FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

HC Steaua - 2 victorii în Ungaria!

«12»
fcsteaua.ro14.09.2008 18:52

Hocheiștii "militari" au reușit 2 victorii în primele 2 meciuri disputate în formatul Interligii româno-maghiare de hochei!

În meciul contra celor de la Alba Volan, Steaua s-a impus scorul de 3-2 (0-2; 1-1; 1-0), golurile sportivilor noștri fiind înscrise de Evgeny Pisarenko (9), Ioan Timaru (20) și Cãtãlin Geru (25).

Tot cu 3-2 au câștigat românii și în cel de-al 2-lea meci, contra celor de la Budapest NZ Stars. Dupã cele 60 de minute de joc scorul era egal, 2-2, Steaua impunându-se printr-un gol marcat in cea de-a doua reprizã de prelungiri. Golurile roș-albaștrilor au fost înscrise de ultimele douã achiziții ale HC Steaua, Bogdan Selea și canadianul Cameron Severson, care a reușit o dublã.

Steaua va întâlni sãptãmâna viitoare echipele NZ Stars și Miskolci JJSE, partidele urmând sã se desfãșoare pe patinoarul Mihai Flamaropol, din capitalã.

Felicitãri hocheiștilor steliști!

Ovidiu

Hok3y14.09.2008 18:56

toata lumea la patinoar:)

floroflores14.09.2008 19:11

Va rog mult sa facem ceva impreuna ca sa fie patinoarul cat mai plin la meciurile echipei noastre...afise,orice,in legatura cu conducerea echipei noastre...suntem pe un drum nesperat de bun...

Adrian14.09.2008 19:14

Ma bucura faptul ca jucatorii adusi confirma.Sper sa o tina tot asa!

oop14.09.2008 19:21

pe un site maghiar si pe hockeyway.com se arata ca Steaua mai joaca un meci in Ungaria cu Ferencvárosi TC marti si abia apoi meciurile cu NZ Stars si Miskolci JJSE de acasa ... sa speram intr-o noua victorie in deplasare!!!

PS:de remarcat ca toate cele 4 echipe din Romania sunt in primele 5 :)

MALDINI14.09.2008 19:26

Felicitari baieti....asa trebuie ,sa-i bateti pe unguri :thumbup::steag_cruce_invers: :steag_cruce_invers: :steag_cruce_invers:

stelist24/2414.09.2008 19:31

forza Steaua)

adidwu14.09.2008 19:42

Hai ca am inceput cu dreptul.

fular-campionii

11214.09.2008 20:04

Nu stiu ce program v-a dat Carlan . Ala de pe icehockey.hu e corect si acolo se anunta orice modificare . Acolo sunt clasamente , statistici , live , tot .

Azi , HC a avut meci greu cu Ferencvaros . Dupa cum credeam , nu e asa slaba precum s-a zis . E capabila de surprize . Aveti 5 puncte , trebuie sa faceti 8 . Dupa vine NZ Stars la Bucuresti . Va fi greu .

Raduccio14.09.2008 21:13

da' noi n-avem site? ala cu steauahochei.ro nu e updatat.

alpopa14.09.2008 21:32

Nu credeam ca vom bate NZ Stars, care au avut un inceput foarte bun de sezon. Ce e imbucurator e ca nenea Cam Severson, pe langa penalitatile cu carul, da si goluri, ba chiar decisive :D

112 - care-s echipele alea unguresti de care ar trebui sa ne temem, ca pana acum vad ca Steaua, HC, SC si Progym cam bat tot, sau pierd la limita.

Adrian14.09.2008 21:39

Din cate a zis 112 se pare ca echipele unguresti vor juca cu juniorii in interliga.

S-ar putea sa nu fie asa de greu.

Korado14.09.2008 21:44

Bravo lor daca au castigat inseamna ca merita . Iubesc Steaua Si La BIne Si La RaU!

11214.09.2008 23:57

Doar de Alba Volan am zis ca joaca cu juniorii . Cea mai buna echipa de care trebuie sa ne temem e NZ Stars ( o scurta privire pe lot si ne dam seama ca au o maare experienta si jucatori foarte buni ) . Steaua deocamdata merge bine pt ca inca oboseala nu-si spune cuvantul , nu are probleme deocamdata cu nicio echipa , dar va avea . Echipele romanesti sunt peste nivelul celor maghiare . DAB nu joaca cu juniorii aici , aia e echipa lor . Au vandut aproape tot si incearca sa-si faca echipa de la zero ( cu tineri de la echipa a 2-a ) .

Ammai zis . Campionatul romanesc este peste cel maghiar in momentul asta . La ciuc si gheorgheni s-au facut investitii serioase ( mai ales HC Csik.) . Pe Alba Volan "A" n-o putem depasi ...dar poate in 2-3 ani o egalam macar .

Pronostic dupa 2 etape : Finala va fi intre SC si HC . Steaua , Progym si NZ Stars sunt capabile oricand de surprize . Iar pe Steaua o vad pe locul 5 . Daca mai sunt in plan aducerea de jucatori , poate se bate la play-off .

Tupac Amaru15.09.2008 06:11

Mey budos olahi,

rog la voi sa spuna la mine daca jucatorii mai traieste dupa acest mecs.

Szkuze de nyul da eu sunt romin autonom.

Visonlatasro si bineinteles:

BRAVO Steaua!

tipbv15.09.2008 07:07

si eu vad HC Steaua in primele 5 echipe sa vedem ce va aduce nou aceasta iarna poate noi echipe de hockey la noi,cred ca a fost bestial meciul Stelei cu nz stars se zice cea mai buna echipa din ungaria

ce se intampla prieteni cu saitul Stelei e vechi din primavara ne facem de rusine nu e nici un stelist sa-l refaca?

e un lucru grav,dl critian carlan stie?

tot respectul pt el si pt toti care sustin Steaua

tricouri cu HC Steaua?

cand vom putea cumpara?avem nevoie urgent de o strategie agresiva de marketing

sabin130715.09.2008 07:25
Iar pe Steaua o vad pe locul 5 .

Eu pe Steaua o vad pe locul 1 :D

tipbv15.09.2008 07:56

bravo baieti!

dedicatie pt voi..

coldplay-viva la vida

http://www.youtube.com/watch?v=gJkLgawoElg...feature=related

Hok3y15.09.2008 09:33

Anul asta o sa vezi 112 ca Steaua va termina pe locul 2...

IAR FINALA va fi Steaua-HC ;)......sport club numai e ce era anul trecut :)

Anul asta va fi al Stelei la Seniori cati si la Juniori 2 si 1 (speram la un loc bun1,2) :steag_sah_mic:

11215.09.2008 16:03

E dreptul fiecaruia sa viseze Aveti aceleasi sanse la finala , cat avea HC acum 2 ani in campionatul roman .

Acum ca ati scapat de Progym la juniori I va va fi mai usor , va fi campionat tare . Mai ales ca acum e pe etape , nu pe turnee .

Hok3y15.09.2008 16:09

112-- sti vrun site unde sunt afisate etapele noastre de la jun 1....etape ,clasament ceva?:-?

11215.09.2008 17:23

n-ai unde sa gasesti ...

robson16.09.2008 05:57
si eu vad HC Steaua in primele 5 echipe sa vedem ce va aduce nou aceasta iarna poate noi echipe de hockey la noi,cred ca a fost bestial meciul Stelei cu nz stars se zice cea mai buna echipa din ungaria

ce se intampla prieteni cu saitul Stelei e vechi din primavara ne facem de rusine nu e nici un stelist sa-l refaca?

e un lucru grav,dl critian carlan stie?

tot respectul pt el si pt toti care sustin Steaua

tricouri cu HC Steaua?

cand vom putea cumpara?avem nevoie urgent de o strategie agresiva de marketing

E nevoie de o strategie pur si simplu, nu mai zic de agresiva. E bine ca se misca ceva la echipa, dar pe langa ea nu se intampla nimic. Site-ul e zero barat, au pe ea echipa de acum doi ani. Le-am scris un mail, intrebandu-i ce se intampla si de ce nu e updatat, n-am primit niciun raspuns. La patinoar ar trebui sa aiba un stand cu tricouri, pucuri brand-uite etc. Iti dai seama ca stie si Carlan, probabil ca nu-l intereseaza acum. Degeaba faci echipa, daca nu aduci lumea in jurul ei. Nu e normal sa aflam mai multe despre Steaua de la un user de pe site-ul asta (multumesc, 112) decat din surse oficiale.

Stie cineva la ce ora sunt meciurile de pe Flamaropol de saptamana asta ?

Hok3y16.09.2008 06:45

o sa postez eu cand aflu ora la cate o sa fie :):steag_sah_mic:

tipbv16.09.2008 07:18

poate ca s-au gandit la un magazin ceva..din cate am vazut siteul Stelei apartine csa Steaua am sunat acum un an sa - intreb de unde sa mi iau un tricou cu ei dar o secretara draguta dar nestiutoare nu stia ce sa zica.

prietenia cred ca sintem cateva mii de suporteri ai Stelei la hockey in tara nu exagerez,daca echipa de fotbal are milioane..

ar fii multe de spus si de echipa de rugby si cea de polo sau handbal plus campioanele olimpice ..

ideea e ca HC Steaua e ceva aparte in hockeyul nostru eu asa simt..e ceva deosebit

e un feeling dus pana la extrem

ganditi-va la HC Steaua si ascultati de exempul coldplay cu viva la vida ti se ridica parul maciuca..

avem si noi ceva deosebit pe lumea asta

iar asta e HC Steaua!

FOREVER Steaua!

voi sinteti zeii nostri

«12»