FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

CU TOTII LA HANDBAL ! ! !

«12»
fcsteaua.ro25.09.2008 15:08

Steaua MFA - Dinamo BAUMIT

Sambata, de la ora 19:00, in Sala Sporturilor Concordia din Chiajna se va disputa eternul derby : Steaua - Dinamo.

Campionii Romaniei se afla in acest moment pe locul 5 in Liga Nationala la egalitate cu adversarii de sambata, cu 5 puncte dupa 4 etape disputate si trebuie sa castige pentru a nu pierde contactul cu plutonul fruntas. Adversarii nu reprezinta o amenintare pentru jucatorii nostri, ei fiind o echipa fara mari valori, neputand emite prea mari pretentii de la meciul acesta

Va invitam pe toti sambata sa fiti alaturi de Steaua si sa va bucurati alaturi de jucatori la fiecare gol in poarta rivalilor de la Dinamo.

Programul meciului de handbal il puteti citi AICI

Padrese

1473888133_afis_steaua_dinamo.jpg

4_ever_steaua25.09.2008 15:18

Steaua e buna la toate sporturile...fotbal..handbal...dominam tot :bananadance:

Saramago25.09.2008 16:12

In turul campionatului trecut, dupa un important succes inregistrat la Suceava, Sania si colegii i-au luat la pret de matineu pe dinamovisti. Urmarea? 30-32 la Chiajna, dupa un joc controlat de elevii lui Colin Voica. In retur a fost altceva; Rudic a inscris de cate ori a vrut, Laufceak a aparat f.f. bine, Georgescu n-a iertat pe contraatac si Steaua a invins cu 9 goluri diferenta!

Daca baietii nu vor petrece dupa egalul de la Resita si vor lua meciul in serios nu se vor impiedica de Dinamo. Daca vor avea insa acelasi "plan" ca in turul sezonului trecut...

steaua forever tm25.09.2008 17:47

castigam vineri, castigam sambata.............Forza Steaua

http://blog.mysport.ro/steauaforever/

korynna25.09.2008 17:57

Facem o mica prezenta cu cine ajunge? :smile:

xray_rom25.09.2008 18:11

BAUMIT vine de la faptul ca e doar un MIT ca Dinamo ar mai fi un BAU(-bau) in handbal?:)))

Deci, Dinamo e numai un BAU(-bau) MIT:)))

Forza Steaua!!!

andrey_ptm_steaua26.09.2008 00:21

pe unde vine sala asta?? :steag_cruce_invers:

ariven2126.09.2008 06:20

Speram intr-o victorie...Avem iar 4 echipe de top, la fotbal, handbal, rugby si hokei...Baietii de la polo cum o duc? Nu mai zic de scrimeori...

Padrese26.09.2008 09:10
pe unde vine sala asta?? :steag_cruce_invers:

La sala se ajunge cu maxi-taxiul spre Rosu - Dudu - Chiajna (cum scrie si pe afis) e 3 ron dus-intorsul, se ia de la lujerului, vis-a -vis de statia de metrou Armata Poporului. Iti puteti spune soferului sa va lase la stadion sau (dupa cum zic cei de acolo) la biserica, e cam la 10 minute de mers cu microbuzul.

Pt cei cu masina - trebuie sa o ia pe blvd Uverturii pana in Chiajna.

Fane_casieru'26.09.2008 10:49

Cei care merg e bine sa-si anunte prezenta,macar sa stim cati suntem.

Stanici26.09.2008 12:45

Eu merg DAR daca se hotarasc si cateii sa vina in corpore, s-ar putea sa ne prinda cu pantalonii in vine daca suntem 3.

Padrese26.09.2008 17:51
Programul meciului dintre Steaua si Dinamo
f234567k26.09.2008 19:49

Ne vedem acolo :thumbsup: .

4steaua26.09.2008 21:30

vin si eu

Stanici27.09.2008 09:13

Bun.. suntem 4! Noroc cu aia din Mizil :)).

Piece of Mind27.09.2008 17:39

Multe, prea multe greseli in acest meci, pacat...Nu avem absolut nici o sansa in grupele Ligii.

pugliesi27.09.2008 17:51

zero...nimic nu am jucat...o idee tactica..o schema...nimic...anul asta se anunta fara trofeu

metzzz27.09.2008 18:00

Si portarii au luat niste goluri...mai ca imi venea sa plang .

Tupac Amaru27.09.2008 18:11
In turul campionatului trecut, dupa un important succes inregistrat la Suceava, Sania si colegii i-au luat la pret de matineu pe dinamovisti. Urmarea? 30-32 la Chiajna, dupa un joc controlat de elevii lui Colin Voica. In retur a fost altceva; Rudic a inscris de cate ori a vrut, Laufceak a aparat f.f. bine, Georgescu n-a iertat pe contraatac si Steaua a invins cu 9 goluri diferenta!

Daca baietii nu vor petrece dupa egalul de la Resita si vor lua meciul in serios nu se vor impiedica de Dinamo. Daca vor avea insa acelasi "plan" ca in turul sezonului trecut...

Din pacate ai intuit corect: i-au luat iar de sus pe dinamovisti, care au fost mai buni ca noi in seara asta!

Cristy P27.09.2008 18:35

Ce sa mai zic,decat ca am avut un week-end negru!In toate meciurile importante am inregistrat un egal,cel cu chefereul de ieri,si 3 infrangeri in meciuri cu rivali traditionali:2-3 cu m. ciuc la hochei,4-11 cu oradeea la polo si mai nou,acest insucces cu dinamu la handbal!Georgescu a fost varza,sania era malacul care dormea,nici rudici n-a stralucit...

Saramago27.09.2008 18:51

Steaua a dezamagit in meciul din aceasta seara: un joc lent pe faza de atac, presarat cu combinatii previzibile, suturi telefonate la poarta si greseli tehnice (Sania, Stavrositu, Cian, Nadoveza, Georgescu etc.) demne de juniorii III, o aparare rigida, incapabila sa mute in functie de faza "propusa" de adversar (in superioritate ne-am trezit la un moment dat cu o jumatate de semicerc gol si Voica a inscris fara probleme), cu o incredibila lipsa de concentrare, care ne-a "ajutat" sa nu ne desprindem de Dinamo atunci cand am jucat 6 contra 4, cu portari fara reflexe, cu o banca tehnica pe care Munteanu si Berbece au exersat un soi de "conducere colegiala" s.a.

La inaltime au fost doar suporterii, care au avut puterea sa isi aplaude favoritii si dupa incheierea jocului.

Dinamo? O echipa greoaie, cu interi puternici si lenti, cu un portar imobil, cu jucatori iesiti din zona de mare performanta (Bota, Purcarea, Barza, Dimache, Roua, Cojocea...) si cu un cuplu de antrenori care se pot lauda doar cu...2 victorii obtinute la Chiajna impotriva Stelei! Ei bine, acest team subtirel pregatit de Colin Voica si Ionel Ene a obtinut pe merit victorie in fata baietilor nostri, baieti pe care, nu-i asa?, vom continua sa-i iubim...Joi debutam in Liga Campionilor - meci in deplasare cu Portland. Acum nu gasesc puterea sa ma gandesc la aceasta partida, gasesc insa puterea sa ii salut cu amicitie pe toti fanii Stelei, dezamagiti, intre altele, si de penibila prestatie a poloistilor in jocul cu Leonardo Oradea.

4steaua27.09.2008 20:03

un meci cu mult prea multe greseli, atat de arbitraj, cat mai ales ale baietilor nostri, care intr-adevar s-au cam crezut superiori si au fost luati pe sus de dinamovisti. am vazut in seara asta prea multe greseli personale, insa cea mai mare problema cred ca este cea a portarului. a fost pur si simplu execrabi, nu a aparut nimic. mai grav este ca laufceag mai sta pe bara inca 2 luni, deci vom avea niste meciuri de cosmar in urmatoarea perioada.

avem un inceput foarte prost de sezon la handbal:(

Cristy P27.09.2008 20:24

Propunere pentru urmatorul articol:"Cu totii am luat bataie!" :sad2:

Stanici27.09.2008 20:36

Adica?!

Cristy P27.09.2008 20:40

Pai:noi hanbalistii,poloistii si hocheistii,mai era putin si o luau si fotbalistii!

«12»