Pana azi recunosc ca priveam cu scepticism drumul echipei noastre spre grupele Champions League. Framantarile la nivelul conducerii, numarul mic de transferuri, neintelegerile dintre noi suporterii, sunt tot atatea motive pentru care nu dadeam sanse Stelei sa ajunga acolo sus, unde tuturor ne-ar placea s-o vedem.
Am vazut o echipa a CFR-ului Cluj, o echipa romaneasca condusa de un roman cu suflet mare, jucand si depasind o echipa de legenda a Frantei, rezistand presiunii create de niste fani dezlantuiti, rasturnand orice calcul al hartiei. Recunosc ca m-am bucurat la golurile ardelenilor la fel ca la golurile echipei mele si am retrait o parte din bucuria traita dupa eliminarea Valenciei.
Saptamana asta incepe un nou sezon, o noua incercare de a ne depasi statutul de cersetori la poarta celor mari. Acum mai mult ca niciodata cred ca vom reusi.
Pentru ca se poate. Fotbalul e imprevizibil. Indiferent daca va fi Inter sau Liverpool noi suntem Steaua.
Haideti baieti, sa trecem de primul hop si sa privim inainte, avem un drum lung care poate ar fi parut mai scurt daca aveam langa noi un om care a demonstrat ca e mai mult. E MUNTI.