FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Robinson Zapata, premiat de AISS!

«12»
fcsteaua.ro23.09.2008 17:39

Dupã ce în urma unui sondaj efectuat pe www.fcsteaua.ro, Robinson Zapata a fost desemnat jucãtorul sezonului 2007-2008 de 78% dintre suporterii steliști, AISS a profitat ieri de ocazie și a decis sã-l premieze pe portarul stelist.

Beneficiind de întregul sprijin al ofițerului de presã al clubului Steaua, Cãtãlin Fãiniși (cãruia îi mulțumim și pe aceastã cale!), ne-am întâlnit cu portarul Stelei înaintea antrenamentului de astãzi, pentru a-i înmâna un trofeu personalizat și un tricou al AISS. Cele 5 minute în care am apucat sã stãm de vorbã au fost extrem de plãcute, Robinson dovedindu-se extrem de deschis și în mod sincer impresionat de inițiativa AISS. Plin de voie bunã, el a ținut sã mulțumeascã tuturor suporterilor steliști pentru aprecierea lor, neuitând sã adauge cã prestațiile sale excelente n-ar fi fost posibile fãrã ceilalți coechipieri sãi. În final, dupã o scurtã sesiune foto, Robinson Zapata a dat curs rugãminții noastre de a adresa un mesaj cãtre suporterii steliști, scriind în limba românã

"Pentru suporterii steliști, cu drag și dragoste de la Zapata Rufay... numãrul 1"

Asociația Independentã a Suporterilor Steliști

Portarul Stelei, Robinson Zapata, a primit premiul de Cel mai bun jucator al Stelei in sezonul 2007-2008, acordat de Asociatia Independenta a Suporterilor Stelisti. Columbianul a fost desemnat castigator in urma unui sondaj efectuat pe site-ul suporterilor, www.fcsteaua.ro, in care peste 78% dintre votanti l-au ales drept cel mai bun jucator al sezonului. Zapata s-a intalnit marti, 23 septembrie, la stadionul Steaua, cu cativa reprezentanti ai Asociatiei, care i-au inmanat un trofeu si un tricou personalizat. Jucatorul le-a multumit acestora pentru aprecieri si a specificat faptul ca fara ajutorul coechipierilor sai nu ar fi putut obtine distinctia mai sus amintita.

Ma bucur foarte mult pentru acest premiu si le multumesc suporterilor pentru el. Trebuie sa le multumesc, insa, coechipierilor mei, care m-au ajutat foarte mult sezonul trecut si fara de care nu as fi putut face meciuri bune. De asemenea, ma bucur foarte mult pentru aceasta initiativa, deoarece suporterii ne arata in acest fel ca sunt alaturi de noi si ca iubesc echipa

SteauaFC.com

223257224_Zapata_4 copy.jpg

kosm1n23.09.2008 17:41

Sa ia exemplu toate galeriile medievale de la noi din tara! Mereu superiori!

1on23.09.2008 17:52
Trebuie sa le multumesc, insa, coechipierilor mei, care m-au ajutat foarte mult sezonul trecut si fara de care nu as fi putut face meciuri bune.

Bãiat de bun simț. Mare dreptate are. Pãi dacã atacanții adverși nu ar fi fost puși în situații iminente de gol de cãtre coechipierii fericitului câștigãtor, mai ieșea el în evidențã cu paradele lui senzaționale?

MALDINI23.09.2008 18:05

Bine subliniat 1on :biggrin:

puyol23.09.2008 18:05

frumos gest,bravo..

saphyrre23.09.2008 18:35

Pe deplin meritat. Bravo Zapata. Nu stiu de ce faptul ca cel mai bun jucator din echipa aproape meci de meci e portarul nu da de gandit cui trebuie..

Catalyn0723.09.2008 18:41

Respect Zapata. Un jucator cu adevarat profesionist

maye23.09.2008 18:53

Viva Zapata!!!

medichit23.09.2008 19:12

Cred ca e cel mai bun portar din campionat, poate c-ar trebui naturalizat !

Oricum de legat de glie la Steaua cred c-ar fi poate prima optiune.

N-am vazut de multa vreme un portar ca el ... .

Bravo lui si celor care l-au adus in tabara noastra.

Cand o sa-l mai revad si pe Emeghara(sper sa fi scris corect numele...) in teren alaturi de Goian si Radoi chiar o sa stau linistit.

eu_jimmy23.09.2008 19:12

frumos din partea voastra!Si Zapata chiar a meritat acest premiu!Forza Steaua!!! :steag_cruce_invers:

Tz3pI23.09.2008 19:46

Mare portar, mare caracter! Respect ZAPATA!

MoWeed23.09.2008 19:54

Frumos gest!

Imi place sa vad ca mai avem cativa jucatori care sunt oameni de bun-simt, lucru mai rar intalnit in ziua de azi..

1on23.09.2008 19:57

Oricum de legat de glie la Steaua cred c-ar fi poate prima optiune.

N-am vazut de multa vreme un portar ca el ... .

Bravo lui si celor care l-au adus in tabara noastra.

Cand o sa-l mai revad si pe Emeghara(sper sa fi scris corect numele...) in teren alaturi de Goian si Radoi chiar o sa stau linistit.

Naturalizat ca sã ce? El a jucat în naționala Columbiei. Mai poate juca pentru altã țarã doar dacã dispare Columbia de pe hartã (sau dacã e cuceritã de România). Pe lângã faptul cã naționala României nu ar trebui sã ducã lipsã de portari deocamdatã. Dacã cei care conduc Rapid și bragadiru (mã refer la Iancu) n-ar fi niște bijnițari notorii, chiar n-am mai duce lipsã.

Vãd cã se tot freacã și prin presã subiectul naturalizãrii lui Culio. Conform legilor românești, mai exact, Legea nr. 21 din 1 martie 1991, art. 8: http://www.cdep.ro/pls/legis/legis_pck.htp..._text?idt=31970 , lucrul ãsta e imposibil în acest moment.

shack3r23.09.2008 19:59

Si ce facem cu el naturalizat ? Poate pentru statutul de comunitar ar fi bun,dar nu cred ca te-ai referit la asta .

AdiM23.09.2008 20:03

Bravo Zapata, un baiat cu mult bun simt.

gsp (http://[Site din caracatita Gazetei Sporturilor]/stiri/9193/zapata-a-fost-premiat-de-asociatia-suporterilor-stelisti.html) si sport.ro (http://www.sport.ro/Liga-1/zapata-cel-mai-bun-jucator-al-Stelei-din-sezonul-trecut-tu-ce-crezi.html) au dat aceasta stire din ce-am gasit, si au pomenit de AISS, maine apare si in Cancan un articol cu o fotografie a trofeului din ce mi s-a spus.

Dragoshel23.09.2008 20:24
adidwu23.09.2008 20:47

Bravo Robinsoane!

Meriti premiul, sa speram ca o sa aperi la fel de bine si in sezonul acesta.

dr.adrian923.09.2008 20:47

eu zic ca surdu a fost cel mai bun jucator al Stelei din sezonul trecut.

1on23.09.2008 21:15

http://www.steauafc.com/ro/articole/zapata_aiss/

E cumva prima menționare a AISS-ului pe site-ul oficial al clubului?

ThereauRistul23.09.2008 21:26

felicitari pt initiativa!!! felicitari rufay!!! sunt mandru ca AISS are astfel de idei! sincere felicitari!

sincer...as mai propune ceva..cred ca zapata ar merita un cantec din partea galeriei noastre,ne-a demonstrat tuturor ce caracter,sofelt,calitatea si valoare are! viva rufay!

George Stan23.09.2008 21:28
felicitari pt initiativa!!! felicitari rufay!!! sunt mandru ca AISS are astfel de idei! sincere felicitari!

sincer...as mai propune ceva..cred ca zapata ar merita un cantec din partea galeriei noastre,ne-a demonstrat tuturor ce caracter,sofelt,calitatea si valoare are! viva rufay!

Zapata are deja un cantec, adaptarea mai vechiului "AR MA TA".

ThereauRistul23.09.2008 21:36

Zapata are deja un cantec, adaptarea mai vechiului "AR MA TA".

-------------------------------

ma refeream la ceva mai "elaborat", dar ms oricum:))..

LARI23.09.2008 21:49

@1on

Fantastic post! Cand citeam stirea, pe bune ca ma gandeam cam la acelasi lucru, dar nimeni n-ar fi putut-o exprima mai bine! EXCELENT!!! :yes:

Rufay, multumim pentru tot ce ai facut! De cand ai venit, esti printre putinii fotbalisti care merita o echipa mare. Speram ca ea va fi, totusi, Steaua, in cel mai scurt timp!

SA NE TRAIESHTI!!! :worthy:

Kustino23.09.2008 22:02

ma refeream la ceva mai "elaborat", dar ms oricum:))..

Nu stiu cat de bine ar intelege in timpul jocului, vesurile. Cum este cantecul acum , se intelege foarte clar 'Zapata'

ariven2124.09.2008 06:30

BRAVO!

Am vazut la Ajax ca suporterii ofereau chestii asemanatoae si jucatorilor care se transferau la alta echipa. Poate ar fi frumos sa facem si noi asa.

«12»