FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Shelbourne - Super Steaua 0 - 0

«12»
Virgil27.07.2005 06:17

Jucatorii nostri au avut parte de o primire rece la Dublin.Ei au fost intampinati de un singur reprezentatnt al formatiei gazda care i-a condus pe jos circa un km pentru a fi imbarcati intr-un autocar.

Tolka Park este un stadion invechit,cu o

suprafata de joc precara,ciudata,in care lungimea si latimea terenului sunt de dimensiuni aproximativ egale.Are o capacitate de 10.000 de locuri.

S-ar parea ca Steaua va avea o galerie puternica.Celor 20 de suporteri plecati cu autocarul,li se vor alatura circa... 4.000 de romani aflati in Irlanda.

Cel mai optimist s-a dovedit a fi Ciobanul care a declarat la aeroport ca nu are nici un fel de emotii.

Cu aceasta ocazie a mai spus ca Steaua va fi doar a Romaniei si a familiei Becali.El a mai mentionat ca o va da gratis nepotilor lui.

Oleg si-a manifestat increderea in forta echipei noastre,subliniind ca jucatorii au acumulat multa experienta in sezonul trecut,in Cupa UEFA.

"11"-le de inceput va fi urmatorul :

Hamutovski - Ogararu,Radoi,Ghionea,Nesu - Dinita,Lovin,Paraschiv,Bostina - Dica,Iacob.

11 jucatori valorosi,puternici,.Pe buna dreptate putem spune ca Steaua e foarte puternica.

Ii dorim mult succes !

FORZA

victor27.07.2005 07:49

nu sunt convins ca formula anuntata de presa nu va suferi mofificari. ce-i drept dupa pregatirea din Austria, Oleg s-a aratat oarecum dezamagit de Nicolita, care a fost caracterizat ca indisciplinat tactic. el l-a laudat pe Dinita, exprimandu-si parerea ca acesta nu poate juca varf, datorita fizicului, ci doar mijlocas in banda dreapta. de fapt ar fi o revenire, caci la sportul Dinita a jucat mai mult mijlocas de banda si a fost adus in centru de Piturca ??

banuiesc ca alegerea intre Dinita si Nicolita va fi decisa in ultimul moment. Jardel are in mod evident mai multa forta, dar nu are inca suficienta experienta internationala si nici pentru. meciurile dee miza.

pe partea stanga Nesu are o oarecare in usurinta, dar valoarea lui este satisfacatoare doar de nivelul diviziei A. sigur e un jucator de lot, dar pentru. Europa cred ca ne trebuie altceva. la ultimul antrenament Oleg a schimbat oarecum modulul defensiv, jucand cu Ogararu in stanga si cu Balan in dreapta. de asemenea Radoi a jucat fundas central dar si mijlocas la inchidere. probabil el va fi folosit ca "central", desi raman la parerea ca in mijloc ar aduce un plus de forta. o astfel de alegere probabil ca ii multumeste pe Everton care cauta disperati un fundas central.

oricum meciul de diseara este interesant din multe puncte de vedere. este evident ca dinamica si progresia jocului s-au schimbat de la venirea lui Protasov, dar capacitatea jucatorilor de a juca mai agresiv poate fi cu adevarat testata doar intr-un meci oficial. jocul nostru e mai taios, se face un pressing "inalt" si aducem multi jucatori in jurul mingii, dar cu o astfel de tactica castigarea duelurilor individuale in momentul cand pierzi balonul este esentiala. forta si viteza devin esentiale pe faza de aparare caci numai ai timp sa dublezi liniile asa cum facea Walter.

sorin_77727.07.2005 08:46

si eu cred ca Protasov ne va face o surpriza si cel putin 2 posturi nu sunt batute in cuie... nu este exclus ca in a doua repriza in cazul in care scorul ne avantajeaza sa il vedem la lucru chiar pe Enescu.

Bisquit27.07.2005 08:50

Zenga spunea odata...."Steaua il are pa Dica.."!!

Sa-l vedem diseara.....

sorin_77727.07.2005 10:26

Dragilor, ce fel de suprafata de joc au astia? ca ziarele spun ca este mai ceva ca in Ghencea si pe deasupra dimensiunile sunt mai spre lat decat lung. :roll:

SteauaToronto27.07.2005 17:03

0-0 s-a terminat un rezultat bun zic! Se poate spune ca ii rupem la Bucuresti dar intai trebuie sa rupem javrele in Supercupa!

SteFan27.07.2005 17:09

Un antrenament bun pentru Supercupa. Ne calificam fara probleme in Ghencea. Terenul sub orice critica .Am fost dejavantajati clar de suprafata de joc.

Bisquit27.07.2005 18:49

Echipa noastra a jucat "haotic", fara nici o organizare, cunoscandu-se lipsa de experienta a jucatorilor titularizati!! Eu unul nu sunt multumit de jocul echipei. S-au facut multe greseli copilaresti, Nesu, in dorinta lui de afirmare, alerga peste tot, insa in aparare, unde-i este locul a fost mai mereu salvat de Ghionea... De multe ori, jucatorii nostri, se ciocneau intre ei, Iacob a ratat niste faze concrete, si mai mereu a fost prins cu spatele la poarta..si as putea continua dar mi-e lene...Ca jucator al meciului, l-as numii pe Ogararu, care in ciuda multor greseli, a aratat ca e un jucator cu viziunea jocului, care poate ajuta si in faza ofensiva, un jucator specific al Stelei!!

Despre calificare...in Ghencea le dam cel putin trei!! Mai departe mi-e frica.....

Mai am un jucator in care sper pe viitor...Lovin...dar mai e....!!!!

George Stan27.07.2005 19:28

Nici mie nu mi-a placut jocul Stelei. Dezorganizat...zic eu. Inteleg ca aia chiar erau ciobani, insa noi nu le-am pus mari probleme. Trebuia sa le ascundem mingea, noi o pierdeam prea usor.

FANATIK RED-BLUE27.07.2005 19:48

Sunt putin dezamagit atat de scor, cat si de jocul prestat. Totusi este primul joc oficial si era de asteptat sa apara unele nesincronizari. Sper sa ii distrugem in Ghencea, de la 3 goluri in sus.

SteauaToronto27.07.2005 20:12

Bai gata ii batem sigur pe astia!

Hai acum sa ne gandim la SuperCupa! Cainii sunt optimisti cica ne dau 3-0! :cry:

Virgil28.07.2005 01:36

Inceput cu o mare ocazie a Stelei(Banel/min.7),meciul s-a terminat cu o ocazie a gazdelor.

Nu am inteles mare lucru din jocul echipei noastre,desi echipa se misca parca mai bine decat la finalul campionatului.E mai dezinvolta dar nu am vazut determinare.Am jucat cu prudenta,dar am avut suficiente ocazii de gol.

Sa recunoastem ca atacul ros-albastru a avut in fata un team destul de puternic,care in primul rand a dorit sa nu ia gol,dar care a avut si destule actiuni ofensive la care poarta lui Hamutovski a fost in pericol.Nu foarte mare.

Am remarcat duritatea gratuita si repetata a irlandezilor,lipsa de valoare sau reavointa arbitrului,3000 de romani in tribune(dupa spusa crainicului)pe care nu i-am auzit nici macar o data sa pronunte numele echipei noastre,un stadion arhiplin,un gazon precar.

Echipa noastra nu a rupt gura targului,dar a lasat sa se observe ca e echipa mai buna.

Fiind la inceput de sezon oficial,cu antrenor nou la timona,fara jucatorul esential din sezonul trecut,ma multumeste rezultatul de la Dublin care reprezinta o serioasa optiune pentru calificarea in turul urmator preliminar.

Adi28.07.2005 03:00

Mi-a placut noul stil de joc al Stelei: agresiv, cu presing in jumatatea adversa, cu jucatorii mereu in miscare, recuperari utile in jumatatea adversa.

Nu mi-a placut faptul ca avem unii jucatori cam "verzi" in teren: Nesu, Lovin, Banel, Iacob. Nesu si Banel au jucat impinsi de la spate de dorinta lor de afirmare, care uneori i-a facut sa greseasca elementar, dar uneori au creat faze foarte, foarte bune, sunt jucatori care inca pot sa creasca.

Lovin: :? Am fost dezamagit de prestatia lui Lovin, pe langa faptul ca inca nu are acea viziune asupra jocului pe care trebuie sa o aiba un mijlocas central, a comis si multe greseli de incepator care de multe ori au creat panica in njumatatea noastra. Nu a impresionat cu nimic.

Iacob. Are potential, este varful de care am avut nevoie, dar ieri a fost prea neglijent, egoist si s-a miscat cam greu (imi parea ca trece o vesnicie pana se intoarce cu fata la poarta).

In retur trebuie sa avem cel putin 2-0 dupa prima repriza ca sa nu avem emotii.

Adi28.07.2005 03:09

Ieri am observat, spre uimirea mea, ca Oprita are nr.7 :!: Si brusc mi-am adus aminte de [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color], care intr-un interviu spunea ca cei care au purtat nr.7 dupa el, nu au avut parte de timpuri prea grozave la Steaua si i-a dat ca exemple pe : Aliuta si Pitu. Urmeaza oare Oprita????? Doamne fereste!

sorin_77728.07.2005 03:18

Oprita va face un cuplu de atacanti fantastic alaturi de Iacob. Stai linistit... Aici va fi cheia succesului nostru in urmatorul an. meciul a fost URAT dar nu putem cere mai mult de la asa adversar si gazon.

Ne vedem in Ghencea.

hai baieti, se poate!

victor28.07.2005 08:44

un joc desfasurat in limitele normalului. shelbourne e o echipa rudimentara ca tactica si exprimare tehnica, dar foarte determinata si puternica fizic. genul de echipa care stie putine lucruri, dar e disciplinata si incearca sa faca numai ceea ce e capabila. la inceput de sezon intotdeuna am avut probleme cu genul acesta de adversari care nu joaca nimic, iar acasa profita de "ciudateniile" terenului propriu.

din pacate suferim la creativitatea jocului si parem o echipa de posesie. ori e bine daca reusesti sa pasesi mult in fata unor echipe ca Liverpool, psg, atletico, Ajax, adica in fata unor adversari carora nu trebuie sa le dai mingea usor, si devine o problema cand trebuie sa pasezi niste gloabe fara veleitati si care nu te ataca. ne lipsesc in linia centrala jucatorii care sa fie capabili sa sparga "frontul" advers prin dribling sau prin executii personale care sa elimine rapid un adversar. la fel cum lipsesc si suturile de la distanta ale acelorasi mijlocasi. asa am ajuns ca nesu, care in aparare e relativ neputincios, parea unul din putinii care izbutea sa treaca in dribling de adversari.

raman la parerea ca Dica trebuie sa joace mijlocas central. ca varf (2) are probleme fiind luat in marcaj strict, iar mijlocul nostru nu verticaliezeaza suficient.

in mod normal returul e doar o formalitate, iar irlandezii iau usor 2 - 3 bucati pe un teren cat de cat regulamentar.

«12»