FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Curaj si determinare

«12»
fcsteaua.ro16.09.2008 21:22

Fotbalul e simplu deseori. Nu ai nevoie de filosofie, de Cornel Dinu. Atunci cand ai jucatori valorosi si reusesti sa joci barbateste, cu mult curaj, poti sa invingi pe oricine. Credinta si curaj. Daruire si sacrificiu. O reteta simpla, dar atat de greu de imprimat. Exact ce au solicitat unii colegi de-ai mei dupa meciul tur cu Galatasaray, iar nemultumirea lor a fost categorisita drept nonstelism. Mai grav, jignirile au curs garla fiind extrem de dureroase pentru oameni care, in dragostea lor curata pentru Steaua, au avut curaj sa-si doreasca mai mult si sa taxeze letargia sau fotbalul uneori mimat. Incredibil, avem destui suporteri pe acest site ce manifesta o violenta de neimaginat, ascunzandu-se "onorabil" in spatele unui pseudonim, doar pentru ca un anume redactor isi permite luxul de a avea o opinie neimpartasita de hoarda dezlantuita in numele unei iubiri prost intelese.

Fara indoiala, victoria Stelei la Kiev nu va putea fi detronata de o victorie a CFR-ului Cluj la Roma. Argumente? Pe langa diferentele scorurilor inregistrate in cele doua partide, trebuie sa ne aducem aminte ca Steaua avea in primul 11 mult mai multi jucatori de nationalitate romana decat actuala campioana a Romaniei. Mai mult, toate cele 4 goluri steliste au fost marcate de romani. In plus, Dinamo Kiev nu se afla in situatia Romei de astazi, o echipa demoralizata fara rezultate in campionat, fara a-i avea pe cei mai valorosi jucatori in teren si fara public in tribune. Singurii care nu si-au dat seama de aceste aspecte au fost comentatorii bombalai de la Pro TV, doua caricaturi ce si-au permis nesimtirea de a arunca pastile provocatoare inspre suporterii stelisti chiar in timpul meciului din capitala Italiei.

Revenind la esenta articolului, asa cum am solicitat si-ntr-un articol precedent si asa cum au solicitat si colegi de-ai mei in trecut, imi doresc sa vad la Steaua determinare si curaj. Lipsa de trac, ambitie si barbatie. Exact ce am vazut in aceasta seara la echipa CFR Cluj. Iar Steaua a fost nascuta pentru a face parte din acest cadru. A respirat aerul inaltimilor, iar traditia o poate duce din nou acolo, dar pentru aceasta este nevoie de exercitiu, de mobilizare, exigenta si autocritica. Exista momente cand rezultatul imediat paleste in fata primelor. Intr-un cadrul mai larg devine neimportant pentru ca victoriile ce vor urma vor avea o bataie mai lunga. Este vorba de mentalitate, de spiritul unei echipe care se caleste in timp, iar suporterii isi pot aduce o contributie esentiala in acest caz. Fara iubire falsa si prost exprimata si fara critici duse pana la ura. E prea mult sa nu imbratisam extreme?

Forza Steaua!

Living_Dead_Stripper16.09.2008 21:57

Comentatorii bombalai de la Pro TV? N-ai vazut pe schizoizii de la Fanatik, pe alde Chiotea si Cartianu(s) care guitau ceva in sensul: ,,CFR, echipa sublima care a fost furata sezonul trecut de vice-campioana brichetei, Steaua, etc.

Nici nu vreau sa-mi imaginez ce-ar fi fost la gura acestor jigodii daca am fi ratat calificarea in Liga...

Cat despre restul articolului, felicitari! Ai pus un foarte necesar punct pe ,,i''.

Adrian16.09.2008 22:03

Sa joace fotbal asa cum joaca Radoi!

Stiu ca maine nu joaca Radoi, dar vreau ca aia 14 care intra pe teren sa se comporte ca Radoi.

Sa ne arate ca merita sa ii respectam.

Sunt constient de faptul ca Bayern e o echipa mare, dar nici Steaua nu e un nimeni.

O sa fie greu sa ii batem dar nu imposibil!

Steaua...VICTORIE!

maye16.09.2008 22:31

Stiu ca maine nu joaca Radoi, dar vreau ca aia 14 care intra pe teren sa se comporte ca Radoi.

subscriu...

sabin130716.09.2008 23:16

¨Incredibil, avem destui suporteri pe acest site ce manifesta o violenta de neimaginat, ascunzandu-se "onorabil" in spatele unui pseudonim, doar pentru ca un anume redactor isi permite luxul de a avea o opinie neimpartasita de hoarda dezlantuita in numele unei iubiri prost intelese.¨

Eu iubire prost inteleasa cred ca e si cand cineva se ascunde in spatele ideii celor care imbratiseaza extrema, Supremul, o Steaua cu acele calitati pe care tu le enumeri, si acel cineva isi permite sa se indoiasca de personalitatea si caracterul unui simbol, simbol care nu poate exista doar cu numere seci, palmares. Mie mi se pare ca sunt cam multi ¨cineva¨ de aia, o ¨hoarda¨ la panda, nu chiar dezlantuita.

¨Argumente? Pe langa diferentele scorurilor inregistrate in cele doua partide, trebuie sa ne aducem aminte ca Steaua avea in primul 11 mult mai multi jucatori de nationalitate romana decat actuala campioana a Romaniei. Mai mult, toate cele 4 goluri steliste au fost marcate de romani.¨

Argumentul asta nu mi se pare relevant, celelalte da. Daca o echipa din Romania formata din jucatori din Ethiopia si Sierra Leone care sa valoreze impreuna zece mii de euro ar bate pe Barcelona, ar fi laudabila politica de transferuri sa-i zicem, randamentul maxim cu investii minime. Doar Atletic Bilbao ar putea beneficia de acest argument in fotbalul de varf, sau doar pe asta o stiu eu. Posibil sa nu fi inteles la ce te-ai referit tu.

Articol bun, chiar are ceva de spus, ceva foarte puternic.

CoRsSo16.09.2008 23:31

Am incredere ca vom face un joc foarte bun si ca vom culege puncte in acest meci ! Am o presimtire ca asa va fi!

ultras_florin2016.09.2008 23:47

Nu inteleg de ce contesti victoria CFR-ului doar pt ca are in componenta multi straini.Toate echipele mari ale Europei au in componenta majoritar jucatori straini(Manchester,Chelsea,Barcelona,Inter etc.).Trebuie sa fim fair play si sa nu contestam victoria CFR-ului doar pt ca Roma nu se afla intr-o forma buna.Atunci cand am invins Kievu ,nici ei nu erau intr-o forma excelenta pierzand in Liga la scoruri foarte mari(0-3 cu Lyon,5-1 cu Madrid).Nu trebuie sa luam modelul suporterilor dinamovisti sau rapidisti care contestau aproape or ce victorie mare a noastra in cupele europene.

Tine cont ca noi suntem intodeauna superiori nu doar prin rezultate ci si prin atitudine.

Acest lucru trebuie sa-i ambitioneze pe ai nostri sa faca un meci mare azi.

Il Soldatino17.09.2008 04:26
Nu inteleg de ce contesti victoria CFR-ului doar pt ca are in componenta multi straini.Toate echipele mari ale Europei au in componenta majoritar jucatori straini(Manchester,Chelsea,Barcelona,Inter etc.).Trebuie sa fim fair play si sa nu contestam victoria CFR-ului doar pt ca Roma nu se afla intr-o forma buna.Atunci cand am invins Kievu ,nici ei nu erau intr-o forma excelenta pierzand in Liga la scoruri foarte mari(0-3 cu Lyon,5-1 cu Madrid).Nu trebuie sa luam modelul suporterilor dinamovisti sau rapidisti care contestau aproape or ce victorie mare a noastra in cupele europene.

Tine cont ca noi suntem intodeauna superiori nu doar prin rezultate ci si prin atitudine.

Acest lucru trebuie sa-i ambitioneze pe ai nostri sa faca un meci mare azi.

Unde naiba am contestat victoria CFR-ului? Poti sa dai un citat si sa-mi arati in text macar o propozitie in care "am contestat victoria CFR-ului?"

Am scris ca victoria CFR-ului din aceasta seara nu are o valoare mai mare decat victoria Stelei la Kiev tocmai pentru ca a fost obtinuta prin munca unor romani, adica un produs al unei scoli romanesti de fotbal (remember argumentele pertinente ale d-lui Cristoiu referitoare la Costel Busuioc). Argumentele sunt mult mai multe in acest sens (investitii facute de un singur roman si nu corporatii sau Primarii, antrenor roman, faptul ca era o prima victorie mare a fotbalului romanesc dupa multa vreme cu esecuri in Europa). Postatul unui comentariu pe baza cititului printre randuri nu este cel mai potrivit.

O sa-ti postez un citat din text in care laud victoria CFR-ului (se pare ca tu nu ai mai ajuns cu lectura pana acolo):

"Revenind la esenta articolului, asa cum am solicitat si-ntr-un articol precedent si asa cum au solicitat si colegi de-ai mei in trecut, imi doresc sa vad la Steaua determinare si curaj. Lipsa de trac, ambitie si barbatie. Exact ce am vazut in aceasta seara la echipa CFR Cluj."

Il Soldatino17.09.2008 04:39
¨Incredibil, avem destui suporteri pe acest site ce manifesta o violenta de neimaginat, ascunzandu-se "onorabil" in spatele unui pseudonim, doar pentru ca un anume redactor isi permite luxul de a avea o opinie neimpartasita de hoarda dezlantuita in numele unei iubiri prost intelese.¨

Eu iubire prost inteleasa cred ca e si cand cineva se ascunde in spatele ideii celor care imbratiseaza extrema, Supremul, o Steaua cu acele calitati pe care tu le enumeri, si acel cineva isi permite sa se indoiasca de personalitatea si caracterul unui simbol, simbol care nu poate exista doar cu numere seci, palmares. Mie mi se pare ca sunt cam multi ¨cineva¨ de aia, o ¨hoarda¨ la panda, nu chiar dezlantuita.

¨Argumente? Pe langa diferentele scorurilor inregistrate in cele doua partide, trebuie sa ne aducem aminte ca Steaua avea in primul 11 mult mai multi jucatori de nationalitate romana decat actuala campioana a Romaniei. Mai mult, toate cele 4 goluri steliste au fost marcate de romani.¨

Argumentul asta nu mi se pare relevant, celelalte da. Daca o echipa din Romania formata din jucatori din Ethiopia si Sierra Leone care sa valoreze impreuna zece mii de euro ar bate pe Barcelona, ar fi laudabila politica de transferuri sa-i zicem, randamentul maxim cu investii minime. Doar Atletic Bilbao ar putea beneficia de acest argument in fotbalul de varf, sau doar pe asta o stiu eu. Posibil sa nu fi inteles la ce te-ai referit tu.

Articol bun, chiar are ceva de spus, ceva foarte puternic.

1. Nu faci decat sa confirmi ceea ce eu am contestat. E trist pentru ca se crediteaza atacurile in numele unei iubiri prost intelese. Suna frumos ceea ce ai scris tu, e artistic, doar ca pe termen lung mesajul va fi contraproductiv pentru ca autocritica, critica, analizele, dreptul la o opinie vor fi inabusite doar de frica de a nu fi perceputi drept antistelisti si de comportamentul violent al unora care numesc asta "dragoste". Amaraciunea mea este situata aici, pentru ca o sustinere oarba fara a scoate in relief si lipsurile s-ar putea sa dauneze la un moment dat chiar jucatorilor. E ca si cum ti-ai saruta copilul la nesfarsit, desi el vine des acasa cu note mici (sper sa nu fie exagerata trimiterea, sa nu mai fiu nevoit ca sa explic unor colegi sa citeasca cu atentie).

2. Pe scurt, era vorba de o mare victorie a unui fotbal romanesc greu incercat, cu investitii romanesti, cu antrenor roman, cu 4 goluri minunate inscrise de romani. Era vorba de o scoala romaneasca de fotbal acolo. Buna-rea, corupta, chinuita, aceasta scoala a reusit sa deschida o poarta pe care, se pare, au urmat-o si altii.

Noroc

dee17.09.2008 05:18

Aseara am trait sa vad cum prostia comentatorilor de fotbal atinge cota maxima de cretinism. Inteleg ca vorbesc in direct si trebuie sa fie entuziasti, spontani, spumosi,patrioti insa aseara, ei au vorbit doar ca sa se auda. Emotiile au crescut treptat pana la paroxism, culminand cu "cea mai importanta victorie dupa '89", moment in care mi s-a facut greata.

Orice comparatie intre meciul cu Roma si cel de la Kiev este inadecvata, contextele fiind diferite. Victoriile din CL nu se compara, ele se cuantifica de fiecare data in dreptul tarii noastre, fapt pentru care trebuie sa fim mandri. Pacat ca meciul de aseara n-a beneficiat de un comentariu cu adevarat la inaltimea jocului de pe teren.

o observatie personala: m-a surprins sa vad atatia stelisti felicitand echipa CFR-ului. Nu cred ca e cazul sa le inchinam osanale, pana la urma e doar un meci castigat pentru Romania. Bine, asta nu inseamna sa le minimalizam performanta, insa entuziasmul asta mi se pare prematur. Am vazut, am consemnat -->next .

laur_2317.09.2008 07:00

Da, merita felicitati!!! Cu prisosinta!

Au facut un joc remarcabil, chiar daca se poate spune si ca adversarul a fost apatic, lipsit de consistenta, iar unii jucatori, gen Aquilani si De Rossi au jucat slab...jucatori care in general fac diferenta.

Asta nu diminueaza din meritele echipei din Cluj, care a facut o treaba foarte buna si a reusit sa aduca puncte pretioase pentru Romania.Doar acest lucru conteaza!

N-am uitat de declaratiile ''prietenoase'' ale lui trica sau ale altora de pe acolo, de modul in care au luat titlul(cu larga partcipare a prietenelor d si r...), insa acestea s-au estompat aseara, inaintea inceperii meciului, cand mi-am dorit ca CFR sa reuseasca un meci bun si de ce nu?...sa invinga, daca se poate!

Bravo lor!

Victoria lor ne obliga, intr-un fel, pentru meciul de diseara...insa, nu putem face comparatii intre meciul de la Kiev sau alte meciuri glorioase ale Stelei cu cel de la Roma.Fiecare dintre ele are istoria sa, cum istoria oricarei alte echipe este incomparabila cu a NOASTRA.Cert e ca CFR-ul si-a adus aportul la zestrea Romaniei si asta e factorul esential.

joitaru17.09.2008 07:36

Nu ma intereseaza ce a facut CFR-ul aseara, SINCER. Nu inteleg de ce faceti o comparatie intre ei, si NOI. Nu exista termenii astia.

Nu stiu de ce, dar am un sentiment ca o sa scoatem un rezultat bun diseara, si sper sa practicam un joc decent, barbatesc, fara trac, fara a ne gandi ca aia sunt bayern. Sper ca strainii din echipa sa nu aiba proasta mentalitate a unora din jucatorii romani (gen Badea).

Forza Steaua.

Adio si un pranz verde.

hellas_verona17.09.2008 07:45

Si eu m-am uitat aseara la meci, si sincer, lasand deoparte orgoliile, mi-a placut atitudinea celor de la CFR. Dar vad ca deja in Romania se face din CFR o echipa mare, la primul sau meci in UCL. Asa am jucat si noi primul meci cu Dinamo Kiev si dupa stiti si voi cum am continuat.

Speram sa vedem si noi spectacol in seara asta, si dupa sa ne bucuram de o adevarata Victorie Istorica!

P.S Ii aud mai pe toti CFR-isti ca in seara asta vor fi stelisti!

:steagcruce:

MoWeed17.09.2008 07:46

Exact, daca jucatorii care intra vor arata determinarea lui Radoi, vor reusi sa anuleze marile diferente de valoare(sau, ma rog, valoare pe hartie).

Nu conteaza ce a facut CFR-ul, trebuie sa ne vedem de treaba noastra si sa invingem azi!

Cat despre comentariul meciului de ieri, cred ca "execrabil" ar fi un cuvant potrivit sa-l descriem. Tare mult ma bucur ca vom scapa de acest maimutoi Mironica si meciurile vor fi televizate de TVR 1. E o prostie sa compari meciul CFR-ului cu cel de la Kiev de acum 3 ani!

sabin130717.09.2008 07:57

1. Nu faci decat sa confirmi ceea ce eu am contestat. E trist pentru ca se crediteaza atacurile in numele unei iubiri prost intelese. Suna frumos ceea ce ai scris tu, e artistic, doar ca pe termen lung mesajul va fi contraproductiv pentru ca autocritica, critica, analizele, dreptul la o opinie vor fi inabusite doar de frica de a nu fi perceputi drept antistelisti si de comportamentul violent al unora care numesc asta "dragoste". Amaraciunea mea este situata aici, pentru ca o sustinere oarba fara a scoate in relief si lipsurile s-ar putea sa dauneze la un moment dat chiar jucatorilor. E ca si cum ti-ai saruta copilul la nesfarsit, desi el vine des acasa cu note mici (sper sa nu fie exagerata trimiterea, sa nu mai fiu nevoit ca sa explic unor colegi sa citeasca cu atentie).

Nu m-ai inteles. Eu cred ca am inteles foarte bine ce ai spus tu acolo, sunt de acord, dar cred ca nu este complet. Departe de mine ideea atacurilor de care spui tu. Normal, mi se pare ca tine de logica ros´albastra sa-ti doresti ce e mai bun, extrema cum ii spui tu. Dar eu subliniam faptul ca s-a trecut de limita criticii antrenorului, jucatorului Lacatus. Mie mi se pare aberant sa contesti CARACTERUL acestui Lacatus; nu mai tine de fotbal, de extreme sau de vesnicul tel stelist, de a-ti depasi conditia. Nu ai cum sa spui (mai ales dupa cateva luni) ca Lacatus este un las, un fricos, un jegos sau mai stiu eu cum s-a spus pe acest site, contrazice judecata umana. Ce Dumnezeu, am mai spus, omul asta a facut istorie atatia ani ca jucator fara un caracter si niste calitati umane uimitoare, cu acea pasiune dusa la extrem? Cum sa se schimbe personalitatea acestui om in cateva luni? Cum sa-ti treaca asa ceva prin cap? Eu asta nu pot sa pricep. Da, il acuzi ca nu e antrenor (??), ca nu stie in meseria asta (??), ca nu poate (??), dar e imposibil sa contesti niste trasaturi de caracter care l-au facut un simbol (cineva contesta si ca e simbol, deja o luase pe aratura tare, nu sunt argumente pt asa ceva).

Eu la aceste persoane de ultima speta (ca cineva sa spuna ca un caracter cu tot ce cuprinde se schimba in cateva luni se poate explica doar prin faptul ca acel om are un caracter infect, si prin prisma eu-ului sau, din punctul sau de vedere i se pare ca acest lucru este natural, normal, posibil - o aberatie) care se ascund in spatele vocii celor ce tind legitim spre suprem se ascund vocile hienilor, carora li se pare normal sa se indoiasca de acest CARACTER. Eu asta nu prea pricep si nu percep. Niciodata nu o sa pot fi de acord cu o sustinere oarba, cu iubirea prost´inteleasa, dar nici sa te ascunzi in spatele celor ce sunt si in opinia mea adevaratii stelisti, ca sa-ti reflecti propriul caracter de joasa speta in caracterul unei legende vii, care prin definitie inseamna tarie de carcater, lupta, onoare, curaj etc

lumeaeamea17.09.2008 08:09

Meciul a fost blat.Stiu din surse oficiale.Am un prieten in Italia care lucreaza in cadrul clubului AS Roma(spala WC-uri). Se stie ca AS Roma traverseaza o perioada mai dificila dpv financiar(nici prietenul asta al meu nu si-am mai primit de mult leafa pt spalatul WC-urilor) si asa ca au pariat pe CFR Cluj cateva milione de euro pt a iesi din criza.Se stie ca italienii au antecedente cu meciurile trucate si cu pariurile.

Mai am si informatia ca si cu Byern-Steaua se va intampla la fel, tot din sursa oficiala(un prieten care sta in Berlin :) )

P.S. Am glumit

Una peste alta felicitri Clujului dar sincer te poti astepta la orice si in CL, la ce bani se invart si la ce foame de bani e in toata lumea.

piturca200217.09.2008 10:50

Serie A:

* Champions (3): 1941–42; 1982–83; 2000–01

* Runners-up (11): 1930–31; 1935–36; 1954–55; 1980–81; 1983–84; 1985–86; 2001–02; 2003–04; 2005–06; 2006–07; 2007–08

Coppa Italia:

* Winners (9): 1963–64; 1968–69; 1979–80; 1980–81; 1983–84; 1985–86; 1990–91; 2006–07; 2007–08

* Runners-up (6): 1936–37; 1940–41; 1992–93; 2002–03; 2004–05; 2005–06

Supercoppa Italiana:

* Winners (2): 2001; 2007

* Runners-up (3): 1991; 2006; 2008;

Serie B:

* Winners (1): 1951–52

European titles

European Cup / UEFA Champions League:

* Runners-up (1): 1983–84

Inter-Cities Fairs Cup:

* Winners (1): 1960–61

UEFA Cup:

* Runners-up (1): 1990–91

palmaresul echipei as roma ( cu o singura obiectie au doar 2 titluri nationale cel din 1942 fiind campionat tinut in timpul razboiului)

* German Champions: 21 (record)

o 1931-32, 1968-69, 1971-72, 1972-73, 1973-74, 1979-80, 1980-81, 1984-85, 1985-86, 1986-87, 1988-89, 1989-90, 1993-94, 1996-97, 1998-99, 1999-2000, 2000-01, 2002-03, 2004-05, 2005-06, 2007-08

* German Cup: 14 (record)

o 1957, 1966, 1967, 1969, 1971, 1982, 1984, 1986, 1998, 2000, 2003, 2005, 2006, 2008

* League Cup: 6 (record)

o 1997, 1998, 1999, 2000, 2004, 2007

* German Supercup: 3

o 1982 (Unofficial), 1987, 1990

* Intercontinental Cup: 2

o 1976, 2001

* UEFA Champions League/European Cup: 4

o 1974, 1975, 1976, 2001

* European Cup Winners Cup: 1

o 1967

* UEFA Cup: 1

o 1996

palmaresul echipei bayern munich

* UEFA Cup Winners Cup: 2

1975, 1986

* UEFA Super Cup: 1

1975

* Ukrainian Championship: 12 (record)

1993, 1994, 1995, 1996, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2003, 2004, 2007

* Ukrainian Cup: 9 (record)

1993, 1996, 1998, 1999, 2000, 2003, 2005, 2006, 2007

* Ukrainian Super Cup: 3 (record)

2004, 2006, 2007

* USSR Championship: 13 (record)

1961, 1966, 1967, 1968, 1971, 1974, 1975, 1977, 1980, 1981, 1985, 1986, 1990

* USSR Cup: 9

1954, 1964, 1966, 1974, 1978, 1982, 1985, 1987, 1990

* USSR Super Cup: 3 (record)

Runners-Up

* UEFA Super Cup: 1

1987

* UEFA Champions League Semifinalist 1977, 1987, 1999; Quarterfinalist 1973, 1976, 1982, 1983, 1992, 1998

* UEFA Cup Winners' Cup Quarterfinalist 1966, 1991

palmaresul echipei Dinamo Kiev

cifrele si traditia spun totul roma este o echipa mica neinsemnata in cea mai proasta forma din ultimii ani si fara 5 jucatori exponentiali (mexes, juan, totti, montella, mancini plecat la inter )

ii invit pe panaramele de la Pro TV in frunte cu Mihai mironica sa priveasca aceste cifre si apoi sa spunem care a fost cea mai mare performanta a unei echipe romanesti in Liga Campionilor

Adrian17.09.2008 10:57

Nu mai comparati Roma cu Bayern.

Nu are sens.

Diferenta e foarte mare indiferent ca ne uitam la trecut sau prezent.

La cum a jucat Roma ieri, Unirea Alba Iulia ii umilea!

sabin130717.09.2008 11:07
Nu mai comparati Roma cu Bayern.

Nu are sens.

Diferenta e foarte mare indiferent ca ne uitam la trecut sau prezent.

Nu cred ca ii umilea Alba Iulia. Adversarul joaca atat cat ii permiti sa joace.

Sigur, nu se compara AS Roma cu Bayern München, mai ales in conditiile actuale, dar asta nu umbreste cu nimic jocul facut aseara de CFR. A fost ziua lor ieri, azi va fi a noastra. Lupta Steaua!

baron17.09.2008 11:51

Pai sigur ca nu putem compara mere cu pere. Nu putem compara Dinamo Kiev din 2006 cu Dinamo Kiev din 1998-1999, sau cu cel din anii 80. Roma nu a castigat niciodata CCE, dar nu putem spune in prezent ca Steaua sau Dinamo Kiev sunt cotate mai bine ca Roma. Orice casa de pariuri da 1 la un meci Roma - Steaua sau Roma-Dinamo Kiev. Sa nu uitam ca anul trecut au eliminat Real Madrid.

Victoria CFR-ului e mare prin prisma faptului ca e o echipa mica. Asta e ideea.

Si de ce sa nu recunoastem, au jucat foarte fain aseara.

c.ronaldo1717.09.2008 12:49

Astea sunt din aceiasi oala cu "Talnar batea oricand la Instambul" sau celebrele zicale ale frustratilor de sub pod si din groapa "au avut noroc bla bla".

As Roma e o echipa foarte buna, cu un antrenor Spalleti extraordinar care a reusit cu jucatori mai mult sau mai putin de valoare sa duca aceasta echipa in fata celor de la Ac Milan, Juve sau Fiorentina si sa castigi foarte multe cupe al Italiei.

CFR Cluj a jucat aproape perfect la Roma, si a meritat pe deplin victoria iar pentru acest lucru merita felicitati.

Nu cred ca fotbalul romanesc este asa de fenomenal precum pretinde Adrian "Talnar batea pe Galata, Unirea Alba Iulia umilea As Roma pe Olimpico samd".

MoWeed17.09.2008 12:57

Azi are meci Steaua si voua va arde de comparatii intre Roma si Bayern? Noi sa invingem azi, ce conteaza ce zic toti frustratii, care orice ar fi tot vor gasi motive sa ne minimalizeze victoriile si a le ridice in slavi pe cele ale contracandidatelor

Adrian17.09.2008 13:51

Ronaldo lasa-te frate!

Asculta sfatul meu.Ca pana acum ti-am dat numai sfaturi bune.(Ma bucur sa vad ca ai oprit la timp involutia mesagerista)

Asa ca, lasa-te!

Vorbesti doar ca sa te bagi in seama.

In primul rand, Unirea Alba Iulia, de cand a venit Sunda antrenor, a inceput sa joace fotbal adevarat.Un fotbal care e peste ce joaca multe echipe din Liga 1, un fotbal care se bazeaza pe jucatori ROMANI, tineri si talentati!!!(Asta e pt cei care zic ca nu exista fotbalisti romani tineri si de valoare - PROSTIE! Trebuie doar jucati.)Practica un joc perpediculare pe poarta, pe jos(DOAR PE JOS!Nu cu mingi aeriene.), in viteza si nu degeaba sunt pe locul 1 in serie cu cele mai multe goluri marcate!

La cum a jucat Roma aseara, dupa ce au marcat primul gol, nu sunt putine echipele care i-ar fi batut.

Aia nu puteau sa faca nici macar o preluare.

De ce?

Pt ca ii durea in cot.

Exact ce am zis acum ceva vreme cand erau discutii despre nationala si multi incercau sa ii gaseasca scuze lui Piturca.

Prostia cu "nu mai sunt echipe mici" nu merge.

Daca Roma juca fotbal, le dadea vreo 5, usor!

Din pacate, aseara, nu s-a jucat ASS roma - cefere, s-a jucat Mirko Vucinic-cefere.

Cand ai prea multe impresii, e greu sa mai joci si fotbal.

cefereul a profitat de faptul ca roma i-a lasat in pace.Erau prosti daca nu o faceau!

cRiss4Steaua17.09.2008 13:53

asa comentatori prosti rar am vazut .. imi venea sa ii strang de gat cand ii auzeam cat erau de prosti

c.ronaldo1717.09.2008 14:25

Pf, Unirea Alba Iulia matura cu As Roma, asta am inteles de la tine, o mentore, care dai numai sfaturi bune.

«12»