FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Viata de suporter

«123»
Virgil28.09.2008 20:06

Parerea mea e ca Yoyo a facut un lucru minunat. A fost altruista. Si-a luat un angajament si l-a dus la bun sfarsit. Cu emotii, in criza de timp, in criza de relatii, dar cu putin noroc in final. Norocul tine cu cei puternici si eu cred ca Yoyo este o fata puternica.

Articolul ei vine ca o manifestare a reusitei, ca o mare bucurie a realizarii angajamentului luat. Cei care nu reusesc sa inteleaga fapta sa, care nu au puterea sa aprecieze munca ei, ar trebui sa aiba bunul simt sa taca.

Mie mi-a placut foarte mult articolul ei. L-am citit da capo al fine.

drlv8528.09.2008 20:12

ce articol :|

ps =))))))))))

Yoyoyoi28.09.2008 20:27
fac pariu ca ai postat evenimentele astea ale tale doar ca sa te lauzi , sa te afirmi , probabil astepti niste felicitari , complimente. sincer nici n-am citit tot articolu , pe la jumate m-am oprit fiindca mi se facuse greata de cat te-ai laudat .

da ma asta am vrut. De aia nu mai poti tu dormi noaptea? Altceva in loc sa critici deamboulea mai stii? Sau numai pentru atat ai fost programat la nastere.

Eu am realizat ceva pentru oamenii mei, m-am achitat cu succes de sarcini, cu toate ca puteam sa-i las balta si sa intru la meci la masa presei.

Tu ce-ai facut in afara de a da cu piatra in orice realizare? Bannere critici, mesaje critici, articole critici, dar n-ai facut nimic din toate astea cu succes.

Esti demn de mila, zau.

PS apropo de speciali: poti sa castigi toate medaliile de aur la Special Olympics, ca tot handicapat ramai...

MoWeed28.09.2008 20:46

Irina lasa-l pe unuspecial; el e un caz mai....special.

Marius28.09.2008 20:49
PS apropo de speciali: poti sa castigi toate medaliile de aur la Special Olympics, ca tot handicapat ramai...

:mellow:

Oare e jignire?

:shifty:

MoWeed28.09.2008 20:50

Marius abia se poate abtine sa nu treaca la sanctiuni:)))

Virgil28.09.2008 20:50
Oare e jignire?

E cruda realitate din pacate.

Jignire? Eu cred ca ascunde un sentiment de mila. Cat se poate de uman. Acelasi sentiment il incerc si eu.

Stanici28.09.2008 20:53

:mellow:

Oare e jignire?

:shifty:

Nu e jignire, "special" e un cuvant care ar fi bine sa fie folosit in loc de handicapat. Daca omu' si-a ales singur nik-ul, cine suntem noi sa nu ii spunem pe nume?

Marius28.09.2008 20:56
:bananadance:
Fane_casieru'28.09.2008 21:00

Calm Fane...calm...mai ai putintica rabdare :angry:

Stanici28.09.2008 21:08

Oricum, la Unuspecial s-a gandit cine a zis "daca taceai, filozof ramaneai; tacerea e de aur" si alte proverbe in care se subliniaza importanta pastrarii linistei de care nu au nimic de spus. Sau de scris - cazul nostru.

Yoyoyoi28.09.2008 21:11
Calm Fane...calm...mai ai putintica rabdare :angry:

tu cu cine te certi ma? :laugh:

Stanici28.09.2008 21:12

Cu vocile care ii spun sa il baneze pe un bagator in seama de p'aici.

Yoyoyoi28.09.2008 21:20

lasa sa nu-l baneze. Oricum e monotona atmosfera uneori pe aici. Sa mai avem si noi de cine sa ne radem

hooltras28.09.2008 21:29
Treaba asta cu bilete doar celor cu buletin de București, nu e discriminatorie? Mã refer, discriminare de care se poate ocupa legea? Nu se poate face în acest sens o sesizare la CNCD (care cautã rasism numai acolo unde nu este)?

frate, treaba asta cu buletinele asa s-au inteles cluburile si cred ca a fost ideea lu' Argaseala sau ceva asa... ideea e ca nu e prima deplasare la care ni se cer buletinele la cei din Bucuresti, da' pentru multi sunt sigur ca e , de asta va alarmati asa...

enjoy28.09.2008 21:41

pacat, un articol cat se poate de pasnic si care transmitea un mesaj de perseverenta in atingerea unui tel (fie el si unul mai cotidian) a reusit sa altereze atmosfera datorita unui ins pus pe harta si "destept" foc si celor care au cazut in plasa acestuia. oameni buni, incitatori sunt peste tot (si printre stelisti), trebuie sa fiti vigilenti, sa nu le dati apa la moara, lasati-i sa piara pe limba lor! rusine pentru "istetii" astia, care n-au habar ce inseamna un comportament pozitiv!

Hassan28.09.2008 23:45

Bravo. Te-ai tinut de cuvant, te-ai zbatut sa organizezi ceva si ai reusit. In Romanica, este cu totul special cand cineva se tine intr-adevar de cuvant cand se inhama la ceva...maxim respect.

Totusi, oare cand o sa trebuie sa incetam sa depindem de bisnitari, de buletine de Bucuresti, cand o sa avem o transparenta la nivel suporteri-club? Vise...despre civilizatie

Sper la 1 pct cu Fiorentina, si la mai multe realizari steliste ca ale lui yoyoyoi. Felicitari inca o data.

catasteaua1729.09.2008 00:31

felicitari esti descurcaret :steag_sah_mic::steag_cruce_invers::steag_sah_mic: mia placut cum ati cantat suneti no1 fular-campionii

ariven2129.09.2008 06:24
Multumim mult Yoy...referitor la postul de mai sus cu buletin de bucale...cei adunati la 7 strazi poate isi aduc aminte de gluma care am zis-o cu americanu' care e suporter stelist si care cere bilet in galerie... ,,auzi, da' ai buletin de Bucuresti?''. Cand am mers la stadion sa vedem de bilete am vorbit cu ofiterul de presa si i-am spus ca noi, din AISS Cluj pe viitor vrem sa avem biletele noastre, Iar el m-a rugat s sa mergem sa discutam problema dupa meciul lor cu Chelsea...Dar daca pierd sa mergem candva dupa...Detalii mai multe .... In private.

Asa trebuia sa arate corect. Blazoanele voastre sa scuze bazoanele noastre.

Pe de alta parte, toata lumea din CJ, face caz de "Civilizatia de pe Dambovita"...Ei bine, vineri seara am asistat la o mica mostra din ceea ce se numeste "Civilizatia de pe Somes". Si cu asta am incheiat.

doumy13200429.09.2008 07:25

asa cum zicea un baiat mai sus placerea e dubla cand te vezi "in scaune" dupa ce te-ai chinuit o zi intreaga sau chiar mai mult sa faci rost d bilete pt meciu resp...si eu am trecut de multe ori prin faze dastea, dar la proportii mai mici recunosc...oricum bv esti de admirat ;)

drlv8529.09.2008 10:46

Mi-e ca daca voi va pupati atat pe aici aveti impresia ca vi se da dreptate din partea astora: " "istetii" astia, care n-au habar ce inseamna un comportament pozitiv! " (citand de mai sus)

Eu refuz sa raspund elucubratiilor postate pe aici din dezgust fata de modul in care voi intelegetsi sa fii suporter, si mai ales stelist.

Azzido29.09.2008 11:02
Irina lasa-l pe unuspecial; el e un caz mai....special.

a fost....

nu mai e, si nici nu o sa mai fie.

a cam intrecut orice masura.

daca ma supara ii dau de nu mai intra in viata vietilor lui pe siteul asta.

deocamdata are doar pe forum, de bine, de rau mai poate sa acceseze pagina principala.

:judge:

MoWeed29.09.2008 13:16

Si uite asa, cel special a ajuns la al 3-lea profil banat:)))

radooku_steaua29.09.2008 23:26

Am si eu o intrebare pentru administratori.. Mai nou pe site iti iei ban daca ai alta parere decat vreti voi? Adica voi i-ati dat ban lu UnuSpecial ala doar pentru ca a zis ca yoyo a facut toate astea sa se laude pe forum? Chiar daca nu e adevarat, fiecare are dreptul la opinie. Cam dezamagitor

Marius30.09.2008 04:44

Nu, unuspecial a luat ban pentru ca a injurat-o pe yoyo. Postul respectiv e sters si de aceea nu il poti vedea.

«123»