FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Tableta de necaz

«12»
fcsteaua.ro18.09.2008 11:36

Valeriu Argãsealã: "Nu ne temem de Bayern!"

Când e Gigi optimist

Nici Argatu' nu e trist,

Când e Gigi îndrãzneț,

ªi Valeriu e glumeț...

Marius Lãcãtuș: "Grupa nu este încã jucatã!"

Grupa nu-i încã jucatã,

Dar Steaua e terminatã!

O vor "juca" între ei,

Se va "juca" doar în trei!

Marius Lãcãtuș: "Ne-a lipsit mult Mirel Rãdoi."

Îi lipsesc Stelei mai multe,

Chiar și de tine știute,

Cât va fi Gigi "pãstorul"

Îi va lipsi ANTRENORUL!

Gigi Becali: "Nu mã implic în acest moment la echipã, pentru cã joacã bine, îmi place. Dacã nu mai merge,atunci mã bag, indiferent cine este antrenor!"

Ar fi culmea ca Gigel

Sã se bage peste el,

Cã doar el e antrenoru',

Patronu', finanțatoru'...

Gigi Becali: "CFR—ul are mai multe șanse ca Steaua la calificare!"

Dacã acum plângi de ciudã,

Ești precum o oaie udã!

Sper acum cã-ți cade bine,

Când râd frânarii de tine!

Gigi Becali: "Moral, pentru mine s-a terminat unu la unu.Golul lui Stancu a fost valabil!"

Atunci fã recurs la FIFA,

Sã le dãm la nemți cu tifla,

Sã ne dea un punct moral.

Ciobane, ești criminal!

Gigi Becali: "Eu sunt convins cã ne vom califica! Batem și pe Fiorentina, mergem la victorie peste tot! Revin Nicolițã și Rãdoi, va fi altceva!"

Mai calmați-l, bre, nițel!

Mai dați-i un Rudotel,

Fãceți-i testul cu becu',

C-a înnebunit berbecu'!

Dorin Goian: "Acum trebuie sã acumulãm puncte,apoi sã vedem dacã ne putem califica. "

O sã se acumuleze

Foarte multe cãcãreze,

Cã Nea Gigi de la stânã

Þine Europa-n mânã!

Rummenigge: "Cu Becali m-am simțit ca la Hollywood!"

Þi-a plãcut mult șlibovița

Lui "Gheibãl" de Dâmbovița?

Ai stat și ai degustat

Telemea de la palat...

Dorin Goian: "Pãcat!"

Foarte bine ai punctat,

E nasol și e pãcat,

Cã Steaua, un club regal,

A ajuns ultimul hal!

Cristian Ionuț

(LDS)

steaua_gloria18.09.2008 11:44

Scuza-ma da voi ati dat bairam aseara ? v-ati cam bucurat , in sfarsit aveti ce scrie. Cum comentariile optimiste nu sunt prea citite, hai sa ne batem joc, asta atrage pe oricine.

Steaua , o echipa destul de mica in Europa a luat-o pe coaja de la Campioana Germaniei, regina a Europei de doar vreo cateva ori, o echipa cu un buget incredibil . WTF, cum s-a intamplat ?!

c.ronaldo1718.09.2008 11:45

Sunt frumoase articolele lui LDS, dar nu toate. Iar acesta se incadreaza in "nu toate".

mirceaor18.09.2008 11:50

Misto caterinca. Cu toate astea, cu patronu asta nesimtit, vulgar, infect, pervers, incult, mafiot, tembel ( si cate astfel de apelative mai gasim) am ajuns dupa 10 ani inapoi in Liga, si suntem acolo de trei ani... Rabdare, onor-dumneavoastra!

DelPiero1018.09.2008 11:53
Scuza-ma da voi ati dat bairam aseara ? v-ati cam bucurat , in sfarsit aveti ce scrie. Cum comentariile optimiste nu sunt prea citite, hai sa ne batem joc, asta atrage pe oricine.

Steaua , o echipa destul de mica in Europa a luat-o pe coaja de la Campioana Germaniei, regina a Europei de doar vreo cateva ori, o echipa cu un buget incredibil . WTF, cum s-a intamplat ?!

Poate tu esti destul de mic,pentru ca Steaua sigur nu e.Nu zice nimeni ca trebuia sa umilin Bayern,insa putina mandrie,rautate in joc nu strica.Ienvitabil,comparatia cu Chefere e inevitabila...de ce ai au putut si ei nu?Bayern,ieri,putea invinsa...

steaua_gloria18.09.2008 11:57

M-am exprimat gresit, recunosc, Steaua nu e o echipa nici mica , nici mare si aici n-ai cum sa ma mai contrazici, fa-o dar stiu ce vorbesc.

PS: am 19 ani

DelPiero1018.09.2008 12:03
M-am exprimat gresit, recunosc, Steaua nu e o echipa nici mica , nici mare si aici n-ai cum sa ma mai contrazici, fa-o dar stiu ce vorbesc.

PS: am 19 ani

Maricica e bine?;) Nu m-am referit la varsta ta,ma rog,am vb si eu aiurea.Pana la urma,sunt doar cu un an mai mare...

steaua_gloria18.09.2008 12:05

Aaa, stai ca mi-am adus aminte: ce gol a dat Del Piero aseara! :naughty:

Mihai Somanescu18.09.2008 12:07

bravo Cristian. Superb!

danimarcu18.09.2008 12:15

Tu si altii ca tine nu intelegeti un lucru.Pe unii de pe aici ne-a deranjat atitudinea jucatorilor,nu scorul.Cand ai o atitudine in calificari,cand se imparte cascavalul,iar apoi ai o cu totul alta atitudine in grupe,e normal sa te intrebi :de ce?

Probabil ca jucatorii au fost sfatuiti asa:"Aveti grija,Bayern nu e Galatasaray!Jucati prudent,ca de ne prind astia pe contre ne rup.Nu puneti osul,ca nu avem nevoie de accidentari,urmeaza un meci greu cu Mediasul."

steaua_gloria18.09.2008 12:18

Foarte bine ai punctat,

E nasol și e pãcat,

A ajuns ultimul hal!

De ce am ajuns in ultimul hal ?

KolloSal18.09.2008 12:20

Foarte bine ai punctat,

E nasol și e pãcat,

A ajuns ultimul hal!

Trist dar adevarat.

steaua_gloria18.09.2008 12:22

Ok, cum ziceti voi , oricum n-am ajunge la un rezultat comun.

cristian01418.09.2008 12:24

Superbe catrenele. Nota 20. Din pacate si adevarate.

DelPiero1018.09.2008 12:33
Aaa, stai ca mi-am adus aminte: ce gol a dat Del Piero aseara! :naughty:

Nici macar asta nu m-a putut inveseli ieri...

mikutu18.09.2008 12:40

mestere , chiar daca mi-a placut ce ai scris pana acum... nu te-am laudat niciodata ! te laud acum , pentru articolele precedente ! pentru asta....mai bine l-ai sterge cu manuta ta! bineinteles ...din punctul meu de vedere!

MoWeed18.09.2008 13:23

Cred ca este primul tau articol care nu imi place!

Prea repede dam in ei, uitand ca am jucat cu cea mai buna echipa din grupa. Daca batem la Firenze iar vor fi echipa mare nu-i asa?

Marius18.09.2008 13:25

Cred ca e al doilea articol al lui Cristi care imi place :thumbsup:

Usor-usor, ne trezim

dee18.09.2008 13:43
Usor-usor, ne trezim

Prin umor si autoironie, Ionut indulceste trezirea la realitate.

Reptile1918.09.2008 14:56

Foarte bine ai punctat,

E nasol și e pãcat,

A ajuns ultimul hal!

De ce am ajuns in ultimul hal ?

Ca isi bat toti joc de noi ca-l avem pe Voevodul luminii, reparatorul de maybachuri cu ranga, prea cuviosul Jiji corleone in frunte. Isi bat joc nemtii de noi sa mor ne face de kkt. STAI BA Gigi IN BANCA TA(auzi cica ii batem pe toti la ei acasa). IA UN LOC un pic de modestie nu ti-ar strica!

axl18.09.2008 14:57

Si tu, Brutus?

fiara718.09.2008 15:50

Bravo din nou LDS. Daca unii sunt prosti si nu au simtul umorului, sa nu citeasca.

Foarte tare si catrenul asta:

Avem antrenor - simbol

Da' suntem în fundu' gol,

Iar când privim înapoi

RÂD ªI FRÂNELE DE NOI!

:)))))

DelPiero1018.09.2008 16:30

Articolul asta este unul dintre cele mai reusite ale lui LDS...greutatile,in general,trebuiesc trecute cu zambetul pe buze...

Living_Dead_Stripper18.09.2008 17:13

Pentru susținãtorii lui Marius Lãcãtuș:

Vã iritați degeaba! Gigi a declarat cã-l va menține în funcție mult timp de acum înainte. Vã veți putea bucura de el și de realizãrile sale, atâtea câte vor fi, iar noi ceilalți, din tabãra contestatarã nu vom putea schimba nimic, indiferent dacã ne vom expune lamentãrile în prozã sau în versuri, epic sau liric.

Cu toții alcãtuim aici o comunitate, fie ea și virtualã, în care e normal sã existe oameni cu pãreri diferite pe oricare ar fi subiectul supus dezbaterii. Totuși aceastã comunitate nu are puterea de a produce o schimbare la nivelul conducerii tehnice sau administrative al clubului pe care îl iubim. Cu alte cuvinte, sunt sigur cã pe Marius Lãcãtuș, Gigi Becali sau Argãsealã îi doare fix la pãlaria pe care o au sau nu de aceste catrene, sau de restul articolelor afișate aici.

Mi-aș dori din tot sufletul ca aceste articole sã fie citite de Marius Lãcãtuș sau de jucãtori, iar aceștia sã se învârtoșeze, sã ne arate nouã ãstora mai cârcotași cã suntem pe cãi greșite...

Korado18.09.2008 20:12

bune poante ;)) Gigi nu Te vrem !!!! Lacatus Lacatus Lacatus Steauaaaa

«12»