FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Un Nou Stadion

«12»
bu6ry6ck616.09.2008 16:55

Ma tot uit la meciuri din CL si vad ce stadioane superbe au echipele mari din Europa! Cred ca a sosit timpul sa meritam si noi un asemenea stadion pentru ca nu mai suntem de mult o echipa mica! Ar fi foarte frumos din partea finantatorului nostru daca acest vis se va implini curand! Stiu ca e vorba de multi bani, dar nu cred ca asta e o problema majora! Vor veni si mai multi bani cand lumea va veni sa umple civilizat cel mai frumos stadion al unui club din Romania! Sper ca acest mesaj sa fie auzit de cine trebuie, si stiu ca daca toti vom sustine acest proiect va fi realizat, si mult mai multi suporteri vor merge sa-si sustina campioana! :steag_cruce_invers:

steaua_gloria16.09.2008 17:07

Ghencea o sa ramana asa mult timp de acum inainte, n-o sa faca nimeni altul . Si-asa, de cand se chinuie natiunea asta sa faca macar unul ultra modern. Si acum cand suntem si noi aproape de asa ceva, japonezii parca fac delea sub pamant :laugh:

axl16.09.2008 17:08

Acest topic, cu tot cu sondaj, este atat de ridicol incat m-a cucerit. Am votat varianta 3, mai trainic si mai frumos decat fostul, prezentul si viitorul Lia Manoliu.

Raduccio16.09.2008 17:12

Cred ca putem vorbi de un nou stadion doar cand cel actual va fi neincapator. Ce rost are sa construim un stadion de 50k locuri cand nu vin mai multi de 20000 de oameni la stadion decat in 2-3 meciuri?

Marius16.09.2008 17:17
Ghencea o sa ramana asa mult timp de acum inainte, n-o sa faca nimeni altul . Si-asa, de cand se chinuie natiunea asta sa faca macar unul ultra modern. Si acum cand suntem si noi aproape de asa ceva, japonezii parca fac delea sub pamant :laugh:

Ciudat. Nu japonezii, ci arabii au/o sa aiba prima arena subterana.

wall_stadium.jpg

MoWeed16.09.2008 17:19

Ce e aia Mariuse?

Marius16.09.2008 17:20

Imaginea generata de calculator a stadionului din Doha, Quatar, atunci cand va fi gata. Primul stadion construit sub pamant.

axl16.09.2008 17:21

Sa vorbim cu Gigi sa ne faca si noua unu'.

MoWeed16.09.2008 17:22

I-auzi; nu stiam! Mersi de informatii.

On-topic: Noi nu suntem in stare sa facem un stadion national asa ca nu cred ca vom avea prea curand un nou stadion Steaua. Daca va fi,insa, vreodata cazul as prefera modernizarea actualului stadion, nu construirea altuia nou.

steaua_gloria16.09.2008 17:31

@Marius

Da , arabii, nu mai stiam exact.

adidwu16.09.2008 17:42

In forma de cruce.

MALDINI16.09.2008 18:01

In forma de cruce.

:)))))) Exact...cu Naos , Pronaos , Altar ... si toate cele :D

I.N.Money16.09.2008 18:21

Daca s-ar pune vreodata problema ca Steaua sa se mute pe un nou stadion , chiar daca acesta este ultra modern , cred ca o parte din noi ar disparea . Intr-adevar nu avem printre cele mai cochete stadioane din lume , dar putini se pot lauda cu "haosul" provocat de atmosfera de pe acest stadion .

bu6ry6ck616.09.2008 18:29
Daca s-ar pune vreodata problema ca Steaua sa se mute pe un nou stadion , chiar daca acesta este ultra modern , cred ca o parte din noi ar disparea . Intr-adevar nu avem printre cele mai cochete stadioane din lume , dar putini se pot lauda cu "haosul" provocat de atmosfera de pe acest stadion .

si dak e mai mare stadionu nu inseamna ca e si mai multa atmosfera?! pfff... comunistule! si nu e vb d mutat p alt stadion.... ca tot in acelasi loc ar fi!

I.N.Money16.09.2008 18:38

Comunistule ? Pfff :biggrin:

E o diferenta intre a moderniza stadionul ( ceea ce nu o sa se intample decat daca venitul o sa fie mai mare decat investitia pentru El Clark Gaybal ) si a construi iar un alt stadion , pe care Steaua sa se mute in viitor .

Verssace16.09.2008 18:39

Becali ar face , dar na .. Armata asta . Doar sa facem un protest sa ne lase sa facem un stadion adevarat .

.Ax3L.16.09.2008 18:49
Becali ar face , dar na .. Armata asta . Doar sa facem un protest sa ne lase sa facem un stadion adevarat .

esti constient ca becali spune ca ar face stadionu la TV dak il da Armata fiindca este constient ca nu il vor da niciodata

axl16.09.2008 18:50

Cate n-ar face Becali dac-ar mai primi cate ceva de la Armata...

mountytoma17.09.2008 10:39
Cate n-ar face Becali dac-ar mai primi cate ceva de la Armata...

200 milioane cat face un stadion adevarat acum nu va primi in veci, chiar daca ajunge presedintele tarii (in visele lui si ale lui Victor).

pana una alta, nu ar strica daca ar cumpara stadionul actual, sa nu ne trezim ca expira contractul de inchiriere si jucam pe Cotroceni!

SRamos17.09.2008 12:34

Ce rost are sa mai daca stadion daca tot vine sfarsitul lumii :laugh:

(Glumeam)

dani p18.09.2008 13:47

Ca sa modernizezi actualul stadion,si sa-i maresti capacitatea, iti trebuie vreo 30 milioane de euro...voi crede-ti ca Becali e dispus sa cheltuie atatia bani? El nu e in stare sa ia un atacant de valoare cu 4-5 mil...

mountytoma18.09.2008 14:30
Ce rost are sa mai daca stadion daca tot vine sfarsitul lumii :laugh:

(Glumeam)

mai bine sa faca direct sfarsitul lumii, nu? sa ajunga presedintel si atunci sa vezi macar sfarsitul tarii!

CatalinBerceni18.09.2008 15:30

Acum se vorbeste de o fantezie, Steaua nu va avea un stadion atata timp cat nu vom lua din vanzari de jucatori minim 10 milioane de euro pe an , nu se explica investitia sa nu mai vorbim de piedica de care o va pune Armata catre Becali pentru a moderniza acest stadion.

Cu alte cuvinte eu zic sa preluam exemplul lui arsenal ,ai caror suporteri au strans 10% din valoarea noului stadion al tunarilor, si apoi mai vorbim, ca noi suporterii dam din gura dar ca suporteri , nu ajutam cu nimic echipa asta decat o incurajare la victorie ca la infrangere scandeaza decat peluzele, ca tribunele pleaca prin minutul 80.

MoWeed18.09.2008 15:34
Cu alte cuvinte eu zic sa preluam exemplul lui arsenal ,ai caror suporteri au strans 10% din valoarea noului stadion al tunarilor, si apoi mai vorbim, ca noi suporterii dam din gura dar ca suporteri , nu ajutam cu nimic echipa asta decat o incurajare la victorie ca la infrangere scandeaza decat peluzele, ca tribunele pleaca prin minutul 80.

Ei sunt si actionari acolo la Arsenal; de aia au strans bani

CatalinBerceni18.09.2008 15:38

Ei sunt si actionari acolo la Arsenal; de aia au strans bani

Dap dar 10% au fost stransi de suporteri.........la noi nu ar strange nici 1% , sa fim seriosi cand au fost afisate preturile de CL a sughitat jumatate de Forum , toti sunt pe Stadion la preturi de nimic dar la preturi de performante sau la o cauza benefica pentru club am strange cam vreo 50.000 de euro pentru reconstructie

«12»