"E cel mai cumplit lucru sa nu poti fi pe gheata, sa-ti ajuti echipa. Sper sa ma refac cat mai repede si sa particip la meciurile grele care urmeaza. Baietii au jucat excelent, cu dorinta, cu spirit de invingatori. Nu se putea termina decat cu victorie, atat timp cat am jucat la Bucuresti, in templul nostru. Suporterii au facut o atmosfera deosebita si ma bucura foarte mult faptul ca au inceput sa vina in numar din ce in ce mai mare la hochei, chiar daca echipa de fotbal avea meci in Liga Campionilor in aceeasi seara"

Steaua ocupa in prezent locul 2 in clasamentul Ligii Mol cu 17 puncte in 8 partide disputate, pe locurile 1 si 3 aflandu-se HC Csikszereda (21p) respectiv NZ Stars Budapesta (15p).

Tot pe locul 2 se afla si stelistul Catalin Geru, in clasamentul individual al celor mai buni jucatori din Liga Mol, cu un numar de 16 puncte (7 goluri si 9 pase de gol). Pe pozitia 1 se afla Ladislav Sikorcin (Ujpesti TE) cu 18 puncte (8 goluri, 10 pase de gol), iar pe pozitia 3 David Szappanos (NZ Stars) cu 15 puncte (7 goluri, 8 pase de gol).

Biroul de presa al HC Steaua Bucuresti

ariven2101.10.2008 12:58

EXCELENT!!!

Se pare ca nu avem doar echipa de duzina...Victoria asta ma bucura mult...De fapt oate victoriile del la hokei ma bucura...Regret (a cata oara?) absenta unei echipe din Cluj. Cei de al CFR au hotarat sa bage banii in echipa de raliu...Era frumos sa vina la sa joace la Cluj echipele Stelei la fotbal, rugby, handbal si hokei...Poate pe viitor.

Hok3y01.10.2008 12:59

bun bun:)...tot asa va vrem:P

Tupac Amaru01.10.2008 13:20

N-am de zis decat BRAVO, Steaua!

MoWeed01.10.2008 13:42

Felicitari Steaua! Bravo!

stelist24/2401.10.2008 15:20

BRAVOOOOOOOOOOOOOO!

11201.10.2008 15:28

Felicitari si din partea mea ! Ati meritat pe deplin victoria ,pacat de acele incidente de la final ... Va fi greu in Ungaria , DAB si UTE din ce in ce mai bune .

Hok3y01.10.2008 15:31

2008.10.10 péntek 18:30 Steaua Bucuresti - HC Csíkszereda

poate va fi mai multa lume la meciul acesta....HC cred ca este cea mai in forma echipa in acest moment...si ar fi momentul sa le facem o figura..sa ii batem la Bucuresti:)...chiar daca va fi greu dar se poate:)

FORZZA Steaua !!

si eu raman la parerea ca portarul lui Sport Club...pt ce a facut ieri trebuia suspendat vreo 2-3 epate ;)....

tipbv01.10.2008 15:56

fular-campionii felicitari Steaua!

bravo baieti..se simte ca sintem printre cei mai buni..Steaua va termina in primele 3 cel putin doar cu f mare ghinion in primele 5..

cu Steaua mereu!

klassen01.10.2008 17:13

am si eu o intrebare am fost ieri la meci acolo , in peluza in colt as vrea sa stiu dak ne-am auzit si noi ;d

Nyghty01.10.2008 18:23

si eu am fost in ,,peluza" ieri....sper ca ne-am auzit :thumbsup: pacat ca in a treia repriza am mai ramas putini :sad2:

floroflores03.10.2008 13:28
am si eu o intrebare am fost ieri la meci acolo , in peluza in colt as vrea sa stiu dak ne-am auzit si noi ;d

v-ati auzit si chiar destul de bine,insa parerea mea este ca ar trebui sa nu se mai cante cand este jocul intrerupt atunci cand este oricum muzica-n boxe la max si se epuizeaza energia degeaba...si cred ca ar trebui totusi mai multa participare si in concordanta cu fazele de joc...adica incurajari puternice atunci cand suntem in superioritate si fluieraturi cand suntem in inferioritate pt a-i mai intimida pe adversari...in rest ok...pacat ca nu venim mai multi...

Saramago03.10.2008 19:00

Steaua s-a impus la Miskolci cu 5-3 (2-0, 2-1, 1-2) gratie golurilor inscrise de Lupascu (pasator Timaru), Geru (Timaru, Golovinov), Butochinov (Lusneac), Krehac (Akimov) si Timaru (Georgescu). Echipa lui Kulikov a jucat destul de slab in ultimele 10 minute, interval in care a incasat doua goluri. Nu au evoluat in aceasta partida Severson, Pisarenko si Nicolescu, in schimb a reaparut Mihailescu si a reconfirmat Butochinov, aflat la primul gol in prezenta stagiune. Urmeaza jocul de duminica cu Dab.docler (0-6 astazi cu NZ Stars Budapesta) si meciul de marti cu Ujpest (3-4 dupa prelungiri cu HC Csikszereda). Dupa un sfert din sezonul regulat (9 meciuri), Steaua ocupa locul secund in clasament cu 20 de puncte. Lidera se mentine echipa lui Janos Kurko cu 23 de puncte din 8 jocuri.

pukka03.10.2008 20:17

Nicolescu e suspendat 2 etape dupa meciul cu SC deci va sta si cu Dab, iar Pisarenko a luat o pauza dupa tampeniile facute in meciul cu SC.

Hok3y04.10.2008 07:36

pfff....cat pe ce sa piarda si HC cu UTE :(

au castigat in prelungiri...

Saramago05.10.2008 08:12

Ex-stelistul Artiom Bondarev a evoluat excelent in etapa a X-a a puternicului campionat din Belarus, campionat in care joaca si 4 echipe din Letonia. Artiom a inscris doua goluri in partida pe care HC Vitebsk a castigat-o cu 4-3, dupa suturi de penalitate, in fata lui HC Gomel. In acest moment Bondarev are 5 puncte in clasamentul golgeterilor (3 goluri+2 pase decisive)...

...e drept, cele mai bune formatii din Letonia si Belarus, Dinamo Riga, respectiv Dinamo Minsk evolueaza in KHL, noua denumire a Superligii ruse.

Saramago05.10.2008 09:19

O statistica intocmita dupa ce Steaua a disputat 9 partide in Mol Liga (un sfert din sezonul regulat) indica lucruri interesante in ceea ce priveste eficacitatea team-ului pregatit de Alexander Kulikov. Astfel, fundasii au inscris 7 goluri si au inregistrat 9 pase decisive in clasamentul golgheterilor. Cel mai prolific aparator a fost Pisarenko (3 goluri+4 pase decisive in cele 7 jocuri in care a evoluat), urmat de Krehac (3+1, 6 jocuri) si Akimov (1+2, 6 jocuri). Atacantii au izbutit 31 de goluri si 41 de pase decisive; cel mai eficient a fost veteranul Geru (8+9, 9 jocuri), secondat de capitanul echipei Timaru (5+8, 9 jocuri). Punctaje bune au reusit si Golovinov[Halavinou] (5+7, 6 jocuri), Severson (5+5, 6 jocuri), Lupascu (3+4, 9 jocuri), in vreme ce Nicolescu (2+1, 8 jocuri) si Ghenea (0+1, 9 jocuri) au ramas datori. De remarcat si cele 2 goluri marcate de foarte tanarul Tapu.

In fine, sa notam ca 17 din cei 19 jucatori "de camp" (acceptati sintagma?) au reusit goluri sau pase decisive, numai Emelyanenko si Mihailescu neizbutind, deocamdata, sa figureze in clasamentul golgheterilor. Intre marcatori l-am considerat si pe, deja!, fostul jucator al Stelei - Bogdan Selea (1+1, 3 jocuri). In masura in care astfel de informatii intereseaza, voi reveni. Numai bine suporterilor stelisti!

11205.10.2008 13:56

Pai Claudiu abia are 2 meciuri jucate dupa revenirea din Suedia ... sa se integreze si el ...

Azi de la ora 20 , probabil , DAB - Steaua va fi LIVE VIDEO pe www.dab.extra.hu

Saramago05.10.2008 17:46

Dupa prima repriza echipa Dab.Docler conduce cu 1-0 in jocul cu Steaua gratie golului inscris de Tokesi, care a fructificat o situatie de dubla superioritate in minutul 17.03. Meciul, din ce am putut vedea pe site-ul formatiei maghiare, a fost echilibrat, nici una dintre echipe neavand o prestatie grozava. Dintre elevii lui Kulikov s-au remarcat Brul, Geru si Lupascu; Emelyanenko (nu reuseste sa inchida zona ofensiva in conditii de power-play!), Golovinov si Butochinov au ramas datori! Sa mai vedem...

tipbv05.10.2008 18:21

deocamdata e 2-0 pt dab in conditiile in care amandoua goluri sau inscris pe dubla superioritate

sa speram ca Steaua va reveni

pugliesi05.10.2008 18:35

3-0 pt dab dupa 2 reprize....offfff.....suntem amaratzi weekend-ul asta :(

Saramago05.10.2008 18:42

Dupa 40 de minute de joc efectiv, Dab.docler - Steaua 3-0. In repriza secunda au punctat Galanisz (in dubla superioritate) si Peterdi (in situatie de 5 contra 4). Steaua a evoluat destul de slab; a comis mari erori in defensiva, care au culminat cu aceea de la golul al treilea - i s-a oferit pucul pe tava lui Peterdi!, a jucat neispirat situatiile de om in plus - suturile "oarbe" ale lui Golovinov, Pisarenko si Lusneac au substituit combinatiile, a pierdut, cu cateva exceptii, duelurile fizice cu adversarii si n-a castigat nici un angajament in treimea de atac! Noroc cu paradele lui Brul, altfel...la toate acestea trebuie adaugate "serviciile" arbitrilor care i-au eliminat usor pe Georgescu si Kostandi, in schimb au inchis ochii la multe din brutalitatile celor de la Dab.docler! Repriza a III-a va incepe cu 1 minut de dubla superioritate pentru Steaua, Tokesi si Schneider fiind eliminati in urma unor intrari peste limita regulamentului, carora le-au cazut victime Georgescu si Butochinov (s-a resimtit foarte serios in finalul rundei)...sa nu uitam ca Dab.docler e una din adversarele noastre pentru un loc in play-off!

pugliesi05.10.2008 19:26

dab-Steaua 5-0..rezultat final.....ne-am linistit si la hochei.

Saramago05.10.2008 19:27

Dab.docler-Steaua 5-0 (1-0, 2-0, 2-0). In ultima repriza au punctat Szilassi (min.51.22, PP1) si Azari (59.21, PP2). Asadar, toate golurile le-am incasat in inferioritate (3 din ele in neta inferioritate!), numai ca eliminarile lui Krehac, Pisarenko, Ghenea si Pascaru din ultimul mitan au fost corect acordate. Steaua a facut un joc slab, doar Brul, Geru si, partial, Georgescu si Lupascu dand satisfactie. In ultimele 20 de minute trebuie notate gafele din defensiva ale lui Krehac, Pisarenko si Emelyanenko, jocul lipsit de inspiratie a lui Timaru, dar si faptul ca Steaua nu a pus in pericol poarta lui Hippik atunci cand a avut avantaj de doi oameni pe gheata!!...dar sa nu ma pronunt la suparare, sa urez elevilor lui Kulikov succes in meciul de marti cu UTE, sa ii salut pe suporterii Stelei si sa-mi exprim speranta ca desele mele comentarii nu i-au enervat!

bodanelu05.10.2008 20:38
sa ii salut pe suporterii Stelei si sa-mi exprim speranta ca desele mele comentarii nu i-au enervat!

chiar deloc. Pe mine unul ma bucura si`mi plac astfel de comentarii.

Daca se poate si ai timp si adminii de la fcsteaua sunt deacord, poate faceti o colaborare pentru un articol live text pentru meciurile Stelei

«12»