FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Curaj si determinare

«12»
dee17.09.2008 14:28
La cum a jucat Roma ieri, Unirea Alba Iulia ii umilea!

;))))

acuma inteleg ca nu toti pot fi euforici, insa tu ai cazut in extrema cealalta.

Minimalizarea performantei CFR-ului denota frustrare si invidie. Roma n-a fost Roma si datorita CFR-ului care nu i-a lasat sa-si faca jocul,fiind peste ei la toate capitolele.

Auzi, madam dee, sambata asta vine Unirea la Cluj sa joace cu Universitatea

Tie iti place sa vorbesti doar de dragul de-a vorbi. Ai putea face o cariera la Pro-TV, esti amuzant si totodata agasant ca si Mironica. Ori de cate ori nu ai argumente arunci pastila cu "U" :)

Adrian17.09.2008 14:51

Auzi, madam dee, sambata asta vine Unirea la Cluj sa joace cu Universitatea.

Vorbim dupa meci, ok?

steaua_gloria17.09.2008 15:21

Klose, Tony , Podolsky

Mai e ceva de zis ? ! Roma nici mancar jumatate din valoare lui bayern nu o are, cel putin momentan.

karmen20200017.09.2008 18:48

Ma bucur pentru CFR Cluj...dar sa fim realisti......credeti ca dak in echipa Clujului erau numai romani jucau la fel....???......nu vreau sa ne jiknesk pe noi....romanii...dar.....cred ca e o mare diferenta intre Steaua si CFR Cluj......pana una alta Steaua e Steaua indiferent ce va face astazi....pentru ca nu putem compara Bayern cu AS Roma....asta e parerea mea.....Forza Steaua

ultras_florin2017.09.2008 19:54
Nu inteleg de ce contesti victoria CFR-ului doar pt ca are in componenta multi straini.Toate echipele mari ale Europei au in componenta majoritar jucatori straini(Manchester,Chelsea,Barcelona,Inter etc.).Trebuie sa fim fair play si sa nu contestam victoria CFR-ului doar pt ca Roma nu se afla intr-o forma buna.Atunci cand am invins Kievu ,nici ei nu erau intr-o forma excelenta pierzand in Liga la scoruri foarte mari(0-3 cu Lyon,5-1 cu Madrid).Nu trebuie sa luam modelul suporterilor dinamovisti sau rapidisti care contestau aproape or ce victorie mare a noastra in cupele europene.

Tine cont ca noi suntem intodeauna superiori nu doar prin rezultate ci si prin atitudine.

Acest lucru trebuie sa-i ambitioneze pe ai nostri sa faca un meci mare azi.

Unde naiba am contestat victoria CFR-ului? Poti sa dai un citat si sa-mi arati in text macar o propozitie in care "am contestat victoria CFR-ului?"

Am scris ca victoria CFR-ului din aceasta seara nu are o valoare mai mare decat victoria Stelei la Kiev tocmai pentru ca a fost obtinuta prin munca unor romani, adica un produs al unei scoli romanesti de fotbal (remember argumentele pertinente ale d-lui Cristoiu referitoare la Costel Busuioc). Argumentele sunt mult mai multe in acest sens (investitii facute de un singur roman si nu corporatii sau Primarii, antrenor roman, faptul ca era o prima victorie mare a fotbalului romanesc dupa multa vreme cu esecuri in Europa). Postatul unui comentariu pe baza cititului printre randuri nu este cel mai potrivit.

O sa-ti postez un citat din text in care laud victoria CFR-ului (se pare ca tu nu ai mai ajuns cu lectura pana acolo):

"Revenind la esenta articolului, asa cum am solicitat si-ntr-un articol precedent si asa cum au solicitat si colegi de-ai mei in trecut, imi doresc sa vad la Steaua determinare si curaj. Lipsa de trac, ambitie si barbatie. Exact ce am vazut in aceasta seara la echipa CFR Cluj."

Poate nu am folosit cuvintele potrivite pentru cea ce am vrut sa zic dar nu mi se pare normal sa faci comparatii intre victoria Stelei de la Kiev si victoria CFR-ului de la Roma.E seara lor si trebuie sa-i lasam sa savureze aceasta victorie.

Trebuie sa acceptam ca mai exista si alte echipe in Romania care pot sa performeze in Europa,nu numai Steaua.

Oricum articolele tale mi se par printre cele mai bune de pe site,dar suporterii pot avea si alte pareri,de aceea exista si forum.

lumeaeamea19.09.2008 07:23
Victoria CFR-ului e mare prin prisma faptului ca e o echipa mica. Asta e ideea.

Exact.Daca ar fi castigat Steaua la Roma nu era considerata cea mai mare victorie a unei echipe romanesti in cupele europene.Nu era asa de mare surpriza pt ca la Steaua ne-am obisnuit sa obtina rezultate mari in deplasare in cupele europene..

«12»