Para e un jucator constant si muncitor.....Eu zic ca e unul din stalpii echipei.....
Para e un jucator constant si muncitor.....Eu zic ca e unul din stalpii echipei.....
Si eu il apreciez pe Paraschiv pentru travaliul pe care il depune.Intr-un anumit fel ii seamana lui Dorinel.Ma gandesc la risipa de energie in teren,lucru comun amandurora.
Munti chiar a declarat ca il vede ca inlocuitor al sau pe Sorin Paraschiv.
Nu cred ca spus in gluma acest lucru.
mie Paraschiv imi aduce aminte de Militaru , un jucator bun dar care ajunge la un nivel si acolo ramane si mai sunt cateva aspecte.
revin la topic-ul Paraschiv, doar asa pentru. "culoare", ca tot ne place noua romanilor sa ne punem poalele in cap.
remarc ca multi colegi, desi "minimalizeaza" si desfid parerile conducerii, par avea pareri "convergente" despre unii jucatori. atat Gigi cat si MM sunt mari fani Paraschiv si incearca sa-l impuna! sa ne bucuram ca macar in anumite privinte putem fi si de acord!
personal raman la parerile exprimate anterior, chiar daca aici sunt in minoritate. Para nu este si nu va fi un real "stalp" pentru. echipa, iar comparatia cu Dorinel am luat-o drept o exagerare stilistica. nu neg ca vrea mult, dar din pacate atata poate! si cu asta chiar ca am incheiat subiectul!