FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Supersteaua - Andrei Vochin

«12»
Catalyn0726.03.2009 20:22
Pacat ca nu a facut si un volum 3 despre perioada 86-90. De altfel nu stiu daca exista vreo carte cu o istorie a Stelei completa.

la magazinul oficial e ditai' catastifu

_yang26.03.2009 22:21
E careva de pe aici care a terminat de citit volumul 2 si vre sa-l vanda? Eu am luat decat vol 1 si as vrea sa iau si volumul 2...

Eu am terminat de citit volumul 2, dar nici prin gand nu-mi trece sa-l vand si probabil ca toti cei care au facut-o gandesc la fel...

Uite asta te-ar putea ajuta daca ai o imprimanta; chiar si fara de fapt, caci merita chinul de a citi din fata monitorului...

P.S. : uitasem link-ul :PAICI

1on27.03.2009 07:22
E careva de pe aici care a terminat de citit volumul 2 si vre sa-l vanda? Eu am luat decat vol 1 si as vrea sa iau si volumul 2...

Cartea e de vânzarã la magazinul oficial și cel online.

http://magazin.steauafc.com/ro/lei/categorii/reviste/

FanSte27.03.2009 17:59
Eu am terminat de citit volumul 2, dar nici prin gand nu-mi trece sa-l vand si probabil ca toti cei care au facut-o gandesc la fel...

Uite asta te-ar putea ajuta daca ai o imprimanta; chiar si fara de fapt, caci merita chinul de a citi din fata monitorului...

P.S. : uitasem link-ul tongue.gif AICI

Continutul din cartea asta e acelas cu cel din cele doua volume aparute recent?

redondo27.03.2009 20:14
Steaua - Legenda unei echipe de fotbal??? Cãtãlin Oprișan

Ce-i drept, e cam scumpuțã

Din cauza hartiei groase costa atat de mult...Dar are mai mul poze...nu e chiar asa de grozava.

_yang27.03.2009 20:28
Continutul din cartea asta e acelas cu cel din cele doua volume aparute recent?

N-am si editia scoasa in 2000(parca), dar presupun ca e acelasi lucru scris acolo... Doar la final difera putin lucrurile : sunt prezentate actualele locuri de munca ale antrenorilor si jucatorilor(normal reactualizate)...

fredysteaua31.03.2009 12:40

am eu de vanzare volumul 2 :) l-am cumparat odata am citit jumate si am pierdut prin casa si am mai cumparato odata si azi l-am gasit si p-alalalt asa ca vand una nu am ce face cu amandoua !

astept pm :)

FanSte23.04.2009 11:33
am eu de vanzare volumul 2 :) l-am cumparat odata am citit jumate si am pierdut prin casa si am mai cumparato odata si azi l-am gasit si p-alalalt asa ca vand una nu am ce face cu amandoua !

astept pm :)

Salut. Vreau eu s-o cumpar. cum ne putem intalni?

razvan2824.04.2009 13:57
Din cauza hartiei groase costa atat de mult...Dar are mai mul poze...nu e chiar asa de grozava.

Nu ma asteptam sa fie asa de scumpa chiar si dupa atata timp...nu au scazut astia din pret deloc

«12»